CARDIO HIIT SCHEMA

HIIT WORKOUT DEAR GOOD MORNING 7

Download hier het gratis HIIT-schema gericht op cardio. Als je dit HIIT-schema cardio maar goed genoeg en regelmatig genoeg uitvoert, verbetert je conditie sowieso. Nooit meer hijgen tijdens het rennen voor de trein, nooit meer moeite als je vier trappen omhoog moet. Chill!

Waarom cardio?

Om je uithoudingsvermogen te verbeteren, niet meer en niet minder. Simpel as that! Merk je dat je hartslag snel naar beneden gaat? Dan ben je goed op weg!

Hoe werkt het schema?

Deze training bestaat uit drie rondes en elke ronde bestaat uit vijf oefeningen. In het schema zie je hoe vaak je elke oefening moet herhalen.

In het schema staat precies vermeld hoe lang rust je hebt tussen de oefeningen en na een volledige ronde. Merk je dat het te makkelijk is, neem je korter rust. En andersom. Daag jezelf uit en ontdek je progressie.

Benodigdheden:

  • Een bankje, stoep of stoel voor de dips.
Downlaod DEARGOODHIIT

Download het #DEARGOODHIIT cardio schema nu!

Download via bovenstaande button jouw persoonlijke HIIT-schema cardio. Print hem uit en hang hem ergens op waar je hem goed kan zien. Misschien wel op de deur van je woonkamer? Of je neem je het schema mee naar de sportschool?

Let’s HIIT!

Kleine disclaimer: dit schema is niet speciaal voor jou op maat gemaakt, maar geeft een indicatie van een gemiddeld trainingsschema. Als jij merkt dat de training te heftig is voor jouw lichaam, neem dan meer rust tussendoor en herhaal de oefeningen iets minder vaak. Het allerbelangrijkst is dat jij goed naar je lichaam luistert en stopt wanneer het niet goed voelt. Dear Good Morning is niet aansprakelijk voor eventuele blessures na het volgen van dit schema.

Dit vind jij vast ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Extra ochtendmotivatie in je MAILbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

  • Tips om je DGM-routine sneller voor elkaar te krijgen
  • Je bent als eerst op de hoogte van events of talks
  • Altijd een persoonlijk bericht
  • Kortingen en extra win-acties

Een ochtendmens is..

Goedeslaper
Betere slaper
Doelen
Gemotiveerd
Fitter
Fitter

Je ochtend besteden aan..

hotspots icon
Workouts
Challenges
Challenges
Gekheid
Hotspots