Fit motivatie met deze drie boeken

dear good morning book reviews fit motivatee 1

Vakantie betekent voor mij vooral wat meer tijd om weer eens een boek te lezen. Ik ging voor je op zoek naar de beste fit motivatie om mee te nemen in je koffer. Geen al te zware kost of een dikke pil, maar iets waar je vlot doorheen leest en tegelijkertijd een dosis motivatie van krijgt!

dear good morning book reviews fit motivatie 3

Running like a Girl

Een schop onder je kont krijgen van iemand die, misschien wel net als jij, veel te vaak op de bank bleef zitten. Dat is wat Running like a Girl doet. Een eerlijk boek met lekker veel humor over het rennen van een marathon. Als er iets bewezen wordt in dit boek is, dat iedereen met de goede mindset het kan. Naast het inspirerende verhaal van Alexandra zelf krijg je ook veel tips op het gebied van voeding, het leed dat blessures heet en de juiste kleding. Een must voor iedereen met hardloopambities!

Iets voor jou?: Wanneer je graag eindelijk eens die (halve) marathon wil rennen, maar nog op de bank zit.
Prijs: €8,00

dear good morning book reviews fit motivatie 3

Fit – Arie Boomsma

Klein maar fijn. Dit leuke boekje van Arie Boomsma geeft je praktische tips om je leven steeds een beetje gezonder te maken. Zowel fysiek als mentaal. Tussendoor deelt Arie zijn eigen persoonlijke journey wat het extra leuk maakt om te lezen. Veel van deze punten zijn voor de doorgewinterde sporter niet verrassend, maar voor iemand die net zijn eerste stappen in de sportwereld zet zeker erg interessant.

Zijn kijk op de fitwereld en een healthy lifestyle zijn relaxt en totaal niet dwingend. Je kunt er echt uithalen waar je zelf mee aan de slag wilt. Enig minpuntje? De prijs voor zo’n klein boekje is aan de hoge kant, maar verder echt een aanrader!

Iets voor jou?: Wanneer je een dosis extra motivatie nodig hebt!
Prijs: €19,99

dear good morning book reviews fit motivatie 2

How I became the fittest woman on Earth

Tia Claire Toomey, bij die naam gaat niet misschien niet bij iedereen gelijk een belletje rinkelen. Maar deze vrouw is een van mijn grootste inspiratiebronnen. Tia won afgelopen jaar de Crossfit Games en mag zich een jaar lang “The fittest woman on Earth“ noemen. Wat zij kan is ongelooflijk. In haar boek beschrijft ze haar reis naar deze titel toe. Ik vond het een uniek kijkje achter de schermen bij deze ongekend populaire sport. Ik hield al van haar, maar nu nog een beetje meer. Op naar de Games van 2018!

Iets voor jou?: Wanneer je meer wilt weten over de top van de sport of crossfit beter wilt begrijpen.
Prijs: +/- €25,00

Welke van de drie gaat er mee in jouw koffer?

Dit vind jij vast ook leuk:

58 Responses to “Fit motivatie met deze drie boeken”

Avatar

juni 19, 2018 at 3:17 pm, Lodewieke said:

Top! Altijd waardevol om over fitheid te lezen. Die van Arie lijkt me interesant, ben verder niet zon renner haha

Reply

Avatar

juni 19, 2018 at 3:17 pm, Jitske said:

Super leuk! Vind het altijd heel inspirerend om boeken te lezen over sporten. Zou het dan ook heel leuk vinden om Running like a girl te kunnen lezen^^

Reply

Avatar

juni 19, 2018 at 3:25 pm, Daniëlle said:

Leuk!! Ik wil wel leren runnen like a girl, gelukkig ben ik een meisje! Thx voor de verdere tips ook! 🙂

Reply

Avatar

juni 19, 2018 at 3:32 pm, Iris said:

Ik ren al een tijdje, maar altijd op eigen gevoel en altijd met het idee dat ik mannen wil verslaan. Lijkt me heerlijk verfrissend om het uit het running like a girl perspectief te lezen/bekijken!

Reply

Avatar

juni 19, 2018 at 3:35 pm, Iris said:

Ik ren nu al een paar jaar maar zonder echt schema en zo nu en dan blessureleed. Het lijkt me dus een super tof boek om te lezen en veel van te leren.

Reply

Avatar

juni 19, 2018 at 3:50 pm, Minke said:

Alle 3 lijken me interessant, maar toch wel vooral “Running like a girl”! Zit er al een tijdje over te denken een halve marathon te gaan lopen (en wie weet, wat verder in de toekomst een hele?), maar ben nog een beetje te lui om fanatiek te gaan trainen ?
Dit boek komt dus als geroepen!

Reply

Avatar

juni 19, 2018 at 3:53 pm, Katrijn said:

Ik wil graag meer hardlopen. Een halve marthon lopen is toch wel een doel! En een leuk boek om mee te nemen deze zomer op reis is nog toffer! Onze hardloopschoenen gaan alsinds mee in september naar Portugal!

Reply

Avatar

juni 19, 2018 at 6:06 pm, Lagasse emilie said:

4 jaar geleden was ik op weg om een marathon te lopen startend van nul, toen ik 3 maanden voor de marathon van Amsterdam een zware kraakbeenontsteking kreeg op mijn knie. Lopen lukte niet meer, stappen deed pijn, autorijden, zowat alles wat daarvoor vanzelfsprekend was. Ik heb sindsdien mijn droom om ooit een marathon te lopen opgegeven, aangezien nu 10 km zonder pijn lopen niet meer mogelijk is. Niettemin zou het heerlijk zijn mocht ik het boek”running like a girl” kunnen lezen, al is het maar om misschien ooit die 10 km nog eens zonder pijn te kunnen lopen !!

Reply

Avatar

juni 19, 2018 at 6:20 pm, Judith van de Pas said:

Dit jaar niet op vakantie, dus lekker veel tijd om hard te lopen! Mijn droom is nog ooit een marathon te lopen, maar ik train voor de 10k. Ik kan de nodige motivatie wel gebruiken om door te zetten! ? ????

Reply

Avatar

juni 19, 2018 at 6:21 pm, Kirsten said:

Ik ben de laatste tijd mijn loopmotivatie een beetje kwijt… Dit lijkt me een motiverende schop onder mijn kont om de loopschoenen opnieuw aan te trekken 🙂

Reply

Avatar

juni 19, 2018 at 6:23 pm, Kim said:

Jaaa, super leuk!! Ben steeds meer aan het lezen, vooral over de mindset, maar wil ook graag meer over sporten te weten komen, aangezien ik me hier ook steeds meer mee bezig hou! ??

Reply

Avatar

juni 19, 2018 at 6:37 pm, Kelly said:

Heel leuk! Interessant om te lezen, vooral het boek van Arie spreekt me aan.

Reply

Avatar

juni 19, 2018 at 7:51 pm, Sanne said:

Yes! I want! Nog lang niet genoeg boeken in mijn stiekem toch te overvolle boekenkast! En ja, ik heb ze allemaal gelezen, sommige twee keer of drie keer of…

Reply

Avatar

juni 19, 2018 at 7:53 pm, Rianne said:

Lijkt me een supergaaf boek! Ik heb hem toegevoegd aan mn (mega lange) lijst met boeken die ik nog wil kopen ?

Reply

Avatar

juni 19, 2018 at 9:41 pm, Sanne said:

Na 9 maanden trainen voor mijn eerste marathon, kwam ik op de bank te zitten met een blessure. Dus mijn marathon werd anderen aanmoedigen in plaats van zelf lopen. Inmiddels de eerste kilometers weer aan het maken, maar de bank zit nog steeds te lekker. Dit zou een heerlijke boost zijn om weer lekker te gaan lopen en weer te kunnen dromen over het lopen van een marathon ?

Reply

Avatar

juni 19, 2018 at 9:56 pm, Vera said:

Ik ben een nerd wat betreft lezen, en deze boeken passen ook mooi in Mn nieuwe boekenkast in Mn nieuwe huisje! Hopelijk vind ik running like a girl snel op mijn nieuwe deurmat, of wellicht moet ik heel hard runnen naar Mn oude adresje!

Reply

Avatar

juni 19, 2018 at 10:31 pm, Jasper said:

Het boek van Arie Boomsma lijkt mij zeer interessant! Ik ben benieuwd naar de praktische tips om mijn leven steeds een beetje gezonder te maken. Zowel op fysiek als op mentaal gebied 🙂 kortom het lijkt me echt een gaaf boek om op reis mee te nemen!

Reply

Avatar

juni 19, 2018 at 11:06 pm, Marjolein said:

Hardlopen? YES. Deze fanatieke hardloper is hard op weg naar de marathon. Extra motivatie? Altijd welkom. Ik ben inmiddels verzonken in het boek van Annemerel maar die is inmiddels alweer bijna uit. Tijd voor wat nieuwe inspiratie en motivatie !

Reply

Avatar

juni 19, 2018 at 11:29 pm, Iris said:

Oeh, ze lijken me allemaal enorm interessant om te lezen, maar als ik dan echt moest kiezen zou ik voor die van Arie gaan om mezelf nog vaker de gym in te krijgen dan nu. Ook omdat het mentale aspect aan bod komt en ik daar graag meer over leer en hoe je het beste daarmee om kunt gaan. Verder wilde ik nog even zeggen dat ik je echt een toffe vrouw vind die mij altijd positieve vibes geeft! Liefs, Iris

Reply

Avatar

juni 19, 2018 at 11:43 pm, Nathalie said:

Superleuke winactie! Hardlopen heeft me niet alleen een betere conditie gebracht, maar ook wilskracht en zelfvertrouwen. Erg leuk leesvoer voor de rustdagen!

Reply

Avatar

juni 20, 2018 at 7:31 am, Sanne said:

Leuk lijstje; het boek van Arie Boosma stond al op m’n wishlist! Ik loop nu vooral nog korte afstanden en vind het best een beetje spannend (geen idee waarom?) om langere afstanden te gaan lopen. Misschien is Running like a girl een mooie schop onder m’n kont!

Reply

Avatar

juni 20, 2018 at 8:17 am, Joy said:

Jaa leuk ? Ik kan wel wat meer kennis over en motivatie voor hardlopen gebruiken!

Reply

Avatar

juni 20, 2018 at 8:38 am, Yvette said:

Super leuk! Ik zou het heel tof vinden om het boek Running like a girl te winnen. Vaak heb ik de intentie om het hardlopen weer op te pakken, maar op de een of andere manier is het toch aantrekkelijker om op die bank te blijven zitten. ? Dus hopelijk kan ik met de hulp van dit boek wel de juiste motivatie vinden! ??‍♀️

Reply

Avatar

juni 20, 2018 at 6:48 pm, Caroline said:

Ja! Die wil ik heeeeeeel super erg graag winnen!

Reply

Avatar

juni 21, 2018 at 1:36 pm, Berna said:

Stuk voor stuk lijken dit me mega-inspirerende boeken vol power en passie! Ik doe heel graag mee met de winactie voor Running Like a Girl!

Reply

Avatar

juni 21, 2018 at 10:27 pm, Isabella said:

Kijk, hier heb ik wat aan! Ik lees eigenlijk het liefst alleen blogs maar op de vakantie is een boek ook niet verkeerd.. En als je er dan nog wat van leert is het helemaal mooi meegenomen!

Reply

Avatar

juni 22, 2018 at 10:12 am, Michelle said:

Bedankt voor de goeie tips! Ik was nog op zoek naar een boek om mee te nemen om vakantie, maar dat gaat nu helemaal goed komen 🙂

Reply

Avatar

juni 22, 2018 at 10:14 am, Richella Wardenier said:

Ja die zou ik wel willen lezen!

Reply

Avatar

juni 22, 2018 at 10:16 am, Natasja Bouwer said:

Leuk artikel Lienke! Ik doe graag mee voor de verloting want ik geniet erg van hardlopen maar die drive om te beginnen mis ik vaak net.. ondanks dat ik na een run als een blij mens terug kom.. wie weet dat jij en Alexandra daar verandering in kunnen brengen!!

Reply

Avatar

juni 25, 2018 at 12:21 pm, Lienke said:

Hee Natasja! Tof, jij wint 1 van de 5 boeken! Stuur je me via lienke @ deargoodmorning.com je adres? 🙂 Veel plezier ermee!!! xxx

Reply

Avatar

juni 22, 2018 at 10:20 am, Jantina said:

Jaaaa… top om motivatieboeken te lezen ennn ben Mn runningmotivatie een beetje kwijt ?

