Geen excuses meer, dit zijn de tofste sportevents 2019!

Ja, ja een nieuw jaar, dus ook nieuw sportdoelen! Zoals je van Dear Good Morning gewend bent zetten wij de meest toffe sport events van het jaar voor je op een rijtje. Voor welke ga jij aan de slag?

Light the Night 2019

Ben je fit de kerstdagen doorgekomen? Geef je dan op het nippertje nog op voor de Light de Night run. Vooral de eerste lijkt me enorm gaaf. Tien kilometer hardlopen in een donker Vondelpark, enkel verlicht met sfeerlichtjes en toffe effecten. De runs vinden plaats in het weekend van 19 januari, dus lang om te trainen heb je helaas niet.

sportevents 2019-2, Light the Night

Alpe d’HuZes

Als ik ergens slecht in ben dan is het wel fietsen. Ik zou me dan ook nooit zomaar opgeven voor een fiets event. Maar wie kent het bekende Alpe d’HuZes niet? Beklim de berg op een dag zo vaak mogelijk en zamel daarmee geld in voor het goede doel. Je steunt hiermee het onderzoek naar kanker. Ga vrijwillig het gevecht aan met jezelf en help degene die die keuze helaas niet zelf kan maken.

sportevents 2019-3

Wanderlust 108

Een triathlon maar dan anders! Deze dag bestaat uit drie onderdelen en staat helemaal in het teken van je eigen kracht. Ren 5 kilometer, en daag jezelf daarna uit in een 75 minuten durende yogales. Geloof mij, dat is echt geen makkie! De dag sluit je vervolgens af met een begeleide meditatie om te zorgen dat je helemaal zen naar huis kan. De exacte datum is nog niet bekend maar het zal plaats vinden aan het einde van de zomer.

sportevents 2019-4, Strong Viking

Strong Viking Hills edition

De gewone obstacle runs kennen we nu wel. Maar Strong Viking heeft meer uitdagingen voor je. Maak het jezelf moeilijker door je in te schrijven voor de Strong Viking Hills edition op 11 mei. Je kuiten zullen flink aan het werk worden gezet in de extra hoge obstakels die je tegen gaat komen. Daarnaast is er een extra unieke uitdaging, namelijk de Arctic Arena waar je door de sneeuw van Snowplanet heen moet ploeteren. Dat is wel even wat anders dan modder!

Berenloop

We worden overspoeld met marathonreizen over de hele wereld. Zoveel soms dat we vergeten dat in Nederland ook hele mooie runs te vinden zijn! Ben je toe aan misschien wel de grootste sport uitdaging van je leven? Schrijf je dan in voor de Berenloop. Ren 42 kilometer over het strand, door de duinen en het bos op Terschelling. Je hebt nog even om te trainen want de volgende editie vindt plaats op 3 november 2019.

Waar ga jij voor trainen?

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek