ARMEN HIIT SCHEMA

HIIT WORKOUT DEAR GOOD MORNING 11

Download snel je gratis armen schema. Wil je snel en supereffectief je armen trainen? Dan is dit HIIT-schema top! Dit schema kun je in de sportschool uitvoeren, maar ook in de woonkamer, slaapkamer of in de tuin.

Waarom je armen trainen?

Het trainen van je armen wordt snel overgeslagen. Je traint je core of bijvoorbeeld je beenspieren en je armen krijgen geen aandacht. Zonde! Ook hier valt veel winst te behalen als je mooie strakke armen wilt hebben. En extra mooie bijkomstigheid: het tillen van zware boodschappentassen is met gespierde armen ineens een eitje!

Hoe werkt het schema?

Deze training bestaat uit drie rondes en elke ronde bestaat uit drie tot vier oefeningen. Op het schema vind je precies hoe vaak of hoe lang je elke oefening moet doen. Eén van mij favo trainingen!

Downlaod DEARGOODHIIT

Download het #DEARGOODHIIT armen

Download via bovenstaande button jouw persoonlijke HIIT-schema om je armen te trainen. Print hem uit en hang hem ergens op waar je hem goed kan zien. Misschien wel op de deur van je woonkamer? Of je neem je het schema mee naar de sportschool?

Let’s HIIT!

Kleine disclaimer: dit schema is niet speciaal voor jou om maat gemaakt, maar geeft een indicatie van een gemiddeld trainingsschema. Als jij merkt dat de training te heftig is voor jouw lichaam, neem dan meer rust tussendoor en herhaal de oefeningen iets minder vaak. Het allerbelangrijkst is dat jij goed naar je lichaam luistert en stopt wanneer het niet goed voelt. Dear Good Morning is niet aansprakelijk voor eventuele blessures na het volgen van dit schema.

Dit vind jij vast ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Extra ochtendmotivatie in je MAILbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

  • Tips om je DGM-routine sneller voor elkaar te krijgen
  • Je bent als eerst op de hoogte van events of talks
  • Altijd een persoonlijk bericht
  • Kortingen en extra win-acties

Een ochtendmens is..

Goedeslaper
Betere slaper
Doelen
Gemotiveerd
Fitter
Fitter

Je ochtend besteden aan..

hotspots icon
Workouts
Challenges
Challenges
Gekheid
Hotspots