0
Gezond leven by Dear Good Morning

5 gênante sportblunders waarbij je liever door de grond zakt

Gym- en sportblunders heb ik genoeg. Gelukkig kan ik er meestal om lachen! Welke van deze vijf gênante sportblunders heb je zelf wel eens meegemaakt? 

5 x Sportblunders 

1: Ehm, wat doe je daar?

Tenzij je altijd met een personal trainer sport, is de kans aanwezig (en groot) dat je de oefening niet helemaal correct uitvoert. Best gênant als de uitvoering zelfs zo belabberd is dat een willekeurige omstander op je afstapt om je wat tips te geven. Superfijn natuurlijk, maar op dat moment zak je waarschijnlijk liever door de grond.

gênante sportblunders

2: Eentje laten vliegen

Tja, als je je inspant dan kan het wel eens zijn dat je de verkeerde spier ontspant. Kan de beste overkomen, zeker als je last hebt van PDS. De meest gênante scheten zijn dan toch wel die tijdens een yogalesje. Net als iedereen heerlijk stil ligt en jouw getoeter duidelijk hoorbaar is.

gênante sportblunders

3: Say peeeeee!

Valt een beetje in dezelfde categorie als nummer 2. Vooral vrouwen kunnen wel eens last hebben van dit kwaaltje: stressincontinentie. Bijvoorbeeld als je jumping jacks aan het doen bent. Oepsie.

gênante sportblunders

4: A little too much

Makkelijk te voorkomen door eerst de squattest te doen in het pashokje. Maar als niemand je dit ooit verteld heeft dan kan het gebeuren dat je er maanden later achterkomt dat je misschien wel iets teveel van jezelf hebt blootgegeven in de gym.

gênante sportblunders

5: Iets te lomp

Tegen een kast (of huisdier) trappen bij een home workout, een schijf laten vallen of iemand per ongeluk slaan. Sorry, bedankt!

gênante sportblunders

Samen lachen

Wat zijn jouw grootste sportblunders? Durf je het te delen hieronder? Dan kunnen we er samen om lachen!

Dit vind jij vast ook leuk:

Avatar
Dear Good Morning Gezond leven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AANMELDEN VOOR DE DEAR GOOD MORNING NIEUWSBRIEF
Je mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief. Meer info vind je bij mijn privacybeleid.