Drie dagen vegan eten met de Veganbox!

“Maar dan eet je toch alleen sla”? Dat is nog vaak het idee wat mensen krijgen bij het woord vegan. Zelf eet ik enkele maanden vegetarisch, maar de stap naar vegan vind ik ingewikkelder. Want hoe zet ik dan nog spannende, afwisselende maaltijden op tafel? Gelukkig is er de Veganbox die me heeft laten inzien wat er allemaal mogelijk is!

Het idee is eenvoudig en net als bij vele andere maaltijdboxen. Je kiest of je voor 1-2 of voor 3-4 personen maaltijden wilt ontvangen en op dinsdagavond worden ze bij je thuisgebracht. Je kan kiezen voor een abonnement of een eenmalige box (om het, net als ik, een keer te proberen!). Het abonnement kan je trouwens elke week opzeggen of pauzeren.

Dinsdag stipt om vijf uur ging de bel en werden er drie papieren tassen afgeleverd. Elk met daarin de producten voor een maaltijd. Bij elke zak zat een A4’tje met daarop duidelijke instructies. Ja, dit ging me wel lukken!

veganbox uitproberen

Succotash met sla, cherrytomaatjes en gemengde rijst

Succowat? Dat was het eerste wat ik dacht. Maar het bleek een soort wokschotel te zijn van mais, sperziebonen en zwarte bonen. Daarbij meergranenrijst en een salade van tomaat en lente-uitjes. Hmm, ja dit smaakte echt goed. Iedereen aan tafel was fan dus dit ga ik zeker nog eens maken.

veganbox uitproberen

Ovenschotel met vegan gehakt en bright lights snijbiet

Wederom een maaltijd met onbekende producten. Nog nooit had ik iets klaargemaakt met snijbiet, jij wel? Bovenop het gehakt en de snijbiet ging een puree van zoete en gewone aardappelen en pompoen. Daarna moest alles nog even in de oven en klaar. Het was een prima maaltijd maar zowel ik als mijn vriend hebben geen behoefte om dit nog eens klaar te maken. Wel vond ik de combinatie van de puree erg lekker, dat ga ik onthouden voor een ander recept!

Sperziebonen en cashewnoten korma met sweet dumpling en rijst

O jongens, dit was zo lekker. Mijn favoriet! Ik voelde me ook een soort van keukenprinses toen ik zelfs de currypasta zelf klaar moest maken ;). Helaas kwam ik er wel achter dat ik de helft van de boontjes van gerecht 1 had moeten bewaren… dus mijn keukenavontuur werd even onderbroken door een supermarkttripje. Oeps, even beter lezen dus de volgende keer. Maar daarna stond de curry gelukkig al snel te dampen op tafel.

Conclusie?

Vegan eten is absoluut niet saai! Het is lekker en afwisselend, dat is wat de Veganbox bewijst. Een wekelijkse box is met onze planning wat lastig. Maar we hebben besloten om dit wel maandelijks te gaan doen. Inspiratie opdoen en bewuste keuzes leren maken!

Wil je het zelf ook eens proberen? Je kan de Veganbox hier bestellen.

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek