0
Hulp bij motivatie, SUCCESVOL ZIJN, Werk aan je persoonlijke ontwikkeling by Dear Good Morning

Hoe staat het met jouw doelen voor 2018?

Ik weet niet hoe het met jullie zit maar 2018 hé.…WAAAAR is de tijd gebleven? Ik vind het ongelofelijk dat de laatste vier maanden van dit jaar alweer zijn aangebroken. De tijd van warme chocolademelk, pepernoten en stamppotten komt er langzaam weer aan (yes, yes en nog eens yes).

Maar laten we, voordat het jaar echt voorbij is, eens kijken naar onze doelen en dromen voor 2018. Want hoe staat het daar eigenlijk mee?


Hoe staat het met jouw doelen voor 2018? Tips

Ga ervoor!

Begin januari voelt altijd als een nieuwe start. Ik maak nooit echt “goede voornemens”, maar ik kijk naar wat ik wil veranderen in mijn leven. Dat kan op werkgebied zijn, een nieuwe sport leren of een x aantal boeken lezen bijvoorbeeld. Heb jij doelen voor jezelf gesteld? Vast wel!

Maar is het je ook al gelukt om dichter bij het behalen van deze doelen te komen? Grote kans dat je motivatie de afgelopen maanden wat is afgezwakt. Ik hoop namelijk dat je, net als ik, vooral op terrasjes hebt gezeten en hebt genoten van het mooie weer… Maar dat betekent helaas wel dat we samen de komende maanden nog even flink aan de bak moeten! Want doelen zijn er om behaald te worden, toch?

Fris beginnen

Kijk dus even bewust terug naar het begin van 2018.Wat waren je dromen, waar wilde jij staan aan het einde van het jaar? Misschien is niet alles meer haalbaar of zijn je doelen veranderd. Dat geeft niks, maar het is belangrijk dat je je motivatie weer even terug gaat vinden. De motivatie om alles uit je dag te halen en vooruit te gaan.

Hoe staat het met jouw doelen voor 2018? Tips

Een paar tips

Heb je een groot doel? Breek deze dan in kleine stukjes. Zo wordt het overzichtelijker en hou je je motivatie beter vast.
 Maak een planning. Zo kan je gelijk zien of het doel wat je hebt gesteld wel realistisch is.
 Bedenk een beloning voor jezelf als je je doel hebt behaald. Works wonders for me ?.

Let’s do this!

Dit vind jij vast ook leuk:

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AANMELDEN VOOR DE DEAR GOOD MORNING NIEUWSBRIEF
Je mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief. Meer info vind je bij mijn privacybeleid.