Ik ga op vakantie en neem mee…

Wat er niet mag ontbreken in je koffer

De zomer komt eraan en dat betekent voor velen van ons tijd voor vakantie! Vaak zijn echter onze (sport)doelen opeens met de noorderzon verdwenen zodra we het vliegtuig instappen. Bullshit!

Zorg gewoon voor een goede voorbereiding en neem een extra dosis motivatie mee in je koffer. Deze items zijn volgens ons onmisbaar voor een relaxte en sportieve break.

Workout

Te heet op je bestemming om te sporten? Sorry, maar met dat excuus kan je dus echt niet meer aankomen. Ook op vakantie bestaat er zoiets als een wekker, en ook dan is de ochtend het perfecte moment om aan de slag te gaan! Download voor je gaat een aantal van mijn HIIT trainingen en gooi een weerstandband in je koffer voor wat extra uitdaging. En nu niet aankomen met dat je daar geen plek voor hebt hé? Je kan er prima een in een paar schoenen stoppen. Nog geen weerstandband in huis? Gebruik natuurlijk de kortingscode DEARGOODMORNING als je er een aanschaft bij Body & Fit.

Gezonde snacks

Natuurlijk horen ijsjes en lekker eten bij vakantie. Genieten is verplicht! Maar maak het jezelf makkelijk en stop wat healthy snacks in je koffer. Zo grijp je niet elke keer naar zoetigheid of iets anders wat helemaal niet voedzaam is. Onze favorieten, en die van Dear Good Morning lezers vind je hier.

Lees- en luistervoer

Is er iets fijner dan op het strand of aan de rand van het zwembad liggen met een goed boek? Kies in plaats van fictie voor een portie motivatie! Bedenk voor je op reis gaat waar je meer over wilt weten en bestel een aantal leuke boeken voor op het strand. Of download een goede podcast voor tijdens een lange hike. Zowel op het gebied van sport als motivatie hebben we de beste voor je op een rijtje gezet.

Relax, relax, relax

Natuurlijk HET belangrijkste tijdens je vakantie is ontspanning. En is er dan iets relaxter dan dobberen op een luchtbed? Reserveer direct een plekje in je koffer voor een leuk exemplaar. De flamingo’s en eenhoorns vliegen je om de oren, dus wees eens origineel. Neem een lama

Wat mag er niet in jouw koffer ontbreken?

Dit vind jij vast ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Extra ochtendmotivatie in je MAILbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

  • Tips om je DGM-routine sneller voor elkaar te krijgen
  • Je bent als eerst op de hoogte van events of talks
  • Altijd een persoonlijk bericht
  • Kortingen en extra win-acties

Een ochtendmens is..

Goedeslaper
Betere slaper
Doelen
Gemotiveerd
Fitter
Fitter

Je ochtend besteden aan..

hotspots icon
Workouts
Challenges
Challenges
Gekheid
Hotspots