Hoe maak ik realistische goede voornemens?

Het aftellen naar de laatste paar dagen van 2022 is begonnen. Dat betekent dat we allemaal weer druk onze goede voornemens aan het bedenken zijn. Ben jij van plan om in 2023 nu echt je eigen business op te zetten, 10 kilo af te vallen of je hele levensstijl om te gooien? Super tof! Maar hoe zorg je ervoor dat je goede voornemens in 2023 ook waar kan maken en niet al halverwege januari opgeeft? Wij geven je wat tips

Aliceslifestyle GIF - Find & Share on GIPHY

Je blijft wie je bent

Na klokslag 00:00 ben je niet in één klap een nieuw mens. Wil je een oud patroon doorbreken of een nieuwe richting op met je leven? Dan is het belangrijk dat je eerst weet wie je bent en waar je voor staat. Maak bijvoorbeeld een moodboard over jezelf en jouw nieuwe plannen, zodat je goed voor ogen hebt wat je wilt gaan doen.

Meme Reaction GIF by Robert E Blackmon - Find & Share on GIPHY

Kies voor balans

In de eerste weken dat je begint aan je goede voornemens is het misschien nog makkelijk om uren in de sportschool te staan of om naast je fulltime job je nieuwe business op te zetten. Helaas, is het vaak niet realistisch om het op deze manier vol te houden. Zorg er voor dat je balans vindt in het nastreven van je doelen, maar ook leuke dingen blijft doen.

Animation Taking GIF - Find & Share on GIPHY

Planning is the key

Om balans te vinden tussen leuke dingen doen en het nastreven van je doelen is het handig een planning te maken. Begin nu al met het bijhouden van jouw dagen en kijk dan eens met een kritisch oog naar hoeveel uur per dag jij aan je doelen voor 2023 kan werken. Vergeet niet ook je vrije tijd in te plannen. Onze tip: sta eerder op om aan je doelen te werken.

Tv Land No More Excuses GIF by YoungerTV - Find & Share on GIPHY

Ga ervoor

Heb je realistische doelen voor jezelf gesteld, ga er dan voor! Iedereen heeft wel eens een keer een energie dipje of een tegenslag, maar laat dit je niet uit het veld slaan. Soms moet je jezelf even een schop onder je kont geven en doorgaan, maar het is ook oké om even een dagje over te slaan. Zolang je er maar balans in vindt.

Treat Yourself Schitts Creek GIF by CBC - Find & Share on GIPHY

Beloon jezelf

Vier je grote en kleine successen tussendoor. Durf jezelf een schouderklopje te geven als het een goede dag is geweest. Door jezelf positief te belonen blijft het een stuk leuker om aan je goede voornemens te werken. ZET HEM OP!

Wil je graag in de ochtend aan jouw goede voornemens werken? Dan kan hier de link naar het boek vinden om jouw ochtendroutine te creëren. Wil je meer lezen over goede voornemens en goede voornemens die voor iedereen haalbaar zijn? Klik dan hier.

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek