De grote Sloggi test!

Een paar weken geleden riep ik jou op om samen met mij de nieuwe Sloggi bh te testen. Samen met LINDA.LAB stond ik klaar als Sloggi-tester en lees hier hoe die test verliep.

Samen met acht meiden werden we door LINDA.LAB ontvangen bij de Q-Factory te Amsterdam. Na wat spannende blikken over en weer kregen we van een echte styliste de juiste Sloggi maten toegewezen.

MET DE HEUPEN

De Sloggi-testers hadden geen idee wat hen te wachten stond en ik had de eer om te vertellen op welke manier we de Sloggi Wow bra zouden gaan testen.
“We gaan een dancehalltest doen! Dit is een gemixte dans uit Jamaica en Zuid-Afrika, dus vooral met de heupen”, schreeuwde ik vol enthousiasme, maar ook met wat spanning. Met de heupen… dat bleef iedereen vooral onthouden.

DE GROTE SLOGGI TEST

We kregen privé les in een gezellige zaal waar meteen een soort zomerse sfeer hing. Even wennen kon niet, we gingen meteen aan de slag. In het begin waren we allemaal zo stijf als het maar kon, maar naarmate we verder waren, werden we steeds wat losser. Voelden we ons zelfverzekerder en kwamen de heupen echt los. Maar dat kun je vooral terug zien in deze video:

Naast het feit dat iedereen volledig out of the comfort zone was gestapt, merkte ik ook hoe enthousiast iedereen was over de bh. De meest voorkomende reactie was “ik heb hem helemaal niet opgemerkt, zo lekker zit ie!” Dat is dus een heel goed teken.

Ik draag de bh echt zo vaak als ik maar kan. Naar werk, naar een net event, eigenlijk elke dag. Deze bh is voor elke gelegenheid goed en geloof me, hij zit echt heel comfy!

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met LINDA.LAB en Sloggi. Bekijk hier de collectie.

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek