Waarom je dromen écht geleefd mogen worden

Het is weer tijd voor een personal blog. Een blog over dromen die echt geleefd mogen worden. Dit keer dus wellicht iets anders dan je van mij gewend bent.

Dit keer niet over mijn bikinifitnesswedstrijden, want dat is nu even geleden. Soms mis ik het zeker. Wie weet knal ik er ooit wel weer voor. Dat voor later. Dit keer ook niet over mijn progressie rondom mijn shape, of een challenge die ik wil halen. Ja, ik doe met plezier nog elke dag een work-out ik ben een trotse fitgirl, ook al lijkt dat soms ineens iets negatiefs te worden, een fitgirl blijf ik altijd.

Nee een update over persoonlijke ontwikkeling.

Kijk. Of nou ja, lees. Of luister.

Dear Good Morning heb ik opgezet om mensen enthousiast te maken voor een productieve en sportieve ochtend. Dit deed ik altijd door middel van een workout-selfie. Gewoon jezelf als voorbeeld geven werkt echt het beste. Persoonlijk, enthousiast en de rest volgt vanzelf. Ik geloof nog steeds in die strategie.

Maar naast het sporten en je fit voelen, is het stukje mindset ook enorm belangrijk. Over je fit én goed en gezond voelen en je sterk voelen. Over het feit dat je genoeg energie hebt om eerder op te staan, waardoor je daadwerkelijk je workout in de ochtend kunt doen. Het stukje mindset dat luistert naar gevoel en lichaam. En geest, ook al vind ik dat zo heftig klinken. De mindset die ervoor zorgt dat jij daadwerkelijk écht eerder op wilt staan. De mindset die jou overtuigt: Fuck hee, ik wil echt eerder uit bed om mijn dromen na te jagen.

En daar heb ik eigenlijk nooit over geblogd

Wel over mijn dromen en doelen en hoe fijn het is om eerder op te staan. Maar niet over alle andere dingen die ervoor zorgen dat je eerder opstaat.
Weet je, ik vind het zo rete belangrijk dat jij je leven leidt, gelukkig bent en je eigen geluk bent. Dat creëer je namelijk zelf.
Ik heb ooit besloten om ontslag te nemen, omdat ik wilde doen wat ik wilde doen. Een leven leiden zoals ik dat zelf wil leiden. Dingen doen die ik leuk vind. Op mijn 90e verjaardag (want die leeftijd wil ik graag halen) kunnen zeggen: HELL YEAH, ik heb alles uit het leven gehaald. Gedaan wat ik wilde en ik ben gelukkiger dan ooit.

IK IK IK

Ik houd wel van een beetje echo. En dat is ook belangrijk. Er zijn een aantal mensen om mij heen die het geluk in anderen zoeken en niet bij zichzelf. Dat is alles behalve goed. Kijk, een vriend/vriendin/familielid kan ervoor zorgen dat jij gelukkigER gaat worden, want sociale aspecten en liefde van anderen is prioriteit numero 1.
Maar het échte geluk creëer je zelf. Althans, eerst bij jezelf. Met hulp van anderen.

En daar ga ik ook meer mee aan de slag. Dear Good Morning blijft sportief, blijft de ochtendworkouts doen, maar wel met een tikkeltje meer andere dingen want: haal alles uit je leven. En ik geloof erin dat je dat bijvoorbeeld kunt doen door middel van je ochtend te beginnen met wat jij leuk vindt. Oh en aangezien ik ondernemer en mijn eigen baas ben, wil ik daar ook meer over vertellen. Zodat jij ook je eigen baas kunt worden, meer grip op je eigen leven kunt krijgen. Hope you like it!

Categorieën
Meest recente reacties

Extra motivatie in je mailbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

7 reacties

 1. Hi Lienke! Super leuke blog weer! Je kent me (nog) niet, maar ik volg je blog natuurlijk ook al een hele tijd! En even over dat laatste, ondernemen en eigen baas zijn:) ik ben bezig om ook iets voor mezelf op te zetten en ik zou het echt heel leuk vinden om hierover met jou te praten (met een lekker bakkie koffie erbij natuurlijk:) tips, advies, wat jij ervan hebt geleerd, vanalles! Are you in? En nog veel plezier in Kopenhagen dit weekend! Enjoy!

  Groetjes Nadine
  #durftevragen #ondernemen

 2. Anderen zijn wel cruciaal in jou leven. Liefde kun je alleen maar voelen door het uit te delen. En zonder liefde kun je nooit gelukkig worden! So enjoy your day!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook leuk:

Extra motivatie in je mailbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

De Dear Good Morning Shop

 • Planner 4 dear good morning

  WORKOUT PLANNER DEEL 4 – WEEKSCHEMA

  0.00
  In winkelmand
 • fit tijdens de lockdown

  Workout planner deel 3 – weekschema

  0.00
  In winkelmand
 • fit tijdens de lockdown

  Workout planner deel 2 – weekschema

  0.00
  In winkelmand
 • deel 1 sportplanner fit tijdens de lockdown

  Workout planner deel 1 – weekschema

  0.00
  In winkelmand

Lieve lezer, mijn website gebruikt als standaard de nodige functionele cookies. Om de site te kunnen verbeteren, functies voor social media te bieden, content te personaliseren en sporadisch een advertentie te tonen zijn meer cookies nodig. Je kunt mijn privacybeleid erop nalezen als je wilt.