Reply

Avatar

juni 22, 2018 at 10:44 am, Saskia said:

Het boek van Arie had ik binnen een weekend uit. Lekker boek om te lezen met handige tips!
Ik ben wel benieuwd naar ‘Running like a girl’! Ik kan wel wat extra motivatie gebruiken. Dus ik doe ook graag mee met de winactie

Reply

Avatar

juni 22, 2018 at 11:05 am, S. Konter said:

Super leuk, vooral om liggend in de zon op een ligbedje ook te kunnen genieten, wetend dat dat ook mag en daarna weer volop te knallen! Hoewel de sportschool mij redelijk goed afgaat vind ik het gaan hardlopen altijd een obstakel, terwijl mijn doel voor de komende jaren een marathon lopen is. Dit doel heb ik gesteld nadat ik mijn eetstoornis heb overwonnen en ik zou het dan ook ongelofelijk leuk vinden om met dit boek een steuntje in de rug te krijgen en mijn doel te halen!!

Reply

Avatar

juni 25, 2018 at 12:22 pm, Lienke said:

Hee! Super knap dat je je eetstoornis hebt overwonnen! Je hebt 1 van de 5 boeken gewonnen! Stuur je me je adres? Dan komt het boek zsm je kant op. Liefs Lienke

Reply

Avatar

juni 22, 2018 at 1:17 pm, Anne said:

Ik heb een passie voor hardlopen maar ook een enorme passie voor lekker lezen. Over 2 weekjes heb ik zomervakantie en zou ik dan ook dolgraag beginnen met lezen in dit boek, afgewisseld met de nodige hardloopkilometers. ☀️??‍♀️

Reply

Avatar

juni 22, 2018 at 2:41 pm, Anita H. said:

Ik ding graag mee!

Reply

Avatar

juni 22, 2018 at 3:14 pm, Femke said:

Ik ren nu al een aantal maanden en heb ook m’n eerste ‘wedstrijd’ gerend, maar merk dat ik nu niet goed weet ik hoe ik verder moet, ook omdat ik aan de 4 mijl van Groningen mee ga doen, misschien daf dit boek me even weer verder helpt.

Reply

Avatar

juni 22, 2018 at 3:23 pm, Laura said:

Ja wat leuk! Ik ben sinds een jaar begonnen met hardlopen en merk dat ik het steeds leuke ga vinden! Zo heb ik afgelopen april mijn allereerste halve marathon gelopen en heb ik zondag meegedaan aan de twentse vrouwenloop (run like a girl dus!) waar ik 4e op de 10 km ben geworden! Voor mij onverwachts, want ik wist niet eens dat ik 10 km in 45 minuten kon rennen. ? blijkbaar kun je veel meer dan je denkt, als je er maar voor gaat!

Reply

Avatar

juni 22, 2018 at 3:56 pm, Blanca Paulissen said:

Wow. Super gaaf!!!!! Die zou ik graag winnen.

Reply

Avatar

juni 22, 2018 at 3:59 pm, vera said:

Lijkt me motiverend! Ik zou het erg leuk vinden om te winnen☺

Reply

Avatar

juni 22, 2018 at 4:15 pm, Kassandra Tamminga said:

Zo tof!
Binnenkort ga ik op een spontaan geboekte rondreis door Israel! Dan gaat zo’n leuk boek makkelijk mee in de handbagage om gelezen te worden ^^

Reply

Avatar

juni 22, 2018 at 4:15 pm, Kassandra said:

Zo tof!
Binnenkort ga ik op een spontaan geboekte rondreis door Israel! Dan gaat zo’n leuk boek makkelijk mee in de handbagage om gelezen te worden ^^

Reply

Avatar

juni 22, 2018 at 4:28 pm, Debbie said:

Graag!! Ik ben smorgens weer vroeger aan het opstaan om wat te bewegen maar merk dat ik meer motivatie nodig heb!!!
Iets winnen waar je echt mee aan de slag kan is superleuk!

En jij bent gewoon een Toppertje!

Reply

Avatar

juni 22, 2018 at 6:38 pm, Hannah said:

Zou een goede motivatie zijn om eindelijk is het hardlopen op te gaan pakken! ?

Reply

Avatar

juni 25, 2018 at 12:23 pm, Lienke said:

Hannah, congrats! Jij wint het boek!! Stuur maar je adres gegevens! Liefs Lienke

Reply

Avatar

juni 22, 2018 at 10:31 pm, Simone said:

Super leuk! Ik ben al een aantal jaar fanatiek aan het hardlopen en raak nooit uitgeleerd en gemotiveerd om m’n tijden te verbeteren. Alle weetjes helpen!

Reply

Avatar

juni 22, 2018 at 11:06 pm, Lobke said:

Wat leuk om een post te lezen over sportboeken! Lezen is, naast sporten ?, een van mijn favoriete bezigheden. Wat is er dan ook beter dan een combinatie: een boek over sport ?. Momenteel ben ik de hele Harry Potter reeks opnieuw aan het lezen, maar ik zit bijna op het einde (Voldemort, be prepared!). Een nieuw boek is dus meer dan welkom!

Reply

Avatar

juni 22, 2018 at 11:14 pm, Milou said:

Yep, die schop onder m’n kont om van de bank af te komen kan ik wel gebruiken. Lijkt mij dan ook leuk om te winnen (:

Reply

Avatar

juni 23, 2018 at 12:21 am, Nynke said:

Yes, super leuke winactie! Twee weken geleden mijn eerste halve marathon gelopen en dat smaakt naar meer. Heel leuk om dan nog geïnspireerder te raken door dit boek! ??‍♀️??

Reply

Avatar

juni 25, 2018 at 12:23 pm, Lienke said:

Nynke!! Dit boek is dus zeker iets voor jou!! Stuur maar gauw je adres gegevens en dan krijg je het boek zsm op de deurmat! Liefs Lienke

Reply

Avatar

juni 23, 2018 at 6:30 am, Bowien said:

Ik wil heel graag het boek “Running like a Girl” winnen! Ik zou dolgraag willen kunnen hardlopen maar het wil nog niet echt lukken.. Tips zijn dus altijd welkom en ik ben gek op lezen!

Reply

Avatar

juni 23, 2018 at 7:23 am, Wendy said:

Ik doe heel graag mee! Niks fijner dan een fit en actief leven. Erg nieuwsgierig naar het boek!

Reply

Avatar

juni 23, 2018 at 11:51 am, Nena van der Gragt said:

Leuk! Ik word binnenkort geopereerd aan mijn heup. Dat wordt een tijd keiharde fysio, maar ook de rust nemen voor het herstellen (grootste uitdaging voor mij, ben ik bang!). Daarna hoop ik het hardlopen weer op te kunnen pakken. Daar zou dit boek een leuke motivatie voor zijn!?

Reply

Avatar

juni 24, 2018 at 8:57 am, Denise Essing said:

Jaaaaaaa dit is zo perfect! Door mijn afstuderen is het sporten er een beeeetje bij in geschoten en gewoon weer beginnen gaat dus nu met allemaal smoesjes; wil voetbal kijken/ben moe/blablablabla.. heel erg maar dit klinkt echt toooo good to be true!

Reply

Avatar

juni 25, 2018 at 12:22 pm, Lienke said:

Jij krijgt 1 van de 5 boeken! Gefeliciteerd!! stuur je me je adres? Liefs Lienke

Reply

Avatar

juni 24, 2018 at 9:09 am, Denise Essing said:

Jaaaa zo leuk! ? Door afstuderen is sporten even op een lager pitje maar ben nu goed op weg weer wat gezonder te gaan leven, en die excuses komen me zooo bekend voor ? Een extra steuntje in de rug om weer te gaan hardlopen is hier dus zekerrrr welkom! Droom ervan om nog eens een marathon te gaan lopen, dus wie weet is dit de manier om dat echt eens door te gaan pakken! ????

Reply

juni 19, 2019 at 7:12 am, Ik ga op vakantie en neem mee... - DEAR GOOD MORNING said:

[…] op het strand. Of download een goede podcast voor tijdens een lange hike. Zowel op het gebied van sport als motivatie hebben we de beste voor je op een rijtje […]

Reply

juli 04, 2019 at 9:00 am, Ik ga op vakantie en neem mee… – Vondelgym said:

[…] op het strand. Of download een goede podcast voor tijdens een lange hike. Zowel op het gebied van sport als motivatie hebben we de beste voor je op een rijtje […]

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Extra ochtendmotivatie in je MAILbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

  • Tips om je DGM-routine sneller voor elkaar te krijgen
  • Je bent als eerst op de hoogte van events of talks
  • Altijd een persoonlijk bericht
  • Kortingen en extra win-acties

Een ochtendmens is..

Goedeslaper
Betere slaper
Doelen
Gemotiveerd
Fitter
Fitter

Je ochtend besteden aan..

hotspots icon
Workouts
Challenges
Challenges
Gekheid
Hotspots