CORE HIIT SCHEMA

HIIT WORKOUT DEAR GOOD MORNING 13

HIIT is mijn lievelings. Keihard zweten en megavoldaan zijn na je training. En dat in hele korte tijd. Daarom heb ik verschillende workoutschema’s gemaakt voor verschillende spiergroepen. Dit schema is perfect om je core te trainen.

Waarom je core trainen?

Je core bestaat uit je buikspieren, je bekken en je rug. Het is superbelangrijk om je core te trainen, omdat je deze spieren gebruikt bij veel dagelijkse dingen, zoals zware boodschappen tillen en gewoon lopen en zitten.

Hoe werkt het schema?

Deze training bestaat uit vijf rondes en elke ronde bestaat uit drie tot vijf oefeningen. Op het schema vind je precies hoe vaak of hoe lang je elke oefening moet doen.

Downlaod DEARGOODHIIT

Download het #DEARGOODHIIT-schema core

Download via bovenstaande button jouw persoonlijke HIIT-schema om je core te trainen. Print hem uit en hang hem ergens op waar je hem goed kan zien. Misschien wel op de deur van je woonkamer? Of je neem je het schema mee naar de sportschool?

Let’s HIIT!

Kleine disclaimer: dit schema is niet speciaal voor jou op maat gemaakt, maar geeft een indicatie van een gemiddeld trainingsschema. Als jij merkt dat de training te heftig is voor jouw lichaam, neem dan meer rust tussendoor en herhaal de oefeningen iets minder vaak. Het allerbelangrijkst is dat jij goed naar je lichaam luistert en stopt wanneer het niet goed voelt. Dear Good Morning is niet aansprakelijk voor eventuele blessures na het volgen van dit schema.

Dit vind jij vast ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Extra ochtendmotivatie in je MAILbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

  • Tips om je DGM-routine sneller voor elkaar te krijgen
  • Je bent als eerst op de hoogte van events of talks
  • Altijd een persoonlijk bericht
  • Kortingen en extra win-acties

Een ochtendmens is..

Goedeslaper
Betere slaper
Doelen
Gemotiveerd
Fitter
Fitter

Je ochtend besteden aan..

hotspots icon
Workouts
Challenges
Challenges
Gekheid
Hotspots