Hardlopen met de app Zombies, run!

Heb je moeite om de motivatie te vinden om te gaan hardlopen? Dat is vanaf nu verleden tijd! Want wie gaat er nou niet rennen wanneer je achtervolgd wordt door zombies? ZOMBIES? Ja, haha! Met de app Zombies, run! wordt hardlopen een hele belevenis. De app wordt wereldwijd al door miljoenen mensen gebruikt. Wat houdt Zombies, run! nou precies in en wat zijn de voordelen? Wij zochten het voor je uit!

Wat houdt Zombies, run! in?

Zombies, run! is de app om om wat extra motivatie te krijgen om te gaan hardlopen. Het basisprincipe van de app is heel simpel. Je kiest allereerst uit honderden opties je doel en missie. Bijvoorbeeld: ‘Run with the Ancestor’. Vervolgens kies je hoeveel kilometer je wil lopen en dan kan het avontuur beginnen. Door je koptelefoon hoor je het verhaal, met bijpassende muziek, van die missie die jij in dat verhaal hebt. Ik geef toe, het is best een beetje spannend, haha! Wanneer er tijdens je run in het verhaal zombies achter je aan zitten, moet je wat harder rennen. Lekker even je hartslag, bij voorkeur op de vroege ochtend, omhoog gooien dus! Je verdient tijdens het rennen spullen om je kamp in de app op te bouwen. Nog een leuk spelelement!

De mogelijkheden

Naast de missies waar je uit kan kiezen, zijn er nog veel meer mogelijkheden! Zo kan je kiezen uit verschillende trainingsplannen om bijvoorbeeld om 5 kilometer te kunnen rennen of te trainen voor een halve marathon. Daarnaast kan je nog intervaltrainingen volgen of een rondje rennen voor extra producten om je kamp op te bouwen. De mogelijkheden zijn echt eindeloos! Daarnaast ‘unlock’ je nog veel meer opties door vaak te rennen. Extra motivatie!

The Home Front

Liever niet naar buiten in deze tijd? Met ‘The Home Front’ categorie kan je nu ook lekker binnen sporten. Het principe blijft hetzelfde, maar dan met oefeningen voor in huis. Wel je best doen, hè! Je wil natuurlijk niet dat de zombies je pakken, haha!

Conclusie

Geef toe, dit wil jij ook proberen toch?! Wij zijn in ieder geval erg enthousiast! Zombies, run! is een fijne app om je conditie te verbeteren, calorieën te verbranden en daarnaast op een leuke manier gemotiveerd te blijven. Een tijdje geleden interviewden wij Jeroen Prinse voor onze rubriek: ‘wakker worden met’. Jeroen is al fanatiek gebruiker van deze app! Erg leuk en inspirerend om te lezen.

Mocht je liever rennen aan de hand van een schema, bekijk dan eens al de DGM-hardloopschema’s!

Laat me weten wat je van je spannende avontuur vond, haha! De app is geschikt voor iPhone en Android.

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek