Winactie: fitness retreat in Ibiza met PUMA!

INTERSPORT vroeg mij enkele maanden geleden of ik naar Ibiza wilde. Ik mocht de nieuwste PUMA collectie Velvet Rope testen samen met meiden uit Engeland, Ierland en Fitgirls.nl.

In deze blog vind je alle toffe pics maar ook wel mijn grootste winactie ooit: JIJ KUNT EEN FITNESS RETREAT NAAR IBIZA WINNEN.

Het zou mijn allereerste keer worden en aangezien ik alleen maar toffe verhalen hoorde over Ibiza, wist ik dat het een succes zou worden. Met een vroege vlucht vloog ik naar het warme Ibiza. Daar werd ik opgevangen door Bart, co-founder van Pop Up Fitness. Vanuit Pop Up Fitness zouden wij de komende dagen aan de slag gaan, in samenwerking met INTERSPORT en dus de nieuwste kleding van PUMA.

WAT EEN LUXE

Bij aankomst kregen we meteen een superlekker (vegan) ontbijtje en werd ons verteld dat we de komende dagen een privé chef zouden hebben. WOW! Dat was een goed begin. Ook founder Olivia stelde zichzelf voor. Zij zou onze Personal Trainer worden de komende dagen. Ze showde meteen de nieuwste PUMA collectie genaamd Velvet Rope en geloof me, een super gaaf sport-setje!

POP UP FITNESS

Pop Up Fitness organiseert jaarlijks diverse retreats in o.a. Ibiza, in de mooiste villa’s die je maar kunt bedenken. Wij mochten als PUMA-meisjes nu ervaren hoe het is om bij zo’n retreat te zijn en wat je allemaal kunt verwachten. Al gauw werd duidelijk dat we elke dag gingen sporten: boksen, yoga, meditatie, en HIIT workouts.

Elke ochtend kregen we eerst een supergezond ontbijt en daarna gingen we aan de slag met de eerste workout. In de middag lekker lunchen en luieren aan het zwembad een daarna weer een workout. In de avond gingen we aan de slag met yoga of meditatie. De combinatie van keihard trainen, chillen aan het zwembad in een hangmat, de gezonde maaltijden en de uitjes naar het strand, maakten het weekend volledig compleet. Na zo’n retreatweekje ben je weer helemaal opgeladen en Ready to GO!

VELVET ROPE

De hele week liepen we als PUMA-meisjes door de villa. Elke morgen om 07:00 uur – ja ik meen het! – stond er een visagist voor ons klaar om ons ready te maken. Want naast het sporten waren we druk bezig met foto’s en video’s voor PUMA. Want JA! Wij zouden het gezicht worden voor deze nieuwste collectie. Ik krijg er nog steeds kippenvel van. Na drie dagen keihard werken, ben ik dan ook apetrots op het resultaat.

WINACTIE

Na al deze toffe pics en video’s die ik heb gemaakt, vind ik het nog toffer dat ik in samenwerking met INTERSPORT een hele toffe reis fitness retreat naar Ibiza mag verloten! Hoe? Check heel snel DEZE LINK en waag een gokje. Hopelijk ga jij samen met je vriend of vriendin naar Ibiza om een geweldige week te hebben. Oh… en uiteraard win je dan ook de PUMA Velvet Rope collectie!

  • Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met INTERSPORT en PUMA
  • Deze fitness retreat wordt 2x weggegeven. Voorwaarden vind je hier.

fitness retreat

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

  1. Wat een onwijs mooie winactie! Dit zou een ultieme manier zijn om mijn favoriete bezigheden te combineren. Ik wens jullie veel succes met het kiezen tussen alle gemotiveerde deelnemers! Wie weet tot dan ;)

  2. Is er al een winnaar bekend? Mijn email
    was gecrasht en kan verder niets vinden over bekende winnaars van de #intersport #ibiza #winactie ?.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek