Testpanel: Hoe smaakt vegan eiwitpoeder? + WINACTIE

Regelmatig vraag ik volgers om producten van Body & Fit Shop te testen. Dit keer test mijn testpanel de nieuwe vegan eiwitpoeder: Vegan Perfection. Wat vinden ze ervan? Spoiler: goedgekeurd! En daarom mag ik ook een grote pot vegan eiwitpoeder van B&F weggeven. Lees snel verder!

Deze vegan eiwitshake heeft gunstige verhoudingen qua vetten, koolhydraten en eiwitten!

Mijn testpanel bestond dit keer uit Liset, Corine, Marieke en Mateusz. Zij testten Vegan Perfection in de smaak Vanille van Body & Fit Shop. De een maakte een shake, de ander bakte heerlijke bananenpannenkoeken met eiwitpoeder.

Wil je weten welke producten mijn testpanel nog meer heeft getest? Lees het hier terug.

Smaak

Mijn testpanel is het er over eens dat de vanillesmaak niet overheerst. Verwacht dus een hele lichte vanillesmaak. Hoe de smaak beter uitkomt? Daarvoor heeft Liset een tip:
Liset: “Wanneer je de shake klaarmaakt met bijvoorbeeld amandelmelk in plaats van water vind ik de smaak beter naar voren komen. “
Corine: “De smaak is goed, ik heb vanille getest en ik vind het niet overdreven of chemisch smaken.”
Marieke: “Mis de zoetigheid die ik bij andere eiwitshakes van B&F wel tegenkom.”
Mateusz: “De shake heeft na het mixen met wat water een hele subtiele vanille smaak die niet overweldigend is.”

Textuur

Eiwitpoeder oplossen in water is vaak lastig en ook met de Vegan Perfection is dit het geval. Een goeie mixer is dus zeker een pre, zoals deze. Liset geeft aan: “De textuur van deze eiwitshake is wat meelderig. Met goed schudden voorkom je dit en wordt het lekker romig.” Mateusz drinkt het liefst een dikke shake: “De shake is lekker dik wat voor snel verzadigd gevoel zorgt.” Terwijl Corine liever meer water toevoegt: “Ik gebruik in de shake iets meer water dan op de verpakking staat aangegeven. Ik vind hem anders net te dik. Liever nog gebruik ik het door mijn pannenkoeken of Griekse yoghurt, dat vind ik fijner dan een shake.”

testpanel vegan perfection body fit vegan eiwitpoeder7 2

Verhouding van macro’s

Niks op aan te merken. Iedereen is tevreden. Als we even kijken naar de verhoudingen van koolhydraten/eiwitten/vetten dan kunnen we er alleen maar heel blij van worden. Een scoop van 29 gram is goed voor:

 • 119 kilocalorieën
 • 2,5 gram koolhydraten
 • 2 gram vetten
 • 22 gram eiwitten
testpanel vegan perfection body fit vegan eiwitpoeder8
Liset

Eindoordeel

Liset, Corine, Marieke en Mateusz zijn erg tevreden over de verhouding van koolhydraten, eiwitten en vetten en wisselend tevreden over de smaak. De een houdt van de subtiele smaak, de ander mist de zoetigheid van andere shakes. Dat resulteert in een gemiddeld cijfer van een 7.

Win vegan eiwitpoeder!

Ben jij ook benieuwd naar dit product? Laat in de reacties hieronder dan weten voor welk doel jij nu traint en waarom je vegan eiwitpoeder dus goed kunt gebruiken. Vervolgens maak je deze zin af: “Het kan je niet ontgaan zijn, vegan is …” Hint.. het antwoord vind je hier. Dan kies ik volgende week 1 winnaar uit die een grote pot opgestuurd krijgt.

Kan je niet wachten? Bestel via deze link en gebruik kortingscode DEARGOODMORNING voor 10% korting.

Wil jij volgende keer in het testpanel? Meld je aan voor de nieuwsbrief! Elke maand is Dear Good Morning op zoek naar nieuwe testers!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

20 reacties

 1. Gave winactie! In verband met ziekte heb ik veel last gehad van spierafbraak. Nu ben ik aan de slag met spieropbouw, dus deze eiwitpoeder zou supergoed van pas komen!
  Het kan je niet ontgaan zijn, vegan is BOOMING!

 2. Mijn doel is simpelweg (heel standaard): fitter, strakker en slanker worden.

  “Het kan je niet ontgaan zijn, vegan is BOOMING!”

 3. Hele gave winactie! Had m al voorbij zien komen op de Body & Fit website, maar twijfelde nog vanwege de prijs.
  Ik train momenteel vooral mijn duurvermogen omdat ik binnenkort graag een halve marathon wil lopen. Echt merk ik dat hiervoor voldoende eiwitten ook erg belangrijk is. Zeker aangezien ik ook nog regelmatig een survivalruntraining doe, waar genoeg kracht noodzakelijk is om niet uit de hindernissen te vallen!
  Daarnaast ben ik momenteel aan het experimenteren met zo veel mogelijk vegan eten, maar vind mijn eiwitproducten vervangen nog wel ingewikkeld. Ooit een licht trauma opgelopen door een shake op soja basis (zanderige structuur…), zou mooi zijn als deze wél lekker is!
  Dan natuurlijk nog de zin: “Het kan je niet ontgaan zijn, vegan is BOOMING!”

 4. Ik train sinds kort bij de crossfit en mijn doel is de Strong Viking 13km te volbrengen in april 2020, daarom zou de vegan eiwit proteïne erg van welkom zijn :-)

  “Het kan je niet ontgaan zijn, vegan is BOOMING!”

 5. Het kan je niet ontgaan zijn, vegan is Booming!
  Naast dat het booming is, is het ook heel fijn dat er zulke producten zijn voor mensen met een lactose intolerantie, zoals ik, en dus geen gewone eiwitshakes kunnen drinken :(

  Voor mijn fybromyalgie is het heel belangrijk om goed te eten en te bewegen, en een goed herstel met de juiste shake is top! Op soja reageer ik ook niet heel goed, daarom zou ik heel graag deze vegan versie winnen!! :)

 6. Het kan je niet ontgaan zijn, vegan is hot!

  Ik doe mee met deze winactie voor mijn zus. Mijn zus is nu sinds een jaar van de normale eiwitpoeder af omdat ze vegetarisch is en ook liever plantaardige eiwitpoeder wilde. Nu is ze nog student en gun ik haar dus wel zo’n pot vegan eiwitpoeder. Ze is aan het trainen on sterker en fitter te worden. Ik wil haar daar erg graag een handje bij helpen door dit voor haar te winnen ????????

 7. Ik train 6x per week en eet al een jaar geen vlees en vis meer, me eiwitten behalen op dagelijkse basis js dus erg belangrijk en een eiwitpoeder helpt hier erg bij. Ik gebruik al jaren plantaardig eiwit maar ben altijd benieuwd of ik lekkerdere variant kan vinden die ik normaliter gebruik, omdat ik het leuk vind omdat te vergelijken.
  Het kan je niet ontgaan zijn, vegan is hot!

 8. Ik train sinds een paar maanden 4x per week ‘s ochtends om 6 uur (YEHES!) om de dag zowel mentaal als fysiek lekker te starten.

  Het antwoord op de vraag is: Het kan je niet ontgaan zijn, vegan is booming!

 9. Het kan je niet ontgaan zijn, vegan is booming!
  Dit vind ik zo top, dat bedrijven als B&F meegaan met de vegan opkomst nu en hier goed op in te spelen door goede shakes te maken. Niet te duur of te zoet of teveel calorieën, klinkt helemaal top!
  Van whey kreeg ik altijd buikpijn toen ik dat nog gebruikte 3 jaar terug, maar soja eiwitisolaat is los niet echt te drinken dus die kan ik alleen gebruiken in smoothies. Een goede vervanger voor een echte eiwitshake zou dit product dus wel kunnen zijn!

