Dear Good Morning

The Iceland Trail

Van 17 tot en met 24 augustus gaan we samen The Iceland Trail lopen. De Laugavegur Route is één van de de bekendste trail routes! Je zal in 1 week tijd zo’n 80 kilometer afleggen. Je wandelt over vulkanische gebieden, over rotsen, lava en sneeuwvlaktes. Een magisch avontuur! 

Checkk snel wat beelden!

Video afspelen

Lief Ochtendgekkie,

Afgelopen zomer heb ik The Iceland Trail mogen ervaren. Totaal uit mijn comfortzone. Elke dag wandelen, 4 seizoenen op 1 dag ervaren en vooral het slapen in een tentje was een groot avontuur. Maar als ik het morgen weer kon overdoen, sta ik meteen klaar! Het was de meest magische reis die ik ooit heb mogen meemaken. IJsland is adembenemend en hoe zwaar de trail soms kan zijn, de natuur maakt alles goed. Ik wil andere Ochtendgekkies de kans geven om samen deze reis te ervaren. 

Samen gaan we van 17 tot en met 24 augustus 2024 lopen van Landmannalaugar naar Þórsmörk Husadalu. Elke dag zal anders zijn! Ga jij met mij mee?

X Lienke

Op avontuur!

Datum

17 - 24 aug. 2024

Basisprijs

V.a. €540,- (excl. vlucht)

Hoe lang

8 dagen

Capaciteit

+/- 35 deelnemers

Programma opzet

Dag 2

Dag 3

Dag 5

Ontdek het adembenemende IJsland tijdens een meerdaagse tocht over de Laugavegur. Wandel van shelter naar shelter langs vulkanen, warmwaterbronnen en geisers op één van de mooiste wandelroutes ter wereld en eindig de reis op de groene vlaktes van Thorsmork.

In samenwerking met Travelbase organiseer ik een speciale Dear Good Morning editie. 

  • Travelbase verzorgt de reis;
  • Zij kunnen je vliegtickets en materiaal regelen;
  • Denk aan een tent, slaapzak, kookgerei en het voedselpakket;
  • Je kan ook voor het basis-pakket gaan en zelf alles meenemen!
  • Via deze link kan je alle informatie vinden over de organisatie en kosten. 

Meld je aan via onderstaande knop om met deze speciale editie mee te gaan. 

Ik weet genoeg, boeken maar!

Gebruik wachtwoord: Iceland

Veelgestelde vragen

De reis wordt georganiseerd door Travelbase. We hebben één speciale Dear Good Morning editie van 17 – 24 augustus. Via dit formulier kan je je aanmelden. Gebruik wachtwoord Iceland

Heel gevarieerd. Ik heb The Iceland Trail afgelopen zomer gelopen en toen hadden we een groep van 30 deelnemers bestaande uit solo travellers, stelletjes en  vriendengroepen (2-3 tal). De leeftijd lag tussen de 28 en 60 jaar. 

Ik verwacht voor de Dear Good Morning Editie voornamelijk vrouwen want dit is mijn doelgroep. Maar iedereen is welkom!

Travelbase kan letterlijk alles voor je regelen! Van vlucht, voedselpakketten, tent, slaapzak, matje tot aan bagage transfer. Dit is ook wel de ALL IN Package en zou ik zeker aanraden!

Ja, ik zou deze trail alleen aanraden als je enigszins sportief bent. De trail kan vrij pittig zijn en in 1 week 80 kilometer afleggen met hoogtemeters en soms veel klimmen, is niet voor iedereen weggelegd. Travelbase deelt tevens een trainingsschema om je optimaal voor te bereiden. 

Je kan een voedselpakket bij je reis boeken. Je krijgt dan drie maaltijden per dag. Dit is een zakje waar je alleen water bij hoeft te doen. Verwacht dus geen hele maaltijden, het is leven met wat we hebben!

Als je een single reis boekt, slaap je alleen in een tent. Je kan je eigen tent meenemen of via Travelbase eentje huren. Mocht je een tent willen delen, is het aan te raden om lid te worden van onze Telegram waar je reisgenoten kan ontmoeten. 

Je kan ons altijd mailen op [email protected] en we denken en kijken graag even met je mee!

 

Ik weet voldoende!

* inschrijving via travelbase

Meer grip op je leven door de ochtend voor jezelf te nemen.

“Een community vol ochtendgekken, gelijkgestemden en mensen die net zoals jij meer uit het leven willen halen.”

Klik op de video en zie wat je kan verwachten

Video afspelen

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek