Geen excuses meer, dit zijn de tofste sportevents 2019!

sportevents 2019-1

Ja, ja een nieuw jaar, dus ook nieuw sportdoelen! Zoals je van Dear Good Morning gewend bent zetten wij de meest toffe sport events van het jaar voor je op een rijtje. Voor welke ga jij aan de slag?

Light the Night 2019

Ben je fit de kerstdagen doorgekomen? Geef je dan op het nippertje nog op voor de Light de Night run. Vooral de eerste lijkt me enorm gaaf. Tien kilometer hardlopen in een donker Vondelpark, enkel verlicht met sfeerlichtjes en toffe effecten. De runs vinden plaats in het weekend van 19 januari, dus lang om te trainen heb je helaas niet.

sportevents 2019-2, Light the Night

Alpe d’HuZes

Als ik ergens slecht in ben dan is het wel fietsen. Ik zou me dan ook nooit zomaar opgeven voor een fiets event. Maar wie kent het bekende Alpe d’HuZes niet? Beklim de berg op een dag zo vaak mogelijk en zamel daarmee geld in voor het goede doel. Je steunt hiermee het onderzoek naar kanker. Ga vrijwillig het gevecht aan met jezelf en help degene die die keuze helaas niet zelf kan maken.

sportevents 2019-3

Wanderlust 108

Een triathlon maar dan anders! Deze dag bestaat uit drie onderdelen en staat helemaal in het teken van je eigen kracht. Ren 5 kilometer, en daag jezelf daarna uit in een 75 minuten durende yogales. Geloof mij, dat is echt geen makkie! De dag sluit je vervolgens af met een begeleide meditatie om te zorgen dat je helemaal zen naar huis kan. De exacte datum is nog niet bekend maar het zal plaats vinden aan het einde van de zomer.

sportevents 2019-4, Strong Viking

Strong Viking Hills edition

De gewone obstacle runs kennen we nu wel. Maar Strong Viking heeft meer uitdagingen voor je. Maak het jezelf moeilijker door je in te schrijven voor de Strong Viking Hills edition op 11 mei. Je kuiten zullen flink aan het werk worden gezet in de extra hoge obstakels die je tegen gaat komen. Daarnaast is er een extra unieke uitdaging, namelijk de Arctic Arena waar je door de sneeuw van Snowplanet heen moet ploeteren. Dat is wel even wat anders dan modder!

Berenloop

We worden overspoeld met marathonreizen over de hele wereld. Zoveel soms dat we vergeten dat in Nederland ook hele mooie runs te vinden zijn! Ben je toe aan misschien wel de grootste sport uitdaging van je leven? Schrijf je dan in voor de Berenloop. Ren 42 kilometer over het strand, door de duinen en het bos op Terschelling. Je hebt nog even om te trainen want de volgende editie vindt plaats op 3 november 2019.

Waar ga jij voor trainen?

Dit vind jij vast ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Extra ochtendmotivatie in je MAILbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

  • Tips om je DGM-routine sneller voor elkaar te krijgen
  • Je bent als eerst op de hoogte van events of talks
  • Altijd een persoonlijk bericht
  • Kortingen en extra win-acties

Een ochtendmens is..

Goedeslaper
Betere slaper
Doelen
Gemotiveerd
Fitter
Fitter

Je ochtend besteden aan..

hotspots icon
Workouts
Challenges
Challenges
Gekheid
Hotspots