Het jaaroverzicht van 2019

Waarschijnlijk ben ik niet de enige die zegt: “Wat is dit jaar onwijs snel gegaan.” Oud & nieuw van 2018-2019 kan ik me nog supergoed herinneren en nu gaan we al naar 2020. Maar jeetje, wat is er veel gebeurd in 2019. Hierbij een “kort” jaaroverzicht van 2019. Lees je mee?

Ode aan Instagram en Facebook, zodat ik makkelijk terug kan vinden wat mijn jaaroverzicht is, want… er is zoveel gebeurd. Soms weet ik echt niet meer wat nou in welk jaar viel, en of het nou dit jaar was gebeurd of alweer twee jaar terug. Herkenbaar? ;-)

Januari

1 januari trapte ik af het programma 5 Uur Live. Ik was te gast in de meest bekeken uitzending en mocht vertellen over Dear Good Morning, maar ook tips geven om mensen te motiveren om in de ochtend te gaan sporten.

Verder was ik in januari naar Londen, bedacht ik superveel challenges om mensen te motiveren en mocht ik EINDELIJK bekend maken dat ik de grote winnaar was van het televisieprogramma THRU. In Nederland niet onwijs groot (zender: Insight TV), maar wereldwijd onwijs goed bekeken. In maart 2018 had ik de opnames en heb dus bijna een jaar mijn mond moeten houden… Maar jeetje, deze grote internationale gameshow won ik gewoon. BIZAR.

Heel veel tijd om bij te komen van deze grote overwinning had ik niet, want dezelfde dag dat de finale-uitzending was van Thru, won ik in de avond ook nog een Fit Award bij Women’s Health voor mijn eigen platform Dear Good Morning. Zoveel stemmen, zoveel volgers en lezers die op mij hadden gestemd en ik die met de prijs ervandoor mocht. Wat onwerkelijk en wat begon 2019 onwijs tof!

Februari

Tijd om te proberen wat rustig te worden van zo’n hysterische januari. Ik kwam in februari in veel kranten (en een onwijs groot artikel in de Leeuwarder Courant) door al mijn overwinningen en ging gauw weer aan de bak met nieuwe opnames voor GXR Xcore (het virtuele lessensysteem van Basic Fit waar ik sinds november 2017 presentatrice voor ben).

Maart

Maart, mijn favoriete maand want, ik werd 28. Wel heftig, maar nog een prima leeftijd, haha! Ik vloog begin maart voor de tweede keer naar Benidorm en liep daar uit het niets een 10km run in een supersnelle tijd. Daarnaast mocht ik bekendmaken dat ik dé motivatiecoach werd bij de Red Bull Athlete Challenge. Zo mocht ik met Kjeld Nuis en Tess Wester zes weken lang duizenden mensen motiveren om te sporten. Wat een toffe presentatieklus!

Het was allemaal zo heftig, tof en hysterisch dat ik spontaan met mijn vriendinnetje Lianne besloot om een weekje naar Valencia te gaan. Heel even bijkomen van alle drukte. We werkten veel, aten veel en deden veel workouts op het dakterras. Heerlijk!

April

April stond weer in het teken van opnames voor GXR Xcore, ging ik met Red Bull naar Denemarken om voor de Athlete Challenge hele toffe opnames te maken en ging ik tijdelijk op een woonboot wonen. Dat laatste was iets minder leuk, nou ja, die boot was fantastisch, maar de reden was minder gezellig. Ik had twijfels over mijn relatie en het werd me allemaal te veel. De woonboot gaf me rust en tijd om even bij te komen van alles.

Mei

In mei besloot ik te stoppen met Instagram. Ik was door alle hysterische maanden even de draad kwijt. Ik wilde wat nieuws met Dear Good Morning, maar kon maar niet plaatsen wat. Ik was zo zoekende. Zoekende met mijn bedrijf, maar ook privé. Ineens van samenwonen, alleen op een woonboot aan de andere kant van Amsterdam. Het werd tijd om even rustig te worden. Eind mei plaatste ik weer voor het eerst een berichtje en kwam met een hele nieuwe huisstijl. Ik had na weken slapen en bijkomen weer energie om te knallen en vooral ook inspiratie gekregen.

Juni

Juni was de maand van de hele nieuwe huisstijl op Dear Good Morning. Alles werd nieuw, beter en toffer. Ik kreeg steeds meer voor ogen wat ik wilde en besloot met een nieuwe developer mijn site eens grondig aan te pakken. Ik voelde me anders, mijn site ook anders. Een soort van 2.0-versie. In juni vloog ik met Red Bull naar Oostenrijk voor de Red Bull 400 en ik werd gewoon 3e. BIZAR!

Juli

Meestal zijn de zomermaanden rustig bij mij qua partners en opdrachten en heb ik de tijd om zelf aan de slag te gaan met mijn site en ideeën, maar dit jaar was het anders. In juli had ik veel events waar ik workouts gaf, had ik opnames voor Supporter van Sport voor een obstakel run, was ik als presentatrice aanwezig bij de Nijmeegse Vierdaagse en knalden we door met de Red Bull Athlete Challenge.

