0
Weet dit over je gezondheid.. by Maaike Foks

Healthy snacks voor onderweg!

Voor de meesten van ons zit de vakantie er al weer op en de tijd om richting werk of school te gaan is weer aangebroken. Ik vind het altijd lastig om gezond te snacken als ik onderweg ben. Alles is zo verleidelijk! Daarom heb ik standaard een soort van noodpakketje bij me.

Zo heb ik geen reden om iets te kopen en de mensen om me heen hoeven niet te dealen met een hungry monster. Ik deel vandaag mijn favorieten met je!

healthy snacks voor onderweg 1, tussendoortje

NAKD bars

Iets wat ik standaard ALTIJD in mijn tas heb zitten is een Nakd Bar. Deze twee zijn mijn favoriet, de ene smaakt naar Bounty (ik ben verslaafd aan kokos) en de andere naar bitterkoekjes. Ideaal als je opeens enorme sweet cravings hebt! De basis is altijd gemaakt van dadels, noten en rozijnen. Helemaal vrij van troep dus en je zit na een zo’n reepje bomvol.

healthy snacks voor onderweg 5, tussendoortje

Beans

Een van mijn nieuwste ontdekkingen, boontjes! Ja echt, dit zijn zwarte bonen, tuinbonen en kikkererwten. Geroosterd en voorzien van wat extra smaak. Zo lekker voor onderweg en net even wat anders dan je gewend bent. Er zijn trouwens, naast deze, nog twee andere smaken te koop bij Body&Fit!

healthy snacks voor onderweg 3, tussendoortje

Zonnatura rijstwafels

Nog een recente toevoeging zijn deze rijstwafels. Kale rijstwafels vind ik altijd maar suf en om ze nou mee te slepen met een laag pindakaas erop is ook zo wat. Meestal snackte ik die dus alleen thuis totdat ik tegen deze aanliep! Appel en kaneel is altijd al een goed idee maar zeker op deze manier.

healthy snacks voor onderweg 4, tussendoortje

Noten

Ok, deze snack kent natuurlijk iedereen. Maar een handje noten is ook gewoon het perfecte tussendoortje. In plaats van een notenmix ben ik de laatste tijd wel overgestapt op deze ongebrande amandelen. Lekker joh! Ik gebruik deze notenmix.

Wat zijn jouw favoriete snacks voor onderweg?

PRE ORDER DE DEAR GOOD MORNING KALENDER 2019

Dit vind jij vast ook leuk:

Maaike Foks Weet dit over je gezondheid..
Story about:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AANMELDEN VOOR DE DEAR GOOD MORNING NIEUWSBRIEF
Je mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief. Meer info vind je bij mijn privacybeleid.