Het grote Fitbit-vergelijkingsblog

Zoals jullie weten zijn we bij Dear Good Morning groot fan van Fitbit. Fitbit en Dear Good Morning zijn al sinds een aantal jaar partners en mijn hele team draagt dagelijks een Fitbit. We hebben er al aardig wat mogen uittesten en gaan de verschillende modellen van Fitbit voor jullie vergelijken. Het verschil? Dat lees je in het grote Fitbit-vergelijksingsblog. En lees vooral even door, want… jij kunt een Fitbit winnen!

Fitbit Versa Lite

Voordat we alle Fitbit-modellen die wij getest hebben gaan vergelijken, leggen we je graag uit wat het verschil is tussen een smartwatch en een activity tracker. Een activity tracker (zoals de Fitbit Charge 3) kan, zoals de naam al doet vermoeden, jouw activiteit meten. Het meet bijvoorbeeld hoeveel stappen jij dagelijks zet. Activity trackers zijn vaak elegant, smal en hebben een klein display. Ze bieden geen mogelijkheid om apps te installeren. Smartwatches (zoals de Fitbit Versa Lite, Fitbit Versa 2 en Fitbit Ionic) hebben een groot kleurenscherm waarmee je meer mogelijkheden hebt vanaf je pols. Je kunt er bovendien apps op installeren.

Fitbit Versa Lite

De Fitbit Versa Lite is een hele fijne smartwatch. Het helpt me echt om in beweging te blijven. Ik heb bijvoorbeeld zelf ingesteld dat ik elk uur een melding krijg als ik niet 250 stappen heb gezet. Ook de slaapfunctie vind ik heel fijn. Ik weet aan het einde van de week precies of ik genoeg slaap heb gehad. Niet alleen het aantal uur slaap wordt gemeten, ook je slaapscore wordt bepaald. Het horloge is heel mooi en stijlvol in vergelijking met andere grove smartwatches. Alleen voor hardlopers en zwemmers zou ik een ander model (de Ionic) aanbevelen, maar voor ieder ander die zijn activiteit wil tracken is de Versa Lite top!

Alle voordelen op een rij:

 • Inclusief Relax-app met ademhalingsoefeningen voor 2 en 5 minuten om beter in slaap te komen
 • Goedkoper dan bijvoorbeeld de Fitbit Versa en de Fitbit Ionic
 • Mooi design
 • Handig in gebruik
 • Heeft alle functies die je verwacht op een activity tracker

Nadelen:

 • Geen ingebouwde GPS
 • Geen ingebouwde zwemtracker (je kunt er wel mee zwemmen, de Fitbit Versa Lite is waterdicht tot vijftig meter diep)
 • Telt het aantal geklommen verdiepingen niet
 • Geen Fitbit Pay
Fitbit vergelijken - Fitbit Ionic
Fitbit Ionic

Fitbit Ionic

Wil je als hardloper of zwemmer gebruik maken van Fitbit? Dan is de Fitbit Ionic de beste keuze. Door de ingebouwde GPS hoef je jouw telefoon niet mee te nemen tijdens het rennen om je route nauwkeurig te tracken. Ook is de Fitbit Ionic waterdicht tot vijftig meter diep. Achteraf zie je in de statistieken precies hoeveel baantjes je hebt gezwommen en hoeveel slagen je daarbij hebt gemaakt.

Als we dit model van Fitbit vergelijken met de andere modellen, zijn er ook veel fijne overeenkomsten. Net als de andere modellen van Fitbit houdt ook de Ionic nauwkeurig je slaap bij. Je ziet precies hoe laat je in slaap viel, hoe laat je opstond en in welke slaapfasen je hebt geslapen (inslapen, lichte slaap, diepe slaap en REM-slaap). Ook andere functies, zoals de stappenteller, zijn ingebouwd.

Dus nog even alle voordelen ten opzichte van andere versies:

 • Met ingebouwde GPS, handig voor hardlopers!
 • Inclusief zwemtracking
 • Fitbit Pay
 • Slaat muziek op

Nadelen:

 • Duurder dan de andere modellen van Fitbit
 • Persoonlijk: qua uiterlijk vind ik de andere Fitbit-modellen mooier/sierlijker qua design
Fitbit Charge 3

Fitbit Charge 3

Inmiddels gebruik ik zelf Fitbit al jaren en sinds maart de Fitbit Charge 3. Ik vind het fijn om mijn doel (10.000 stappen) te behalen, maar ook om te zien hoe mijn hartslag is als ik een intervaltraining doe. Je kan dit supermakkelijk terugzien in de app en het leukste: elkaar uitdagen. Je kan vrienden namelijk uitnodigen om samen challenges te doen in de Fitbit-app. Bijvoorbeeld gericht op het aantal work-outs dat je per week doet of het aantal stappen dat je per dag zet.

Voordelen:

 • Smal en compact design
 • Ideaal scherm, makkelijk toepasbaar en je kan direct beginnen
 • Ademhalingsoefeningen
 • Pakt hartslag snel op
 • AMOLED-scherm

Nadelen:

 • Minder opties dan op de Versa 2
 • Geen gekleurd scherm (AMOLED-scherm)
 • Batterij iets sneller leeg dan bij de Versa 2
Fitbit vergelijken - Fitbit Versa 2
Fitbit Versa 2

Fitbit Versa 2

Het nieuwste smartwatch-model van Fitbit is de Fitbit Versa 2, een supermooi model dat qua functies net een telefoon is. Ik schreef al eerder een review over de Fitbit Versa 2, die kun je hier teruglezen. Vooral over de slaapfunctie ben ik heel erg tevreden, die is zo nauwkeurig. Ook hoef je nooit meer je wekker te zetten. Met de Smart Wake maakt de Fitbit je wakker op het beste moment in je slaapcyclus. Als we deze Fitbit vergelijken met de andere modellen die ik testte, merk ik dat de Versa 2 sneller mijn hartslag pakt, nauwkeuriger is met stappen, beweging en activiteiten. Zo herkent Versa 2 ook fietsritten beter, wat de Charge 3 soms nog lastig vond.

Voordelen:

 • Je kan de Versa 2 op maantje (slaapmodus) zetten, zodat ie ‘s nachts geen licht geeft als je draait
 • Je krijgt een slaapscore en slaap wordt nauwkeurig gemeten
 • De batterij gaat langer mee dan bij de andere Fitbit-modellen
 • Hartslagmeter is echt super goed

Nadelen:

 • Vrij groot in vergelijking met de Charge 3

Winactie

Winnaar: Roos Coopmans. YES! We hebben een te gekke winactie voor jullie. Win één van de bovenstaande Fitbit-modellen! Laat uiterlijk vrijdag 13 december om 20.00 uur in een reactie onder dit bericht weten welke Fitbit jou het meeste aanspreekt en waarom. We verloten onder de reacties 1 Fitbit naar keuze!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

638 reacties

  1. zou super graag de Fitbit Ionic willen winnen! Ik ben een echte fibit-fanaat: ik had de allereerste versie (Die met die 5 lampjes, die alleen stappen telde) en de fitbit charge 2. Die laatste gebruikte ik ook altijd tijdens het hardlopen, super leuk om je progressie te kunnen volgen! Helaas ben ik sinds augustus geblesseerd waardoor ik niet kon hardlopen en in de tussentijd is ook mijn fitbit overleden :( In 2020 hoop ik weer lekker te kunnen hardlopen en het zou natuurlijk super tof zijn als ik dat kan doen met zo’n mooie Fitbit Ionic om mijn pols!

  2. Waaaa mijn fitbit Hr heeft het begeven en wat zou ik graag de fitbit versa 2 willen winnen. Ik ben inmiddels 17 weken zwanger en wil zo fit mogelijk die zwangerschap doorkomen. Mijn vorige fitbits waren voor mij altijd een goede stok achter de deur om lekker veel te bewegen

  3. Was een goede vergelijking! Altijd fijn om dat goed van te voren te weten! Ik vind persoonlijk zelf de versa 2 het mooist maar ook die slaapmodus lijkt me ideaal wand daar valt bij mij nog wel wat winst te behalen ?

 1. Ik zou super graag een fitbit versa 2 willen hebben. Soms vind ik het toch nog lastig om voldoende te bewegen met een kantoorbaan. Ik hoop dat een fitbit versa 2 mij daarbij gaat helpen!

  1. Ik zou super blij zijn met de fitbit versa 2. Ik ben met name benieuwd naar de slaapfunctie. Bij verandering in mijn slaapritme heb ik heel snel last van migraine, daarom lijkt het me fijn om bij te kunnen houden hoe ik nu daadwerkelijk slaap. Ik word ook heel moeilijk wakker in de ochtend en dan zou het ideaal zijn als ik op het juiste moment van mijn slaap wakker word gemaakt. Ik vind ook dat deze een mooi design heeft. En door het bijhouden van mijn beweging hoop ik ook meer te gaan bewegen.

  2. Een Fitbit Versa 2, deze heeft toch de eigenschappen die het beste bij mij passen. Zeker nu er een 2e kindje onderweg is. Leuke bijkomstigheid dat ik dan mijn huidige tracker aan mijn moeder kan doorgeven, daar aast ze al een hele tijd op haha.

  3. De smart wake functie van de Fitbit Versa 2 klinkt geweldig! Naast de motivatie om te bewegen, draag ik momenteel de charge om mijn slaappatroon te verbeteren. De extra nauwkeurigheid én het mooie design van de Versa 2 maken dat ik deze graag zou willen winnen!

  4. Jaaaaa, bijna de ontknoping. De Versa 2 staat op het lijstje. Het nieuwe jaar knallen om fit en gelukkig te zijn en nog meer te worden! Fingers crossed!

 2. De fitbit versa 2 zou heel goed bij mij passen. Ik heb de Samsung een tijd gebruikt maar die vond ik niet nauwkeurig met sporten. Het is héél leuk en interessant om slaap en beweging bij te houden. Ik weet dat ik genoeg beweeg maar ik wil er meer uithalen

 3. Inmiddels ook al jaren een trouwe fitbit drager. De versa 2 staat nog hoog op mijn lijstje. Mooi design en fijne functies. En hopelijk worden mijn vele fietsprestaties beter bijgehouden. So, fingers crossed????

 4. Ik zit te twijfelen tussen de Fitbit Versa Lite en de Fitbit Charge 3, maar dan ga ik toch voor de Fitbit Charge 3. De optie om mijn hartslag in de gaten te houden vind ik erg fijn. Momenteel sport ik 4 keer in de week en sinds kort is 1 keer daarvan xcore. Ik vind het super leuk en het is tof om daarbij mijn hartslag te zien, kijken of we die meer stabieler kunnen krijgen! Fingers crossed!

 5. Jaaaa! Ik wil de Iconic graag winnen voor mijn swimming goals in 2020! Nu moet ik mijn hartslagmeter telkens afdoen, want t water trekt ie bijzonder slecht. En ik wil toch een nauwkeurige tracking hebben van mijn dag als ik gezwommen heb ?

 6. Yeahhhh wat een te gekke win actie!
  Ik had al geïnformeerd of hij goed beviel. Al een aantal jaren train ik met Polar, maar ik twijfel al een poosje om over te stappen op Fitbit. Uitgelezen kans om nu de overstap te maken met deze te gekke actie.

  Aangezien ik veel loop en zwem. ( druk aan het trainen voor een triatlon. En vanaf 1 Jan de ochtend begin met 1minuut van me tijd te investeren om succesvoller, fitter, en gelukkiger te worden is dit mijn kans??

  Ik zou gaan voor de fitbit Lonic.

  Fingers crosser??

  Lieve groetjes van Saskia

 7. Wauw wat een te gekke winactie. Ik heb nu de charge 2. Heel blij mee maar gaat nog maar net een dag mee en heb een scheur in t scherm. Dus een nieuwe zou wel echt een super kado zijn. Dan graag de charge 3. Echter zal ik het nu nog niet vaak 6 uur zien worden. Hij helpt me wel enorm bij mn revalidatie!

 8. De Fitbit charge 3 zou bij mij het beste passen omdat hij eenvoudig, compact is en toch motivatie geeft om het stappen doel te halen.

 9. Perfect moment voor dit verhaal want ik was op zoek naar een fitbit smartwatch. Mijn voorkeur gaat uit naar de versa 2…. veel mogelijkheden en toch een net horloge om te zien.

 10. Jaaa, ik wil graag een fitbit versa lite, zodat ik mij de komende maanden goed kan voorbereiden op de Zware marmotte fietstocht in juli!

 11. Hoi hoi, Al heel lang wil ik graag een fitbit, maar welke kies je dan? Ik heb vergeleken en denk dat de fitbit versa 2 het beste bij mij zou passen. Super tof zou het zijn als ik hem zou winnen??.
  Groetjes, Janet

 12. Het zou super zijn als ik fitbit versa 2 zou winnen. Ik heb nog helemaal geen ervaring met het gebruik van een fitbit, maar met 2 kindjes ben ik wel heel benieuwd wat mijn slaapscore is. Ik klaag absoluut niet, maar ben benieuwd of ik ook goed scoor. Ook kan ik op deze manier mijn work-outs beter kunnen monitoren en kijken waar ik verder nog winst kan behalen in het dagelijks leven. Ik ga heel hard duimen.

 13. De fitbit versa 2!!!! Lijkt me zo fijn! Heb het idee dat ie heel nauwkeurig ook je activiteiten kan aflezen en slaap en dat vind ik heel belangrijk.

 14. Ik vind fitbit zo fijn om te dragen. Ik doe sinds kort veel intervaltrainingen en om mezelf
  nog verder uit te dagen zou het heel tof zijn om de Charge 3 te winnen!

 15. Leuk artikel! Ik zou graag de fitbit versa 2 winnen! Met name vanwege de nauwkeurigheid, iets wat ik bij mijn huidige fitbit mis! En een batterij die langer mee gaat is natuurlijk ook altijd fijn!

  Gr Rozemarijn

  1. Ik doe graag mee voor mijn dochter. Na een pittig jaar is ze nog erg moe en met de versa 2 kan ze een goed inzicht krijgen in haar slaap patroon.

 16. Ik zou graag de fitbit charge 3 willen winnen. Want ik heb vaak tijdens sport een hele hoge hartslag (geeft hij aan op loopband) en wil dat graag in de gaten houden, en ik slaap al ruim 8 jaar niet goed (geen medische reden) dus zou fijn zijn om te kijken wat de slaapfunctie aangeeft.

 17. Wat een gave actie! Ik denk dat ik zelf voor de fitbit versa or versa lite zou gaan. De mogelijkheden die deze smart watch aanbied zijn zo uitgebreid en ik vind het super fijn om muziek op mijn fitbit te kunnen luisteren. Dat zou voor mij een van de belangrijkste eisen zijn. Dat je dan ook nog notificaties van je telefoon kan zien is een mooie pluspunt

 18. Heb nu een Fitbit charge 2. Deze is erg groot en grof benieuwd naar Fitbit charge 3 want deze oogt dunner en dus makkelijk met kleding. En erg nieuwsgierig naar de ademhalings oefeningen daarom de vraag of de mindful VGZ app vervangen kan worden door Fitbit charge 3.

 19. Ik zou heel graag de fitbit Ionic willen winnen!!
  Ik ben 3 maanden geleden voor de 2e keer moeder geworden, en wil het hardlopen graag weer gaan oppakken.
  Mijn oude Charge 2 heb ik altijd veel plezier van gehad, maar ik ben nu toe aan een nieuwe.

 20. Ooh ik zou heel graag de fitbit versa 2 willen winnen! Een horloge wat niet zo groot is, geschikt is om mee te hardlopen maar vooral een horloge dat al mijn stappen meet! Zoveel gewerkt de afgelopen weken en dus gezeten dat mijn voornemen voor volgend jaar is om ook tijdens drukke periodes voldoende stappen te zetten!

 21. Nou, ik zou heel graag de Versa Lite winnen. Ik heb nu een Polar, maar die is best dik en daarom niet fijn bij het sporten. Daarom gebruik ik m nauwelijks.. Ademhalingsoefeningen tegen stress bij de hand lijkt me ook fantastisch.

 22. Heeyy, wat een tegekke win actie! Mijn voorkeur gaat uit naar de Versa 2, ik ben na springschenen het hardlopen weer aan het opbouwen en denk dat het supermotiverend werkt om je progressie te kunnen bijhouden aan de hand van hartslag en snelheid enzo! Daarnaast is mijn streven voor 2020 het optimaliseren van mijn slaap, hoe leuk is het als je dat kunt meten met een horloge.
  Spannend!!

 23. Ik vind de Fitbit Ionic een super horloge. Qua prestaties sluit hij prima aan bij mijn wensen en zou hier nog meer mijn doelen kunnen verwezenlijken!! Het overall plaatje NL oa het tracken van mijn stappen en het bijhouden van mijn slaap patroon zou heel erg bijdragen aan mijn dagelijkse bezigheden en om fit te blijven!!
  Ik zou super blij zijn met deze Fitbit!

 24. Wat een heerlijke winactie, ik werd meteen excited toen ik ‘m zag verschijnen!
  Als ik mag kiezen, zou ik voor de Fitbit Versa Lite gaan. Ik heb al een Garmin sporthorloge dat ik gebruik om te hardlopen, maar, eerlijk is eerlijk, die is lang niet zo mooi als de Fitbit.
  Naast mijn wekelijkse hardloopsessies en bezoekjes aan de gym, wil ik ook op andere momenten ervoor zorgen dat ik genoeg beweeg en gezond leef.
  Daarom lijkt het me ideaal om een sporthorloge te hebben dat er leuk uitziet, je motiveert om je doelen te behalen en je iets meer vertelt over je slaap.
  Laat die goede nachtrust en 10 000 stappen per dag maar komen!

 25. De versa 2 lijkt mij zo prettig. In mijn drukke planning waarbij rust en slaap een puntje van aandacht is, maar ook de motivator tot voldoende bewegen belangrijk is, lijkt mij de fitbit versa 2 een mooie upgrade voor om mijn pols!

 26. Whoooo wat een te gekke winactie!!! Mij spreekt de Fitbit Ionic het meeste aan, waarom??
  Op dit moment heb ik een ander horloge, maar helaas kan ik daar niet mee zwemmen & mist deze een gps tracker…
  De voordelen van de Ionic is dat Je met deze juist WEL kan zwemmen & je kan zonder telefoon op pad, omdat er gps in zit! Dubbelop voordeel!! Aangezien ik zowel hardloop als zwem lijkt mij dit HET horloge voor mij! Dus fingers crossed x 10000 want dit lijkt me te gek!! PS ook een tof (ietwat verlaat) verjaardagscadeau, was afgelopen zondag namelijk jarig???!!

 27. Ik zou graag de ionic of versa 2 winnen, draag nu al 3 jaar de fitbit charge 2 en hij heeft erg veel meegemaakt , staat vol barsten, maar doet het nog steeds. Ik zou het een super eindejaarscadeau vinden omdat ik hem dan gelijk kan uittesten tijdens mijn revalidatie , ik heb namelijk een jaar niet mogen sporten door een nekoperatie en wil mijn droom om een marathon te rennen nog niet opgeven ?

 28. Ik zou hem graag voor mijn vriendin willen winnen.
  Ze heeft de afgelopen jaren veel voor haar kiezen gehad Dus ze verdient het echt.
  Dan graag de Charge 3

 29. Leuk zeg! Ik zou graag de drempel om te sporten willen verlagen door het makkelijker te maken. Ik denk dat alle functies op de Fitbit Versa 2 daar zeker voor zorgen (:

 30. Lieve lienke, gezien er een kleintje op komst is (eerste trimester) slaap ik momenteel heel onrustig en slecht. Ik zou het heel fijn vinden om te kunnen zien hoe het echt met mijn slaap gesteld is en dus zou ik graag de fitbit versa 2 winnen. Zo kan ik mijn slaapscores bijhouden. En gewekt worden op het juiste moment.

 31. Ik zou graag de fitbit versa lite winnen! Het is een prachtig design en hij kan onder water. Dat is wel handig voor iemand die af en toe vergeet zn horloge af te doen als ik ga douchen ;)

 32. Hoi hoi, ik droom al een tijdje van de fitbit versa 2 als update van men charge. Ik heb een drukke job waar letterlijk time gelijk is aan money. Ook mis ik geen 1 telefoongesprek dankzij fitbit. Ik kijk er naar uit om zelfs op te nemen en te bellen met deze nieuwe fitbit. Als laatste ben ik na jaren weer in de fitness gesukkeld en is een follow up van mijn work outs enorm motiveren. Soooo please ???!

 33. Fijn artikel. Lekker dat de verschillende Fitbit’s onderling ook eens worden vergeleken. In plaats van altijd maar de verschillende merken onderling.

  Ik wil graag kans maken op de Fitbit Charge 3

 34. De fitbit versa 2 lijkt mij het fijnst om te dragen tijdens mijn werk als fysiotherapeut en het sporten; het survivalrunnen, trailrunnen en calisthenics trainingen. Deze geeft het beste inzicht en is – in mijn ogen- ook het mooist!

 35. De Versa 2 lijkt mij het tofst! Sowieso helemaal fitbit fan, maar ik heb nu nog de charge 2 (al 2 jaar) maar ik merk nu dat de batterij steeds sneller leeg gaat. Het wordt dus tijd voor een nieuwe! De Versa spreekt me het meest aan omdat het echt een mooie smartwatch is met veel opties!

 36. Mooi stuk! Zelf ben ik al een tijdje op zoek naar de juiste en als ik het zo lees zou ik zelf nu gaan voor de Fitbit Charge 3. Momenteel ben ik zwanger en hoe fijn is het dan om ademhalingsoefeningen te kunnen doen en snel je hartslag te kunnen zien. Daarnaast lijkt het me super om te zien hoeveel stappen je gezet hebt, nu het sporten toch iets moeilijker wordt.

 37. Wow! Wat een toffe actie! Ik heb op dit moment de Charge 3 en ben daar heel tevreden mee, maar als ik een rondje ga rennen moet ik eigenlijk ook mijn telefoon in de buurt houden om de afstand te meten… Met de Fitbit Ionic zou dat verleden tijd zijn… Waar mijn huidige, nog prima werkende Charge 3 dan heen gaat? Naar mijn mama, die als goed voornemen heeft om meer stapjes te zetten en dat graag wil tracken (en om af en toe even rustig te ademen onder begeleiding van de “relax” functie. Fingers crossed!

 38. Ik heb op dit moment een charge 3, maar helaas heb ik een putje in het scherm doordat ik iets te fanatiek met mijn hond heb gespeeld, oeps! Nu heb ik mijn oog laten vallen op de fitbit versa 2, maar nog leuker dan hem zelf te kopen is om hem te krijgen voor mijn verjaardag (16-12) of voor de kerst!

  Ps echt een superleuke actie! En de reviews die je schrijft over de fitbits zijn ook echt top!

 39. Ik zou graag deelnemen aan deze winactie om de Fitbit Charge 3 te winnen. Ik vind de Charge 3 het mooiste model van Fitbit. Ik heb dit model vanuit mijn opleiding (Management in de zorg) eens mogen testen voor 3 weken. Ik merkte dat ik meer op mijn beweging ging letten tijdens het dragen van de Fitbit, dit motiveerde mij dan ook enorm om even extra bezig te zijn met mijn gezondheid. Ik vind de verschillende modellen van Fitbit erg gaaf en twijfel nog steeds om er dus één aan te schaffen, vandaar deze reactie. Om nog sportiever 2020 in te gaan zou ik graag de Fitbit charge 3 winnen. ??‍♀️⛹?‍♀️??‍♀️??‍♀️

 40. Sowieso de Fitbit Versa 2. Dit omdat ik na een tijd van nachtmerries eindelijk weer goed slaap en ik dit heel graag wil bijhouden. Plus ik ben bezig met fitness en wil graag m’n hartslag etc goed wil kunnen bijhouden. Ik ga duimen dat ik em win!

 41. Oehhh staat al jaren op mn lijstje. Helaas niet de centjes ervoor. Maar zou heel fijn zijn als ik de versa 2 kan winnen.
  Sinds mijn burn-out heel erg bezig met mijn slaapritme en mijn hartslag om te kijken hoe het gaat met mijn lichaam
  Dus graag! Mooie actie.

 42. De Fitbit Versa Light vanwege: ‘Heeft alle functies die je verwacht op een activity tracker’! Ik wil zo graag eens een sporthorloge die zaken als hartslag, verbruikte calorieën, stappen, etc. bijhoudt. Maar tja, studentenbudget hè!.. Daaaarom is een winactie als deze ideaal, ik doe graag mee! ????

 43. Wauw wat een super toffe actie, al ruim een jaar wil ik een fitbit hebben, helaas de financiële ruimte er niet voor

  In mijn traject van afvallen komt dit horloge goed van pas, inmiddels alweer 50kg lichter in totaal

  Ik heb de fitbit Versa 2 op het oog, deze lijkt mij zeer toepasselijk in mijn dagelijkse leven, van sporten, werken, slapen en andere activiteiten

  Zo kan ik beter bijhouden hoe mijn slaap patroon en bewegingspatroon is
  Het zal een goed hulpmiddel zijn om te hebben op de weg naar mijn eerste bodybuilding wedstrijd

  Mooie actie, super tof

 44. Oeee ja! Super tof! Liefst een versa 2! Heb momenteel een fitbit charge, nog een oud model maar z ook veel profijt van. Motiveert me elke dag weer om extra stapjes te zetten.

 45. Ja, winnen graag! Mijn fitbit ionic is laatst gestolen in de gym en mis hem onwijs. Hij was ideaal voor al mijn trainingen, maar vooral bij het hardlopen grijp ik nu mis.

 46. Mijn voorkeur gaat uit naar de Fitbit Ionic! Als fervent zwemmer en hardloper heb een GPS tracker en het meten van het aantal baantjes gewoon nodig!?

 47. Wauw wat een gave actie. Wil al heel lang een goede Fitbit! Ik zou graag de ionic willen omdat ik graag zwem en buiten leuke routes afleg??.

 48. Wauw super leuke actie! Mijn vriend en ik willen elkaar eentje kopen voor kerst, maar wat zou het leuk zijn als deze onder de kerstboom lag! Ik zou heel graag de fitbit versa 2, zwart willen winnen. Vera Dokter zij al dat het zeker een aanrader was. Beter dan de apple watch. Ik hoop dat we hem winnen ?.

 49. Ik zou heel graag de Fitbit Ionic winnen. Ik wil me volgend jaar meer focussen op het hardlopen en daarbij zou een goede activity tracker heel hard van pas komen. Ik ga nu steeds hardlopen met mijn GSM maar dit is niet zo handig.

 50. Wauw wat een top actie! Ik zou graag de versa 2 winnen, waarom? Hij geeft geen licht ‘s nachts, gps tracker voor het hardlopen én water dicht voor de obstacle runs. Kortom, perfect!

  1. Te leuke winactie, 2e reactie alweer, im sorry. Maar na het bestellen van de scheurkalender gisteren, zou ik helemaal klaar zijn voor het nieuwe jaar met de Versa 2 ??.
   Lets do this!

 51. Fitbit versa 2.
  Omdat ik erg lastig slaap en soms niet weet of ik nou genoeg slaap heb gehad zal dit mij ondersteunen hierin.

 52. Ik heb de fitbit charge 2 al 2 jaar en bevalt supergoed. Een upgrade zou ik graag willen naar fitbit charge 3. Ik hou niet van grote schermen. Ik ga duimen ook al win ik nooit?

 53. Super leuke win actie ?!! De Fitbit Ionic lijkt me perfect ik hou van hardlopen en dan kan ik me mobiel mooi thuis laten… afwachten ?!

 54. Fitbit Ionic! Ik ben een hardloper en loop momenteel alleen met een run app op mijn telefoon. Ik train voor een halve marathon, dat is mijn doel voor 2020. Meerdere halve marathons rennen. Ik ben weleens na een run mijn sportschool in gerend om mijn bloedruk te meten en herstel bij te houden. Maar als dat vanaf mijn pols kan, is dat een stuk charmanter dan zitten uitzweten in de gym, druppels van mijn hoofd vegend hijgend als een bouwvakker met een apparaat om mijn arm. ?? Zou echt een perfect cadeau zijn. ❤️

 55. De fitbit versa 2! Ik ben met sporten altijd bewust bezig met mijn hartslag hoog houden. Daarnaast is slaap voor mij belangrijk. De nauwkeurigheid die de versa 2 bevat lijkt mij echt heel top. Ik heb behoefte aan wat meer controle om op die manier ook te groeien! Ik denk dat de versa 2 dit voor mij kan betekenen

 56. De fitbit charge 3, vanwege het mooie uiterlijk en de gave functies! Ik heb van de Sint de scheurkalender gekregen en met deze fitbit wordt 2020 nóg sportiever??

 57. Jaaa de fitbit versa 2! Om goed inzicht te krijgen in mijn slaapcyclus en het sporten natuurlijk! Zou een geweldig kerst cadeautje zijn ? -> ?

 58. Ik wil graag de Fitbit Ionic willen. Naast dat ik het een leuk verjaardagscadeau vind ( ben de 15e jarig), mag ik eindelijk weer hardlopen na een langdurige blessure. En fitbit kan helpen met hoe hard en hoe ver ik heb gelopen :D

 59. Jaaaaaa, de Fitbit versa lite! Love het design ???. Het meten van slaap en ademhalingsoefeningen vind ik vooral het belangrijkste! Met een baan in de zorg en een studie daarnaast, zijn het vaker korte nachtjes dan goede slaap nachten.. ?✨??

 60. Fitbit Versa2 spreekt mij het meeste aan. Train vaak op hartslag en vind het fijn dat hij fietsen ook beter zou detecteren. ?

 61. Ik zou heel graag de fitbit versa 2 hebben.
  Ik was ooit begonnen met een polar watch, deze heb ik een aantal jaren gedragen maar toen ontdekte ik de fitbit versa. And oh my! Dat design was zo mooi, ik was meteen verliefd!
  Ik ben nogal snel verleid door nieuwe snufjes en 2 weken geleden zag ik de polar ignite. Leek me leuk met veel nieuwe opties. Hupla bestele en thuis even mee ‘gespeeld’ maar neen het was geen fitbit. De mooie interface is wat ik mistte. Dus polar teruggestuurd, maar nu ben ik natuurlijk helemaal verleid door de fitbit versa 2 en zou ik mijn fitbit liefde hier graag mee verder zetten! ❤️?

 62. Ik zou heel graag de Fitbit Versa 2 willen winnen. Als fanatieke sporter is rust en slaap van groot belang en zou super fijn zijn dat ik het met deze fitbit kan bij houden.

 63. Jaa! Net zelf een “upgrade” gehad van een charge 2 naar een charge 3, zou leuk zijn om mijn zusje dezelfde upgrade te geven met kerst! Mooi apparaatje, lichter dan charge 2 en nauwkeuriger naar mijn idee.

 64. Hi, ik zou graag de Fitbit versa 2 winnen. Gezien mijn sportmotivatie verminderd is en ik hier graag weer controle over wil krijgen. Waarin ik ook nog al een verstoord nachtritme heb en het super zou zijn als dit geregistreerd zou worden zodat ik hiermee aan de slag kan om weer een betere balans in mijn leven te krijgen. Los van dit alles vind ik het een super mooi model die ik graag zou dragen ❤ gr. Daniëlle

 65. Jaaa de Fitbit versa 2! Ik ben een slechte slaper en met deze Fitbit kom ik meer te weten over mijn slaapcyclus. En kom ik tijdens het sporten ook nog is meer te weten over mijn hartslag. Oftewel een perfecte Fitbit voor mij! ???

 66. Ik wil al een hele tijd heeel graag de Fitbit versa 2!! ? Ik wil deze graag hebben zodat ik niet meer met mijn telefoon mijn stappen bij hoef te houden. Met de Fitbit is het ook veel nauwkeuriger! En zodat ik tijdens mijn trainingen in de sportschool precies kan bijhouden hoeveel calorieën verbrand! Ik studeer hopelijk dit jaar af als diëtiste en ik zou het heel leuk vinden om dit product te adviseren aan cliënten als het mij goed bevalt ?

 67. Wat een ontzettend gave actie. Ik zou zelf gaan voor de Fitbit Versa 2. Ik denk dat deze fitbit mij kan helpen en beter slaapritme te krijgen. Daarnaast lijkt me super om een fitbit te hebben om mijn dagelijkse beweging bij te houden. Momenteel heb ik een doel qua het aantal stappen en dit zou daarbij perfect helpen.

 68. Na -22 kg even een flinke dip, de motivatie is enorm maar de struggle is real! Daarom zou ik dolgraag de fitbit versa 2 winnen om weer door te knallen en mijn leefstijl nog beter in beeld te krijgen. Yaaaassssss!!! Let’s go!

 69. Jaaaaa! Enthousiast!!
  Ik heb nu een Fitbit charge 2, alleen is het scherm kapot gegaan in Bali! Ik zit er al een tijdje aan te denken om de Fitbit versa 2 aan te schaffen!!!
  Dit zou een geweldige prijs zijn; kan ik weer beginnen met trainen voor de marathon en triatlon!
  #spannend #duimen

 70. Ik sport al jaren dagelijks, gebruik geen fitbit of andere hartslagmeter. Lijkt me super om er een te testen. kijken of het invloed heeft op mijn prestatie.
  Fitbit versa zou ik graag winnen.???

 71. Ik zou supergraag de FitBit Versa 2 testen: ben heel benieuwd naar mijn slaapritme. Eens kijken of ik dat merk in mn deargoodmorning sessies in de gym!!! En hartslag: super handig, in plaats van tijd bijhouden kijken wanneer mn hartslag voldoende is gedaald. Dank voor de reviews en doe graaaag mee met de winactie!

 72. Ik wil graag kans maken op de Fitbit versa 2. Ik heb zelf nog steeds de Fitbit 1. Deze heb ik dagelijks om dit helpt mij om voldoende beweging te hebben op een dag. Ik ben erg blij met het merk omdat ik vind dat het op een gemakkelijke manier werkt. Helaas ziet de Fitbit 1 nog niet altijd de verschillen qua fitness, wandelen, fietsen enz. Voor mij gevoel is de Fitbit versa 2 een stuk concreter. Ik heb nu als doel om 10.000 stappen op een dag te zetten maar niet altijd klopt dit op mij Fitbit. Ik lees veel positieve reacties over hoe concreet de Fitbit versa 2 je slaapritme aangeeft. Het lijkt mij interessant om hier meer duidelijkheid Over te krijgen. de Fitbit versa 2 vindt ik er ook mooi en overzichtelijk uitzien.

 73. Fijn overzicht! Ik draag zelf al een paar jaar de charge; eerst de 2, inmiddels de 3 :) ben heeeel benieuwd naar de FitBit Versa 2!

 74. De Fitbit lonic lijkt me heel gaaf ! Vooral nu ik de keuze heb gemaakt om mijn tweede hele marathon te gaan lopen, en dan is de ingebouwde gps heel handig !

 75. Fitbit Ionic! Inderdaad niet de mooiste maar zo fijn om zonder telefoon de deur uit te kunnen tijdens het hardlopen ? Met de gedachte dat ik mee wil doen aan een triatlon het ideale verjaardagscadeau aangezien ik vrijdag 22 wordt ?

 76. Wat een leuke actie, ik zou gaan voor de Ionic. Vind de versa 1/2 veel mooier, maar ben hardloper en zwemmer ? dus is de Ionic perfect voor mij ?? nu maar hope

 77. Super leuke winactie! Ik zou heel graag de Fitbit versa 2 winnen, omdat deze wel veel opties heeft, maar ook stylish genoeg is om elke dag te dragen (en ook door de dag heen actief bezig te zijn!)

 78. Ohhh wat is dit een leuke win-actie. Graag loot ik mee voor de FitBit Versa 2. Inmiddels al 10 kilo afgevallen en let veel op de stappen die ik maak. Helaas verwerkt mijn iPhone dit niet ideaal. Op deze manier kan ik mijn stappen meer onder controle hebben en harder dan ooit werken aan de laatste 10 kilo die er af moet. Fingers and feet crossed ??‍♀️?

 79. Mij spreekt het meest de Fitbit lonic aan, omdat ik vaak baantjes zwemmen. Ook voor wedstrijd doeleinden, het zou super zijn om die baantjes eens terug te kunnen zien op een fitbit!

 80. Ik had een tijdje terug zelf wat research gedaan maar ik kon geen goed overzicht krijgen van alle smartwatches/Fitbits. Super handig dit! Nu zie ik meteen dat de Versa het beste bij mij past :)
  Ik wil al heel lang een gadget die mijn hartslag, stappen en slaap accuraat bijhoudt dus dit is perfect!

 81. de Fitbit charge 3 of versa 2 spreekt me het meeste aan. Heb zelf nog geen ervaring met de Fitbit, maar lijkt me super om er mee te werken. Ook hou ik meer vanIk sport veel en geef verschillende Groepslessen en hartslag zou ik dan in de gaten willen houden. Ook om mezelf uit te blijven dagen.

 82. Super mooie horloges! Mijn voorkeur gaat uit naar de fitbit versa lite. Erg mooi horloge met een goede stimulans om te blijven bewegen!!

 83. Dit zou zooooo gaaf zijn!! Ik heb helaas de Alta HR nog.. super fijn maar moet af met douchen en zwemmen waardoor ik hem dus vaak vergeet :( zou zoooo leuk zijn!

 84. Wauw, te gek!
  Ik ben 19dec jarig en wilde een fitbit versa 2 kopen! Ik draag al jaaaren een fitbit, ik begon met de fitbit flex. Toen wilde ik mijn hartslag in de gaten houden dus heb ik de flex ingeruild voor de charge 2 en wil nu weer een stapje verder en zou heeel graag de versa 2 willen om nog gezonder te worden.
  Om eentje te winnen zou het een super einde zijn van 2019 en kan ik 2020 gezond beginnen op mijn nieuwe werk vanaf 1jan?❤️

 85. Hoi!
  Aller eerst wat een toffe actie!
  Ik zou kiezen voor de fitbit ionic. Ik loop graag hard, dat maakt voor mij de gps er handig EN hij kan muziek afspelen. Dat betekend dat ik mijn telefoon niet meer hoef mee te nemen. Ik luister graag muziek tijdens het hardlopen dat motiveert mij ook qua tempo en ook om nog even door te zetten. Qua uitstraling vind ik hem heel tof! Voor mij een horloge die ik echt zou gebruiken. Dus daarom deze!
  Succes met kiezen van de winnaar!

 86. Ik zou graag de versa 2 willen winnen om meer inzicht te krijgen in mijn slaaproutine. Ik ben vaak moe en hoop dat dit horloge me kan helpen op het juiste moment te ontwaken zodat ik de dag actief van start kan gaan!

 87. Toffe winactie!! Ik sport regelmatig, zo’n 4x per week. Wandel elke dag minstens een uur met m’n hond. Vind t fijn bij te houden hoeveel ik dagelijks beweeg, me bewust te zijn van wat ik doe. De Charge 3 zou ik heeeeeeel graag onder de kerstboom ? vinden ?

 88. Wauw wat een leuke actie! Ik draag al 3 jaar de fitbit charge 2 toen gekregen van mijn man voor kerst, deze is nodig toe aan vervanging! Ik zou de versa 2 graag willen winnen omdat deze een ander uiterlijk heeft en kleur! Ik ben druk aan het trainen voor een hardloopwedstrijd met mijn collega’s uit de zorg in April daarbij zou de fitbit versa 2 me super helpen aangezien de GPS van mijn charge 2 niet helemaal accuraat meer is.

 89. De Versa 2! Met name door de batterijduur en misschien nog het meeste voor de looks. Tijdens healthyfest (waar ik je heb gezien :) ) heb ik de eerste Versa al getest en die was top! Nu er een nieuwe is, staat deze op mijn verlanglijstje.

 90. Ik zou heel graag de fitbit Ionic willen winnen. Ik wIl heel graag gaan beginnen met zwemmen en daar is deze fitbit ideaal voor! Bovendien zal het me mega motiveren om mezelf te blijven verbeteren!

 91. Ik heb nu bijna 1 jaar de fitbit versa light. en daarvoor de fitbit charge 3.
  Kan wel zeggen dat ik ondertussen verslaafd ben aan de fitbit !!!
  Het design en de opties worden elke keer mooier en beter.
  Daarom zou ik graag de fitbit versa 2 willen winnen ?.

 92. Graag zou ik de Versa 2 winnen! Heb voorheen al 2 fitbits gehad, helemaal in de wolken vanaf begin af aan. Nu is mijn laatste net een paar dagen geleden overleden en mis ik mijn maatje nu al.. zo een nieuwe versa 2 zal deze pijn wat kunnen verzachten.

 93. Wauw wat een mooie actie. Ik zou heel graag de tweede willen Fitbit Charge 3.
  Na bijna 3 jaar eindelijk weer aan het sporten. Ben zwaar overtraind geweest en heb sinds dit voorjaar de smaak weer te pakken. Nu ben ik weer heerlijk aan het trainen met mijn maatjes. Het gaat super goed. De sport die ik doe is survivallen. Met hindernissen, touwklimmen en hardlopen. Het is een zeer intensieve sport. Nu is mijn “oude ” tomtom overleden ? ik ben al aan het kijken welke bij me past. Dit lijkt me een super horloge om al mijn sportieve acties te meten en vooral het slaap gedeelte vind ik zeer interessant. Ik begin alvast met duimen ???

 94. Graag win ik de versa 2. Sinds kort na een lange knieblessure het hardlopen opgepakt en train ik voor de 5 km voor de CPC. Ideaal als ik een nieuwe fitbit om mijn pols draag.

 95. Fitbit Ionic, omdat deze gps heeft, wat ik handig vindt voor tijdens mijn mountainbike- en hardlooprondjes. Ook ben ik erg benieuwd naar mijn slaapanalyse!

 96. Als hardloper vind ik de Fitbit Ionic erg mooi. Daarnaast ook een horloge die je zeker dagelijks goed kan gebruiken, beter dan sommige andere merken! Dus alleen maar voordelen!

 97. Allereerst wat een supergave win aktie! De fitbit versa 2 spreekt mij het meeste aan vanwege de nauwkeurige slaapfunctie en superhandig dat ie s’nachts geen licht geeft! Beter slaapritme= beter uitgerust = betere prestaties en in zijn algeheel beter voor je gezondheid ;-)
  De nauwkeurigheid van hartslag stappen en beweging en zeker de fietsritten is voor mij echt top!
  Zo zal sporten en spinning nog beter te tracken zijn!!!

  Thumbs up, jullie zouden mij iig een heel gelukkig mens maken als ik dit mag winnen…

  Een sportieve groet! Liefs joyce

 98. Hele gave winactie en fijn om de verschillen zo naast elkaar te zien.
  Als ik moest kiezen, ziu ik voor de fitbit Ionic gaan, aangezien ik het hardlopen weer aan het oppakken ben kan deze mij het beste helpen met het tracken van m’n runs en met de GPS functie gaat dit nog beter!?

 99. Ik zou gaan voor de fitbit versa 2, het design is mooi, handig als hartslagmeter goed functioneert om nog meer je grenzen te verleggen tijdens het sporten. Daarnaast gaat de batterij langer mee wat weer fijn is omdat je hem dan minder snel hoeft op te laden. Langer plezier dus☺️.

 100. De FITBIT! Heb zelf de FITBIT charge 2 gehad en was erg blij met het compact scherm. Ik heb namelijk al een klein polsje! Helaas is deze gestolen en heb ik even zonder gezeten. Tot mijn vriendin met de redding kwam en ik haar FITBIT Blaze mocht over nemen. Ondanks dat deze zelfs wat ouder is dan de Charge 2 en ook groter, ben ik erg blij met het scherm en de meerdere opties! Als ik een FITBIT zou mogen uit kiezen dan zou ik toch echt voor de FITBIT versa 2 gaan, zeker als ik dit blog lees!

 101. Jaaa heel graag de fitbit ionic, heb nu de versa maar helaas niet tevreden over de GPS en hartslagmeting. Hij pakt vaak me hartslag niet en kwa GPS geeft die iets heel anders aan dan telefoon. Wellicht dat het komt door me telefoon maar met GPS in de horloge is dat probleem opgelost. Daarom zou ik heeeeel blij zijn als ik win ?

 102. Ohh ik ben al zo lang aan het kijken naar de fitbits. De Versa 3 kwam elke keer het beste uit mijn lijstje. Nu ik naar jouw lijstje en mijn wensen kijken klopt dit weer! De Versa 3 is namelijk onwijs handig voor het sporten maar ook voor mijn werk. Als leerkracht is een stopwatch dichtbij enorm handig. En als leerkracht zijnde beweeg je onbewust best wel veel. Heel handig om dit een keer goed in beeld te krijgen.

 103. Ik zou heel graag de fitbit versa 2 winnen. Mijn charge 2 is helaas stuk en mis mijn fitbit heel erg vooral om mijn wandelingen en slaap bij te houden. Ik zou super blij worden van een nieuwe!

 104. Ik heb momenteel zelf de Versa, maar als ik zo je review hier boven lees dan kan ik maar 1 model kiezen die ik zeer graag zou winnen: de Versa 2 !!
  ????

 105. Woaw de versa 2 zou ideaal zijn als marathonzwemmer! Met de lange batterijduur en de mogelijkheid tot swimtracking kunnen we dus uren lang door ?‍♂️!

  1. Ik zit al een tijdje te twijfelen welke fitbit ik graag zou willen, aangezien ik nog ervaring heb met fitbits.
   Nu weet ik door deze blog dat de fitbit versa 2 goed bij mij past!

   Wat lijkt mij die slaapfunctie mooi om weer ritme in mijn slaappatroon te krijgen en de andere functies lijken mij ideaal en aanvullend bij het opbouwen van mijn gezonde leefstijl en tijdens het sporten zoals crosfitt, zumba en HIIT!

   Nu maar duimen! ☺️❤

 106. De fitbit versa 2 spreekt mij het meest aan, omdat de fitbit je wakker maakt op het beste moment in je slaapcyclus. Het lijkt mij prettig om op het beste moment wakker te worden. Regelmatig slaap ik te lang, wat ik de rest van de dag kan merken. Super leuke actie en het zien van de verschillen in fitbits

 107. Wat een toffe win actie ik ga voor de fitbit charge 3 aangezien ik die al heb gehad maar helaas is gejat door iemand ben ik hem kwijt en zou super tof zijn als ik deze win

 108. De versa 2 lijkt me echt een topper! Ik heb nu nog de blaze, maar die begint wel een beetje op te raken. Kan ook niet meer mee met alle nieuwe functionaliteiten..

  Ik heb hem nu ook altijd om met slapen, maar dat groene lampje voor de hartslagmeter maakt dat ik hem vaak af moet als ik met m’n vriend(innen) slaap, want die vinden het mega vervelend. Dus dat ie op maantje kan is super.

  Daarnaast is het mega fijn natuurlijk dat er een GPS en Spotify op zit, want laten we wel wezen: hoe kan je sporten zonder muziek?

  Een mooie verbetering dus tov de blaze! ?

 109. Ik maak al jaren gebruik van de Charge 2.
  Ik gebruik mijn fitbit voor
  – stappendoel
  – hartslag meten tijdens fitness
  – stil alarm
  – slaapregistratie
  Zo te lezen past de Versa 2 het beste bij mij! ?

 110. Wat een supertoffe win actie!!!!

  Ik ga voor de Fitbit Versa 2.
  Want een geweldig horloge is dat! Echt een must om bewust te zijn of worden van een gezonde levenstijl. Meten is weten!

 111. Wat gaaf! Ik heb al jaren de charge 2 en heb hier eindelijk mijn doelen goed op orde! Nu ben ik weer bezig met sporten en zou ik graag nét dat extra zetje willen.. dus ik zou sowieso voor de charge 3 gaan!

 112. Wat een gave winactie! Ik heb nog nooit een smartwatch gehad maar was de laatste tijd wel aan het twijfelen om er een te kopen. Het zou me heel fijn lijken om mijn hartslag en slaap beter te reguleren. Ik ga vaak met de fiets naar het werk of fiets de racefiets dus lijkt de fitbit versa 2 mij wel heel fijn om te proberen, zodat ik daarbij ook kan zien hoe intensief een sport/bewegingsmoment is voor mij. En het is natuurlijk leuk om beter te weten hoeveel stappen je zet op een dag, ik ben benieuwd of ik door dezs fitbit ook actiever wordt en het als een uitdaging ga zien om iedere dag mijn stappen te behalen. Ik zou die uitdaging graag aangaan dus hopelijk mag ik de fitbit versa 2 uitproberen!

 113. Top artikel! Ik heb zelf nu de eerste versie van de Versa. Alweer ruim een jaar in gebruik en echt heel happy mee. Als ik hierboven lees wat voor verbeteringen de Versa 2 heeft dan wil ik die echt wel graag winnen! Dus, kom maar op! ;-)

 114. Gave winacties! Ik zou voor de Fitbit versa 2 gaan! Deze zou ik dan aan mijn man geven omdat hij er Heel graag eentje zou willen!

 115. Ik zou heel graag de fitbit Versa lite winnen. Misschien niet met de meeste functies, maar daarvoor heb ik mijn enorme suunto spartan ultra. Ook wel gaaf om overdag een stijlvol klokje te dragen wat toch heel wat voor je trackt. Lijkt me gaaf!

 116. Ik zou graag de Ionic willen winnen, omdat ik mijn leefstijl heb aangepast de afgelopen maanden. Van niet tot weinig bewegen, naar 3/4x per week sporten zoals hardlopen en zwemmen, maar ook afgewisseld met krachttraining. En niet alleen het bewegen, ook ben ik beter op mijn voeding gaan letten. En pak ik meer mijn eigen momenten om te ontspannen, om beter in slaap te kunnen vallen. En hierdoor beter te slapen, I.p.v. meerdere keren wakker vannacht.
  Dit horloge zou mij kunnen helpen om door te blijven zetten en extra motiveren om te blijven sporten. Ook omdat ik het belangrijk vind om mijn stappen te halen per dag.

 117. Hoi team DGM!

  Ter voorbereiding op mijn halve (of heel misschien de hele) marathon wil ik heel graag de FitBit Ionic winnen!

  Thanks!

  Groet,

  Wendy

 118. Gave actie! Ik doe graag mee?!

  Ik kies dan voor de: Fitbit Versa 2!?

  Waarom? Omdat ik super enthousiast word als ik het stukje lees over deze FitBit! Ik wil al een tijdje een FitBit vooral voor mijn slaap, en deze klinkt als muziek in de oren?!

  1. Ik zou heel graag de Versa 2 willen winnen. Ik heb nu bijna 2 jaar de Charge 2 en die bevalt prima, maar ik vind het fijn dat de Versa 2 waterdicht is. Daarnaast is het fijn dat je er muziek op kunt zetten, hoef je je telefoon er niet per se bij te hebben.

 119. Nu ik mijn levensstijl omgegooid heb en volle bak aan het sporten ben zou de Fitbit Versa 2 super zijn om bij te houden hoeveel ik bewogen heb op een dag, mijn slaap te tracken en om natuurlijk de shine te pakken met zo’n blits horloge om mijn arm!

 120. Wat een super toffe win-actie! Als ik mocht kiezen zou ik voor de Fitbit Versa 2 gaan; ik probeer namelijk steeds beter op mijn slaap te letten. Zo belangrijk! Helemaal omdat ik onregelmatig werk en daarnaast ook nog zo actief mogelijk probeer te zijn.

 121. Oh wat fijn om alle voor en nadelen te lezen in deze blog. Ik wil al een tijdje een fitbit aanschaffen maar had geen idee welke. Als ik je blog lees dan gaat mijn voorkeur uit naar de fitbit Ionic. Waarom ik voor deze kies omdat ik hem gebruiken bij het hardlopen en zwemmen en daarbij wordt mijn slaappatroon bijgehouden. Ideaal dus voor mij die sinds 3 jaar haar leven heeft omgegooid, sporten weer leuk is gaan vinden en nu ruim 62 kilo is afgevallen.

