5 gênante sportblunders waarbij je liever door de grond zakt

Gym- en sportblunders heb ik genoeg. Gelukkig kan ik er meestal om lachen! Welke van deze vijf gênante sportblunders heb je zelf wel eens meegemaakt? 

5 x Sportblunders

1: Ehm, wat doe je daar?

Tenzij je altijd met een personal trainer sport, is de kans aanwezig (en groot) dat je de oefening niet helemaal correct uitvoert. Best gênant als de uitvoering zelfs zo belabberd is dat een willekeurige omstander op je afstapt om je wat tips te geven. Superfijn natuurlijk, maar op dat moment zak je waarschijnlijk liever door de grond.

gênante sportblunders

2: Eentje laten vliegen

Tja, als je je inspant dan kan het wel eens zijn dat je de verkeerde spier ontspant. Kan de beste overkomen, zeker als je last hebt van PDS. De meest gênante scheten zijn dan toch wel die tijdens een yogalesje. Net als iedereen heerlijk stil ligt en jouw getoeter duidelijk hoorbaar is.

gênante sportblunders

3: Say peeeeee!

Valt een beetje in dezelfde categorie als nummer 2. Vooral vrouwen kunnen wel eens last hebben van dit kwaaltje: stressincontinentie. Bijvoorbeeld als je jumping jacks aan het doen bent. Oepsie.

gênante sportblunders

4: A little too much

Makkelijk te voorkomen door eerst de squattest te doen in het pashokje. Maar als niemand je dit ooit verteld heeft dan kan het gebeuren dat je er maanden later achterkomt dat je misschien wel iets teveel van jezelf hebt blootgegeven in de gym.

gênante sportblunders

5: Iets te lomp

Tegen een kast (of huisdier) trappen bij een home workout, een schijf laten vallen of iemand per ongeluk slaan. Sorry, bedankt!

gif handstand

Wat zijn jouw grootste sportblunders? Durf je het te delen hieronder? Dan kunnen we er samen om lachen!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek