Hardlopen met de app Zombies, run!

Heb je moeite om de motivatie te vinden om te gaan hardlopen? Dat is vanaf nu verleden tijd! Want wie gaat er nou niet rennen wanneer je achtervolgd wordt door zombies? ZOMBIES? Ja, haha! Met de app Zombies, run! wordt hardlopen een hele belevenis. De app wordt wereldwijd al door miljoenen mensen gebruikt. Wat houdt Zombies, run! nou precies in en wat zijn de voordelen? Wij zochten het voor je uit!

Wat houdt Zombies, run! in?

Zombies, run! is de app om om wat extra motivatie te krijgen om te gaan hardlopen. Het basisprincipe van de app is heel simpel. Je kiest allereerst uit honderden opties je doel en missie. Bijvoorbeeld: ‘Run with the Ancestor’. Vervolgens kies je hoeveel kilometer je wil lopen en dan kan het avontuur beginnen. Door je koptelefoon hoor je het verhaal, met bijpassende muziek, van die missie die jij in dat verhaal hebt. Ik geef toe, het is best een beetje spannend, haha! Wanneer er tijdens je run in het verhaal zombies achter je aan zitten, moet je wat harder rennen. Lekker even je hartslag, bij voorkeur op de vroege ochtend, omhoog gooien dus! Je verdient tijdens het rennen spullen om je kamp in de app op te bouwen. Nog een leuk spelelement!

De mogelijkheden

Naast de missies waar je uit kan kiezen, zijn er nog veel meer mogelijkheden! Zo kan je kiezen uit verschillende trainingsplannen om bijvoorbeeld om 5 kilometer te kunnen rennen of te trainen voor een halve marathon. Daarnaast kan je nog intervaltrainingen volgen of een rondje rennen voor extra producten om je kamp op te bouwen. De mogelijkheden zijn echt eindeloos! Daarnaast ‘unlock’ je nog veel meer opties door vaak te rennen. Extra motivatie!

The Home Front

Liever niet naar buiten in deze tijd? Met ‘The Home Front’ categorie kan je nu ook lekker binnen sporten. Het principe blijft hetzelfde, maar dan met oefeningen voor in huis. Wel je best doen, hè! Je wil natuurlijk niet dat de zombies je pakken, haha!

Conclusie

Geef toe, dit wil jij ook proberen toch?! Wij zijn in ieder geval erg enthousiast! Zombies, run! is een fijne app om je conditie te verbeteren, calorieën te verbranden en daarnaast op een leuke manier gemotiveerd te blijven. Een tijdje geleden interviewden wij Jeroen Prinse voor onze rubriek: ‘wakker worden met’. Jeroen is al fanatiek gebruiker van deze app! Erg leuk en inspirerend om te lezen.

Mocht je liever rennen aan de hand van een schema, bekijk dan eens al de DGM-hardloopschema’s!

Laat me weten wat je van je spannende avontuur vond, haha! De app is geschikt voor iPhone en Android.

Categorieën

Extra motivatie in je mailbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook leuk:

Extra motivatie in je mailbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

De Dear Good Morning Shop

Lieve lezer, mijn website gebruikt als standaard de nodige functionele cookies. Om de site te kunnen verbeteren, functies voor social media te bieden, content te personaliseren en sporadisch een advertentie te tonen zijn meer cookies nodig. Je kunt mijn privacybeleid erop nalezen als je wilt.