Een kiwi ochtendroutine

Dat de kiwi mijn favoriete fruitsoort is om de dag mee te beginnen, weten veel van jullie inmiddels al wel. Ik eet er standaard twee in de ochtend. Een kiwi is namelijk een bom aan vitamine C en vezels. Dat zorgt ervoor dat ze niet alleen een bijdrage leveren aan het versterken van je weerstand, maar ook je spijsvertering en stoelgang bevorderen. De kiwi is daarom ook het perfecte fruit om te eten voor mensen die last hebben van PDS. 

I need my kiwi

De afgelopen maanden heb ik hard gewerkt aan het schrijven van mijn boek. Vorige week was het dan zo ver. Mijn boek ligt eindelijk in de winkels of inmiddels zelfs al bij jou in de boekenkast ;). Sinds mijn boek uit is ben ik hard aan het knallen en vlieg ik af en toe van hot naar her. Waar ik natuurlijk super dankbaar voor ben. Doordat ik veel buiten de deur heb gegeten, zaten de kiwi’s in een keer even niet meer in mijn dagelijkse eetpatroon. HAH,  nou dat nam mijn lichaam me ook niet in dank af. Hier lees je mijn vijf redenen waarom je eigenlijk iedere dag een moet kiwi eten. 

Het werd dus weer eens hoogtijd om mijn dagelijkse dosis kiwi’s weer goed binnen te krijgen. De SunGold kiwi is al lekker genoeg van zichzelf om gewoon zo te eten, met of zonder schil. Maar ik besloot om deze week mijn kiwi’s en mijzelf iets meer aandacht te geven. 

Zespri kiwi

Zoete start

Ik maakte deze week iedere ochtend een heerlijke smoothie van mijn favoriete vrucht om de dag mee te beginnen. In deze smoothie deed ik zespri green kiwi’s met aardbeien, amandelmelk en dadels. De kiwi in combinatie met de aardbeien en rozijnen zorgden voor een heerlijke zoete start van mijn dag. Benieuwd naar het recept en de verhoudingen? Deze vind je hier

Step up your breakfastgame

Ik ben zelf niet zo’n keukenprinses, maar laatst werd mij een heerlijke stapel pannenkoekjes voorgeschoteld met als topping: KIWI. De kiwi in combinatie met wat maple syrup bij de pannenkoeken is echt een heerlijk! Hoe je de pannenkoekjes maakt, kan je natuurlijk zelf bepalen. Je kan deze  vegan variant maken met havermout en banaan of deze variant met amandel. Ideaal om jezelf te verwennen in de ochtend en toch je dagelijkse portie kiwi binnen te krijgen.

Zit de kiwi al in jouw ochtendroutine? Hoe eet je de kiwi het liefst? Ik ben benieuwd naar jullie recepten, laat het me hieronder in de reacties weten.

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek