Alles over je slaap om nog sneller uit bed te springen

"Samen creëeren we jouw beste ochtend"

Dear Good Morning is een platform waar jij inspiratie krijgt voor een gelukkiger, succesvoller en fitter leven.

Door elke dag te beginnen met een uur eerder opstaan creëer je meer tijd voor jezelf. Om jezelf te ontwikkelen, om voor jezelf te zorgen en om te doen wat je leuk vindt.

Wake up & kick some ass!

HIIT-schema armen trainen

13

Wil je snel en supereffectief je armen trainen? Dan is dit HIIT-schema top! Dit schema kun je in de sportschool uitvoeren, maar ook in de woonkamer, slaapkamer of in de tuin. Ideaal!

Waarom je armen trainen?

Het trainen van je armen wordt snel overgeslagen. Je traint je core of bijvoorbeeld je beenspieren en je armen krijgen geen aandacht. Zonde! Ook hier valt veel winst te behalen als je mooie strakke armen wilt hebben. En extra mooie bijkomstigheid: het tillen van zware boodschappentassen is met gespierde armen ineens een eitje!

Hoe werkt het schema?

Deze training bestaat uit drie rondes en elke ronde bestaat uit drie tot vier oefeningen. Op het schema vind je precies hoe vaak of hoe lang je elke oefening moet doen. Geloof me, het wordt zwaar, maar jij kan dit. En daarna voel je je top. Bepaal zelf hoeveel rust je neemt tussen elke ronde.

Beginners: Na elke oefening 30 seconden rust. Na een hele ronde 60 seconden rust.
Gevorderden: Na elke oefening 15 seconden rust. Na een hele ronde 30 seconden rust.

Downlaod DEARGOODHIIT

Download het #DEARGOODHIIT-schema armen

Download via bovenstaande button jouw persoonlijke HIIT-schema om je armen te trainen. Print hem uit en hang hem ergens op waar je hem goed kan zien. Misschien wel op de deur van je woonkamer? Of je neem je het schema mee naar de sportschool?

Let’s HIIT!

Kleine disclaimer: dit schema is niet speciaal voor jou om maat gemaakt, maar geeft een indicatie van een gemiddeld trainingsschema. Als jij merkt dat de training te heftig is voor jouw lichaam, neem dan meer rust tussendoor en herhaal de oefeningen iets minder vaak. Het allerbelangrijkst is dat jij goed naar je lichaam luistert en stopt wanneer het niet goed voelt. Dear Good Morning is niet aansprakelijk voor eventuele blessures na het volgen van dit schema.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Extra motivatie in je MAILbox?

Meld je dan nu aan voor de Dear Good Morning-nieuwsbrief

Wat kan je verwachten?

  • Unieke work-outs en updates over mijn e-books
  • Korting op producten uit mijn shop
  • Nieuwtjes
  • Persoonlijke motivatietips om elke ochtend te knallen!

Een ochtendmens is..

Goedeslaper
Betere slaper
Doelen
Gemotiveerd
Fitter
Fitter

Je ochtend besteden aan..

hotspots icon
Workouts
Challenges
Challenges
Gekheid
Hotspots