Augustus

Inmiddels weer “thuiswonend” bij mijn vriend en katten, had ik in augustus een hele toffe shoot voor Body&Fit, opnames voor GXR Xcore en had ik een hele toffe samenwerking met Guts&Gusto. In deze maand kwam ook de eerste aanvraag van een uitgever of ik een boek wilde schrijven. Daar had ik wel eens over nagedacht, maar nooit echt de tijd voor genomen om het echt eens goed te beseffen: Wat nou als..? Oh.. en augustus was ook een fantastische maand, want mijn broer trouwde. Mijn eerste echte bruiloft en wat was het een speciale!

September

September begon heel tof met obstakel runs, de lancering van een nieuwe GXR Xcore-les en een hele toffe shoot voor Dear Good Morning. Maar september was ook de maand waar ik zoiets had; de huidige Dear Good Morning-stijl mag anders. Ik vond het te donker, ik vond het niet mooi en het was gewoon niet mij. Ik had even schijt aan anderen en ging gewoon lekker mijn huisstijl weer aanpassen. Totaal niet slim als ondernemer maar… ik voelde dat het beter was. Dit is de eerste foto die mijn nieuwe stijl bekend maakte en ik was meteen enthousiast:

In september ging ik met Fitbit naar Texel en daarna vloog ik met Red Bull naar Denemarken voor Conquer the Castle, wat een intens event.

Oktober

Oktober begon intens want… ik kreeg mijn eigen kantoor! Je merkt vast al dat 2019 nogal in een sneltreinvaart ging. Zoveel gebeurtenissen, zoveel groei en zoveel eureka-momenten bij mezelf omtrent wat ik wilde met Dear Good Morning. Ik wilde groeien! Daarom ging ik van een gedeeld kantoor naar een eigen kantoor. Toen ik mijn logo op de muur plakte moest ik echt even in mijn hand knijpen: wat een mijlpaal! Gewoon eindelijk mijn eigen kantoortje waar ik mijn team kan uitnodigen, waar ik al mijn ideeën op de muur kan hangen, wow! Ik had een reisje naar Portugal, lanceerde mijn scheurkalender en lanceerde ook mijn 2-minutenchallenge op Instagram.

Je merkt vast ook wel dat ik met mijn werk alleen maar aan het gaan was. Wellicht had het ook te maken met dat ik mijn gevoel qua privé even uitzette. Dear Good Morning was on fire en ik had niet zoveel zin om na te denken over mijn gevoelens en mijn privésituatie. Toch was ik eind oktober op en merkte ik dat ik mijn privé moest veranderde. Met pijn in mijn hart verbrak ik mijn relatie en ging voor twee weken in een hotel wonen. Daarna een paar nachtjes bij mijn lieve vriendinnetje Milou (die toen hoogzwanger was) en gelukkig kon ik toen even Nederland ontvluchten…

November

Zonder woning, zonder relatie en even totaal niet wetende wat ik nou wilde vloog ik naar Curacao. Mooi, even weg uit Nederland. In samenwerking met Enjoy Retreat gaf ik workouts op het strand of in het zwembad. Gelukkig was mijn freelancer Eleni ook mee, met wie ik even alles kon delen.

https://www.instagram.com/p/B4hTm1hFtDL/

Even helemaal genieten en niet aan Nederland denken. Ik vond het wel heel raar om te bedenken dat ik in Nederland terug zou komen en niet wetende waar ik zou wonen. Gaf me veel onrust, maar ook gezonde spanning. Bring it on! Ik zou dit overleven. Zeker met meerdere aanvragen rondom het maken van een boek, dacht ik: alles heeft een reden! Zal ik dan toch maar eens een boek maken?
November kabbelde lekker door met boekgesprekken en ik vond een tijdelijke woning (waar ik nu nog steeds woon!). Ik deed mijn werk, ik deed mijn opdracht, bleef lekker sporten en probeerde mijn privé weer op te bouwen.

December

…en toen was het ineens december. De maand waar ik mijn ex hielp met het verhuizen naar (ook) een nieuwe woning – terwijl hij helaas een dag voor de verhuizing werd aangereden en zijn knie brak. De maand waar ik weer helemaal mijn plekje vond aan de andere kant van Amsterdam. De maand waarin ik me weer echt gelukkig voelde en blij was met al mijn keuzes die ik de afgelopen maanden had gemaakt en… de maand waarin ik, na maanden overleggen en praten, mijn boekcontract tekende!! Wat een mijlpaal weer!

Conclusie

  • Meest bizarre jaar ooit
  • Elke maand alleen maar geknald
  • …dat ik nog sta?!? HOE DAN
  • Nu ik dit allemaal zo typ, tolt mijn hoofd. Human.. GET SOME REST!
  • …maar voel ik me energieker dan ooit
  • Ben ik blij met al mijn keuzes, zowel privé als zakelijk…
  • Komt er in 2020 gewoon een freaking DEAR GOOD MORNING-BOEK
  • …staan er nog heel veel toffe projecten op de planning. 2020 zit al bomvol.
  • Gaat 2020 hoe dan ook dit jaar nog meer overtreffen en I CAN’T WAIT

Liefs, Lienke

PS Thanks to alle lieve lezers en volgers van Dear Good Morning. Maar ook speciaal aan Eleni, Maarten, Timo, Lonneke, Carlijn, Maaike, Vera, Anouk, Marieke, Jordi en Romy, Milou, Lianne, Danny en Charlotte. Dankzij jullie sta ik waar ik nu sta!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Search