Hoe begin je de dag positief?

Een goed begin is het halve werk. Hoe zorg je nou voor een goed begin van de dag? Met deze tips begin jij je dag gegarandeerd positief. Daar worden we blij van toch?

1. Sta meteen op als de wekker gaat

Meteen een lastige, ik weet het. Toch kun je beter meteen opstaan als de wekker gaat. Deze leuke wekkers helpen jou om uit bed te komen. Als je blijft snoozen kom je in tijdnood en dat levert stress op. Niet zo fijn als je dag eigenlijk nog niet eens begonnen is. Meteen opstaan dus!

Positief 3

2. Begin de dag met vrolijke muziek

Uit onderzoek van verschillende psychologen blijkt dat je stemming positiever is als je vrolijke muziek luistert (klinkt logisch toch?). Maak dus een vrolijke lijst op Spotify en begin de dag met een muziekje. Hier luister jij de Dear Good Morning playlist op Spotify. 

3. Frisse lucht

Hiervoor hoef je niet per se meteen naar buiten voor een wandeling, hoe fijn dat ook is. Je kunt ook het raam even wagenwijd openzetten of ontbijten op het balkon. Frisse lucht maakt je echt vrolijker.

4. Begin de dag met iets leuks

Sport jij het liefst in de ochtend? Lees je graag? Of is elk ontbijt voor jou een feestje? Begin daar je dag mee. Zodra de wekker gaat, weet je dat je iets leuks mag gaan doen. Yes! Daar worden we blij van.

5. Neem genoeg tijd

Heb jij ’s ochtends slechts een half uur om te douchen, ontbijten, aan te kleden, tanden te poetsen, een momentje voor jezelf te nemen en de deur uit te gaan? Daar zou ik ook chagrijnig van worden! Neem de tijd. Weinig tijd betekent stress en dat willen we niet. Trek genoeg tijd uit om rustig wakker te worden en je dag positief te beginnen.

Wat doe jij om je dag positief te beginnen? Heb jij nog andere tips? Let het me hieronder in de reacties weten!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Eén reactie

  1. Oeps ik ben zo’n persoon die altijd blijft snoozen en dan maar 30 minuten heeft om zich klaar te maken. Wat klinkt zo’n ochtend dat je hier beschrijft leuk! Misschien moet ik toch maar eens proberen vroeger op te staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

PROBEER DE COMMUNITY NU 7 DAGEN GRATIS!

De leukste start van je dag met de Dear Good Morning Community. Elke doordeweekse ochtend staat er een trainer voor je klaar om samen te sporten vanuit de woonkamer.
Yoga, HIIT, krachtles tot aan zumba. De lessen zijn 30 minuten en starten om 06.00 of 06.30 uur. Alles kan je altijd terugkijken.

Ontdek ons maand-thema inclusief leuke challenges en voor je het weet spring jij energiek uit bed. De leukste ochtend community van Nederland met +250 leden.

Let op, je ontvangt binnen 5 minuten een mail met meer informatie en de toegang tot de Community. Check ook je spambox.

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Zoek