 10. Het kan je niet ontgaan zijn, vegan is hot!

  Ik train op dit moment voor de dam tot damloop in september en wil daarna misschien mijn afstand uitbreiden of beter worden, maar daar voor heb ik wel genoeg eiwitten nodig. Van de gewone eiwit poeder krijg ik last van mijn buik, hopelijk is dat met deze vegan versie niet het geval! (:

 11. Het kan je niet ontgaan zijn, vegan is booming!
  Op dit moment train om in het nederlandse team te komen met wedstrijdzwemmen. Ik zwem al 10 jaar en op nederlands niveau. Dit betekent 2x per dag in het bad trainen en daarbij nog fitnessen. Ik heb veel last van mijn darmen als ik te veel melkproducten tot me neem. Om genoeg eiwitten binnen te krijgen heb ik al meerdere vegan eiwit poeders geprobeerd (niet echt een groot succes). Ik zou deze zeker graag willen uitproberen :)

 12. Ik train nu of fit te blijven tijdens mn zwangerschap. En daarbij hoort ook eiwitpoeder!! Ivm lactose intolerantie gebruik ik al jaren vegan protein maar echt lekker qua smaak is het nooit! Dus het lijkt me super dit te winnen om nu een wel goed smakend protein poeder uit te proberen :)

  Het kan je niet ontgaan zijn, vegan is hot!!

 13. Wat een superleuke winactie!
  Ik doe sinds kort aan crossfit en merk toch dat ik niet altijd sterk genoeg ben. Daarnaast ga ik in oktober meedoen aan mijn allereerste obstacle run: de Harbour Run in Rotterdam. Mijn doel is dus ook vooral om sterker te worden. Ik probeer steeds meer vegetarisch (en af en toe vegan) te eten, dus een vegan eiwitpoeder past pefect bij mijn nieuwe leefstijl!

  Het kan je niet ontgaan zijn, vegan is booming!

 14. Interessant! Vegan is natuurlijk altijd beter dan dierlijk eiwit.. Ik train op het moment om mijn duurloop te verlengen! Het eerste doel is de halve marathon en dan het liefst in de prachtstad Berlijn. Maar na lange loopjes heb ik wel herstel eiwitten nodig! Als vegetariër is het extra belangrijk om erop te letten als je veel sport. Graag zou ik deze proberen!

 15. Interessant! Vegan is natuurlijk altijd beter dan dierlijk eiwit.. Ik train op het moment om mijn duurloop te verlengen! Het eerste doel is de halve marathon en dan het liefst in de prachtstad Berlijn. Maar na lange loopjes heb ik wel herstel eiwitten nodig! Als vegetariër is het extra belangrijk om erop te letten als je veel sport. Graag zou ik deze proberen

  Het kan je niet ontgaan zijn. Vegan is hot!

 16. Vegan is BOOMING! Én HOT, Net als ik straks, nu ik met Crossfit begonnen ben en hopelijk daardoor weer het plezier in sporten terugkrijg! ????????

 17. Vegan is hot en omdat ik merk dat mijn kracht op mijn 53e echt meer ondersteuning nodig heeft zou ik graag dit willen proberen als toevoeging in mijn eet patroon. Ben al heel goed bezig maar dit is de top van gezond en sportief gericht eten. Halve marathon in oktober wordt dan weer een eitje ❣️????????

 18. Wauw, eindelijk een vegan poeder wat wel een lekkere smaak heeft?!?! Dit zou een echte doorbraak zijn! ????
  Ivm een hormonale instabiliteit door cystes op mijn eierstokken, mag ik sinds kort geen zuivel meer, dus dag alle whey poeders ???? Maar vegan mag dus nog wel! Dit zou een super cadeau zijn om deze pot te winnen en mijn sportdoel om fit te blijven ondanks mn gekke hormonen voort te zetten.
  En, het kan je niet ontgaan zijn, Vegan is HOT !!

 19. Toffe winactie! Vegan is hot!

  Ik train momenteel voor een sprint triathlon en ik heb in het najaar nog wat hardloopwedstrijden op de planning staan! Die extra plantaardige eiwitten kan ik dus goed gebruiken want ik wil natuurlijk wel sterk aan de start staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek