Winactie: fitness retreat in Ibiza met PUMA!

IMG_8117

INTERSPORT vroeg mij enkele maanden geleden of ik naar Ibiza wilde. Ik mocht de nieuwste PUMA collectie Velvet Rope testen samen met meiden uit Engeland, Ierland en Fitgirls.nl.

In deze blog vind je alle toffe pics maar ook wel mijn grootste winactie ooit: JIJ KUNT EEN FITNESS RETREAT NAAR IBIZA WINNEN.

Het zou mijn allereerste keer worden en aangezien ik alleen maar toffe verhalen hoorde over Ibiza, wist ik dat het een succes zou worden. Met een vroege vlucht vloog ik naar het warme Ibiza. Daar werd ik opgevangen door Bart, co-founder van Pop Up Fitness. Vanuit Pop Up Fitness zouden wij de komende dagen aan de slag gaan, in samenwerking met INTERSPORT en dus de nieuwste kleding van PUMA.

WAT EEN LUXE

Bij aankomst kregen we meteen een superlekker (vegan) ontbijtje en werd ons verteld dat we de komende dagen een privé chef zouden hebben. WOW! Dat was een goed begin. Ook founder Olivia stelde zichzelf voor. Zij zou onze Personal Trainer worden de komende dagen. Ze showde meteen de nieuwste PUMA collectie genaamd Velvet Rope en geloof me, een super gaaf sport-setje!

POP UP FITNESS

Pop Up Fitness organiseert jaarlijks diverse retreats in o.a. Ibiza, in de mooiste villa’s die je maar kunt bedenken. Wij mochten als PUMA-meisjes nu ervaren hoe het is om bij zo’n retreat te zijn en wat je allemaal kunt verwachten. Al gauw werd duidelijk dat we elke dag gingen sporten: boksen, yoga, meditatie, en HIIT workouts.

Elke ochtend kregen we eerst een supergezond ontbijt en daarna gingen we aan de slag met de eerste workout. In de middag lekker lunchen en luieren aan het zwembad een daarna weer een workout. In de avond gingen we aan de slag met yoga of meditatie. De combinatie van keihard trainen, chillen aan het zwembad in een hangmat, de gezonde maaltijden en de uitjes naar het strand, maakten het weekend volledig compleet. Na zo’n retreatweekje ben je weer helemaal opgeladen en Ready to GO!

VELVET ROPE

De hele week liepen we als PUMA-meisjes door de villa. Elke morgen om 07:00 uur – ja ik meen het! – stond er een visagist voor ons klaar om ons ready te maken. Want naast het sporten waren we druk bezig met foto’s en video’s voor PUMA. Want JA! Wij zouden het gezicht worden voor deze nieuwste collectie. Ik krijg er nog steeds kippenvel van. Na drie dagen keihard werken, ben ik dan ook apetrots op het resultaat.

WINACTIE

Na al deze toffe pics en video’s die ik heb gemaakt, vind ik het nog toffer dat ik in samenwerking met INTERSPORT een hele toffe reis fitness retreat naar Ibiza mag verloten! Hoe? Check heel snel DEZE LINK en waag een gokje. Hopelijk ga jij samen met je vriend of vriendin naar Ibiza om een geweldige week te hebben. Oh… en uiteraard win je dan ook de PUMA Velvet Rope collectie!

  • Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met INTERSPORT en PUMA
  • Deze fitness retreat wordt 2x weggegeven. Voorwaarden vind je hier.

fitness retreat

Dit vind jij vast ook leuk:

15 Responses to “Winactie: fitness retreat in Ibiza met PUMA!”

Avatar

september 04, 2017 at 7:49 am, Lianne said:

Wat een super leuke actie! Ik heb gelijk meegedaan ?

Reply

Avatar

september 04, 2017 at 11:25 am, Kim Coenen said:

Gaaf! Ik waag ook een poging!

Reply

Avatar

september 04, 2017 at 3:28 pm, Anja said:

Supertoffe actie. Wat sta jij te shinen man!!! Uiteraard heb ik meegedaan, duimen maar 🙂

Reply

Avatar

september 04, 2017 at 4:08 pm, Jessie said:

Leuk, ik doe zeker mee voor mij en m’n beste vriendinnetje!

Reply

Avatar

september 04, 2017 at 4:17 pm, Bianca said:

Wat leuk om te lezen en wat een gaaf filmpje was het, ziet er zo gezellig en mooi uit.

Reply

Avatar

september 04, 2017 at 4:35 pm, Anouk said:

Weer een vette winactie! Poging gewaagd!

Reply

Avatar

september 04, 2017 at 4:55 pm, Femke said:

Wat een onwijs toffe actie, ik ga zeker proberen dit te winnen, lijkt me fantastisch!

Reply

Avatar

september 05, 2017 at 8:59 am, Linda said:

Super leuk, mee gedaan. Hopelijk goed nieuws 😉

Reply

Avatar

september 05, 2017 at 2:03 pm, sophia said:

Wauw super cool, wat een ervaring!

Reply

Avatar

september 06, 2017 at 4:53 pm, Tess Oude Weernink said:

Wauw, zo tof! Ik ga duimen ?

Reply

Avatar

september 09, 2017 at 3:19 pm, lucilla said:

wat een ontzettend leuke en gave actie!
Ik ga duimen en wie weet <3

Reply

Avatar

september 09, 2017 at 3:21 pm, lucilla said:

echt super leuk dat er zoiets bedacht word
ik ga duimen, ben benieuwd

Reply

Avatar

september 11, 2017 at 8:03 pm, Martine said:

Wat een onwijs mooie winactie! Dit zou een ultieme manier zijn om mijn favoriete bezigheden te combineren. Ik wens jullie veel succes met het kiezen tussen alle gemotiveerde deelnemers! Wie weet tot dan 😉

Reply

Avatar

september 20, 2017 at 1:47 pm, Madelon (@puurmaddie) said:

Op het nippertje doe ik ZEKER nog mee!!!!!!

Reply

Avatar

november 09, 2017 at 5:55 pm, Romy said:

Is er al een winnaar bekend? Mijn email
was gecrasht en kan verder niets vinden over bekende winnaars van de #intersport #ibiza #winactie ?.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Extra ochtendmotivatie in je MAILbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

  • Tips om je DGM-routine sneller voor elkaar te krijgen
  • Je bent als eerst op de hoogte van events of talks
  • Altijd een persoonlijk bericht
  • Kortingen en extra win-acties

Een ochtendmens is..

Goedeslaper
Betere slaper
Doelen
Gemotiveerd
Fitter
Fitter

Je ochtend besteden aan..

hotspots icon
Workouts
Challenges
Challenges
Gekheid
Hotspots