 122. Ik zou dan de fitbit Versa 2 willen winnen!
  Ik gebruikte een fitbit charge 2, maar die is kapot gegaan, scheur in scherm en water erin… Ik wil graag weer een nieuwe, die mij een schoo geeft als ik te weinig heb bewogen ? en mijn slaap aangeeft. Maar dat hij je wakker maakt op het beste tijdstip in je slaapcyclus lijkt mij helemaal top. Ben afgekeurd door vermoeidheidsklachten die bij een niertransplantatie komen kijken. Heb heb moeite met uitzoeken hoeveel slaap ik nodig heb. Dus dit klinkt als muziek in mijn oren!

 123. Super!! Ik zou heel graag de fitbit versa 2 willen winnen ? Ik heb een maand terug mijn eerste marathon in NY gerend voor KiKa. Nu blijf ik natuurlijk doorgaan met trainen maar ben daarvoor wel nog opzoek naar een mooi horloge.

 124. Het lijkt mij supertof de versa 2 te winnen! deze spreekt mij het meeste aan omdat ik deze erg mooi vind, me het erg handig lijkt dat hij met de maantjefunctie geen licht geeft als je draait en dat de batterij langer meegaat! ook de slaapmeting en hartslagmeter vind ik erg nice. Tenslotte vind ik het erg fijn dat hij nauwkeuriger is met stappen, beweging en activiteiten.

 125. Ik zou de fitbit verse 3
  zoo leuk vinden om te hebben. Dan heb ik elke dag echt een stok achter de deur om te bewegen en wordt ik er meteen op aangesproken als dat niet doe. En het houdt me hartslag in de gaten wat handig is want soms ben ik namelijk iets te enthousiast?. Het zou een geweldig cadeau zijn!

 126. Ik zou graag de Fitbit Versa 2 willen winnen! Ik vind het belangrijk om mijn slaap te tracken en mijn hartslag te meten, maar m’n TomTom horloge heeft het begeven.

 127. Fitbit charge 3 ? ik hoor hier zoveel complimenten over en ik wil al zo lang een fitbit, maar ik vind ze zo prijzig helaas.

  Ik vind hem zoveel mooier dan andere grotere lompere smartwatches. Ik vind deze echt wauwie en ben super enthiousast. Ik heb het zelf nog nooit getest, dus ik weet niet of ik dan nog steeds enthiousast ben, maar dat wil ik heeeel graag uitproberen!!

  Succes met kiezen!

 128. Ik zou graag de fitbit versa 2 willen winnen! Ten eerste zou hij mij heel erg helpen bij het vroege opstaan waar ik de laatste tijd mee begonnen ben en daarnaast ook bij het bijhouden van mijn slaap, lijkt me ideaal!? Ook lijkt het me heel fijn tijdens het sporten (met name de xcore lessen). Als laatst zou het me erg helpen met het halen van m’n stappendoel elke dag!
  Duimen maar…??

 129. Wat een tof artikel en wat een toffe actie. Ik vind het heerlijk om te sporten ben heel benieuwd wat een fit bit voor mij kan doen. Daarom zou ik graag de Fit bit versa light willen winnen. Een fit horloge met mooi design , het beste van beide werelden. Fingers crossed !

 130. Wat een supertoffe winactie! Ik ben zelf ook groot fitbit fan, helaas na een paar jaar wel toe aan een nieuwe. Had gehoopt op een black friday deal voor de versa 2, zat er niet in helaas. Na deze handige blog weet ik wel zeker dat dit mijn nieuwe fitbit wordt. Hopelijk via deze winactie! De slaapfuncties zijn top, wakker worden op een optimaal moment en Geen boze wederhelft meer die wakker wordt door het lichtje van de fitbit ?. Ik ga duimen!

 131. De fitbit Versa 2! Sinds deze is uitgekomen twijfel ik al of ik hem ga kopen of niet. Daarom staat die dit jaar op me lijstje voor kerst ?. Bijna me doel gehaald om 15 kilo af te vallen, dit horloge helpt mooi mee om fit te blijven ??✨

 132. Ooohhh wat een toffe actie! ?Ik ben erg bezig met mn gezondheid en het verbeteren van mijn levensstijl. Slapen is nog regelmatig een probleem > wellicht kan de relax-app van de Fitbit Versa Lite me daar een handje bij helpen!!? Daarnaast is het ook een heel tof design en zou ik deze heel graag dragen! ??????

 133. Mij lijkt de nieuwe toch de leukste en het handigste! Om de stappen bij te houden en ben erg benieuwd naar mijn slaapritme!
  Zou hem graag willen winnen omdat ik mezelf beloofd heb , dat in januari echt de knop om moet! En ik weer helemaal in me sport ritme wil komen! Nu duimen!

 134. Eens even goed gelezen en ook naar de andere artikelen doorgeklikt. Fitbit Versa 2 spreekt toch het meeste aan ondanks dat ik niet altijd het nieuwste van het nieuwste hoeft je te hebben. Waarom?Zowel het design (kan ook prima naar werk toch ☺️) als de functionaliteiten. Ik houd ervan om een stuk te hardlopen, maar ook een lesje in de sportschool of een stuk wandelen of fietsen vind ik heerlijk. Met z’n functionaliteiten past de Fitbit Versa 2 daar denk ik het beste bij.

 135. Zou heel cool zijn als ik de FitBit Versa 2 zou mogen winnen. Als ondernemer in de sport vind ik het belangrijk om slaap te monitoren, zodat ik genoeg energie heb om trainingen en bootcamps te geven. En verder zou ik erg blij zijn als ik geen hartslagband meer om hoef tijdens het rennen. En door de GPS kan ik goed mijn snelheid tijdens het rennen in de gaten houden om te voorkomen dat ik weer geblesseerd raak aan mijn achillespees.

 136. Woooohooow deze winactie komt precies op het goede moment. Ik wil heel graag een nieuwe Fitbit en dan de Versa 2. Ik ben 30 december jarig. Zou een heeel leuk kerst/verjaardags cadeau zijn ?

 137. ?wow een win actie! Ik zou graag de Fitbit Versa 2 willen winnen!
  Na mijn diagnose Axiale Spa in Nov.2018 ben ik bezig mij weer fitter te voelen en er nog uit te halen wat er uit te halen valt. Vermoeidheid voert de boventoon en slapen blijft een uitdaging, met dit horloge zou ik een goed inzicht kunnen krijgen van mijn slaap, mijn sport en rust momenten zodat ik mij weer fitter, blijer en weer mijzelf kan zijn.

 138. De vitbit versa 2! Aangezien mijn laatste fitbit helaas op Curaçao te water is gekomen en nu nog steeds op de zeebodem ligt te bubbelen! Ik en mijn vriend gaan binnenkort naar Bonaire dus een mooie nieuwe waterdichte fitbit voor tijdens het duiken/zwemmen is zoooooo welkom!!

 139. Ik heb nu inmiddels al een tijdje een fitbit welke helaas een beetje “op” begint te raken. Maar dat ding heb ik dus ECHT nodig. Het wijst me er op dat ik geen 0 beweging krijg gedurende een dagje kantoor. Daarom sta ik tegenwoordig 3x per week om half 7 bij de crossfit. Mede geïnspireerd door jouw insta! ❤️

 140. Wat een fijne blogpost! Zelf draag ik al een aantal jaar de Alta HR maar die is nodig aan vervanging toe… Ik ben door een blessure nu niet zo fit, maar over een paar maanden weer genoeg hersteld om er helemaal tegenaan te gaan! Een Charge 3 onder mijn kerstboom zou me dat extra zetje geven.

 141. Ik zou heel graag de fitbit versa 2 willen winnen! Als hardloopster kan ik nog best wel wat winst behalen uit het genoeg rust houden (rusthartslag) en proberen mn slaap te optimaliseren. Fingers crossed dus!????

 142. De Fitbit Versa 2 lijkt me helemaal geweldig als kerstcadeautje! Kan ik eindelijk in zien hoe ik slaap, en waarom ik dus altijd zo niet uitgerust wakker word. Ik zou hem dolgraag willen winnen!!! ????

 143. Ik vind de versa 2 een mega mooi model, hoewel de mogelijkheden van de Ionic me meer aanspreken i.v.m. de GPS bij het hardlopen en de nauwkeurigheid bij het zwemmen. Toch zou ik voor de versa 2 gaan omdat ik deze simpelweg mooier vind en er voor mijn gevoel meer mee kan pronken, haha!

 144. Ik zou graag de fitbit versa 2 winnen. Het is een mooi vrouwelijk design en de lange batterijduur is ideaal. Ik sport zo goed als dagelijks en een sporthorloge ontbreekt nog.

 145. Hi, wat een te gekke win actie. Ik ben een ontzettende smart watch fan en vind het een waanzinnige gadget om je sportieve activiteiten bij te houden. Ik word daar extreem vrolijk van! Ik zou graag de fitbit versa 2 willen winnen!! Zeer sierlijke smart watch met mooie functionaliteiten

 146. Ik zou zo graag de Fitbit versa 2 willen. Hij heeft al heel vaak in mijn winkelmandje gestaan. Maarja als student kan je dat niet zomaar even betalen…
  Het lijkt mij zo handig om een horloge te hebben die en (er echt heeel) mooi eruit ziet en al die handige functies heeft (stappen, hartslag, slaap)
  Ik denk dat dit wel het perfecte kerstcadeautje zou zijn?

 147. Oh wat leuk, mijn oude Fitbit charge 2 is inmiddels wel aan vervanging toe en zou er wel 1 willen met iets meer opties! Daarom zou ik graag de Fitbit versa 2 willen om mijn nieuwe doelen van 2020 te halen :)

 148. Dankzij de fitbit ben ik steeds meer me stappen gaan verleggen.
  Van de charge naar de 2 en toen de 3 gegaan. Met werk de 2 gehouden wegens beschadigen (monteur) en zou graag de versa 2 als opvolger willen om nog meer mijn stappen te verleggen… En bij zien van de dgm post sta ik altijd op met een vroege glimlach…

 149. Ah wat vet! Ik zou heel graag de Fitbit Versa 2 willen winnen. Ben afgelopen week geopereerd en mag vanaf volgende week weer rustig aan opbouwen met lopen en sporten dus een goede motivatie om aan de slag te gaan en dit ook rustig op te bouwen met alle functies om te meten! :)

 150. Hoi Lienke!
  Ik zou heel graag de Fitbit charge 3 willen winnen. Ik moet voor mijn werk vaak vrij vroeg op (lees rond half 6 ) dit vind ik totaal niet erg want ik ben ook een ochtend mens, wel na een koffie natuurlijk. Nu probeer ik al wel een tijd mijn slaap bij te houden met verschillende apps, ook loop ik hard en vind ik het leuk mijn stappen bij te houden, voor deze activiteiten heb ik ook weer 2 apps. Het liefst wil ik dus een apparaat wat alles voor mij bijhoud zodat ik doelen kan stellen en daarnaast de juiste hoeveelheid slaap ook behaal. Ik denk dat ik hiervoor de Fitbit goed kan gebruiken !

  Groetjes Lieke

 151. Fitbit Ionic lijkt me een hele goeie watch om te hardlopen. Ik gebruik constant de gps functie om mijn loopjes te registreren. Ook de stappenteller vind ik een leuke extra om bij te houden hoeveel stappen ik zet.

 152. Versa Lite zou ik super vinden!
  Combinatie van super strakke uitstraling en de mogelijkheid dat ie om kan blijven bij duiken is tof.

 153. Allemaal machtige sporthorloges. De Ionic kniepert er dan toch bovenuit:D Ik heb vandaag m’n eerste event gerend met een kerstmuts op! 11kms, en dat smaakt naar meer meer meeeeer! Zo’n fitbit is dan toch wel een geinige gadget om zo bij te hebben. Hoe dan ook maar eens overwegen om te investeren in eentje:)

 154. De fitbit charge 3 spreekt me aan omdat ie er leuk uitziet en ook nog eens functioneel is! Zo is de motivatie om te bewegen nog groter en aangezien ik lijstjes en vanalles bijhouden geweldig vind lijkt het me ook leuk om mijn beweging en slaap allebei te kunnen tracken! Omdat deze wat dunner en kleiner is dan de rest past deze goed om mijn smalle pols. Een onwijs leuk cadeau voor mezelf als beloning voor het afgelopen halfjaar waarin in weer ben gaan studeren en ontzettend mijn best heb gedaan en trots op mezelf ben!

 155. De Fitbit versa 2 zal mij denk ik heel goed van pas komen. Ik ben net begonnen met werken in een 3 ploegen dienst en merk dat het slapen nog niet heel lekker gaat en daardoor helaas ook minder zin heb om te gaan sporten. Uitgerust wakker worden zou heel goed werken zeker nu ik aan het trainen ben voor mijn eerste halve marathon

 156. Ik zou graag de Versa 2 willen, omdat ik nu de charge 2 heb en deze inmiddels wel toe aan vervanging is! Ik krijg altijd veel motivatie van mijn Fitbit en kijk bijna elke dag op de app. Daarnaast vind ik het super fijn bij de Versa 2 dat je hem ‘s nachts op maantje kan zetten, zodat ik niet elke keer wakker word als ik me omdraai ???✨

 157. Wauw wat superhandig dat deze blog is geschreven! Ik zit al een tijdje in keuzestress welke Fitbit ik graag zou willen. Ik doe regelmatig groepslessen in de sportschool en wil binnenkort ook weer het hardlopen oppakken. Precies de Fitbits waar ik tussen twijfel zijn hier vergeleken en de voor- een nadelen op een rijtje gezet, ideaal! Het model Fitbit wat dan het meest bij mij past en die er ook nog eens heel mooi uit ziet, is dan toch de Fitbit Versa 2!

 158. Hi,
  Interessant om het allemaal te lezen, ik doe eigenlijk nu alle sportactiviteiten en voedingkeuzes en mijn “slaapritme” op gevoel en denk dat ik dat wel aardig onder controle heb en dat ik goed in balans ben. Het slapen kan misschien wel wat beter, ik heb niet veel slaap nodig, maar aan de kwaliteit van mijn slapen twijfel ik wel eens. Ik heb tot nu toe nooit een tel systeem gebruikt of een kwaliteitsmeter voor slapen, het lijkt me echter wel goed om dat wel eens te gaan doen en na het lezen van jouw blog ben ik zeker geïnteresseerd. Mijn doel is om fit en in balans te blijven op alle vlakken. Dat lukt aardig maar kan altijd beter. Ik volg je nu een tijd en vind de ochtend groet altijd top. Je bent zeker een motivator. Keep on going. De fitbit 2 spreekt mij aan?

 159. Als ik zou winnen, dan zou ik graag de Fitbit Versa 2 willen! Deze heb ik al langer op het oog en als het even kan, ben ik er eigenlijk al geld voor opzij aan het zetten. Ik heb zelf al 2,5 jaar de Fitbit Charge 2 die nog altijd trouwe dienst doet, maar ik merk wel dat die al een beetje aan het slijten is en zo rustig aan toe komt aan vervanging. Ik gebruik mijn Fitbit voor het sporten en slapen, maar ook voor de andere mogelijkheden die het biedt om mij te helpen gezonder te leven.

 160. Ik zou heel graag de fitbit versa 2 willen winnen om te gebruiken gedurende dag en mijn trainingen en lessen in de sportschool & hardlopen ?

 161. Super leuk! Mij lijkt de fitbit Ionic heel leuk om te winnen omdat ik als doel heb een halve marathon te rennen en ik steeds gek wordt tijdens het hardlopen om mijn telefoon te pakken om te kijken hoeveel ik al heb gerend en hoe hard ik ren.

 162. De laatste maanden ben ik fanatiek aan het sporten, ik train 4 keer in de week, dit in de vroege ochtenden voor een goodmorning!!

  Ik zit er al een tijdje aan te denken om een fitbit aan te schaffen om mijn sport en beweging, maar ook mijn slaap te tracken, om zo een compleet beeld te krijgen van Hoeveel ik beweeg en hoeveel ik rust. Ik ben een slechte slapen en benieuwd hoe mijn nachtrust eruit ziet.

  De fitbit Ionic spreekt mij heel erg aan. Ik doe verschillende sport, ik doe aan crossfit waarbij krachttraining zich afwisselt met cardio, ook vind ik hardlopen lekker om te doen. De lonic is perfect voor tijdens het hardlopen omdat hij gps-tracker heeft.

  Ik zou het een ideaal kerstcadeautje vinden om deze fitbit te winnen en nog gemotiveerder te worden om de ochtend sport sessies te voltooien!

 163. Na een tomtom sporthorloge die eigenlijk nooit echt goed mijn hartslag heeft gemeten, zou een horloge die dat wel doet echt top zijn! Ik zou daarom gaan voor de Fitbit Versa 2 gaan. Lijkt me een super horloge die wel doet wat die moet doen.

 164. Ik zou heeeel graag de fitbit ionic willen winnen!! Omdat ik dan weer meer motivatie krijg om te hardlopen. Hij heeft alles wat ik daarbij nodig heb. Door een slechte periode, heb ik minder motivatie gekregen om te lopen. Mijn vader is ziek geworden, en ik kan mijzelf moeilijk de deur uit krijgen. Ik hoop hiermee weer meer zin te krijgen in het rennen en dit weer als mijn uitlaat kan gebruiken! Door dit horloge krijg ik wel weer de kriebels om te gaan. Dus mocht ik hem niet winnen, dan moet ik hem denk ik sowieso maar overwegen!

 165. Wat een leuke/gave actie!! Sinds een tijdje bezig om mijn leven een beetje om te gooien en zoveel mogelijk op een dag te bewegen en te ondernemen, benieuwd of de Fitbit hierbij kan helpen!!

 166. Hoi hoi, wat een geweldige winactie. Ik zou heel graag de Fitbit Versa 2 winnen. De slaapfuncties zouden perfect voor mij zijn. Bijhouden hoe en wat met het slapen. En wakker gemaakt worden met de Smart wake, fantastisch.

 167. Dank voor deze vergelijkingen! Ik draag al een hele poos de charge 2 (een oudje I know) maar er zit nu helaas een dikke barst in het scherm dus ik ben toe aan een nieuwe. Het is toch best een investering (helemaal na alle sinterklaas cadeautjes voor de kids) dus een goede review is wel fijn om te lezen. Ik denk dat de Versa 2 goed bij me past. Ik hoef geen super uitgebreide tracker, vind het wel fijn om een goede slaaptracker te hebben. Vanwege mijn astma slaap ik niet altijd even goed. De wekker op basis van je slaapcyclus ben ik erg benieuwd naar! En je kunt er ook contactloos mee betalen las ik in je andere blog, dat is helemaal top. Ik zou dus super graag de Versa 2 willen winnen. Dank voor de actie en veel plezier met weggeven! Liefs Marlien

 168. Hoi, ik zou heel erg graag de fitbit versa lite winnen. Afgelopen 4 jaar heb ik veel last gehad van mijn anorexia en een angst voor bewegen ontwikkeld, omdat ik ergens wel doorhad dat het constant willen bewegen niet goed was voor het gewicht wat ik op dat moment woog (55kg met 179cm lengte). Heel 2019 heeft in het teken van mijn herstel gestaan en ben weer langzaam gaan wandelen. Deze fitbit zou mij heel erg kunnen helpen bij het langzaam meer wandelen en weer fit worden op een gezonde manier. Een hele lieve vriend van mij begeleid mij hierbij en volgend jaar willen we dat gaan uitbouwen naar hardlopen en skeeleren, zodat ik minder snel moe ben. Ik hoop echt heel erg dat ik win, want heb helaas het geld niet om er zelf eentje te kopen.
  Ps. Vind je berichtjes in de ochtend fantastisch dank je wel voor de support!!
  X Kristin

 169. Super gaaf deze winactie! Ik ben al langere tijd aan het kijken voor een activity tracker! Fitbit komt elke keer weer goed uit de vergelijkingen. Ik vindt het lastig kiezen. Elke Fitbit heeft weer z’n voors en tegens, dat maakt het niet makkelijk. Zelf houdt ik van verschillende soorten sport (fietsen, hardlopen, krachttraining, zwemmen) en maak ik elke dag (lange) wandelingen met m’n lieve hond. De Fitbit Ionic zou dan (denk ik) ideaal zijn voor mij. Als ik hem zou winnen, zou dat super gaaf zijn! Ik zou voor de Fitbit Iconic gaan, omdat er GPS-tracker in zit. Voor het trainen van de marathon van Rotterdam 2020 is dat super nice. Dan weet ik eindelijk exact hoelang ik ergens over doe en welk rondje het is. Het is ook fijn dat hij een zwemtracker heeft. Ik houdt enorm van zwemmen voor ontspanning, maar ook voor training van uithoudingsvermogen. Muziek luisteren tijdens het sporten is heel prettig voor afleiding, de tijd gaat dan een stuk sneller. Ik ben heel benieuwd en zou de Fitbit Iconic graag willen gebruiken en er een eerlijke review over schrijven. Dat wordt duimen dan maar haha!

 170. Mijn fitbit is een half jaar geleden kapot gegaan door een kapot scherm. Besloten om geen nieuwe te kopen.. maar ohohoh wat mis ik het!! Al weken in dubio om de fitbit versa 2 aan te schaffen. Hij heeft inmiddels al 2 keer in mijn winkelmandje gezeten

 171. De fitbit charge 3 spreekt mij het meest aan! Ik vind dit een mooi design en qua toepassingen past dit het best bij wat ik zoek!

 172. De laatste maanden ben ik fanatiek aan het sporten, ik train 4 keer in de week, dit in de vroege ochtenden voor een goodmorning!! ??

  Ik zit er al een tijdje aan te denken om een fitbit aan te schaffen om mijn sport en beweging, maar ook mijn slaap te tracken, om zo een compleet beeld te krijgen van Hoeveel ik beweeg en hoeveel ik rust. Ik ben een slechte slapen en benieuwd hoe mijn nachtrust eruit ziet.

  De fitbit Ionic spreekt mij heel erg aan. Ik doe verschillende sport, ik doe aan crossfit waarbij krachttraining zich afwisselt met cardio, ook vind ik hardlopen lekker om te doen. De lonic is perfect voor tijdens het hardlopen omdat hij gps-tracker heeft.

  Ik zou het een ideaal kerstcadeautje vinden om deze fitbit te winnen en nog gemotiveerder te worden om de ochtend sport sessies te voltooien!????

 173. super vette winactie, ik vind de fitbit versa 2 het allermooist. Dankjewel voor je vrolijke ochtenden, het motiveert me echt en vind het zo leuk om sochtends al mensen zo vrolijk te zien!! Heb er zelf nog een beetje moeite mee maar ik hoop met een fitbit hier een beetje ritme in te vinden, ik hoop het!??

 174. De ionic spreekt mij het meeste aan omdat ik ook muziek eropkan zetten die ik kan gebruiken met mijn groepslessen in de gehandicaptenzorg

 175. Whaaaa, wat een goede actie! Ik ben al jaren Fitbitfan en mijn tweede is hard aan vervanging toe. Dit zou ik heel tof vinden om te winnen!

 176. Versa 2.
  Ben gestopt met vernieuwen na de charge 2 omdat het altijd weer gewoon iets extra was maar die versa 2 wauw ?. Slapen is altijd al een probleem geweest zou handig zijn dat hij eindelijk eens goed en juist getracked word!

 177. Mijn opa kan de cijfers op zijn analoge horloge niet meer zien, dus het lijkt mij super gaaf om hem een fit bit te geven die mooie heldere Felle letters heeft, bijvoorbeeld de fit bit versa 2, dan kan hij ook zn medicijnen en hartslag in de gaten houden. alvast bedankt ❤️❤️ je bent geweldige lienke! Ik ga altijd naar je xcore lessen echt super leuk ????????

 178. ???‍♀️✌?Dag Deargoodmorning????‍♀️?!
  .
  Dit is nou echt het ideale verjaardagscadeau voor mijn bestie! Blij dat ik nog geen geschikt geschenk vond, ik begon net zenuwachtig te worden.. ? Echt waar, dit zou SUBLIEM zijn ?want ze doet niks liever dan sporten het is haar hele leven ?!
  Ik schreef zelfs een tekstje voor de gelegenheid ?BEDANKT!! Ik zou de fitbit ionic of versa 2 kiezen!
  .
  Liefste schat
  .
  Ik sta soms echt te kijken:
  jij weet nooit van geen wijken ⛹?‍♂️
  Je geeft niet op, doet maar door
  steeds opnieuw ga je ervoor ?
  Ik weet niet hoe je ‘t doet,
  maar jij hebt zoveel moed ??‍♀️
  Jouw energie is legendarisch
  dipjes heb je erg sporadisch ?
  Soms wil ik zijn net zoals jij:
  altijd vrolijk, altijd blij ??‍♀️
  Je loopt, je danst, je springt,
  je rent, je lacht en zingt ?
  Je houdt van actie en van sport
  beweging heb je nooit tekort??‍♂️!
  #sport #loveyousomuch #family #actief #fitengezond #sportief #energie #lopen

 179. Toch maar een keer meedoen aan een winactie. Niet geschoten is altijd mis. Een een nieuwe fitbit daar zeg ik geen nee tegen. Ik heb zelf al een tijd een fitbit charge. Die heeft zn beste tijd nu wel gehad.

  Ik ga voor de versa 2, dit omdat ik per 1-1 een nieuwe baan heb en dan in de vroege ochtend op de fiets naar mijn werk ga. Bij mm charge heb ik gemerkt dat die fietsritjes niet altijd goed registreert. Jammer want dan kan ik het niet goed bijhouden, iets wat ik per 1-1 wel wil gaan doen. Naast het fietsen wil ik ook mijn workouts registreren en mm stappen bijhouden.

  Dan is er nog de slaapfunctie. Ik ben met mn charge met regelmaat wakker geworden door het licht wat aan gaat. Niet alleen ik, maar ook mijn vriend werd er wakker van. Daardoor droeg ik hem gedurende de nacht bijna niet. Jammer want het tracken van mijn slaap vond ik juist belangrijk. Ik ben een wisselende slaper en wil graag goed bijhouden hoe ik slaap en wat de kwaliteit van mijn slaap is. Dit geeft mij namelijk een goede richtlijn voor hoe laat te gaan slapen en hoeveel uur te slapen.

  Contactloos betalen is helemaal top. Ben blij dat het met mn telefoon kan maar mm horloge zou helemaal top zijn.

 180. Whiehoee, wat een gave actie ?
  Eigenlijk ben ik wel toe aan een nieuw sporthorloge. Tot nu toe gebruikte ik de polar m430. Super tevreden maar ben ook erg nieuwsgierig naar de fitbit ionic. Zal deze net zo goed scoren als mn polar? Ben benieuwd.
  Deze is voor het hardlopen het meest geschikt voor mij.

 181. Het zou geweldig zijn om mijn slaap eindelijk goed bij te kunnen houden met de Fitbit Versa 2 en dan rustig wakker worden op het juiste moment in plaats van vermoeid door de wekker. En dan meteen hop hop gas erop! Kom maar door met die ochtenden van 2020!

  1. Ik zou graag de fitbit versa2 willen winnen. Al ruim 6 jaar draag ik een fitbit en op het moment heb ik een charge2.
   Helaas meet deze niet altijd goed meer en is het tijd voor een nieuwe!

 182. Toffe winactie :) en een goede motivator om voortaan met horloge om te zwemmen. Want de fitbit charge 2 die ik heb is niet zo een fan van water ?

 183. De Fitbit Versa 2! ? Inzicht in het slapen gaat mij zó helpen bij het herstellen van een burn-out. En natuurlijk ideaal om mijn workouts te meten! Hele toffe winactie!

 184. Als fanatieke indoor/outdoor sporter, trainer en net afgestuurde gymdocent kan ik wel een geweldige Fitbit Versa 2 gebruiken! Ik ben altijd weg en onderweg, hoe gaaf als ik dan aan het einde van de dag kan zien wat ik allemaal gedaan heb.

 185. Nog nooit een fitbit gehad, maar door dit artikel zeker dat ik er 1 wil. De Fitbit Versa Lite. Vooral het relax- en slaap programma spreken me aan omdat slapen niet altijd gemakkelijk gaat. Ook het feit dat je niet te lang stil kan zitten lijkt me erg motiverend en dat is wat ik nodig heb. Hoe gaaf zou het zijn als ik er 1 win!!

 186. Ik zou heel graag de Fitbit Versa 2 willen winnen. Nadat ik moeder ben geworden, wil ik weer fit worden (doelen bereiken qua stappen/wandelen met de kleine) en ben ik erg benieuwd naar mijn slaapcyclus aangezien de kleine man nog bij ons op de kamer slaapt. Daarnaast vind ik hem er ook gewoon tof uitzien ?! Zou een mooi vervroegd kerstcadeautje zijn ?

 187. Hoi Lienke,
  Wat een gave actie!

  De Fitbit die mij het meest aanspreekt is de Fitbit Versa 2.
  De Smart Wake functie lijkt mij een hele fijne feature om fijn op te staan in de ochtend. Verder vind ik het prettig dat ook trappen mee worden gerekend, gezien ik elke dag genoeg trappen tegenkom. Ook de ademhalingsoefeningen aan de hand van de meting van mijn hartslag lijken mij erg prettig!
  Ik zou deze Fitbit heel graag winnen om beter in beeld te krijgen wat het aantal gemaakte stappen per dag zijn en om gemotiveerd te worden deze op een bepaald niveau te krijgen.
  Groetjes Jolyn

 188. Nu ik hersteld ben van m’n bevalling mag ik mij nu gaan opmaken voor een heupoperatie. Ik wil deze operatie zo fit mogelijk in gaan, om daarna zo snel mogelijk te herstellen! Slaap, rust en herstel zijn daarbij essentieel en ik denk dat een Fitbit Versa 2 mij kan klaar stomen voor deze operatie, en mij kan helpen en motiveren bij het herstel!

 189. Als moeder van een borstgevoede peuter doe ik er alles aan om haar het beste te geven. Dit gaat nog wel eens ten koste van mijn eigen gezondheid en vooral slaap. Elke nacht wordt ze nog twee a drie keer wakker om heerlijk aan borst in slaap te vallen. Zelf heb ik hierdoor totaal geen inzicht meer op het aantal uren slaap. Inmiddels heb ik een nieuw ritueel en dat is een uur eerder opstaan dan dat de kleine wakker is. Dit is echt mijn zen moment van de dag voor een kleine workout en bleekselderij sap. Soms gaat dit vlekkeloos en andere keren kom ik amper mijn bed uit. Voor mij zou het ideaal zijn als de Fitbit mij wakker maakt op het beste moment in mijn slaapcyclus. En dat ik elke keer mijn code moet invoeren is alleen maar beter met zo’n slimme peuter om mij heen ;).

 190. Wat een leuke actie!! Ik zou graag de Fitbit versa lite of fitbit versa 2 willen winnen, vind ze beide prachtig. Ik beweeg genoeg, maar zou het graag willen bijhouden omdat ik eigenlijk iets aan moet/wil komen.. en als ik weet wat ik doe, weet ik ook hoeveel ik mag eten!???????

 191. Voor mij met mijn chronische ziekte zou de fitbit 2 het beste zijn omdat ik mijn slaap en hartslag in de gaten moet houden
  Mijn hartslag is vaak te hoog en moet dus onder een bepaalde hartritme blijven om te kunnen functioneren

 192. De Fitbit Versa 2 spreekt mij het meest aan. Ik wel graag weer gaan hardlopen en dit horloge kan mij helpen mijn presentaties te verbeteren. Qua design spreekt deze mij het meest aan en het contactloos betalen is een bonus!

 193. Ik zou graag de versa 2 willen. Ik ben er al een langere tijd over aan het nadenken en aan het sparen, maar met net een eigen huisje is het er nog niet van gekomen. Ik sport 3x per week dus ben benieuwd wat dit precies met mij doet, en op werk loop ik te weinig en is dus zo’n stappenteller ook ideaal. Daarnaast kan mijn slaap ook beter. Ik slaap onrustig en als de wekker gaat in de ochtend snooze ik met gemak een uur.. Dus hopelijk win ik hem en kan hij mij op al deze vlakken inzicht geven en misschien zelfs helpen!

 194. Fitbit Versa 2!
  Wakker worden gemaakt door deze fitbit zal een feestje zijn en de wake up call om in beweging te komen! Zomer 2020 staat ons huwelijk gepland en hè… Wedding bodies are created in winter ?? daar kan dit horloge bij helpen?

 195. Ik doe mee met de winactie. De fitbit versa 2 spreekt mij het meeste aan, omdat hij er mooi uit ziet en de batterij gaat lang mee. Dit vind ik heel fijn, want dan hoef ik ‘m niet zo vaak op te laden

 196. Hi Lienke! De fitbit charge 3 spreekt mij het meest aan. Voornamelijk om de challenges die je kunt doen met je vrienden en hoe hij eruit ziet. Sportief, maar subtiel. Heel mooi! Wat ook fijn is, is dat deze fitbit ademhalingsoefeningen heeft. Ik kan soms lastig mijn ademhaling onder controle krijgen en deze fitbit kan me hierbij helpen. Ik vind de meeste fitbits vaak een beetje groot en ‘in your face’ maar de charge 3 is qua formaat, voor mij, echt perfect. Ik denk dat deze fitbit me erg kan motiveren om meer te bewegen en mij kan helpen met het stabiliseren van mijn hartslag en ademhaling. Heel fijn weekend nog! Groetjes Steffie

 197. Wat een top actie! Ik wil al zo lang de fitbit versa 2, maar vanwege de kosten nooit gekocht.
  Als fysiotherapeut ben ik pro gezond bewegen van mijn patiënten maar natuurlijk ook van mijzelf! Daarom zou deze fitbit top bij mij passen! Om daardoor nog fitter te kunnen zijn in het dagelijks leven, waardoor ik er nog beter voor mijn eigen patiënten kan zijn.

 198. De Fitbit Versa 2 lijkt mij echt fantastisch! Na jarenlang de Charge 2 te hebben gebruikt is de mijne wel aan vervanging toe en dit lijkt mij het perfecte kerstcadeautje om het nieuwe jaar actief mee te beginnen.

 199. De fitbit versa 2 lijkt mij het gaafst. Ik ben opzoek naar een manier om mijn slaap efficiënter en prettiger te maken. Dat het horloge je wakker maakt op het beste moment, lijkt me echt mega interessant en helpend. Ik ben benieuwd welke slaapscore aan mijn slaap gegeven wordt en of ik die dan kan verbeteren met het horloge.
  Verder lijkt het me leuk om mijn sportactiviteiten (fitness, pilates en wandelen) te gaan meten en bijhouden en te kijken wat welke activiteiten met mijn hartslag en vervolgens slaap doen.

 200. Het lijkt me onwijs tof om de versa 2 te mogen testen. Ik draag nu al een aantal jaar de fitbit charge die me erg goed bevalt! Ik ga in 2020 een marathon lopen en vind het belangrijk om me hiervoor zo goed mogelijk voor te bereiden door goede slaap, trainingen etc. De fitbit versa 2 kan me hier heel goed bij helpen!

 201. Ik zou heel graag de Fitbit Charge 3 willen omdat ik sinds kort heel erg bezig ben met sporten en dit zijn en ik denk dat dit heel goed kan motiveren en stimuleren! Daarnaast heb ik nog nooit een Fitbit gehad en ben ik er erg benieuwd naar door de vele positieve verhalen!

 202. Ik zou heel graag de Fitbit Ionic willen! Het goede voornemen om sinds het samenwonen met mijn vriend 3x per week te gaan hardlopen is tot nu toe nog niet echt gelukt. Een Fitbit is voor mij een stok achter de deur (en die van mij is helaas kapot gegaan, I know geen excuus). Liefde gaat door de maag en al helemaal als je net samenwoont… Dus kom maar op met die stok achter de deur, dan moet m’n goede voornemen lukken! ??

 203. Mijn favoriet zou echt de Fitbit ionic kunnen worden. Draag momenteel een Fitbit charge 2, maar als fanatiek zwemmer mis ik echt de swimtracking. Dat zou dus te gek zijn.

 204. Ik zou graag de Fitbit Versa 2 winnen! Ik probeer sinds een tijdje meer te bewegen, en registreer dit nu met mijn telefoon. Helaas kan ik op mijn werk niet altijd mijn telefoon bij me dragen, dus een horloge zou ideaal zijn. Ook ben ik erg benieuwd naar mijn hartslag tijdens het sporten.
  Daarnaast lijkt me de Smart Wake functie erg handig. Dan hoeft mijn telefoon niet meer mee naar bed. Ik ben erg benieuwd naar dit product!

 205. Oooooo!!! Wat zou ik graag de versa 2 willen! Tot nu toe veel pech gehad met m’n fitbits!! Bandjes stuk en de laatste versa doet het na een jaar niet meer!! Ik was er zooooo blij mee! Stimuleert mij lekker te bewegen!!

 206. Na alles gelezen te hebben, zou ik kiezen voor de Fitbit versa 2!

  Vooral omdat je zegt dat deze hartslag en beweging sneller oppakt en de slaapfunctie! Die vind ik ook erg fijn klinken.

  Ik laat veel honden uit en wil graag weten hoe actief ik nou eigenlijk ben (naast sporten ;) )

  Mijn vriend heeft onlangs een charge 3 gekregen van werk en nu wil ik ook een fitbit! ;)

 207. De Fitbit Versa 2 spreekt mij het meeste aan omdat hij stijlvol en praktisch is! Mijn Fitbit alta werkt niet meer, helaas. Ik word altijd super gemotiveerd om meer te bewegen met een smartwatch! Nu maar afwachten. :)

 208. Ik zou voor de fitbit lite gaan. Zelf heb ik de fitbit versa. En zou deze dan kiezen voor mijn vriend. Die heeft vaak moeite met in slaapkomen dus misschien dat dit hem helpt. Ook kan hij ze activiteiten goed meten. Ik zeg: mooi en handig cadeautje voor onder de kerstboom?

 209. Ik zou heel graag de fitbit versa 2 willen winnen! Ik heb nu de charge 3 en ik merk dat hij soms mijn fietsritjes ook als stappen telt. Daarnaast lijkt het me super fijn dat je de versa 2 op het maantje kunt zetten, want de charge 3 geeft toch best veel licht snachts als je veel draait!

 210. Wat een fijne review met alle verschillende Fitbits op een rij! Graag zou ik een gokje wagen voor de Fitbit Versa 2. Na het lezen van de review wordt ik daar het meest enthousiast van en hoop ik dat dit weer een nieuwe boost gaat zijn om wat actiever deze wintermaanden door te komen!

 211. Fitbit Versa 2, eindelijk mijn prestaties nog beter afstemmen op mijn herstel (en vice VERSA?). Geen overbodige luxe bij 4 keer per week fitnessen, 1 keer in de week hardlopen, 1 keer in de week zaalvoetballen en een actief beroep (ziekenhuisfysiotherapeut). Laatst was het de vitaliteitsweek in het ziekenhuis, waarbij o.a. 10.000 stappen halen een doel was. Echter, een goed instrument om te meten ontbrak. Misschien in de toekomst nog een ‘bit’ ‘fit’???

 212. Dear good evening!
  Waar ik ooit vol overgave koos om een leven te vieren met de vrouw van mijn dromen, kom ik inmiddels bedrogen uit. In deze moeilijke periode, merk ik dat het bij de tijd blijven én in beweging blijven mij er doorheen helpen. Een fitbit zou voor mij de ultieme motivatie bieden om gezond en fris van geest te blijven. Op naar een positieve toekomst. Om die reden doe ik graag mee met de winactie. Ik zal oprecht blij zijn, met welke versie dan ook. Na het lezen van de blog gaat mijn lichte voorkeur uit naar de Versa 2. Sportieve groeten! Marvin

 213. Ik zou heel graag de fitbit charge 3 willen winnen voor mijn moeder. Zij is super fanatiek met sporten (gaat bijna elke dag wel naar de sportschool) en ook met stappen zetten heel fanatiek. Ze heeft nu een heel goedkoop sporthorloge maar deze heeft weinig functies. Zo kan ze niet haar trainingen bijhouden en ook niet haar hartslag. Ik heb zelf ook een fitbit dus lijkt me erg leuk om mijn moeder er 1 te kunnen geven en challanges met haar te kunnen doen!

 214. Ik zou graag de fitbit versa 2 willen. Ik sport 4 tot 5 keer per week. Het lijkt mij heel erg fijn om dan een sporthorloge te hebben. Ook ziet hij er mooi elegant uit zodat ik hem de hele dag om kan houden en mijn dagelijkse activiteit bij kan houden. Wat mij ook fijn lijkt is dat ik mijn slaap bij kan houden met het horloge. En de hartslagmeter is natuurlijk ook top. Kortom een tophorloge die ik goed kan gebruiken. Xxxx

 215. De Fitbit versa 2. Ik jeb een activity tracker maar die is aan het einde van zijn Latijn. Ik wilde al een nieuwe vragen voor mijn verjaardag volgend jaar. Dan word ik 60.

 216. Na twee hele heftige jaren, rende ik het afgelopen jaar heel hard richting een burn-out. Ik trok op tijd aan de bel, zocht hulp en ben op het moment van schrijven bijna 15 kilo afgevallen en net gestart met personal training om te leren op een gezonde manier te bewegen. Ik merk wat bewegen voor me doet en ben daar ontzettend dankbaar voor. Ik heb nog wel moeite met het slapen, dus de slaap functie van de Versa 2 spreekt mij erg aan! Vooral die Smart Wake functie lijkt me ideaal. Zo kan ik op het beste moment wakker worden om het beste uit de dag te halen <3

 217. De fitbit Charge 3 lijkt mij ideaal! Gezien ik van sporten houd maar nog studeer zit ik overdag veel stil, een sporthorloge stimuleert mij heel erg om meer te bewegen op een dag. De Charge 3 spreekt mij aan omdat Deargoodmorning deze vast niet voor niets een tijd heeft gebruikt ?. En daarnaast is het erg fijn dat de Charge 3 dun en compact is.

 218. De Fitbit versa 2 spreekt mij het meest aan omdat de voordelen die hier genoemd zijn, voor mij ook erg belangrijk zijn. Sluit het meest aan op mijn wensen.

 219. Thanks voor deze vergelijking want ik ben me aan het oriënteren en de versa 2 stond nu bovenaan. Maar ook Garmin is interessant…. nu toch de Fitbit weer want mijn mini-me’s hebben een ace-2 gekregen van de Sint dus samen challenges doen is ook leuk. Ik wil dus echt heel graag winnen….. mijn charge 2 is echt op! Dus lieve kerstman… ???

 220. Ik zou heel graag de Fitbit versa 2 willen winnen. Het model ziet er mooi uit. Ik vind het snachts niet fijn als ik wakker wordt van het licht van “aparaten” daarom is de maanfunctie heel handig. Ook lijkt het mij ideaal om wakker te worden op het “juiste” moment in plaats van van de wekker op een bepaald tijdstip! Hopen lijk werkt hij ook voor skibewegingsactiviteiten! Maar dat kunnen we dan mooi testen en kun jij dan weer beschrijven in je blog! ?

 221. Wat gaaf! Ik zou gaan voor de fitbit versa 2. Ziet er leuk uit en houdt je sportprestaties goed bij. Ik zou deze mijn moeder cadeau doen. Ze slaapt erg slecht en met een fitbit kan ze dit gaan bijhouden. Nadat ze ziek is geweest heeft ze nog niet weet kunnen sporten, ik hoop dat wanneer ze dit kan ze dit met een fitbit kan doen zodat ze extra motivatie heeft!

 222. Fitbit charge 3

  Dit is ‘m! Na een burnout periode ben ik behoorlijk bezig om me mezelf te re-chargen. De burnout heeft me 3 jaar achtervolgd. So, it was time to get a bit fit again! Grrrr.
  Dun en compact…hallo! Vrij compact met me 163cm. Ik heb twee beeldschermen voor me ogen en op me neus. Need I say more?
  Ben een wandelmuts. Werk in de zorg, dus stappenplan gaat ook daar gewoon door. Straks kan ik al mijn vrienden (hoi mam) ongevraagd uitdagen voor een challenge.
  Ademhalingsoefeningen altijd fijn. Ik hou namelijk van ademhalen. Maakt het in leven blijven een stuk makkelijker.
  Plus het is fijn dat de fitbit charge 3 je hartslag snel oppakt, minder kans dus dat ik ‘m verlies.

 223. Wat een toffe actie! Ik zou heel graag de Fitbit Ionic winnen. Ik ben dit jaar begonnen met 4 ochtenden (af en toe half slapend nog) in de week te gaan hardlopen. En zou graag mijn progressie willen volgen en daar zou ik dit horloge goed bij kunnen gebruiken! :) duimen, duimen, duimen!

 224. Heb al een tijd een fitbit charge 2. Super tevreden over. Een uitgebreidere fitbit keer meer opties lijkt me helemaal top. Zou graag de fitbit versa 2 Willen winnen, voor een nog betere hartslag meting tijdens sporten en overdag tijdens bewegen. Voor een nauwkeurigere slaap meting ( slaap te weinig?). Ben gewoon benieuwd naar het nieuwste fitbit model en hopelijk kan ik er net zo blij mee zijn!!!!

 225. Whaaa Inderdaad een super gave winactie! Ik ben aan het trainen voor een 1/4 triatlhon aankomend voorjaar! Daar zou ik de Fitbit Ionic echt mega graag bij willen gebruiken! Zou het dan dus ook super tof vinden om deze nu te gebruiken in mijn trainingen en op de dag zelf!
  Fingers crossed!!

 226. Wat een geweldige winactie, en net op het moment dat ik op zoek ben naar een nieuwe smartwatch! Ik zou heel graag de fitbit versa 2 willen winnen!

 227. Wauw, leuke actie! De fitbit Versa Lite zou mij een hele Merrry Christmas bezorgen ?♥️?!! Deze Fitbit zou voor mij als drukke moeder fijn zijn. Mijn slaap is niet kwalitatief even goed (want ja, jonge kids) en ik ben benieuwd of het tracken daarvan inzicht en verbetering kan opleveren. Door drukte schiet het sporten er ook wel eens in. De goede stappenteller op deze Fitbit zou mij kunnen motiveren om toch een bepaald aantal stappen te zetten. En het aantal van 250 per uur geeft mij nu al inspiratie! ♥️?♥️?♥️?

 228. Ik houd wel van een grote klok (fitbitch) om m’n pols :). Heb nu een Garmin maar ik raak een beetje lost in alle mogelijkheden en de Versa 2 lijkt overzichtelijk en precies te meten wat ik zou willen weten. Dus ik doe een gokje voor dit kekke klokje :D.

 229. Wat kick! En ik ben al een tijdje aan het twijfelen. Dus ten eerste DGM bedankt voor dit review. Als ik nu toch mag kiezen zou ik gaan voor de Versa 2.

 230. Wat een gaaf initiatief! Een ionic helpt me vast op weg om die eerste officiële marathon te lopen. Fingers crossed en gaan.

 231. Jaaaaa! Vetcoole actie! Ik ben destijds gestart met de Fitbit Flex na 2 jaar was die op en ben ik overgegaan naar een Fitbit charge 2. Deze gebruik ik nog steeds dagelijks en heb al heel wat bandjes versleten. Nu ben ik aan het sparen voor de Fitbit versa 2 want die is mooi van uiterlijk en alle snufjes van deze tijd zitten erop! Dus ik zou heeeeeeeeeeel graag de Fitbit versa 2 willen winnen!

 232. Ooeehhh ja ik wil wel graag de fitbit versa 2 winnen! Ik heb nu de charge 3 maar die begint langzamerhand wel een beetje op te raken na intensief gebruik. Een nieuwe is dus meer dan welkom!

 233. Thanks ik had me er nog nooit echt in verdiept. Laatste keer dat ik mijn slaap meette was met mijn telefoon… die de dag erna dus onder je bed ligt ipv erop. Ga ik toch voor de Versa 2

 234. Hoi Lienke!
  Ik ben al weken aan het twijfelen over welke fitbit ik wil aanschaffen. Ik heb al jaren de fitbit charge 2 om en wilde eerst de charge 3 nemen. Nu ik de nieuwe versa 2 zie kan ik helemaal niet kiezen! Deze blog post maakt het wel iets makkelijker. Een scherm in kleur, langere batterij duur en meer opties zijn toch wel de moeite waard!
  Dit zou een super leuk kerst kado zijn ☺️☺️

 235. Al jaar en dag fan van Fibit. Eerst een Flex 2 gehad en dan bij de lancering van de Versa vervangen door een gloednieuwe Versa ?. Deze is nu jammer genoeg stuk gegaan dus zou heel fijn zijn om de Versa 2 onder té Kerstboom te kunnen leggen ??.

 236. Wat leuk! Ik zou gaan voor Fitbit Ionic omdat deze muziek op kan slaan en voor de GPS. Super fijn tijdens het hardlopen!

 237. De fitbit versa 2 lijkt mij fantastisch. Onwijs fijne manier om een geheugen steuntje te hebben voor een gezondere levensstijl.
  En niet te vergeten een leuke gatget bij het sporten! ?

 238. Wat een interessant artikel. Ik zou heel graag de fitbit versa 2 willen winnen! Het toffe, iets grotere, spreekt mij heel erg aan omdat ie stoer is. Een gaaf horloge die alles bij houdt, lijkt me heerlijk praktisch waardoor ik niet voor elke stap m’n telefoon op zal hoef. De slaapanalyse zal mij inzicht geven in mijn herstel. Super interessant!
  Maar uiteindelijk zal ik bij elk gewonnen fit horloge een gat in de lucht springen!!!!!

 239. Ik wil zo graag de versa 2, maar zo duur om zo maar even te kopen voor mezelf! Als ik m hier niet win gaat ie toch wel aangeschaft worden na de eindejaarsbonus waarschijnlijk:-)

 240. Leuk om te lezen! Ik heb nu een Apple Watch maar deze begint wat kuren te vertonen en aangezien het de series1 is, meet die hartslag en slaap niet zo goed. Hartslag en slaap is ook juist hetgeen wat ik wil tracken (naast stappen uiteraard) dus daarom zou de versa 2 perfect bij mij passen!!

 241. Heel graag zou ik de Fitbit Versa 2 willen winnen!
  Deze heeft de mooiste uitstraling en de voordelen die jullie hebben ervaren spreken mij het meeste aan.

 242. Ik ben op eigen kracht het afgelopen jaar 20 kilo afgevallen. Ik heb er nog 10 te gaan en ben 2 weken geleden ook begonnen met hardlopen. Het lijkt me fantastisch om de laatste kilo’s met behulp van de fitbit Iconic eraf te trainen????

 243. De fitbit versa 2 lijkt me een fantastisch ding voor zo’n sportieveling als ik. Dag en nacht actief (overdag sporten, in de nacht een klein mannetje die alles uit de dag en nacht wil halen). Ben dus erg benieuwd naar mijn slaapscores ?. Coole winactie!

 244. Ik zou niet kunnen kiezen maar l
  Omdat ik er nog geen een (lees geen enkel sporthorloge oid in bezit heb) zou ik gaan voor de versa lite. Lijkt mij voor een beginnend gebruiker het beste! Kan ik ei delijk eens goed bijhouden hoeveel ik slaap, of ik genoeg stappen zet en hoe intensief mijn trainingen zijn!

 245. De Ionic natuurlijk! Ik heb nu een Alta maar mis echt de hartslag en zwem functie! Dit zou mij zoveel meer voldoening geven. Nu heb ik dagelijks mijn fitbit om maar een paar dagen in de week heb ik het gevoel dat hij de helft niet goed registreert aangezien hartslag, zwemmen en diversen sporten niet trekt. Kan niet wachten op het complete plaatje!! ??

 246. Oh my, wat een supervette actie!! Al drie fitbits versleten, maar inmiddels ligt er eentje in de kast te niksen… Eigenlijk ben ik stiekem gewoon toe aan een nieuwe dus deze zou super van pas komen! Als ik zo de reviews lees, zou ik echt super gelukkig met de Fitbit Versa 2 zijn! ?

 247. De Fitbit Ionic zou voor mij ideaal zijn. Ik stop aankomend jaar namelijk met handballen, wat ik al jaren op hoog niveau doe. Om een doel voor mijzelf te stellen heb ik besloten om in april 2021 de marathon van Rotterdam te gaan rennen. Omdat deze Fitbit goed geschikt is voor hardlopers door middel van de GPS lijkt dit mij de uitgelezen kans om mijzelf nóg beter te kunnen voorbereiden op de marathon! ??

 248. Jaaaa wat een leuke actie! Ik heb al een jaar de fitbit versa. En zou zoooo graag de versa 2 willen winnen! Voor mezelf, en zodat ik mijn partner mijn fitbit kan geven?. Win win situatie!

 249. De Fitbit versa 2 lijkt mij ideaal. Sporten is iets waar ik toch altijd motivatie moet voor zoeken, en met een doel haler rond de arm moet dit beter lukken.

 250. Ik zou heel graag de Ionic winnen! Zal mij heel goed kunnen helpen bij weer fit worden met het hardlopen en de nieuwe hardloopdoelen die gesteld gaan worden voor 2020. Hopen op net z’n succesvol jaar als deze (behalve de vervelende blessure die mij even heeft genekt)!

 251. De Versa 2! Met name door de ruime slaap analyse daar ik de laatste tijd experimenteer met slaap- en ochtendroutines en dat zou wel mooi extra inzichten kunnen geven! Stappenteller met ‘ga eens ff bewegen’ functie is chill want 8-16 op een bureaustoel. Oh en die is toevallig wél compatible met m’n telefoon ?

 252. De Fitbit versa2 zou een mega gaaf kado voor zijn! Maar eigelijk de andere ook, een keer mezelf verwennen doe ik niet snel, misschien jullie? ???

 253. ? wow dan ga ik voor de charge 3. Vooral vanwege de hartslagfunctie bij intervaltrainingen!
  Wat zou dat een mooi kerstcadeau zijn ?

 254. Al jaren fan van fitbit charge 2 (werkt nog steeds). In 2020 zou ik echter graag willen trainen voor mijn eerste marathon ? de iconic zou dus beter van pas komen!

 255. Wauw! Zo ik lees in de post is de Versa 2 op mijn lijf geschreven! De ontwaakfunctie, omdat ik al ochtends niet uit bed te krijgen ben. Ondanks drie kids, die dus ook geen ochtendmensjes zijn… Goede hartslagmeter tijdens mijn tennis en werkactiviteiten. Én mijn fietsritinspanningen worden ook nog eens (h)erkend! ?

 256. Als ik uitgekozen word zou ik de fitbit vesa 2 kiezen.
  Ik zou heel graag duidelijk minn slaap willen meten maar de meeste horloges gaan aan tijdens het slapen dus heb daarom nooit een horloge snachts aan deze fitbit versa 2 klink ideaal!!
  En tijdens het sporten kan ik nog wel is in paniek raken als mijn hartslag te hoog is dus het we super fijn dat dit horloge een goeie hartslag aangeeft!!
  Korthom de blogs die je maakt over fitbit vind ik reuze interessant en van al die horloges spreekt de Fitbit Vesa 2 mij het meeste aan!
  Groetjes Miguel

 257. Het lijkt me super tof om de nieuwste Fitbit Versa 2 te winnen!!
  Zeker omdat ik bijna mama ben en het dan super handig is om goed bij te kunnen houden hoeveel stappen ik maak op een dag met die kleine! En natuurlijk om tijdens de trainingen om weer fit te worden na de bevalling goed mijn hartslag in de gaten kan houden zodat ik goed kan trainen :)
  En sowieso in deze periode is dit toch het leukste cadeautje voor onder de kerstboom ???

 258. Hi Lienke,

  Dit is de eerste keer dat ik mee doe aan een actie. Ik volg jou al zeker 5 jaar op Instagram, en met veel plezier! Je hebt fijne energie en weet iedereen goed te motiveren! Ik zou graag de Fitbit Charge 3 winnen, omdat ik een enorme sportliefhebber ben. Ik doe zo’n beetje alle sporten (fietsen, zwemmen, bootcamp, fitness, boksen, tennis, schaatsen). Ik hoop het, zou heel erg leuk zijn!

 259. De fitbit Versa 2 lijkt me ideaal! Mooi begin om mijn goals voor mijn bruiloft te bereiken. Ziet er mooi uit en draagt bij aan een betere nachtrust.

 260. Wegens omstandigheden de laatste jaren niet zo happy en gezond geweest. Het doel is om weer lekker aan de bak te gaan om een stuk positiever, gezonder en vooral fitter door het leven te gaan. De fitbit versa 2 zou hier een heel fijn hulpmiddel bij zijn!

 261. Ja super leuke actie!
  Ik zou voor de Fitbit Charge 3 gaan!!
  Sinds ik een kindje heb is het moeilijk om weer een goed ritme in mijn sport- en eetpatroon te krijgen! Door bij te houden wat je op een dag beweegt en uitdagingen met je zelf aan te gaan,, zou dit met een fitbit zeker helpen! Duimen maar…

 262. De fitbit versa lite lijkt mij het ideale maatje voor tijdens dagelijkse activiteiten, sporten en het tracken van mijn slaap. Dit laatste lijkt mij ideaal om eindelijk eens genoeg aandacht aan rust en herstel te geven ?

 263. De versa 2 lijkt mij echt top! Heb al jaren de charge 2 maar die is toch wel een keertje aan vervanging toe. De nauwkeurigheid en het design van de versa 2 spreken mij erg aan!

  1. De Fitbit versa 2 winnen lijkt me ongelooflijk. Ik heb al een hele tijd de Fitbit Alta hr. Ik denk dat het tijd is voor wat next level! Motivatie en prestatie verbeteren! Vroeger opstaan en die morning spirit erin krijgen. Ik vind het vrouwelijk design aantrekkelijk en al de nodige functies zijn aanwezig om een ideaal sporthorloge te zijn. Het zou echt een top kerstcadeau zijn ???!

 264. Oooh, wat een gave actie! Voor mijn reis naar Vietnam zou de Fitbit Versa 2 perfect zijn, zie ik door dit artikel. :) Een fitbit die mijn hikes door de natte rijstvelden kan registreren en mij kan stimulieren zodat ik net wat verder ga dan ik eigenlijk denk dat ik kan. (en handige wekker zodat ik mijn kamergenoten niet wakker hoef te maken in de vroege ochtend) Ware motivatie en super tof!

 265. Ik ga voor Fitbit versa 2.
  Die ziet er compleet en uitdagend uit.
  Ware eyecather om je pols, en wat een mogelijkheden! Got to have it ✋?
  Super mooi om sportief en gezond door mijn leven te gaan ?

 266. Graag win ik de versa 2 of charge 3 omdat ik al 2 jaar de charge 2 heb. En graag de versa of charge 3 wil waar je nog meer mee kan. Fingers cross

 267. Ik zou heel graag de Fitbit versa 2 willen winnen. Met het oog op de toekomst, nu 30 weken zwanger, kan ik mooi mijn slaappatroon in de gaten houden en hoop ik dat het horloge mij helpt om fit te blijven en weer te worden na mijn zwangerschap!

 268. Fijn dat alles zo op een rijtje staat en dat het door een gebruiker is getest en niet het verhaal van de marketing afdeling.
  Ik zou graag de versa 2 willen winnen, waarom, ik ben een man en heb geen kleine vingers dus omdat hij wat groter is lijkt hij me wat praktischer. De accu gaat lang mee, dat is altijd fijn ! En nu maar hopen. Succes allemaal.

 269. Super leuke winactie!
  Ik zou gaan voor de versa2. Ik heb al jaren de charge 2, erg blij al is het scherm gebarsten na een verhuizing. Voordeel van de versa 2 zou zeker zijn dat ik in de nacht mn man niet meer verlicht als ik draai :) ook meet de charge 2 de fietsritjes niet en wil graag dat al mn bewegingen gemonitord worden.

 270. Hoihoi,
  Ik zou graag de fitbit versa 2 winnen. Jaren met de charge gedaan, maar die is nu wel zo’n beetje op….
  Het zou zo fijn zijn om weer een mooi overzicht te krijgen in mijn slaaproutine en mijn bewegingspatroon. Zeker op mijn weg naar minder kilo’s. De versa geeft nog weer meer informatie en dan ziet hij er ook nog zo mooi uit!!

 271. Wat een gave actie! Ik gebruik al jaren een fitbit. Nu ik veel meer sport zou de versa 2 me nog beter bij staan bij mijn sport resultaten. Nog nauwkeuriger en scherper!

 272. Wat een toffe actie! Voor mij zou een Fitbit Versa 2 heel erg welkom zijn. In mijn werk (onderwijs) kan ik mijn telefoon niet de hele tijd bij me hebben / gebruiken. Met de Fitbit Versa 2 mis ik de belangrijke dingen van mijn telefoon niet & kan ik ook bewuster gaan bewegen; iets wat voor mij heel belangrijk is. Ook het bij kunnen houden van mijn slaap lijkt me super fijn; de kwaliteit van mijn slaap is voor mijn dag heel bepalend. De eerste versie van de Fitbit heb ik al eens gehad & ik was heel enthousiast, maar zowel het eerste als het tweede horloge wat ik opgestuurd heb gekregen ging helaas kapot… :( De Versa 2 zou ik dus super tof vinden :)

 273. WOW! Jouw acties en samenwerkingen zijn zo tof! Ik zou er graag eentje winnen, heb een lichte voorkeur voor de Fitbit Versa 2. Liefs

 274. Ik ga graag voor de fitbit charge 3. Omdat ik in verwachting ben en graag fit wil blijven. De charge 3 motiveert zeker om fit te blijven!! De charge 3 is een mooi smal model, wat mij aanspreekt.

 275. Hoi hoi! Ik kwam op deze blog via de je insta post. Ik ben toevallig opzoek naar een nieuw sport horloge (mijn huidige is aan vervanging toe)

  De fitbit ionic lijkt me een hele goeie en passende horloge voor mij! Ik doe aan survival/obstacle running en daarom is waterproef heel handig! Ook is het leuk om via de gps de looproutes van de wedstrijden terug te kunnen zien!

  Veel succes met kiezen tussen alle inzendingen. Groetjessss

  @annalouwerse

 276. Ik zou heel graag de Fitbit versa 2 willen winnen. Dit omdat het bandje van m’n huidige fitbit (charge 2) soms ineens losschiet en ik bang ben dat ik hem binnenkort een keer verlies.. De versa 2 spreekt me aan omdat hij net even wat meer functies heeft dan die ik nu heb..

 277. Ik zou graag de fitbit versa 2 willen testen, dan ben ik gelijk ook niet meer de enige in huis die geen fitbit heeft! En kan ik ze ook stiekem jaloers maken natuurlijk ?Wie wilt deze Fitbit nou niet hebben?!

 278. Hi! Wat een toffe actie. Ik doe mee voor deFitbit Charge 3! Lijkt mee een super handig apparaat voor mijn hardloop runs. Ben net begonnen met rennen en lijkt me gaaf om te zien wat o.a. mijn hartslag doet!

 279. Wauw! Allemaal stoere klokjes voor stoere dames en heren! Ik heb de fitbit charge gehad, deze is helaas gesneuveld ?. De fitbit Versa 2 lijkt mij een top sport horloge om mee aan de slag te gaan! ??‍♀️☘️

 280. Kei toffe winactie! Ik zou graag voor de Versa Lite willen gaan.. nog nooit een fitbit gehad en begint wel te kriebelen om er een aan te schaffen.
  Ben de dag door best actief bezig, werk in de zorg, fiets veel en doe aan krachttraining, lykt me ook erg motiverend met sporten!

  Echt een kei toffe winactie! Love your page! ❤️

 281. Ik zou dan voor de versa2 gaan. Ik twijfel al heel lang om er 1 aan te schaven meer omdat ik niet van de horloges ben maar ik vind dit zo leuk speeltje om alles zo mee hij te houden. Met m’n telefoon hou ik gewoon niet alles bij dus dit zou en
  Geweldige optie zijn❤️?

 282. Ik ga 100% voor de Fitbit versa 2 en dan de roze variant. Echt een tof horloge voor een sportieve meid als ik. Als moeder van 2 supersportieve meiden kan ik niet achterblijven. Dus ook deze mama gooit zo’n 2 tot 3x per week met ijzer in de gym. Dit horloge zou een prachtige aanvulling zijn op mijn bezigheden.

 283. Haha! Dit is toevallig! Afgelopen week nog gevraagd welke Fitbit jij zelf gebruikt. Ik zou graag de Fitbit Versa 2 winnen! In de eerste instantie voor het meten van mijn slaap. Ik ben een echte slaapkop en heb moeite met het juiste ritme vinden voor een kickstart van mijn deargoodmorning!! Daarnaast wil ik graag de intensiteit van mijn Crossfit trainingen meten en is de ingebouwde gps tracker perfect om mij te helpen mijn doel te behalen voor de 10k run! En in de zomer natuurlijk lekker op de racefiets!!

 284. Ik zou de Versa 2 wel willen winnen om te zien hoeveel calorieën ik nou verbruik met dat sprintje naar de trein elke ochtend! Misschien dat Ik dan toch voortaan iets eerder op sta.

 285. De fitbit ionic klinkt super! Samen met de buren zijn we begonnen met trainen voor de singelloop. Handig om hier ook trackrecords van bij te kunnen houden!

 286. Deze blog post heeft mij enorm geholpen! Ik en mijn moeder twijfelen allebei over welke we willen. Nu weet ik bijna zeker dat ik de versa lite wil. Of de charge 3 dan geef ik hem aan mijn moeder.

 287. Ik zit er al een tijdje over na te denken om een fitbit aan te schaffen. Na deze blog te hebben gelezen spreekt de Versa 2 mij het meest aan. Zou helemaal tof zijn om m te winnen !!

 288. Ik zou zo graag de fitbit versa willen. Ik had een fitbit ionic maar die werkte niet meer op mijn telefoon dus die heb ik aan iemand waarbij het wel werkte gegeven. Altijd fitbit gehad, charge, blaze, ionic was de derde. Nu over laten halen tot een Garmin en best een beetje spijt, ik wil weer een fitbit! ?

 289. Ik zou super graag de Fitbit ionic willen winnen! Ik heb ruim anderhalf jaar met een blessure rondgelopen en sinds 2 maanden het hardlopen aan het opbouwen en dit gaat heel goed, en als ik dit zou kunnen tracken zou het vast nog veel beter gaan!

 290. Oeee. De Versa 2 lijkt me top? heb nu een charge 2 maar die begint te slijten helaas. Vind de fitbit heerlijk motiverend!

 291. Gezien ik nog geen Fitbit heb, zou ik erg blij zijn met elk model. Maar als ik een keuze zou moeten maken; de Fitbit Ionic – lijkt me super omdat ik deze bij elke training kan inzetten. Zowel zwemmen als rennen, wat wil je nog meer!

  #fitbitpleasesanta #newyearfreshstart

 292. Oooo de versa lite is echt voor mijn pols ontworpen.. ik heb dat steuntje in de rug echt nodig voor wat betreft de 250 stappen pu .. met een zittend beroep wordt het nl nog wel eens een uitdaging..

  Die ik met de versa lite graag aan ga ??

 293. Ooojaaa! Fitbit Ionic zit mij al tijden te plagen, het lijkt me gaaf om ook eens mijn zwemprogramma van de waterpolo training te tracken! Vergelijken of ik sneller word en hoeveel mtr ik gemiddeld per training zwem.
  Door het mooie design kan hij ook gewoon overdag gedragen worden en straks ook als het uniform weer aan gaat!

 294. Hey hey, wat een super leuke winactie! Zelf zou ik kiezen voor de Fitbit versa 2 omdat je schrijft dat deze beter je hartslag oppakt. Op een of andere manier lijken gadgets hier bij mij vaak wat meer moeite mee te hebben dan bij andere. Verder is ‘t voor mij zeer belangrijk dat een smartwatch mee de zee in kan aangezien ik zelfs in de winter nog iedere maand in de zee te vinden ben en in de zomer zelfs elke dag omdat ik dan kitesurfles geef. Dit zijn ook mooie momenten om een top recordje te zetten qua stappen die ik per dag (op het strand en door het water) zet.
  Last but not least… De keuze valt ook op dit horloge vanwege de goede sleep tracker. Mijn slaap kwaliteit schommelt enorm met mijn stress en gezondheid en het goed bijhouden hiervan kan mij helpen om optijd aan de bel te trekken.

  Dus, ik zou graag de versa 2 willen winnen om mijn lastige te vangen hartslag te krijgen, mijn smartwatch te kunnen gebruiken op zee tijdens ‘t kitesurfen en doormiddel van slaaptracking extreme stress te kunnen voorkomen.

  Tot morgenvroeg!

 295. Passend bij de goede voornemens maar nog een beginner, dus de Charge 3 zou prima passen denk ik. En het design spreekt mij ook het meeste aan…. Ik ga duimen, telt de Charge 3 dat ook ??

 296. Ik zou gaan voor de Fitbit versa lite of de Fitbit versa 2. Vind vooral het tracken van stappen en work outs erg fijn om te doen en dat gaat volgens mij prima met deze twee! En ze zien er natuurlijk top uit als je hem om hebt ?

 297. Ik zou super graag fitbit versa 2 willen aanschaffen! Ik ben namelijk een fanatiek sporten ik zou super graag een smartwatch uit willen proberen om te kijken of het echt aan mijn verwachtingen zou voldoen. En als student zijnde is het natuurlijk een dure aankoop, dus wil ik wel zeker van mijn zaak zijn ;P

 298. Wat een super gave actie! En graag doe ik mee voor de fitbit Ionic.. Zwemmen doe ik namelijk erg veel ! En dan zou deze even top uitkomen als ik weer lekker aan het trainen ben in het marine zwembad

 299. De fitbit Versa 2 spreekt mij het meeste aan. Ik zit al een tijdje te twijfelen om er eentje aan te schaffen. Verwacht namelijk dat de fitbit mij ook kan ondersteunen in het herstel van mijn burn-out.

 300. Ik begin in januari weer met PBP. Hoe gaaf is het dan als een Fitbit versa 2 om mijn pols me nog meer kan motiveren om iig genoeg te bewegen per dag! En doordat ik onregelmatig werk vroeg opstaan of laat naar bed vind ik het ontzettend belangrijk om slaap te registreren. En helemaal handig als dan het schermpje s nachts uitblijft!

 301. Yesss ik doe graag mee voor de Fitbit Versa 2. Mijn rit naar werk houdt mij actief: fiets naar Utrecht CS en vanaf station Tilburg loop ik 10 minuten naar kantoor. Mijn afdeling is op de 13e verdieping. Ik pak alleen maar de lift. Maar wellicht dat de Fitbit mij motiveert om de trap te pakken!

 302. De Fitbit versa 2 lijkt me super! Mooist qua uiterlijk en de nauwkeurige slaapscores lijken me heel interessant (en goed/verstandig om dat in de gaten te houden)

 303. Ik heb mijn relatie van bijna 4 jaar verbroken omdat mijn ex oneerlijk was en aan de drugs raakte. Hem hierbij niet kunnen helpen en de laatste paar maanden een vetlaagje ontwikkeld om niet te hoeven voelen. Helaas sloeg dat door naar zwaar obesitas. Nu ons appartement verhuurd is en ik een nieuw huur appartment heb kunnen vinden. Ben ik een coach gaan zoeken om me te helpen zowel mentaal en fysiek. Ik heb nog een lange weg te gaan. Ik ben 1.58 cm en woog bijna 100 kilo. Gelukkig ben ik in 6 weken 7 kilo afgevallen maar ik heb nog een lange weg te gaan. Omdat ik kinder verpleegkundige (net geslaagd ondanks alle ellende) ben draai ik dag- avond en nacht diensten. Daarnaast sport ik 3x per week en meal prep ik tegenwoordig.

  De fitbit versa 2 lijkt me zo gaaf om inzichtelijk te hebben hoe ik slaap(door mijn wisselend ritme) hoe mijn hartslag is ( in rust en bijvoorbeeld acute situaties zodat ik mezelf rustig kan houden), hoeveel ik daadwerkelijk loop op een werkdag en natuurlijk hoe mijn workouts gaan. Door alle omstandigheden is dit niet een horloge die ik mezelf even cadeau kan doen. Hoe tof zou het dan zijn dat ik dit kan winnen en vooral hoe mijn gezondheid weer beter wordt. Als verpleegkundige weet ik wat hoe slecht ik voor mijn lichaam zorgde. Maar iets weten en er naar handelen is een verschil. Vandaar dat ik ondanks alle financiële tegenslagen toch een coach betaal. Gezondheid is belangrijker dan iets anders. Iets wat ik helaas dagelijks zie.

  De fitbit versa 2 kan mij helpen om de fitste versie van mezelf te worden. En niet constant te horen dat chubby bij mij hoort. Ik wil dat niet meer. Ik wil er kei hard voor werken om gezond te worden, mijn vetlaagje weg te werken en vooral dat ik sterker wordt zowel mentaal als fysiek. En met een sterk lichaam voel je je mentaal ook sterker.
  Kortom ik zou dit zoo graag willen winnen dus ik ga heel hard duimen dat dit horloge in de toekomst van mij mag zijn.

 304. Hele toffe winactie!! Ik was van plan de Versa 2 aan te schaffen, maar na het lezen van deze blog zou ik toch voor de Ionic gaan! Want als hardloper vind ik die ingebouwde gps toch wel super handig! Dan kan ik lekker mijn telefoon thuis laten. Daarnaast lijkt het me ook heel tof om meer inzicht te krijgen in mijn dagelijkse activiteiten en slaap! Fingers crossed en hopen dat ik win, dan kan ik 2020 goed beginnen!

 305. Hoi! Ik zou heel graag de Fitbit versa 2 willen winnen! Ik ben sinds een maand weer regelmatig gaan sporten, omdat ik merk dat het zo super goed is voor zowel mijn fysiek als mentaal. Daarom vind ik het heerlijk om na een hele dag werken of ‘s ochtends in het weekend even de sportschool in te duiken of een rondje te gaan hardlopen. Ook probeer ik tijdens mijn werkdagen (lees: heel veel achter de computer zitten) meer te bewegen om aan mijn dagelijkse stappendoel van 10.000 te komen. Zo makkelijk is dat nog niet. Ik zou heel graag een horloge willen die er mooi uitziet voor werk én die super nauwkeurig mijn stappen/slaap/sporten bijhoudt. Ik denk dat de versa 2 voor mij dé perfecte fitbit is en daarom kom ik heel graag in aanmerking! Liefs

 306. Hi DGM team, wat gaaf dit!! Ik snap wel dat het lastig is om een favoriet te kiezen want het zijn stuk voor stuk mooie smart watches! Ik zou het liefst de Fitbit Versa 2 winnen, voornamelijk vanwege de precieze hartslagmeter en omdat deze watch activiteiten goed onderscheidt. Ik doe veel verschillende activiteiten en zou graag in de gaten houden wat dit voor invloed heeft op mijn hartslag en slaap. Hele gave winactie!

 307. Hi!
  Ik zou kiezen voor de fitbit Ionic.
  Waarom? Ik ben een hardloper en daarnaast vind ik het super motiverend om over heel de dag bij te houden hoe actief ik ben geweest. Met de Ionic kan ik deze twee het beste combineren.
  In April 2020 wil ik voor de 5e keer de marathon van Rotterdam proberen te behalen, hoe fijn is het als ik dan een goed horloge heb wat alles nauwkeurig bijhoudt.
  Ik ga hopen ??wie weet, het zou een prachtig kadotje van de kerstman zijn!
  Gr. jill

 308. Wat een super leuke actie!!
  Ik zou graag willen mee doen voor de Fitbit Versa 2, omdat ik een fanatieke sporter ben en graag iets meer zou willen weten over mijn hartslag tijdens het sporten. Ook zou ik mijn slaapuren wat meer willen bij houden om gemakkelijker conclusies te trekken wat betrekt mijn slaapritme. Daarnaast ziet de Fitbit Versa 2 er super strak uit! Mijn tweede voorkeur gaat naar de Fitbit Versa Lite, omdat je bij deze gemakkelijk in kunt stellen dat je per uur even moet bewegen. Lat ik het daar laatst net over gehad hebben met een vriendin ;). Ook deze ziet er mega strak uit en is of course mega handig!!

 309. Oh wat zou ik graag de Ionic om mijn pols zien! Momenteel hoogzwanger (vrijdag 13/12 uitgerekend) en kan níet wachten om weer te gaan hardlopen! Wat fijn om GPS in je horloge te hebben en niet altijd maar die telefoon te hoeven meezeulen :)!

 310. Hoi!

  Super toffe winactie weer. Mijn tweede fitbit charge 2 is helaas overleden en ik snak naar een nieuwe. De fitbit versa 2 zou het ideale kerstcadeautje voor mijzelf zijn, voordat ik weer lekker een jaar ga reizen en ik veel stapjes ermee kan tellen. Deze spreekt mij het meest aan door de goede slaapfunctie en de ingebouwde hartslagmeter.

  Fingers crossed ? xx

 311. Leuk om te lezen! Ik wil mijn eerste fitbit gaan kopen en nu ik dit zo lees spreekt de Versa 2 mij het meeste aan. Ideaal dat deze ook de slaap bijhoudt en je op het ‘goede’ moment wakker maakt, zodat je je de hele dag fit voelt!

 312. Ik zou de versa 2 wel willen winnen! Ik ben net mama geworden en zou mijn activiteit graag bij willen houden zodat ik goed gemotiveerd blijf om weer back in shape te komen. Aangezien de kleine nog bij mij op de kamer ligt, is de nachtstand ideaal. Kan hij niet van het licht wakker worden!

 313. Dank je wel! Al heel lang wil ik heel erg graag een fitbit. Mede door de prijs was dat er nog niet van gekomen én ik vind het lastig kiezen welke nu het best bij mij past.

  Ik weet nu dat de fitbit versa 2 voor mij de perfecte activity tracker zou zijn. De functies rondom slapen en waken, de opties die hij heeft, ze sluiten het beste aan bij de activiteiten die ik doe.

  Ik waag dan ook heel graag een kansje!

  Fingers crossed ???

 314. Ik zou heel graag de Versa 2 willen winnen! Al langere tijd slaap ik slecht, mede door een chronische ziekte. Maar ik moet ook voor mijn werk dagelijks vroeg opstaan, rond 5:00 uur. Het zou dan ook heel fijn zijn als ik mijn slaapritme beter kan bijhouden om het wellicht ook te kunnen verbeteren. Daarnaast zet ik heel wat stappen op een dag, maar ik wil nu écht meer weten hoeveel stappen, hoeveel ik verbrand enz. De fitbit Versa 2 zou mij hier enorm bij helpen!

 315. Thanks voor de uitgebreide review! De versa 2 klinkt als de beste optie voor mij. Vind het meten van m’n slaap erg belangrijk, wekken op het juiste moment is natuurlijk top. een goeie hartslagmeter is ook ideaal voor tijdens m’n hiit workouts en hardloop rondjes.

 316. Wil al zolang een fitbit versa 2 .. nu brengt vrijdag de 13e mij vast geluk ?.. en leg ik bij mij zelf de fitbit in nader de ?
  Gr vanuit Senagal

  1. Oeps! Spelfouten! Maar ik wil hem heeeel graag! Leg ik hem onder de kerstboom! En dan vanaf 1 januari in elk geval elke dag die 1 minuut vastleggen met de Versa 2 ??

 317. Wat een vette actie! Ik wil heel graag de versa 2 winnen. Ik heb nu een aantal jaar de charge (2) gehad maar ik vind het uiterlijk van de versa toch wat sjieker. Daarnaast zou ik graag de verschillen zelf eens ervaren. En ik ga over een paar weken voor een maand naar Australië dus hoe cool zou het zijn om alle activiteiten daar met een nieuwe fitbit vast te kunnen leggen?!

 318. Hallo! De Fitbit Versa 2 spreekt mij het meeste aan. Het is voor mij de beste keus omdat ik niet hardloop of zwem, maar wel graag andere dagelijkse activiteiten bijhoudt.
  De fijnste functie lijkt mij dat het je slaapcyclus kan volgen en weet wat volgens je eigen (biologische) klokje het beste moment is om op te staan! Heel bevorderend voor je gezondheid!
  Ook gebruik ik een daglichtlamp wanneer ik opsta en deze Fitbit Versa 2 lijkt mij de perfecte aanvulling hierop!!

 319. De versa 2! Omdat mijn dochter (4) na het eten voor mij (met mijn versa) nog even de 10.000 stappen wilden halen door rondjes te rennen in de kamer en ze viel daarbij ongelukkig en nu zie ik niets meer op het scherm. Allebei erg verdrietig.

 320. De fitbit Charge 3!!!!
  Mooi design en voor de push play and go tijdens het lesgeven (groepslessen sportschool). Niet meer steeds weglopen om de muziek even op stop te zetten maar hoe ideaal om dat vanaf je pols te doen!

  Let this Christmas be a fit(bit) one!!????

 321. Wauw gave blog en WAUW wat een winactie! Ik zou zo dankbaar zijn als ik een fitbit mag winnen om mij te helpen weer mezelf te worden.. Ivm complicaties in het begin van mijn zwangerschap (ik ben nu in m’n 4e maand), ben ik geheel uit mijn fitgirl leventje gerukt.. Mijn conditie en kracht zijn op de proef gesteld en ik zou heel graag weer aan de slag gaan. Maarrrrrr mijn hartslag mag niet meer boven de 160 komen tijdens het sporten.. ? Dus een fitbit die dit goed kan meten, zou een geweldig hulpmiddel zijn om weer te kunnen sporten en mijn hartslag goed in de gaten te kunnen houden! Volgens je blog zou dit dan de Versa 2 zijn! ?
  Ik ga heeellll hard duimen, het zou te mooi zijn om waar te zijn… ??❤️

 322. Wat een leuke actie! Ik zou heel graag de fitbit charge 3 willen winnen. Vooral omdat deze zo dun en compact is. Dit is fijn zodat ik er geen last van heb tijdens mijn werk als verpleegkundige. Ik ben begonnen met de 10.000 stappen challenge. Dit meet ik nu met mijn telefoon. Deze heb ik niet de hele dag in mijn zak waardoor ik ook veel stappen mis. Door een fitbit hoop ik mijn doel beter te kunnen bereiken! Maar dit moet haast wel lukken door alle gave opties die er op zitten, zoals een minimaal aantal stappen reminder per uur!

 323. Het lijkt mij super tof om de versa 2 te winnen! Ik boos drie keer per week en doe dan nog twee keer krachttraining. Ik merk weinig groei of ontwikkeling en heb er behoefte aan om m’n activiteit beter bij te houden zodat ik bijv ook dieet en slaap erop kan aanpassen. Als slechte slaper lijkt het me dan ook heel zinnig die versa 2 te hebben en te kunnen weten wanneer ik m’n dag beter of slechter start en daar rekening mee kan houden. Ben erg benieuwd wat het mij zou brengen.
  Toffe actie!

 324. Wát een gave winactie! Menig mens zal mee willen doen!
  Op mijn wishlist staat de Versa 2 al een aardige tijd. Ik ga duimen duimen duimen. Hopefully Santa is early this year. ???

 325. Wauw wat een gave winactie ??
  Zelf ben ik dol op de fitbit versa, mede door het mooie verfijnde model.
  Heel erg fijn dat je de versa 2 op ‘maantje’ kan zetten, ook mijn vriend gaat hier blij mee zijn haha!
  Enn dat je op de vernieuwde versie spotify kan luisteren is ook echt top!

 326. Wat een toffe winactie Lienke!! Ik zou heel graag de Fitbit versa 2 willen! Sinds een langere tijd slaap ik echt minder goed (stress, vroeg werken of andere gekke dingen waar ik over kan piekeren) Om toch ‘s ochtends de vroege workouts vol te houden zou ik wat meer inzicht in mijn slaappatroon willen en daar is de Fitbit versa 2 echt perfect voor zijn?

 327. Fitbit Versa Lite ?
  Mijn moeder staat nu 25 jaar voor de klas gym te geven op basisscholen en ik vind dat het hoog tijd is dat ze een mooi digitaal horloge kan dragen. Met alle extra functies zou dit een super cadeau zijn voor haar jubileum!! Fingers crossed voor jou mam, voor mij ben je al die topper! Misschien kun je dit aar je ouderwetse stopwatch inleveren voor een mooi stoer horloge! ?✨

 328. Ik wil graag de Versa 2 aan mijn beste vriendinnetje geven. Ze woont nu op Bonaire en dan blijven we via de Fitbit app op de hoogte van elkaars activiteiten en kunnen we challenges aangaan!

 329. Oh wat gaaf! Ik heb al jaren een Fitbit, maar de mijne is nu aan vervanging toe. Een Fitbit Versa 2 zou mij ontzettend aan mijn sportieve doelen helpen én ik vind het een super mooi horloge. Sportief en mooi! Daarom duim ik graag voor een Fitbit Versa 2!

 330. Good evening! Wat een leuke actie! En deze review komt precies op het goede moment. Op dit moment draag ik de Fitbit Alta HR al bijna 2 jaar. Ik ben er erg tevreden mee, maar merk dat hij mijn activiteiten niet altijd goed meet. Gemiddeld sport ik nu 4/5 keer week, zowel kracht als cardio. Ik denk dat een nieuwe Fitbit mij nog meer zou helpen om mijn slaapritme te ontdekken en dat ik daardoor nog beter kan presteren. Na het lezen van deze review ben ik er zeker uit: ik ga voor de Versa 2! ??

 331. ? yeah maak heel graag een kans om 2020 sportief te beginnen met de Fitbit Versa 2!! Waarom dit model: het strakke uiterlijk, het nieuwste kindje van de lijn én omdat ik sportieve plannen heb voor het nieuwe jaar en dit een geweldige ondersteuning is.

 332. Super leuke actie!
  Ik zou kiezen voor ionic en niet voor mezelf maar voor mijn vriend. Deze is sinds begin dit jaar maar liefst 25 kilo afgevallen, sport en zwemt daarbij ook 1 x in de week. Daarom zou de inonic ideaal zijn. Heel benieuwd of ik hem een leuk kerst/nieuwjaarskado kan geven!

 333. Ja! Ik ben ook al jaren fan van fitbit! Eerst de charge 2 en nu al ruim een jaar de charge 3. Maar ik ben op zoek naar een net iets nauwkeuriger sport/dagelijks horloge het liefst een beetje als een smattwatch. Ik ga helemaal voor de fitbit versa 2. Met maantje voor ”s nachts (vind mijn partner fijn) en wakker worden op het moment dat ik licht slaap graag! Dan voel ik mij nog fitter en blijer in de ochtend en dat maakt mijn ochtend nog meer Dear en Good ?

 334. Fitbit versa light

  Ben al een tijdje bezig met het verbeteren van mn algehele gesteldheid: conditie, voeding, zelfvertrouwen.
  Met de fitbit kan ik dit alles nog mooier monitoren!

 335. Ik zou ongelovelijk graag mijn vriendinnetje met kerst willen verrassen met een Fitbit Versa 2. Niet alleen kan dat haar helpen haar sportdoelen te bereiken, maar ook om haar hartslag/bloeddruk beter te volgen en meer in balans te komen met body & mind! Fingers crossed??

 336. Ik zou wel graag de Fitbit Versa 2 testen, sinds ik kickboks en bagtrainingen volg wil ik graag inzichten krijgen in mijn hartslag tijdens deze trainingen. Ook wil ik meer inzichten krijgen in mijn slaap maar de fitbit charge 2 gaat steeds aan dus die draag ik met slapen niet. Aangezien de Versa 2 dat wel kan lijkt het me dit mooi om ook te testen.

  Van een ervaren gebruiker van fitbit weet ik dat het me motiveert om te bewegen en een nieuwe fitbit helpt daar zeker bij.

 337. Hele leuke winactie, vooral in deze feestmaand! Ik zou graag de fitbit charge 3 willen winnen. Ik heb nu de charge 2 en zat al vaker na te denken om een nieuwere versie te halen! Enorm fijne horloges?

 338. Wauwww wat een leuke actie! Lijkt me zo leuk om z’n Fitbit Versa 2 te winnen. Nu heb ik een stappenteller op mijn telefoon maar wat gebeurd er heeeel vaak… niet altijd de telefoon in mijn zak waardoor mijn stappen dan weer niet kloppen. Met z’n fitbit horloge kan ik mijn stappen veel beter bijhouden maar zitten er nog hele leuke dingen op! Kom maar op met de kerst cadeau ??

 339. Aaaa zou zo graag de Fitbit Ionic willen winnen, zodat ik hem kan gebruiken om te trainen voor mijn eerste triathlon wedstrijd 1/4 in juni 2020! ???

 340. Ja ik zou graag de charge 3 willen winnen. Staat al lang op me wensenlijstje maar vanwege een verbouwing is het geld naar andere dingen opgegaan. Ik wil graag actiever worden en hoop dat zo’n horloge me hierbij helpt.

 341. Wat een leuke actie!
  Ben net begonnen mijn leefstijl aan te passen om de nodige kilo’s kwijt te raken voor een betere gezondheid. Omdat meer bewegen en een goede nachtrust daar ook in passen en beide momenteel nogal te wensen overlaten, zou ik graag de Fitbit Versa 2 winnen.

 342. Jaaaa ik zou dolgraag de Fitbit versa 2 willen winnen, om zo goed mogelijk mijzelf voor te bereiden op mijn eerste marathon van Rotterdam in april. Daarnaast super fijn dat mijn slaap gemeten wordt en ik zo meer inzicht krijg in mijn nachten. Die zijn vaak rommelig. Handig om te weten rond trainingsdagen! Zou het super vinden om met een sporthorloge te mogen gaan trainen!!:)

 343. Ik wil heeeeel graag de fitbit Lonic winnen. Ik zwem 2 keer in de week omdat dit momenteel het enige is wat mijn lijf echt goed trekt (bekkengedoe, bleah) langzaam aan wil ik straks weer meer gaan sporten en bewegen en dit is een geweldig hulpmiddel natuurlijk! ??????

 344. Love Fitbit! Heb de Fitbit charge 1 met veel liefde gedragen maar zou héél graag de Fitbit versa 2 willen winnen. Met name om de water dichtheid en de sierlijkheid, daarnaast weer actief mijn stappen tellen (rennen door het huis voor het slapen gaan om dat 10.000 feestje te krijgen). Oh en.. de functie met het maantje gaat mijn vriend zéér waarderen ?

 345. De Fitbit Versa 2 spreekt me het meeste aan door zijn nauwkeurigheid en het design. Het is fashionable maar tegelijk wel dé tool die ik graag zou hebben om me te motiveren en mijn movement te tracken! :) En het zou fijn zijn om dit te winnen, want ik steek mijn geld al in het sporten! ??????

 346. wat een super toffe winactie! heel graag zou ik een fitbit willen winnen voor mijn vriend zodat, wij samen fit kunnen worden, samen kunnen sporten en een wedstrijd meeste stappen gezet kunnen voeren met elkaar. allebei volgen we deargoodmorning al ontzettend lang en vaak houd de een de 1 minuut challenge langer vol dan de ander haha! laten we het hopen!

 347. JAAA omg de fitbit versa 2 staat al op mn lijstje voor aankomende feestdagen! Wil hem al een tijdje aanschaffen om zo mijn slaapritme, workout en aantal stappen te zien en te kunnen verbeteren hierdoor!

  Ik zou hem heeeel graag willen winnen om nog meer uit mn workouts te halen!

 348. Santa clause is early this year ? wat een super actie! De fitbit Ionic spreekt mij het meeste aan, door de gps functie kan ik hiermee mooi mijn runs en fietstochten tracken. Het uiterlijk past juist bij mijn stijl en is een mooi sportieve toevoeging aan mijn sport en dagelijkse outfit

 349. Wat een leuke post! Ik had laatst contact met Lienke via insta DM omdat ik van plan was een Versa 2 te kopen en Lienke haalde de modellen van fitbit door elkaar whoopsss hahah! Ik heb me een tijdje verdiept in smartwatches, niet alleen van fitbit. Ik heb nu een Apple Watch 1e generatie, en die is sloom en tracked niks meer nauwkeurig (soms zegt hij dat ik 14 kilometer heb gelopen terwijl ik alleen even op en neer naar een winkel liep). Ik kwam erop uit dat ik de Versa 2 een handige zou vinden, aangezien ik op dit moment een externe app hebt die mijn slaap tracked, en het is veel handiger als deze op mijn watch staat. Ik zoek een watch die gewoon mijn meldingen weergeeft, en waar ik spotify op kan luisteren. Dat kan de Versa 2 dus! En hij heeft een mooi model, zoals ik gewend ben van mijn oude slome Apple Watch. Verder gaat de batterij lang mee wat ideaal is (mijne gaat een halve dag mee, dat is echt ruk.) Ik ben morgen jarig (9 december) en het zou een super leuke late b-day cadeau zijn! Geeft me weer wat extra motivatie om te bewegen omdat deze wél de juiste informatie weergeeft! Kus, Romy aka @fitgurlromy op instagram

 350. Wat een leuke actie! Mij spreekt de fitbit charge 3 het meeste aan. Ik zou graag een subtiele fitnesstracker gebruiken, eentje die niet teveel op een tweede horloge lijkt maar mij wel motiveert 10.000 stappen per dag te zetten! De charge 3 is daar het perfecte voorbeeld van! ??

 351. Ik ga voor de versa 2! Ik heb de charge 2 maar na drie jaar wil ik wel graag wat anders. Deze vind ik qua model er beter uitzien. Daarnaaat gebruik ik hem dagelijks om mijn 10.000 stappen te zetten en meerdere keren voor mijn krachttrainingen. Ook vind ik de hartslagmeter super fijn icm met mijn slaapritme. Perfecte kerst cadeau!❤️

 352. Ik heb een tijd een fitbit gehad maar die ben ik helaas verloren tijdens een vakantie. Sindsdien altijd opzoek geweest naar een nieuw model maar ik vind het vergelijken heel lastig! Door deze blog is me duidelijk dat de versa 2 wel in mijn straatje past. Wat een plaatje en wat een handige features. Kan niet wachten om alles weer goed te tracken, ik heb graag inzicht in m’n activiteiten en slaap! Zeker op drukke dagen als verpleegkundige (kan ik hem makkelijk om m’n enkel doen zodat ie ook m’n stappen en hartslag telt, tip van flip voor andere nurses of mensen die niks om hun polsen willen/mogen dragen).

 353. De fitbit versa 2 ziet er echt enorm tof uit! Ik sport al jaren maar ben nog steeds zoekende naar het juiste horloge dat ook mijn slaap netjes bijhoudt..

  Tot morgenochtend 7.00 uur! :)

 354. Ik vind dit zo tof! De Fitbit Versa 2 spreekt mij het meeste aan! Maar de ik vind de Fitbit Charge 3 ook wel iets hebben! Super tof, bedankt voor je blog!

 355. Mij spreekt de Fitbit Versa 2 het meest aan. Dit omdat hij heel nauwkeurig is met het meten van je slaap. Omdat ik hier meer aandacht aan wil besteden is dit een goede toevoeging. Ook wil ik een gezondere levensstijl gaan hanteren waarbij een Fitbit goed van pas komt, waarmee ik met de functies die deze bezit alles goed kan bijhouden, ook met hardlopen en trainen.
  :)

 356. Fitbit versa 2 lijkt mij super in combinatie met de workouts die ik doe! Ik twijfel heel erg over een smart watch om ook mijn sportprestaties in de gaten te houden.
  Ik duim heel hard voor dit onwijs mooie kerstcadeau ?❤️

 357. De fitbit ionic, want daar kun je ook mee zwemmen. Wat ik graag doe. Want dat kan met de andere niet want die zijn volgens mij niet waterdicht.

 358. Hallo :) ik heb al erg lang bijna elke nacht nachtmerries en kan soms niet meer begrijpen hoe diep en lang ik nou eigenlijk heb geslapen, na deze blog te lezen klinkt een fitbit top! Ook om mijn vele fietsen en activiteit in de gym bij te houden? Ik zou de Fitbit versa 2 heeeel graag winnen, anders word het nog even flink sparen… ;)

 359. Wat een suuuuuper gave actie ? als ik mag kiezen dan ga ik toch voor de Fitbit versa 2. Ik heb momenteel nog een polar waar niet zoveel functies op zitten en geen hartslag meting. Ik ben al een poosje op zoek naar een smartwatch waar oa die functie wel op zit te en halllooooo hij ziet er ook nog eens geweldig uit?!
  Deze gave Fitbit Versa 2 is een smartwatch waar ik heel erg blij mee zal zijn. Lienke is ga duimen als een malle dat ik de 13de een leuk bericht van je krijg ?

 360. Jaaa ik zou super graag de fitbit versa 2 willen winnen! Allereerst omdat het een mooi dingetje is en ik een sporthorloge wel elke dag zou willen dragen ook naar werk, mijn huidige sporthorloge van TomTom kan echt niet meer! En het is een handig dingetje voor mijn training voor de halve marathon in Parijs aankomende 1 maart die ik onder de 1 uur en 50 minuten zou willen rennen! De fitbit versa 2 is met een ingebouwde gps zodat ik ook de routes kan tracken! Naast hardlopen doe ik ook veel aan kracht en conditie training in de sportschool ongeveer 3/4 keer per week en het zou voor mij het ultieme cadeau zijn! Last but not kwast: je hoeft geen wekker meer te zetten dus deargoodmorning meer dan waardig ?

 361. Ik wil heel graag de Fitbit Ionic winnen. Vaak als ik ga sporten, vergeet ik veel dingen (muziek, mobiel, etc.), waardoor ik minder goed/gefocust sport en ook niet weet hoeveel ik verbruikt heb en of er progressie is. Ook wil ik het hardlopen weer oppakken om te werken aan mijn conditie, hoofd lekker leeg maken en beter in mijn vel te zitten (ook afvallen hoort hier bij). De handige applicaties (GPS, muziek opslaan) van de Fitbit Ionic gaan wij hier zeker bij helpen. Het gaat mij helpen om gemotiveerd te blijven trainen (door alle handige applicaties), om beter te trainen en uiteindelijk om beter in mijn vel te zitten en zelfverzekerder te zijn.

 362. Wat een toffe winactie! :)
  Ik zou heel graag de fitbit Ionic winnen.. heb zelf de fitbit versa maar die is aan vervanging toe.
  Mijn eerste ritje op de racefiets ging niet als gepland en een val tegen een muur heeft wel wat schade achtergelaten?
  De Ionic lijkt me achteraf gezien idd toch ook een betere keuze ivm hardlopen!

 363. Ik ben al een aantal jaren eigenaar van een fitbit. Ontzettend blij mee
  ik kan niet meer zonder…
  Begonnen met de charge 2 en daarna overgestapt naar de charge 3.
  Nu wil ik wel heeeel graag overstappen naar de Versa 2! Even weer wat nieuws! ?

 364. Wauw! De fitbit versa 2 spreekt mij het meest aan en deze zou ik dolgraag willen winnen!!!! Het uiterlijk is mooi en alle functies klinken top. Ik zou deze heel goed kunnen gebruiken in zowel mijn dagelijks leven als tijdens mijn crossfit workouts. Fingers crossed???

 365. Hi Dear good morning team! ⚡️??

  Ten eerste credits naar al jullie uitwerkingen & positiviteit die jullie overdragen op social media!

  wat een Mega leuke winactie en wat tof als je dit wint! Ik ben student fysiotherapie ben al afgestudeerd agoog. In mijn werkveld nu als fitnesstrainer maar ook voor later en mijn eigen sport lijkt de FITBIT CHARGE 3 mij de ID-EALE watch! Dit om mijn slaappeil bij te houden, mijn bewegingsmomenten tussen de colleges door en nog veel meer. I would like to win!

  Veel sportieve groetjes, Fleur Prins?????

 366. Toffe actie, na het luisteren van de podcast van Allianz met Lienke, ga ik aan de slag met mij ochtendroutine. De Fitbit Versa 2 kan me hier denk ik positief in ondersteunen.

 367. Supergave actie!
  Toen ik een aantal jaar geleden hoorde dat horloges gemakkelijk je slaap konden meten vond ik dat super bijzonder, maar ik dacht ook, ja dat heeft alleen maar zin als je dan daadwerkelijk in de juiste slaap gewekt wordt en nu lees ik dat dat dus echt bestaat! Hierom zou ik super graag de Fitbit Versa 2 willen winnen!

 368. Superfijne vergelijking van Fitbits! Ideaal om een buzzer te krijgen wanneer je nog niet genoeg hebt gelopen, ik denk dat ik van schrik er al 3 stappen bij kan tellen. Dankjewel voor het leuke artikel!

 369. Ik zou super graag de Fitbit versa 2 willen winnen! In een paar jaar tijd ben ik veel kgs aangekomen en als goede voornemen in 2020 wil ik al deze kgs weer kwijt raken! Ik denk en hoop dat de Fitbit versa 2 mij hier bij kan helpen. Dit omdat deze Fitbit een goede ingebouwde hartslag meter heeft waarbij ik nauwkeurig mijn hartslag kan meten en daardoor weet of ik er een schepje bij bovenop kan doen of iets langzamer moet gaan. Samen met de Fitbit wil ik uiteindelijk fit en wel het nieuwe jaar in!

 370. Jaaa!
  Deze wordt volgende week 40 jaar (oud/jong??)
  En is nog nooit eerder in haar leven zo fit en lichamelijk sterk geweest! #boks
  Op slaapvlak loopt de ‘groei’ wat achter helaas. En daarom zou de Fitbit Versa 2 een mooie manier zijn om naast mijn trainingen meer inzicht te krijgen in mijn slaappatroon. Sterk én wakker(der) is mijn nieuwe doel!
  Fingers crossed ??
  Groetjes!

 371. Ik ga voor de Fitbit Versa Lite. Vanwege het stoere maar tegelijk stijlvolle uiterlijk, waardoor hij goed te combineren is. Ik vind het fijn wanneer een fitbit mij op de hoogte brengt wanneer het weer tijd is om wat stappen te zetten, met name op mijn kantoordagen. Daarnaast vind ik deze fitbit óók ideaal vanwege de relax app om ‘s avonds na het sporten gemakkelijker in slaap te kunnen komen.

 372. Ik zou heel graag meedoen voor de Fitbit Versa 2. Nu ik aan het afvallen ben is slaap ook erg belangrijk, ik zou wel graag bij houden of Ik genoeg slaap krijg en of Ik dan ook genoeg uit rust. En wat Ik top vind is dat de stappenteller nauwkeurig is, dat is die op mijn telefoon helemaal niet. En aangezien ik elke dag wat af stap lijkt me dat fijn met deze Fitbit te doen! Duimen maar!!??

  Ps. De smartwake hoop ik te gaan gebruiken als onze zoon wat ouder is en uit kan slapen!?

 373. Slapen.
  Slaap is het belangrijkste onderdeel van mijn herstel (geweest) sinds het oplopen van een hersenschudding. Ik deed het in het begin zo’n 16 uur per dag. ‘Slaap’ is ook wel de illusionaire antoniem van bewegen en fit zijn. Maar niets is minder waar… een goede nachtrust is zo enorm essentieel!

  Dat merk ik ook nu nog: iedere dag kan ik iets verder, langer of intensiever bewegen. De grens schuift op. Dat mijn lichaam dat weer kan is fantastisch, maar ik ben bekaf daarna. Mijn lichaam en geest moeten echt opgeladen worden ‘s nachts. En het liefst zelfs wat extra.

  Dat maakt dat de Fitbit versa 2 mij het meest aanspreekt. Ik wil meer inzicht te krijgen in mijn slaappatroon en deze tracker heeft daar, naar jullie oordeel ^^, zijn kracht liggen.

  (Daarnaast is het ook gewoon enorm satisfying om al die feitjes op een rij te zien :))

  Groetjes Teddy

  Ps. FIJN die reviews. (Mag ook gezegd worden)
  Pps. Veel leesplezier met alle vermakelijke reacties :)

 374. Wauw, wat veel gave fitbits en wat veel keus! Ik verdiep me er steeds iets meer in en wil er 1 aanschaffen. Ik zat te denken aan een apple watch, maar als ik dit zie hoef ik die niet meer en wil ik een fit bit! De Fitbit Versa 2 en de Fitbit Versa Lite spreken me aan om het uiterlijk en de omschrijving. Ik zou dus niet weten welke ik zou willen.
  Nummer 1: Ik slaap heel slecht, omdat mijn vader uitbehandeld is voor zijn behandeling van kanker. Ik wil graag weten hoe mijn slaapritme is als ik slaap. De Relax-app is daarbij een must.
  Nummer 2: Daarbij sport ik heel erg veel en vind ik het zien van verbrande calorieën en mijn hartslag erg aantrekkelijk. In het begin was ik niet zo bezig, maar het wordt steeds interessanter. Het lijkt wel alsof iedereen op mijn sportschool er 1 heeft. Bij de fitbit versa 2 lijkt het qua omschrijving perfect voor het sporten.
  Nummer 3: het uiterlijk is prachtig.
  Gave winactie! Welke raden jullie aan?

 375. De fitbit versa 2 spreekt mij aan, omdat ik een lang meegaande batterij belangrijk vind. Daarnaast om te kunnen kijken hoe ‘goed’ ik nou eigenlijk ‘s nachts slaapt.

  En hij ziet er natuurlijk heeeel mooi uit

 376. Ik ben ook fan van fitbit! Ik ben sinds een poosje aan het hardlopen en mis de gps. Daarom zou ik graag de fitbit ionic willen winnen.

 377. Wauw wat top! De Fitbit versA 2 zou een geweldig cadeau zijn. Momenteel gebruik ik de Fitbit charge 2 maar die voldoet niet meer aan mijn behoeften aan een horloge, wel weet ik dat ik niet anders dan fit bit meer wil!!? Natuurlijk zou mijn oude niet weggegooid worden maar kan mijn vriend die gebruiken, zonde om te laten liggen. Heel fijn aan Fitbit is de slaap meter en laat dit nou net nauwkeuriger zijn als de charge 2 zoals in jouw blog staat omschreven! Toffe actie, en voor de gelukkige, het is je gegund!

 378. Wat een leuke winactie! Ik zou graag de fitbit versa 2 willen winnen, juist omdat jij er zelf zo enthousiast over bent. Hij ziet er ook mooi uit. Ook interessant om te zien wat je slaapscore is per nacht en of je je stappendoel elke dag kan halen. Ook het feit dat hij je hartslag heel goed meer spreekt me aan, handig bij interval trainingen. Kortom zou super leuk zijn als ik deze win!

 379. Fit bit versa 2. Altijd fan geweest van het merk. Heb in het verleden eentje gehad alleen batterij ging vaak snel leeg.
  Jullie zijn toppers, blijf graag volgen voor nieuwe ontwikkelingen!

 380. Thanks!!! Super helpful. Ik heb me onlangs opgegeven voor een nwe uitdaging: africa classic; 400km fietsen/ MTB in 6 dgn in africa voor t goede doel AMREF flying doctors. Er moet dus nog heel wat getraind worden. Zeker ook omdat t daar straks 40graden kan zijn. M’n conditie bijhouden wordt Key. Een fitbit zou echt geweldig zijn. Zou jullie natuurlijk op de hoogte houden hoe de fitbit me hierbij kan helpen.
  Zou graag de versa 2 willen of de charge 3, omdat jij daar zo enthousiast over bent. Zou echt te gek zijn. Fingers crossed.

  Ciao
  Wilian

 381. De fitbit versa 2 lijkt me super! Vooral de slaapfunctie, hartslag, beweging en activiteit bijhouden lijkt me heel interessant op te zien.

  Fingers crossed!

 382. Wat toevallig, vandaag ben ik bij de mediamarkt even wezen kijken welke het beste bij mij past en dat is de Versa 2. Ik heb nu de alta Hr al ruim 2 jaar om mijn pols. Het is tijd voor iets nieuws en een motivatie om mijn nieuwe sportdoelen te behalen. Deze zal daar zeker bij ondersteunen door alle prettige functies die hij heeft. Vooral het grotere schermpje en het design vind ik mooi. Qua functies ben ik vooral nieuwschierig en excited over het feit dat hij sneller fietsen oppakt. Ik fiets veel en nu pakt hij dat helaas vaak als wandelen. Ook de GPS lijkt mij prettig wanneer ik ga hardlopen! Ik ben er helemaal enthousiaist van geworden dat ik nu al van start wil gaan ?‍♀️

 383. Ooohh de fitbit versa 2!! ?? ik had de versa, maar die was al binnen een paar maanden kapot en kon niet meer gerepareerd worden, en ik woon op Bonaire dus ik kan ook niet zo snel een nieuwe kopen ?

 384. Wow, leuke actie! Ik doe graag mee voor de Iconic, aangezien deze ook GPS heeft. In april wil ik mijn eerste marathon lopen en erna ga ik me richten op een 1/4 triatlon. Aangezien de Iconic ook onder water kan, is deze dus perfect. #fingerscrossed

 385. Ik zou wel de Fitbit versa 2 willen winnen. Ik doe eigenlijk best een hoop goed, ik doe CrossFit, speel volleybal en mag graag een stuk mountainbiken. Ik zorg dat we thuis gezond en vers eten, allemaal positief. Wat ik niet goed doe, is slapen. Althans, niet genoeg. Als ik daar elke dag aan word herinnerd door de Versa 2, denk ik dat dat de stok achter de deur die ik nodig heb. Daarbij zou het nadeel van het grote formaat voor mij een voordeel zijn, ik ben nogal groot met mijn 2.03 meter.

 386. Ik heb al vele modellen van Fitbit gehad. Helaas gingen ze snel stuk. Ik ben het meeste te spreken over de versa en de ionic! Ze kunnen net even wat meer. Nu helaas geen Fitbit meer omdat hij stuk is gegaan?
  Ik zou heel graag de Fitbit ionic willen. Ik heb best veel ellende meegemaakt de afgelopen jaren met vele operaties. Tussen alles door ben ik gewoon blijven sporten. In de periodes dat het sporten niet ging heb ik veel gewandeld. Super fijn dat de Fitbit je hier ook nog eens extra in stimuleert. Nu ben ik aan het revalideren in een revalidatiecentrum. Hier ga ik weer opstarten met verschillende sporten. Van zwemmen tot hardlopen. Ik zou heel graag mijn progressie bijhouden middels de Fitbit. Ook heel fijn dat hij mee mag onder water!
  Waarom mijn voorkeur uitgaat naar de ionic? Ik heb best brede polsen en de ionic sluit beter aan op mijn pols. Mijn doelen zijn zwemmen en hardlopen. De ionic is de beste keuze en vooral voor het lopen! Hij trackt door gps je route en er kan muziek op gezet worden dus geen mobiel mee bij het rennen!
  Ik hoop dat ik win zodat ik een echte oppepper krijg tijdens mijn revalidatie en eindelijk weer eens iets leuks meemaak! Make my day!!

 387. De fitbit versa lite past denk ik het beste bij mij!! Een beetje van alles, precies wat ik nodig heb! Het checken van het aantal stappen maar vooral je slaapritme in de smiezen houden plus het gedeelte om überhaupt beter in slaap te komen, helaas ben ik geen geboren goede slaper (hallo 02:14 en hallo instagram!! Oja, en hallo wekker om 6:30! :-P)

  En nu duimen; en Hopelijk geen nachtelijke blogberichtjes meer op deargood(bad tomorrow) morning!

  Xx

 388. Het lijkt mij ontzettend tof om de Fitbit Charge 3 te winnen. Ik rol net het fitness wereldje in en ben super nieuwsgierig naar mijn prestaties en hoeveel te veel ik op de bank zit tijdens mijn rustdagen. ;) Daarnaast is het ook een hip dingetje! Hebben!

 389. Deze zou ik graag willen winnen voor mijn man. Die na een lange ziekte- en heftige behandelperiode nu zijn sportieve activiteiten weer langzaam wil gaan oppakken. En om hem stap voor stap hierbij te helpen zou de fitbit heel mooi passen. Dus heel graag….☺️

 390. Wauw wat een toffe actie! Afgelopen weekend uitgebreid gesproken met familie over fitbits, waarvan sommigen een fitbit dragen. Ik wil super graag de fitbit Versa 2 winnen waardoor ik al mijn activiteit optimaal kan bijhouden.

 391. Ik zou graag de Fitbit Versa 2 winnen! Als hij inderdaad zo goed slaap kan tracken als jullie zeggen zou dat super handig zijn voor mij (lees: ik slaap al jaren niet zo best en zou wel meer inzicht in mijn slaappatroon willen).

 392. De fitbit versa 2, zodat ik mijn motivatie weer kan terugvinden in 2020! Ik wil niet alleen maar weer fit worden, ook wil ik weer beter kunnen slapen. Misschien kan ik dit dmv het horloge beter managen!

 393. ? Heel graag zou ik de fitbit Versa 2 winnen ?? Vaak word ik in de ochtend moe wakker en dan ben ik zo benieuwd hoe ik heb geslapen. Met de Versa 2 kan ik dit eindelijk eens tracken! Daarnaast ben ik al lang opzoek naar een goed sporthorloge zodat ik het hardlopen goed kan opbouwen.
  ?Fingers crossed!!! ?

 394. Wat een toffe actie. Ik ben erg benieuwd naar de Versa 2.
  Heel fijn zo’n extra stimulans om net wat meer te bewegen.
  Nu ????

 395. Ik wil graag de Fitbit Ionic. Ideaal voor tijdens het hardlopen en gelijk een leuk kerstcadeautje! En ik kan gelijk jou ochtend HIIT trainingen tracken! ???

 396. Wow, de fit bit versa 2 lijkt me echt wel een vet ding! Met de smart wake functie gaat het wakker worden in de vroege ochtenden van een leien dakje gaan. De fitbit die nu met men pols vergroeid is, is dringend aan vervanging toe, deze win actie komt als geroepen! ?

 397. Fitbit Versa 2. Ik ben sinds een halfjaar aan het hardlopen. Hiervoor was ik er niet voor in staat qua negativiteit in mijn gedachtes. Ik volg je al langer en ben een ochtendmens geworden, mede dankzij jou! :) sinds een halfjaar ben ik dus bezig om een betere versie van mezelf te worden, ben actief en krijg daar energie van. Ik gebruik de stappenteller op mijn telefoon maar via een horloge zou het toch wel heel top zijn! Nog meer gestimuleerd worden om mijn stappen te maken. Ik zou er heeeel blij van worden en nog meer willen hardlopen en stappen maken (denk ik:)) en ik ben er wel achter gekomen, je gedachtes maken je gevoelens en gedrag dus dat gebeurd!

 398. Wowwwww wat gaaf! Ik zou heel graag de versa 2 winnen. Zowieso om mee te sporten maar zeker ook om mijn slaap te meten aangezien ik sinds de geboorte van ons zoontje en de daardoor ontstane rugklachten al 1,5 slecht slaap.

 399. Wauw, dat is lastig. Ik vind ze eigenlijk allemaal wel goed klinken. Leuk je vergelijkingen. Naar weet het nu nog niet. Klineen allemaal goed. Ik heb zelf nu al een tijdje een eerdere versie. Maar met ademhalings oefeningen enzo spreekt mij erg aan.

 400. Leuk artikel! Lekker overzichtelijk wat alle Fitbits kunnen. Ik doe mee aan deze winactie voor mijn vriend. Hij is verknocht aan zijn huidige fitbit die inmiddels vol met krassen en een scheur zit. De Versa 2 zou een super tof kado voor hem zijn. Hij is altijd heel erg bezig met zijn slaapscore en hoeveel stappen hij heeft gelopen iedere dag :).

 401. De FitBit Versa 2! Ik wil altijd al heel graag mijn slaap meten en weten. Ik sport 7x in de week en naast een eigen bedrijf en studie is slaap een zeer belangrijk onderdeel. Gevoelig voor licht in de nacht en het is dus ook ideaal dat deze FitBit een nachtmodus heeft.

  En een irritante wekker… Die kan ik bij deze uit het raam gooien.

 402. Goeiemorgen!

  Ik zou heel graag de fitbit versa 2 winnen om mijn fitness naar een hoger level te tillen! Met name de goeie hartslagmeter spreekt me enorm aan :)

  Liefs, Leanne

 403. Graag zou ik de Fitbit charge 3 winnen omdat na het lezen van de blog deze mij het fijnst lijkt. Na jaren vechten tegen mijn anorexia en doorslaan in dr fitness zit ik nu op een veel betere balans. Graag zou ik daardoor mijn workouts bijhouden via een Fitbit zodat ik nog meer in tune leer te komen met mijn “nieuwe lijf”

 404. Ik zou heel graag de fitbit versa 2 willen winnen!! Na het lezen van alle reviews lijkt die het beste bij mij te passen en is multi functioneel in gebruik! Fingers crossed!!!

 405. Fijne blog! En wat een leuke winactie Ik heb gisteren meegedaan aan De Bruggenloop in Rotterdam (my hometown ?) en wil in maart de CPC gaan doen. Het lijkt me dan ook supertof de Fitbit Ionic te winnen!!! ???

 406. Wauw!! Wat een toffe winactie!! Dat zou echt een fantastisch verjaardagscadeau zijn! Sinds 1,5 jaar fanatiek met krachttraining en sindskort ook aan het wielrennen geslagen. De Fitbit Versa 2 zou me enorm helpen met trainen door de ingebouwde hartslagmeter waardoor ik nog efficiënter kan trainen. ??‍♂️??‍♀️

 407. Joehoeee! Ik draag nu een jaar met veel plezier de fitbit versa, en daarom wil ik graaaaaag meedoen voor de versa 2! ? ik draag mijn fitbit dag en nacht en ben echt fan geworden!
  ????

 408. Ik zou heel graag de Fitbit lonic willen winnen, omdat ik sinds ik met jou de fisherman StrongmanRun heb gedaan. Ik vaker obstacle runs doe. Ik heb daarvoor nog geen waterdicht horloge en die heb je wel nodig bij een obstacle run. Ik vind het ook heel fijn om dan bij te kunnen houden wat ik heb gelopen en hoe snel.

 409. Hoi! Ik zou dolgraag de Fitbit versa 3 wilp n winnen. Naast goed sporten, wil ik namelijk ook beter slapen in 2020. Deze gadget lijkt me hier geweldig voor,dus.. fingers crossed!

  Oh en ben mijn smartphone kwijtgeraakt op reis..dus dit zou dubbel van pas komen!

 410. Jaa!! Ik ben super benieuwd naar de versa 2, ben nu ook echt super tevreden met mijn charge 3, daarom heb ik de versa nog niet gekocht..

 411. Ik zou de Fitbit versa 2 willen winnen. Momenteel heb ik de fitbit charge 2 en ben groot fan. Maar ik zou graag een groter scherm willen en het disign van de versa 2 is prachtig.

 412. Fitbit versa 2! Omdat ik dan nu tijdens mijn iets minder actieve periode (lees: zwanger dus minder hardlopen en meer zwemmen) alles goed kan tracken en straks tijdens mijn recovery weer vol aan de bak kan gaan trainen ????

 413. Vet! Graag win ik de Fitbit ionic, om mijn jaar (2020) personal body plan goed mee van start te gaan, en het beste uit mezelf te halen!

 414. Hoihoi,
  Ideaal deze winactie, ik was net op het punt een fitbit te kopen. Ik sport veel in de gym en vind het heel lekker om buiten een rondje te rennen. De versa 2 spreekt mij daarbij het meeste aan omdat ik dan geen telefoon meer hoef mee te nemen bij het rennen buiten! Daarbij vind ik het wel juist mooi en fijn als ie wat groter is. Ik ben erg benieuwd naar de slaapfunctie. Mijn slaap is wisselend. Ik ben benieuwd naar het juiste moment van wakker worden in m’n slaapcycles en de invloed daarvan op mijn trainingen. Aangezien rust juist ook zo belangrijk is voor optimaal resultaat.

  Fijne reviews, mocht ik niet winnen dan weet ik nu wel welke het best bij me past!

 415. De Fitbit Charge 3 ✨ vanwege de look & opties. Sinds twee jaar aan het crossfitten en wil meer inzichten krijgen in mijn prestaties!

 416. Dit is zo tof! En komt precies op het juiste moment. Ik ben aan het kijken voor een nieuwe fitbit en de versa2 staat al bovenaan op het lijstje. Ik ben onlangs gestart met een pijnrevalidatie om mijn bewegen en dagelijkse bezigheden weer op te pakken. Daarom ook een nieuw horloge die nauwkeuriger is dan die ik nu heb. Deze fitbit kan mij hierbij dan goed ondersteunen om een beeld te geven van mijn dagelijks ritme, bewegingen en hoe mijn slaap en rust momenten. Zo kan ik alles halen uit de revalidatie en weer goed opnieuw beginnen! ?

 417. Ik zou graag de Versa 2 willen winnen. Ik ben al lange tijd opzoek naar een goed sporthorloge die goed hartslag meet, door mijn gezondheid moet ik daar goed op letten. Ik heb altijd varianten gehad die veel beloven maar uiteindelijk niet goed werken. Ik denk dat deze dat wel doet dus daarom zou ik hem willen hebben

 418. Wat zou ik graag de Fitbit Versa 2 willen winnen!! Ik ben iedere dag met sporten bezig en zou graag wat meer inzichten willen hebben in meer dingen, zoals ook je slaap. Ik wil ook graag kunnen zien hoe mijn hartslag in rust en tijdens sporten is! Ben heel benieuwd en laten we het hopen?

 419. Wat een fijne blog! Zelf gebruik ik al een tijd de Inspire HR maar het is tijd voor een upgrade. De functie van de Versa 2 dat het geen licht geeft tijdens het draaien in bed is top! Ik maak mezelf nogal eens wakker.. Verder gaat mijn Inspire HR snel leeg dus dat maakt de Versa 2 nog aantrekkelijker!

 420. Goedemorgen!

  Super fijn zo’n vergelijkingsblog!

  Ik fitness, loop hart en fiets eigenlijk altijd overal heen. Ik overweeg al een tijdje een fitbit, helemaal nadat ik vorige maand hardkloppingen heb gehad en mij de vraag is gesteld of ik goed op de hoogte ben van mijn hartslag door de dag heen (in rust is hij nogal laag). Toen ben ik gaan rondkijken naar eentje die ook GPS heeft, berichtjes toestaat, waterdicht is, waar je ook mee kunt betalen en die me inzicht geeft in mijn slaap. Deze lijk ik te vinden dankzij jouw blog in de Versa 2, die al deze functies biedt (en meer) en er ook nog eens leuk uitziet!

  Die zou ik dan ook graag testen / winnen!

 421. De fitbit versa 2 lijkt me super handig, ook het model ziet er tof uit! Ik werk als personal trainer dus het is fijn als ik mijn telefoon niet steeds nodig heb tijdens mijn werk. Even een stopwatch gebruiken tijdens werk, of tussendoor snel een snack reep of smootie afrekenen met mijn horloge zou super handig zijn! Zelf vind ik het vooral belangrijk om mijn hartslag te checken tijdens mijn crossfit workouts, en cardio interval trainingen! Who ik denk dat ik alle functies gewoon top vind!

 422. Hey! Ten eerste wat een super leuke win actie! Ik zou graag de Fitbit Verse 2 willen winnen, omdat mijn nieuwe doel is om tijdens het sporten beter mijn hartslag in de gaten te houden. Op dit doel sluit de Fitbit Verse 2 heel goed aan!

 423. Goedemorgen!

  Sinds kort gediagnosticeerd met IBS en sindsdien (een beetje hopeloos) op zoek naar alles wat mijn symptomen kan verlichten. Super belangrijk hierbij (naast voeding) is een goede nachtrust, stressloos door het leven gaan en voldoende beweging.
  Hoe kan je dit allemaal beter monitoren dan met de Fitbit versa 2.
  Het zou het ideaal duwtje in de rug zijn!

  xoxo,
  Ilka.

 424. Hey! Ten eerste wat een super leuke win actie! Ik zou graag de Fitbit Verse 2 willen winnen, omdat mijn nieuwe doel is om tijdens het sporten beter mijn hartslag in de gaten te houden. Op dit doel sluit de Fitbit Verse 2 heel goed aan!

  Xxx

 425. Ik zou zooo graag de Fitbit Versa Lite willen winnen!! ? Na een pittige periode van overspanning ben ik nu zo goed bezig met mn gezondheid en sport! Met deze fitbit kan ik het naar de next level tillen!! ?? En zou jullie daar heeeul dankbaar voor zijn!❤️
  Fingers crossed!!??
  Lieve groetjes Mendy

 426. Mijn eerste fitbit (een heel oud model met een klein scherm) is nu al 2 jaar kapot (het bandje is gescheurd). Ik heb geen nieuwe activitytracker gekocht maar merk dat mijn motivatie om voldoende te stappen, voldoende te slapen en gerichter te trainen achteruit is gegaan sindsdien.
  Ik sport ontzettend graag (lopen en crossfit) en ik ben (bijna) altijd blij om te kunnen gaan sporten maar dat is niet alles. Ik zou ook wat meer moeten bezig zijn met voeding, beweging (kantoorjob) en slaap (veel stress, dus slapen is niet altijd evident). Ik denk dus dat de fitbit Versa 2 een handig hulpmiddeltje zou zijn om mij bewust te maken van mijn gezondheid. Zou super zijn!!!

 427. Wat een toffe actie Lienke! Ik ga voor de fitbit versa 2. Ik ben een maandje geleden heel hard gevallen op mijn knie (natte tramrails, hell) waardoor mijn onwijs goeie Health/sportschema helemaal tot stilstand kwam. Nu weer beginnen… en alle Begin is moeilijk. Wat me vooral aanspreekt in de versa 2 is de goeie slaap tracker want dat is bij mij n puntje van zorg. ? liefs!

 428. Wat een toffe winactie! De Fitbit Versa 2 kan me zo te horen het beste helpen om een ochtendmens te worden, want opstaan vind ik vaak nog lastig.. Dus die zou ik het liefste willen winnen!

 429. Ik zou heel graag mee willen doen voor de Versa 2! Ik heb vanaf het eerste moment de Ionic gehad en die is niet meer van mijn pols geweest, dus die is wel eens aan vervanging toe. Ik vind de Versa 2 ontzettend mooi qua design!! Daarnaast lijken me het maantje en de Smart Wake me super handig aangezien ik een slechte slaper ben en de Fitbit gebruik om hier inzicht in te krijgen en dit te verbeteren. Fingers crossed!!

 430. Ik ben al jaren fan van Fitbit (en van jou energierijke en motiverende posts in de ochtend héhé).
  Ik heb momenteel de Alta HR. Helaas begint hem ouder te worden en zijn de bandjes ook niet meer verkrijgbaar. Daarom ben ik stilletjes aan op zoek naar een nieuwe.
  Door de relax-app en het mooie design van Versa Lite zou ik hem graag hebben!
  Ik gebruik mijn fitbit vooral voor het aantal stappen en hartslag, dus het is geen enkel probleem dat er geen GPS ingebouwd is :-)

  Groetjes vanuit Antwerpen!! :-)

 431. Een Fitbit staat echt hoog op mijn wishlist, dus wie weet kunnen jullie mij hier blij mee maken! De Fitbit Versa 2 spreekt mij persoonlijk het meest aan. De Smart Wake functie is echt een uitkomst voor mij, want ik heb stiekem nog een beetje moeite om mezelf om te toveren in een ochtendmens, haha!

 432. Hoi Team,

  Ik zou heel graag de fitbit Versa 2 willen winnen. Ongeveer een jaar geleden kreeg ik een fitbit kado van mijn lieve man, en sindsdien ben ik een heel stuk fitter geworden. Het meest geniale vind ik de relax modus van 2 min. Ik ben nogal snel overprikkeld en moe en samen net de Charge3 trek ik me dan een paar keer per dag terug om lekker te focussen op mijn ademhaling en dat werkt zo ontzettend goed voor mij, kom de dag veel relaxter door en ben een stuk minder moe en mijn hartslag daalt vaak wel 10 slagen.
  Maargoed de reden dat ik de Fitbit Versa 2 wil winnen is omdat ik nu mijn man heel graag wil verassen. Hij heeft nogal vaak pech gehad het afgelopen jaar en ik zou hem heel graag willen verwennen met een nieuwe fitbit Versa 2 onder de kerstboom!
  Liefs Jen

 433. Fitbit Versa 2. Zodat ik eindelijk mijn doelen kan behalen. Ik begin niet zoals elke doorsnee nederlander op 1 januari met goede voornemens maar ben vorige week begonnen en daar kan een fitbit natuurlijk alleen maar beter bij helpen.

 434. Ik heb een tijdje de fitbit charge 2 gehad, maar door het vele sporten en intensief gebruik is hij jammer genoeg kapot gegaan.
  Sinds kort ben ik begonnen met zwemmen. Ik zou supergraag de fitbit versa 2 winnen om zo m’n zwemsessie’s nauwkeurig bij te houden. Ik vind het een super mooi model, niet enkel om je workouts te tracken, maar ook een mooi horloge om gewoon in het dagelijkse leven te dragen.
  Met de feestdagen die eraan komen, zou dit wel een heel leuk vroeg kerstcadeau zijn!
  Met de Fitbit versa 2 word ik misschien nog een ochtendmens in 2020!!
  Make me a happy girl! Fingers Crossed x1000!!!

 435. Ohhh de Versa 2 lijkt mij ideaal met dat maantje om het licht ‘s nachts uit te laten. Dat is nu de reden dat ik mijn inmiddels gebarsten charge2 ‘s nachts niet meer om heb. En met zo’n 100000 stappen per week en een familiecompetitie kan ik ook niet meer zonder!?

 436. Wauw wat een toffe winactie!
  Ik zou onwijs graag de fitbit ionic willen winnen. Mijn fitbit charge 2 gaat inmiddels al een hele poos mee maar ik mis, als hardloper, ontzettend de GPS. Ook het synchroniseren met mijn telefoon doet mijn huidige al een poos niet meer zo goed dus ik kruis mijn vingers!

 437. Super leuke winactie!!! Graag zou ik de Fitbit Versa 2 winnen ? Ik heb de bovenstaande Fitbits bekeken en vergeleken met elkaar en voor mijn sportdoelen (dit- en de komende jaren) lijkt de Versa 2 persoonlijk de beste keuze! Ik ben heel benieuwd welke inzichten de Fitbit me geeft op gebied van sporten, beweging en slaap!

 438. Wauw wat een toffe actie!
  Mijn voorkeur zou gaan naar de FitBit Versa 2.
  Voor mijn hardloop prestaties is een secure hartslagmeter wel zo fijn! Daarnaast vind ik een groot schermpje prettig om te kijken.
  Zeker nu ik zwanger ben is het belangrijk mijn hartslag in de gaten te houden tijdens het sporten.

 439. Ik ben wel heel benieuwd naar de versa2! Wakker worden op een fijn moment in je slaap cyclus is, na zonlicht, voor mij een van de fijnste dingen om je dag goed mee te beginnen. :)

 440. Oeh wat tof! Heb zelf geen Fitbit nu maar een andere (goedkope) smartwatch om te kijken of het wat voor mij is. En ik moet zeggen het bevalt heel goed. Ik merk nu hoe weinig stappen ik maak als ik werk. Echt bizar weinig! Ik zou heel graag de Fitbit Versa 2 willen winnen. Mooi horloge en hele fijne opties.

 441. De Versa 2 spreekt mij het meest aan doordat die het meest compleet is, met name voor mijn slechte slaapritme (waardoor ik vaak erg moe ben) zou deze ideaal zijn!

 442. Wat een MEGA toffe winactie.

  Ik zou graag de fit is versa 2 willen, ik wil al lange tijd een smart watch om m’n stappen te tellen en of doelen te stellen, maar ik merk toch dat ik het vrij prijzig vind vaak.
  Ik vind dat de fit bit versa 2 een mooi design heeft en de nauwkeurigheid van de stappen en slaap lijkt mij heel handig en fijn.

  Ik zou graag mijn slaap ritme en stappen goal willen verbeteren met gebruik van de fitbit.

  Liefs

 443. Jaaaaa het is de hoogste tijd dat ik eindelijk eens aan die stappen ga komen en inzicht krijg in m’n hartslag en slaap, ik ben zo benieuwd naar de versa 2!!!!!

 444. oehhh hele leuke winactie, ik vind de versa 2 echt heel vet. Ik hoop dat door de fitbit ik me bewust ben van hoeveel ik beweeg en dus kan aanpassen wat nodig is. Ik zou het ook heel fijn vinden om mijn zwemmen te kunnen tracken!! xx

 445. Heel graag de Fitbit Lonic om te gaan trainen voor mijn tweede marathon. Mijn TomTom heeft zijn beste tijd gehad en ik zou graag eens iets anders proberen.

 446. Wat een gave winactie. De Versa 2 spreekt mij het meeste aan. Als actieve para-cyclist is een nauwkeurige weergave van onder andere fietstrainingen belangrijk.
  Wat zou dit een mooi cadeautje zijn voor onder de kerstboom ?.

  1. Super gaaf dat je deze winactie mag delen met ons en handig die informatie over de verschillende types ?. Ik zou heel graag de Versa 2 willen winnen. Juist de nauwkeurige hartslagmeter is iets wat ik op dit moment heel hard nodig heb. Ik moet tijdens mijn trainingen goed op mijn hartslag letten en ik heb hele lang vertrouwd op mijn polar. De doelen van polar waren echter te hoog en zorgde ervoor dat ik juist teveel ben gaan bewegen. Nu merk ik dat ik steeds meer rust krijg in mijn trainingen en dan kan ik een mooi en handig accessoire als de versa gebruiken. Hierbij kan ik namelijk zelf mijn doelen instellen en zorg ik ervoor dat ik op een positieve en gezonde manier blijf bewegen. Een doel dat ik graag wil doorzetten in 2020❤️

   1. Ik zie nu pas dat ik onder een andere reactie heb gereageerd, mijn excuses. Soms werkt een smartphone niet al te fijn. Ik kan helaas de reactie niet verwijderen, maar ik zal het wel nog een keer plaatsen als een normale reactie. Dan kan de bovenstaande wel verwijderd worden.

  2. Supper leuke actie..

   Ik zou graag mee willen doen voor de Fitbit Versa Lite. Ben Al een tijdje op zoek maar kan geen goeden keuze maken. Ik denk nu na jou blog dat dit de fitbit is die ik zou willen proberen. Goed begin van het nieuwe jaar 100 gaan voor die 15 kilo lichter met een goeden stok achter de deur.

 447. Oh dit zou geweldig zijn om te winnen zodat mijn vriend eindelijk een hele sporthorloge heeft. Hij draagt nu mijn oude fitbit met een kapot scherm. En ik gun hem ook de fitbit versa 2. Zodat onze dochter niet alleen bij mij op de horloge swiped maar ook bij hem!

 448. Superleuk, maar al zoveel reacties! Maarja, wie niet waagt ;). Ik zou heel blij zijn met de Charge 3. Ik heb vroeger een Charge 2 gehad en was daar echt dol op, superhandig voor de dagelijkse beweging (ja ik ging echt nog buiten een extra rondje doen als ik mijn stappen nog niet gehaald had) en mijn slaap bij te houden! Fingers crossed…. Liefs!

 449. Ik heb nu de versa, maar idd niet ideaal met hardlopen. Omdat ik toch héél graag de hardloop schema’s weer wil gaan oppakken zou dit de ideale aanvulling zijn!

 450. Ik ga voor de fitbit versa 2. Die ingebouwde wekker die je op het goede moment wakker maakt lijkt mij ideaal. Misschien wordt het vroeg opstaan voor een dagdienst dan een stuk lekkerder. Daarnaast ben ik ook wel benieuwd hoeveel stappen ik eigenlijk tijdens een dienst zet. Fingers crossed ? ?

 451. Ik zou heel graag de Fitbit Ionic winnen!? Soms besluit ik niet meer te gaan hardlopen omdat het regent en mijn telefoon niet waterproof is. Deze Fitbit zal dus de perfecte oplossing zijn voor dit excuus! Daarnaast is GPS tracking ook ontzettend handig en kan ik het zwemmen weer optimaal oppakken ??

 452. Versa 2 :)
  Door de vele verschillende sporten die ik doe, is het soms lastig om de juiste horloge te vinden. Graag zou ik mijn fiets activiteiten beter willen bij houden, het banen zwemmen en de boks trainingen. Dit is allemaal mogelijk met de versa 2

 453. Sorry voor de tweede reactie ;) andere mail adres had ik niet goed ingevuld.
  Versa 2 :) de fiets routes bij houden, het banen zwemmen, de boks trainingen en dat allemaal in 1 horloge. Perfect !!!

 454. Het zou me super tof lijken om de fitbit verspa elite te winnen! Ik heb momenteel een oude fitbit, die eigenlijk gewoon echt niet meer kan. Ik ben erg depressief en hoop dat zo’n mooie nieuwe fitbit mij meer motiveerd om dingen te gaan ondernemen! want in bed liggen helpt niet :/

 455. Ikzelf heb al de Fitbit Versa 2; ik ben er zo enthousiast over dat ik het een vriendinnetje van mij ook erg gun! Zou een mooi Kerstcadeautje zijn voor haar… :)

 456. Ik zou graag de Versa 2 winnen voor mijn zusje die met name graag HIIT- en krachtworkouts doet. Hierbij zou deze fitbit natuurlijk heel goed van pas komen!

 457. Ben sinds de athlete challenge weer begonnen met vaker sporten. Sinds dien vaker en beter gaan sporten. hierdoor ook beter met mijn voeding gaan letten. Met de Versa 2 zou ik hierin nog een stap verder kunnen gaan door ook beter slapen en uitgerust wakker te worden.

 458. Ik wil al heel lang de Fitbit Versa 2! Het lijkt mij heel fijn mijn slaap nauwkeurig bij te houden. Net aan een nieuwe baan begonnen en nog erg zoekende naar mijn ritme.

 459. Sinds twee weken een sport abonnement afgesloten en wauw de Fitbit Versa 2 lijkt mij echt een super motivatie om gezonder te gaan leven.

 460. De Fitbit Versa 2. Toch de Fitbit met de beste functies. Graag zou ik deze voor mijn vriendin willen winnen. Na een moeilijke periode kan ze eindelijk weer beginnen met sporten. Wat is mooier om haar dan een mooie fitbit cadeau te doen. Dat heeft ze echt verdient.

 461. Het lijkt me heel vet om de Fitbit Ionic te winnen!

  Afgelopen jaar heb ik voor het eerst een hele marathon gelopen en met het doel voor de 2e hele marathon (de Berenloop op Terschelling) voor ogen, lijkt me een nieuw horloge helemaal RUNtastisch!

 462. Oh, de Fitbit Versa 2 zou héél welkom zijn. Met baby twins én een burn-out zijn zowel slapen als bewegen een struggle. Weten is meten. Het zou een mooi steuntje in de rug zijn naar een happy en healthy life.

 463. Sinds ik een nieuwe baan en studie heb en daar niet meer de dagelijkse 10.000 stappen zet.. is het misschien tijd om mijn activiteit bij te gaan houden. de fitbit versa 2 zou helemaal perfect zijn!

 464. De Ionic is voor mij de perfecte match. Als hardloper vanwege de ingebouwde gps en als duiker en zwemmer vanwege de waterdichtheid tot 50m.

 465. Super toffe winactie! Ik zou graag de fitbit versa light winnen! ?
  Door iets te veel werkstress de laatste maanden heb ik vervelende schouder en rugklachten gekregen, dus het zou een tof cadeau zijn voor als ik dalijk weer lekker voluit kan gaan trainen! En de relax oefeningen die erop zitten komen ook goed van pas! ??

 466. Oeh! Ik zou dolgraag de Fitbit versa 2 willen winnen,
  Omdat ik hoop dat ik dan mijn autistische in zichzelf gekeerde pubers dan aan het buiten bewegen kan laten beginnen,
  Want alles met een scherm en mooie kleuren
  Laat bij hen ineens mooie dingen gebeuren.
  Dus als ik dat ding om mijn arm doe,
  Dan keren ze zich misschien vanuit zichzelf naar mij toe…
  En dan kunnen we na de kerstvakantie en in het nieuwe jaar
  Beginnen aan het voornemen ‘meer bewegen met elkaar.’
  ;-) ??‍♀️??‍♂️??‍♀️??‍♂️

 467. Wauw wat een geweldige winactie! Ik heb mijn fitbit charge 2 nu al een hele tijd, maar merk dat ik hem echt bijna om de dag opnieuw moet opladen. Bovendien zit er een flinke barst in het scherm en is hij dus wel aan vervanging toe. Ben er al een tijdje over aan het twijfelen om de Fitbit versa 2 te kopen. Heb al veel goede verhalen gehoord over de hartslagmeter die hierin zit. Ik merk nu vaak tijdens het sporten dat mijn fitbit charge mijn hartslag heel slecht, of helemaal niet, meet. Bovendien spreekt het design van de Fitbit versa mij ook enorm aan, want het oog wil natuurlijk ook wat. Dit zou toch een perfect cadeau zijn voor onder mijn kerstboom, zeker nu ik weer fanatiek 4 dagen in de week bezig ben met krachttraining!

 468. Hier ook al járen fan van de Fitbit. Maar waar ik altijd van baal is dat de mijne niet waterdicht is en dat ik trainingen en scores niet kan registreren omdat ik hem af moet doen. Ik ben ook graag bezig met outdoor activiteiten en daar komt ook wel eens water aan te pas. Dus fingers crossed ??!

 469. Wat een toffe actie! Als trouwe Fitbit drager ben ik toe aan het volgende model en zou ik heeeeel graag kans maken op de Fitbit Versa 2???

 470. Wat een fijne winactie!

  Ik zou heel graag de Versa 2 willen winnen voor mijzelf. Met een peuter van 2.5 jaar en een baby van 3 maanden en bij beide zwangerschappen bekkenklachten, heeft het sporten de afgelopen 3 jaar op een zeer laag pitje gestaan. En dat terwijl het echt mijn uitlaatklep en energiegever is.

  Voor de zwangerschap van de eerste was het mijn doel om te kwalificeren voor het WK obstacle course running, maar “helaas” bleek ik vlak voor de kwalificatierace zwanger. Of dit de komende jaren weer mijn doel gaat worden, weet ik niet, maar het is absoluut mijn doel het sporten weer op te pakken. Juist omdat me-time zo belangrijk is met jonge kids én ook nog eens een partner met een burn-out. De aanmelding bij Personal Body Plan is dan ook al geschied, als stok achter de deur om vanaf januari weer back in (mental) shape te komen!

  Je begrijpt het wel, daar komt zo’n schitterend sporthorloge heel mooi bij te pas. Laat deze externe motivatie de interne motivatie maar een extra zetje geven!

 471. Ohhhhh yes die Fitbit Versa 2 kan ik gebruiken!
  Mijn top doel blijft toch elke keer weer het verbeteren van mijn slaap. Ik als avondpersoon vind het zo ontzettend moeilijk hier meer aandacht aan te geven en dat is toch wel aan mijn walletjes af te lezen :-(

 472. Wat een leuke actie! Mijn voorkeur gaat naar de Ionic. Dit omdat ik met de gps tracker kan gaan hardlopen en ook kan gaan zwemmen!

 473. ?? Jaaaaaa, Wat een gave actie! Hier ook een FitBit verslaafde ?! Ik was tijden op zoek naar iets wat me kon helpen met bewegen, slapen en lekker actief zijn. Die versa 2 twee klinkt geweldig.

  Bij het Healthy Fest ?? heb ik ook staan kwijlen bij de Fitbit stand, maar niets gekocht. Nu is mijn Fitbit charge 2 gevallen en heeft een stuk scherm, dus ik moet wat nieuws… Wat zou het geweldig zijn als er een nieuwe mijn kant opkomt ??. Je wordt je zo lekker bewust van een gezond lijf!

  (Alleen iets met voeding ? mist misschien nog, tip?!)

 474. Wooowwww wat een gave actie! Ik ben al een tijdje opzoek naar een smartwatch die ook compatibel is met mijn sport activiteiten, de ionic zou daar echt super goed bij aansluiten! Fingerscrossed ???Ps (je ochtendroutines op insta zijn super aanstekelijk!)

 475. Ik zou super graag de Fitbit Versa 2 willen winnen. Ik draag de Apple Watch, maar deze houdt niet goed mijn slaap bij en ook voor fitness kan ik hem helaas niet gebruiken. Ik hoop dat ik bij de Fitbit Versa 2 meer inzicht in mijn slaapritme heb en beter mijn workouts in de sportschool kan bijhouden!

 476. Heeey,
  Ik zou een graag een FITBIT VERSA 2 krijgen en uit proberen..
  Ik probeer terug meer te sporten mar zonder zicht te hebben op wat je doet. Het bijhouden van acties lijkt me interessant en motiverend voor je eigen proces bij te houden.
  Wie weet…

 477. HA! Ik heb al een paar jaar geleden de FITBIT Charge hr gekocht en was daar altijd super blij mee. Maar als ik nu kijk naar wat al deze Horloges kunnen, dan valt mijn oude FITBIT’je in het niets. Het lijkt mij super gaaf om deze te kunnen vervangen met de VERSA 2! Naast het de Gps tracking, waterdichtheid!! en het hoge Smartwatch gehalte ben ik heel enthousiast en benieuwd naar de sleep score en sleep stages functie. Ik heb soms periodes waarin ik onwijs slecht slaap voor mijn gevoel, maar zou dat graag bijhouden om te kijken wat nou echt helpt!
  En stiekem vind ik dit ook wel een heel erg mooi apparaatje, haha:)
  Duimen maar! Liefs

 478. Ik heb nu de fitbit charge 2. Deze heb ik 2 jaar geleden via marktplaats gekocht. Toch maar eens proberen dacht ik. Ik ben er waanzinnig blij mee! En nu ik met een burn out thuis zit (En weer omhoog aan t krabbelen ben) is ie belangrijker voor mij dan ooit. Maar helaas.. hij begint nu toch wel af te takelen. Daarom zou ik super graag een nieuwe willen. De versa 2 klinkt perfect voor mij omdat ie zo goed t slaapritme in de gaten houdt, Wat nu heel belangrijk is voor mij. Ik weet dat dit echt de tool voor mij kan zijn om langzaam weer sterker en fitter te worden!

 479. Twijfel! Maar ik ga voor de fitbit versa 2! Al lang ben ik opzoek naar een smartwatch met goede vitaliteitfuncties. Door de grote twijfel is het er nog niet van gekomen om er een te kopen. Dus deze winactie is meant to be! Dit Zou echt een fantastisch kerstkado zijn om mijn fitheid te monitoren en te stimuleren voor 2020!

 480. Nog steeds met veel plezier draag ik mijn fitbit alta HR al 2 jaar! Tegenwoordig ben ik erg gefocust op mijn slaap. Als ik langer slaap voel ik mij beter en fitter. Ik kan ook zien wanneer ik een slechte nacht heb gehad en zo ontdek ik waar het aan ligt. Na 2 jaar wil ik graag een nieuwe en dan zou ik voor de Versa 2 kiezen. Ik wil meer functies voor met het sporten en een nieuwe geeft mij nog meer motivatie om mijn doelen in 2020 te gaan behalen. Het zou een perfect cadeautje zijn en het extra steuntje in mijn rug om mijn doelen op het gebied van gezondheid te behalen! Als ik er zo over praat, krijg ik er al helemaal zin in om te gaan sporten met de fitbit Versa 2 om mijn pols! :)

 481. Wat een leuke winactie. Ik zou heel graag de fitbit ionic willen winnen. Mijn horloge is overleden en voor het hardlopen kan ik een gps tracker goed gebruiken.

 482. Wat een geweldige winactie!
  Helaas kan ik niet meer hardlopen maar mag ik wel lichte krachttraining weer doen en wandelen. De Fitbit versa 2 zou ik graag willen winnen. Ik heb een fulltime kantoorbaan dus moet echt gemotiveerd worden om te bewegen. Ik geloof echt dat dit mij zal helpen.

 483. Super gaaf dat je deze winactie mag delen met ons en handig die informatie over de verschillende types ?. Ik zou heel graag de Versa 2 willen winnen. Juist de nauwkeurige hartslagmeter is iets wat ik op dit moment heel hard nodig heb. Ik moet tijdens mijn trainingen goed op mijn hartslag letten en ik heb hele lang vertrouwd op mijn polar. De doelen van polar waren echter te hoog en zorgde ervoor dat ik juist teveel ben gaan bewegen. Nu merk ik dat ik steeds meer rust krijg in mijn trainingen en dan kan ik een mooi en handig accessoire als de versa gebruiken. Hierbij kan ik namelijk zelf mijn doelen instellen en zorg ik ervoor dat ik op een positieve en gezonde manier blijf bewegen. Een doel dat ik graag wil doorzetten in 2020❤️

  *dit is mijn tweede reactie, omdat ik het perongeluk onder een andere reactie geschreven heb. ik vond het niet netjes tegenover de persoon die de reactie geplaatst heeft en ik hoop dat die verwijderd kan worden (dat is mij namelijk helaas tot nu toe nog niet gelukt) daarom heb ik de reactie nog even los geplaatst

 484. Ik zou heel blij zijn met de versa 2. De andere trouwens ook.
  Nu ik bezig ben met revalidatietraject vanwege mijn ME kan ik deze goed gebruiken. Van 6 keer per week sporten naar bijna niks meer kunnen kan ik nu eindelijk weer langzaam steeds wat meer. Daarbij blijft naar mijn lichaam luisteren erg belangrijk. De versa 2 kan mij hier goed bij helpen. Want in mijn eentje lukt het nog niet altijd even goed.

 485. Ik zou verschillende wensen hebben voor een horloge. Ik doe aan wandelen en zwemmen. Deze activiteiten heb ik nog nooit gemeten maar het zou leuk zijn om te kijken of ik mijzelf kan verbeteren qua snelheid met zwemmen of proberen de 10.000 stappen te halen. Daarnaast heb ik een 40 urige kantoorbaan waarbij beweging erbij inschiet. Voor mij zou de Versa 2 het beste passen. Naast het goed meten van zwemmen en passen zal deze mij ook motiveren nog even te bewegen in het uur.
  Ik hoop hiermee meer bewustwording bij mijzelf te creëren.

 486. Ik zou super graag de fitbit versa 2 willen winnen.
  Wat een super toffe winactie.
  De fitbit versa 2 lijk me heel fijn, omdat ik graag meer wil weten over m’n slaap ritme/patroon en hoe ik het kan optimaliseren. Ook zou ik graag stappen doelen en stappen willen tellen aan de hand van een smart watch/fit bit. Dit zou dus ideaal zijn.

 487. Ik zou heeel graag de Versa 2 willen. Ik heb al jaren de charge 2, die toch zijn beste tijd nu wel heeft gehad (minder nauwkeurig). Kan niet meer zonder m’n fitbit! ?

 488. Als beginnende sporter (ja hoi ik sportte hiervoor gewoon nóóit) lijkt een fitbit me zo fijn. Trainen met de Fitbit Versa Lite lijkt me ideaal, zo kan ik duidelijk zien hoe goed ik bezig ben en mezelf met de Fitbit motiveren om nóg beter mijn best te doen op dagen dat ik wel een steuntje in de rug kan gebruiken!

 489. Zou vrijdag de 13e dan een geluksdag worden? Want als ik de Fitbit Versa 2 win ben ik echt heel blij! De Fitbit Versa 2, heeft echt een supermooi model. Vooral dat je nooit meer je wekker hoeft te zetten, omdat de Smart Wake op de Fitbit je wakker maakt op het beste moment in je slaapcyclus. Als ik hierdoor maar niet te laat op mijn werk kom ?

 490. Vind de Versa erg mooi, maar na het lezen van je blog zou ik toch kiezen voor de Ionic vanwege de GPS. Nooit meer hannesen met je mobiel als je gaat hardlopen.

 491. Na het lezen van jullie blog ga ik met zekerheid voor de Versa 2!
  Ik heb nu al zin om hem in de CF Box te gaan gebruiken.

 492. Mooie winactie! Mijn Fitbit Charge 2(!) heeft z’n beste tijd gehad met twee barsten in het scherm en al het 4e nieuwe bandje, maar ik blijf fan van het tracken. De Ionic kende ik nog niet maar mijn voorkeur gaat uit naar de Versa 2. Vanwege de verbeterde functies maar vooral vanwege de speciale slaapcyclus wekfunctie. Ik slaap slecht in en word áltijd moe wakker, ondanks allerlei pogingen waaronder CBD olie, Sleepzz, Melatonine, apps etc. Het zou me echt gigantisch helpen als de Fitbit Versa 2 door het juiste wekmoment van deze valse start een wat betere (of zelfs goede) start van de dag zou kunnen maken!

 493. Hi Lienke ??‍♀️
  Ik juni doe ik samen met 4 andere jonge meiden mee met een hele gave wedstrijd: de Nunspeetse keiler. Tijdens deze wedstrijd moeten we 4 lussen afleggen; 2 lussen 6 km hardlopen en 2 lussen 12 km mountainbiken. In elke lus zijn ‘proeves’ dit zijn spellen waarbij teamwork, snelheid en coördinatie heel belangrijk zijn. In januari beginnen we met keihard trainen en daarbij zou het ideaal zijn om een hartslagmeter te hebben waarmee ik mijn cardio flink omhoog kan schroeven. Daarom zou de Fitbit versa 2 echt ideaal zijn! Hiermee kunnen we voor de winst gaan tijdens de keiler ??

 494. Ik zou heel erg graag de fitbit versa 2 willen winnen! Mijn charge is helaas gestolen op reis en ik mis de fitbit om mijn pols, nog iedere dag.

 495. Ik zou super graag de Fitbit Ionic willen winnen! Ik ben een echte fibit-fanaat: ik had de allereerste versie (Die met die 5 lampjes, die alleen stappen telde) en de fitbit charge 2. Die laatste gebruikte ik ook altijd tijdens het hardlopen, super leuk om je progressie te kunnen volgen! Helaas ben ik sinds augustus geblesseerd waardoor ik niet kon hardlopen en in de tussentijd is ook mijn fitbit overleden :( In 2020 hoop ik weer lekker te kunnen hardlopen en het zou natuurlijk super tof zijn als ik dat kan doen met zo’n mooie Fitbit Ionic om mijn pols!

 496. Fitbit charge 3
  En dan aanmelden bij het vitality programma van ASR verzekering en echt werken aan mijn gezondheids doelen <3

 497. Wat een mega vette actie. Mn oog is een tijdje geleden al gevallen of de Versa 2, maar mijn portemonnee is het er nog niet helemaal mee eens. Ik ben sinds het begin van de maand heel bewust bezig met mn slaap en zou dit ook graag tracken. Daarnaast sta ik dus ook eerder op en wil ik die ochtenden graag gaan gebruiken om meer te bewegen, ik ben er van overtuigd dat de Versa 2 me daar heel erg bij gaat helpen en me gaat motiveren om bewegingsdoelen te halen! Fingers crossed! ??

 498. Voor mezelf zou ik onwijs graag de Fitbit Versa Lite willen. Ik heb nu een Charge HR2. Die doet het eigenlijk nog prima. Ik vind het alleen jammer dat hij niet waterdicht is. Dus eigenlijk zou IK niets willen, behalve dan de workweek challenge met mijn fitbitloze vriend aangaan. Voor hem is de Fitbit Versa 2 weer heel tof (of de ionic). Hij doet veel aan krachtsport en vanwege een versleten tussenwervelschijf kunnen we helaas niet meer samen hardlopen. Dus die nauwkeurige hartslag is voor hem perfect in de sportschool.

 499. Dit komt precies op het goede moment! Ik vind de Fitbit fantastisch! Heb twee jaar met plezier de Fitbit Versa gedragen maar deze is, as we speak, een week geleden er tijdens het opladen mee opgehouden. Ik heb ook ervaring met de Apple Watch maar ga 100% voor de Fitbit. Hij is veel lichter en heeft de batterijduur van een Nokia! Ik vind het als bijna gymdocent en voetbaltrainer ook heel fijn om inzicht te krijgen in mijn beweging en slaap. En ik mis het wakker worden door de Fitbit ook, wat staat de wekker van een telefoon opeens hard!?

  Hoop dat vrijdag de 13e mij een Fitbit versa 2 oplevert! ?

 500. Ik zou graag de versa life willen winnen als ik de keuze heb. Ik heb een slechte periode achter de rug waarbij ik mijn sport heb verwaarloosd (van sport op hoog niveau naar niks) ik ben nu langzaam alles weer op aan het pakken, en een smartwatch zou me heel goed uit komen, vooral in combinatie met mijn werk als fitnesstrainer. Iedereen hier verdient het net zo erg. Ik ga duimen?