0
Hoe word je gelukkiger? by Maaike Foks

Dit wordt mijn 2019… Maaike

Een nieuw jaar vol met nieuwe kansen, nieuwe doelen, nieuwe plannen en ideeën. Ook team Dear Good Morning stroomt hier van over. Ben je benieuwd waar wij ons dit jaar persoonlijk op gaan focussen? Wij vertellen het je! Vandaag is Maaike aan het woord over haar 2019.

WAKE UP

Mijn ochtenden beginnen altijd vroeg. Rond half 6 sta ik naast mijn bed. Echter mis ik vaak de motivatie om die vroege ochtend ook nuttig in te zetten. Dat wil ik in 2019 weer anders gaan doen. Vooral vaker de deur uit. Genieten van de rust en er gelijk een workout uit knallen.

dit wordt mijn 2019_1, Maaike, doelen

BE HAPPY

De afgelopen maanden heb ik me meer dan ooit gerealiseerd wat we me gelukkig maakt. Reizen, op stap zijn met mijn gezin en/of vrienden en een fijne thuisbasis. Dat staat dus ook bovenaan het lijstje met doelen voor 2019. De vakantie naar IJsland is al geboekt, Rome staat in de steigers en hopelijk nog een reis naar zon en strand. Ook is er de wens om eindelijk een autootje aan te schaffen om er ook in de weekenden meer op uit te kunnen.

dit wordt mijn 2019_3, doelen, Maaike

WORK OUT

Het afgelopen jaar begon heel netjes op sportgebied. Ik was meerdere keren per week in de crossfit box te vinden. Echter zwakte dit flink af toen de bruiloft in zicht kwam (ja, gek genoeg ging ik daar dus niet harder door trainen). En heb ik het sindsdien niet meer echt opgepakt. In 2019 hoop ik weer meerdere keren per week te sporten. Maar ik ga het rustig opbouwen! Een dag in de week yoga en trainen voor de halve marathon. Ik moet en zal komend jaar over die finish gaan. En als er daarna nog tijd over is? Dan duik ik hopelijk de box weer in…

dit wordt mijn 2019_2, Maaike, doelen

REACH GOALS

In 2018 is mijn eigen bedrijf een stuk beter gaan lopen. Ik heb geweldige opdrachten mogen doen voor Lienke, Redbull en andere opdrachtgevers. In 2019 hoop ik hier gewoon lekker mee door te gaan! Maar ik droom van een opdrachtgever in de reisindustrie. Verslag doen van mijn reizen vind ik het leukste wat er is. Mooie beelden creëren en met tekst mensen overtuigen om dezelfde trip te willen maken. Dus ik ga proberen om hier werk van te maken, wie weet!

Wat zijn jouw plannen voor 2019?

Dit vind jij vast ook leuk:

Maaike Foks Hoe word je gelukkiger?
Story about:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AANMELDEN VOOR DE DEAR GOOD MORNING NIEUWSBRIEF
Je mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief. Meer info vind je bij mijn privacybeleid.