Kerst HIIT workout 2023

Klaar voor een fitte start van de kerst? Doe mee met onze jaarlijkse KERST HIIT WORKOUTS, een traditie bij Dear Good Morning sinds 2015! Twee krachtige workouts speciaal voor de kerstdagen, zodat je vol energie aan het kerstontbijt zit. Inclusief toffe prijzen. Kerstmis is een tijd van gezelligheid, samenzijn en lekker eten. Maar waarom zouden […]

Kerst HIIT workout 2022

Traditiegetrouw – al sinds 2015 – heb ik ook dit jaar weer de #kersthiitworkouts voor je klaarstaan. Zowel op eerste als op tweede kerstdag kan je een mini workout doen én… als je ook nog eens laat zien dat je meedoet, maak je kans op hele toffe prijzen! Hoe? Lees gauw verder!

Dear Good Christmas, workouts 2021

Dear Good Morning kerst hiit workouts

De officiële #deargoodchristmas workouts staan voor je klaar! Dit keer twee energizers die je op eerste en tweede kerstdag voltooit. Deel daarnaast een foto of video op social media en win ook nog eens toffe prijzen. Kom maar door met die fitte kerst. Hoe doe je mee?

KERST HIIT WORKOUT 2020

#KERSTHIITWORKOUT Dear Good Morning 2020

Yes, ook dit jaar hebben we weer de officiële #kersthiitworkout voor je klaarstaan! Twee workouts die je op eerste en tweede kerstdag voltooid. Deel daarnaast een foto of video op social media en win ook nog eens toffe prijzen. Kom maar door met die fitte kerst. Hoe doe je mee?

KERST HIIT-TRAINING

Kerst HIIT-training

Ieder jaar met kerst zetten we vanuit Dear Good Morning weer een te gekke #kersthiitworkout op. Dit zijn workouts die je eerste en tweede kerstdag thuis kan voltooien. Zo komen we samen fit de kerst door. Hier vind je een overzicht van alle #kersthiitworkouts van de afgelopen jaren.

5 HIIT workouts voor de hele week + de voordelen

Lienke met Puma op Ibiza HIIT-workout

5 HIIT workouts voor de hele week zodat je meteen kan knallen. Want ja, ik begrijp dat je het superdruk hebt en geen tijd hebt om zelf uit te zoeken wat je gaat trainen. Deze workouts zorgen voor het verbranden van veel calorieën én conditie-opbouw. Als je de voordelen weet, begin je direct! Wat is HIIT? High Intensity Interval Training, […]

Dear Good Morning

PROBEER DE COMMUNITY NU 7 DAGEN GRATIS!

De leukste start van je dag met de Dear Good Morning Community. Elke doordeweekse ochtend staat er een trainer voor je klaar om samen te sporten vanuit de woonkamer.
Yoga, HIIT, krachtles tot aan zumba. De lessen zijn 30 minuten en starten om 06.00 of 06.30 uur. Alles kan je altijd terugkijken.

Ontdek ons maand-thema inclusief leuke challenges en voor je het weet spring jij energiek uit bed. De leukste ochtend community van Nederland met +250 leden.

Let op, je ontvangt binnen 5 minuten een mail met meer informatie en de toegang tot de Community. Check ook je spambox.

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Zoeken