Hoe staat het met jouw doelen voor 2019?

Ik weet niet hoe het met jullie zit maar 2019 hé.…WAAAAR is de tijd gebleven? Ik vind het ongelofelijk dat de laatste vier maanden van dit jaar alweer zijn aangebroken. De tijd van warme chocolademelk, pepernoten en stamppotten komt er langzaam weer aan (yes, yes en nog eens yes). Maar laten we, voordat het jaar echt voorbij is, eens kijken naar onze doelen en dromen voor 2019. Want hoe staat het daar eigenlijk mee?


Hoe staat het met jouw doelen voor 2018? Tips

Ga ervoor!

Begin januari voelt altijd als een nieuwe start. Ik maak nooit echt “goede voornemens”, maar ik kijk naar wat ik wil veranderen in mijn leven. Dat kan op werkgebied zijn, een nieuwe sport leren of een x aantal boeken lezen bijvoorbeeld. Heb jij doelen voor jezelf gesteld? Vast wel!

Maar is het je ook al gelukt om dichter bij het behalen van deze doelen te komen? Grote kans dat je motivatie de afgelopen maanden wat is afgezwakt. Ik hoop namelijk dat je, net als ik, vooral op terrasjes hebt gezeten en hebt genoten van het mooie weer… Maar dat betekent helaas wel dat we samen de komende maanden nog even flink aan de bak moeten! Want doelen zijn er om behaald te worden, toch?

Fris beginnen

Kijk dus even bewust terug naar het begin van 2018.Wat waren je dromen, waar wilde jij staan aan het einde van het jaar? Misschien is niet alles meer haalbaar of zijn je doelen veranderd. Dat geeft niks, maar het is belangrijk dat je je motivatie weer even terug gaat vinden. De motivatie om alles uit je dag te halen en vooruit te gaan.

Hoe staat het met jouw doelen voor 2018? Tips

Een paar tips

Heb je een groot doel? Breek deze dan in kleine stukjes. Zo wordt het overzichtelijker en hou je je motivatie beter vast.
 Maak een planning. Zo kan je gelijk zien of het doel wat je hebt gesteld wel realistisch is.
 Bedenk een beloning voor jezelf als je je doel hebt behaald. Works wonders for me ?.

Let’s do this!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek