blog

Fitbit Coach – Work-outs voor thuis!

Wist jij dat Fitbit niet alleen om je pols geweldig goed is, maar ook nog eens een Fitbit-coach heeft met 7-60 minuten work-outs, een ingebouwde Fitbit radio en hardloop-trainingen? Lees gauw even verder want dit is ideaal om thuis te doen!

Met de app Fitbit Coach-app (dit is dus een extra app naast je huidige Fitbit-app) kan je allerlei work-outs doen, zoals bijvoorbeeld een HIIT work-out. Heb je een Versa smartwatch, dan kan je zelfs de work-outs afspelen op scherm van je Fitbit. De app kan je namelijke op je Versa zetten. Hoe tof? Heb je een activity tracker zoals de Charge 4 of een ander model, dan kan je het beste je een circuit-training instellen en vervolgens op je mobiel of tablet de work-out laten afspelen.

Fitbit coach app
Hier gebruik ik mijn Fitbit Charge 4 en de Fitbit Coach-app

Fitbit Coach-trainingen / work-outs

In de Fitbit Coach-app kies je uit meer dan 40 trainingen voor zowel binnen als buiten, met als doel je uithoudingsvermogen, snelheid en gezondheid te verbeteren. Gedurende de training word je gecoacht door een virtuele trainer (je kan zelf je eigen coach kiezen). Op basis van je behaalde prestaties zal de Coach-app andere trainingen aanbevelen. De app kan je gemakkelijk downloaden via iOS, Android of gewoon via je browser.
Binnen trainen, in de gym of lekker in de buitenlucht rennen? Check vooral even hoeveel opties de Fitbit Coach-app te bieden heeft. Voor mij ging er een nieuwe wereld open en ook leuk.. er komen steeds nieuwe trainingen bij.

3 screenshots van de Fitbit Coach-app. Zeker in deze tijd is het fijn dat je nu ook meer variatie qua thuiswork-outs kan doen en jouw Fitbit nog beter kan gebruiken. Ikzelf doe in de avond vaak een work-out van 20 minuten. Ja, gewoon als extra bovenop mijn ochtend work-out. Ik heb een zittend beroep hé, als blogger dus kan het zeker gebruiken.

Fitbit radio

Je favoriete hit op tijdens het sporten? De Fitbit Coach-app heeft een ingebouwde radio-functie. Let wel: om via je Fitbit muziek te luisteren moet je wel een bluetooth headset of koptelefoon koppelen. Bij het starten van de training kan je de muziek aanzetten. Hierbij heb je keuze uit verschillende genres en afspeellijsten. De muziek stopt automatisch zodra je training is afgelopen.

Fitbit coach app
Fitbit Coach-app vanaf mijn mobiel – in mijn urban jungle.

Fitbit Coach – nu 90 dagen gratis!

Gezien de huidige situatie waarin we zitten biedt Fitbit 90 dagen gratis de Fitbit Coach-app aan! Ga jij het uitproberen?

Hoe installeer ik de Fitbit Coach-app?

Download gratis de Fitbit Coach-app in de play of app store. Klaar met downloaden? Dan is het tijd om je Fitbit-account aan te maken. Dit account werkt in de Fitbit-app en op de website en synchroniseert je voortgang tussen beide platforms. Kies de coach die je graag wilt gebruiken en volg de Fit-test. Je wordt gevraagd om de moeilijkheidsgraad van elke beweging te beoordelen, waardoor trainingen worden aangepast. Veel succes!

Bekijk voor meer informatie de Fitbit Coach-website: https://coach.fitbit.com/ 

Nog even de voordelen op een rij

Fitbit coach voordelen Dear Good Morning

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

DIT VIND JE VAST OOK LEUK: