blog

Dit zijn de beste eiwitrepen!

Op zoek naar een goede snack die je kunt nemen voor of na je energieke ochtend? Wij helpen je! Een eiwitreep is een perfect tussendoortje om die ideale balans te bieden van eiwitten, koolhydraten en vetten. Met eiwitrepen haal je makkelijk je voedings- en trainingsdoel, of je nou een rondje gaat hardlopen, een yoga les doet of meedoet aan een van de live lessen uit de DGM Hub.

Waarom eiwitten?

Eiwitten zijn enorm belangrijk bij het opbouwen en herstellen van spieren. Iedere keer wanneer jij een workout doet, beschadigen jouw spieren een klein beetje. Eiwitten leveren de bouwstenen aan voor het spierherstel en dat is dan ook meteen de reden waarom jij die extra eiwitten wel kan gebruiken. Zeker voor zo’n ochtendgek als jij! Eerder schreven we al een blog waarin we je alles vertelden over eiwitten.

Mijn favoriete eiwitrepen

Zoals jullie weten zijn wij bij Dear Good Morning groot fan van Myprotein. Daarom werd het weer eens tijd om de favo eiwitrepen onder de loep te nemen. Gewoon als snack of meteen na het sporten. Het kan allemaal!

Dear Good Morning eiwitreep

Impact bar: een absolute topper onder de eiwitrepen is de Impact eiwitreep. Deze reep heeft drie laagjes, met suikerarme karamel. Het bovenste laagje met krokante gepofte rijst en een chocolade buitenlaagje. De reep bevat 229 kcal en 20 gram eiwitten per reep. En dan ook nog eens in 5 verschillende smaken, eiwitreep heaven!

Dear Good Morning eiwitreep

Skinny eiwitreep: de Lean protein bar is een lekkere snack voor tussendoor, maar met minder calorieën dan normaal. Met deze snack krijg je toch 18 gram van dit belangrijke eiwit binnen met maar 152 kcal. Ideaal als je op je kcal innamen let.

dear good morning eitwitreep

Xtra protein bar: de naam zegt het al met deze reep krijg je nog meer eiwitten binnen. Er zit hier namelijk maar liefst 30 gram per stuk in. Superhandig als je snel veel eiwitten binnen wil krijgen. En de reep smaakt ook nog eens lekker!

dear good morning eiwitreep

Break bar: de protein break bar is een echte aanrader voor de chocolade liefhebbers! Met echte melkchocolade en laagjes knapperige wafel. Het percentage eiwitten in deze reep is lager dan bij de andere repen, dus zie dit meer als een lekker tussendoortje. Deze reep is ook nog eens glutenvrij dus er is voor iedereen een optie bij Myprotein.

Dear Good Morning eiwitreep

Vegan Double Dough Brownie: go Vegan! Met deze bar krijg je maar liefst 13 gram plantaardige eiwitten binnen per portie. Het is een heerlijke combinatie van koek- en browniedeeg ineen. Wat een combi, dat wil je!

Wat is jouw favoriete eiwitreep? Bij Myprotein is er nog veel meer keuze. Wij willen ze allemaal wel proberen. Jij ook? Bestel dan met kortingscode DEARGOODMORNING, dan krijg je altijd korting op jouw bestelling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

DIT VIND JE VAST OOK LEUK: