Dear Good Morning

Journal

Na de bestseller Dear Good Morning het boek, lanceerde ik in 2022 de Dear Good Morning journal. In 10 weken tijd de perfecte ochtendroutine creëren, inclusief leuke opdrachten.

Creëer jouw perfecte ochtendroutine

In slechts 10 weken met de Dear Good Morning Journal

De journal is voor mensen die:

Meer grip op je leven door de ochtend voor jezelf te nemen.

Creëer in 10 weken tijd de perfecte ochtendroutine voor jou. Door middel van opdrachten, tips, challenges en elke dag de journal in te vullen, zal je binnen no time meer tijd voor jezelf hebben en met een lach uit bed springen. Pak de ochtend voor jezelf! Deze journal gaat jou helpen om meer uit het leven te halen en écht de ochtend te ownen. Ook voor ouders!

What to expect?

10 WEKEN

10 weken ga jij aan de slag met deze journal. Elke dag pak je enkele minuten om de journal in te vullen. Zoals affirmaties, reflectie en jouw ochtendmoment. Na elke week krijg je reflectie-vragen om zo steeds dichterbij jouw perfecte ochtendroutine te komen.

OPDRACHTEN

De journal biedt een duidelijk stappenplan hoe je de ochtend voor jezelf kan nemen. Wat zijn je wensen? Hoe breng je die in de praktijk? Hoe begin je aan een eigen ochtendroutine? Inclusief meditatie tips, workouts (met video) en leuke challenges.

INSPIRATIE

De journal staat vol voorbeelden, tips, hulpmiddelen en affirmaties om écht de stap te zetten naar de mooiste ochtendroutines die jij voor jezelf wil maken. Aan het einde van de journal vind je nog extra ruimte voor notities.

Ja! ik wil vol energie opstaan!

Samen aan de slag voor een perfecte ochtendroutine

"Ik deed nooit aan journallen"

Ik was al druk genoeg. Waarom zou ik dan ook nog eens gaan journallen? In een boekje van me afschrijven. Zonde van mijn tijd! Dacht ik…

“Journallen is letterlijk zelftherapie!”

Journallen geeft je inzicht in je wensen, gedachtes en ontwikkeling. Sinds ik een jaartje aan het journallen ben, ontdek ik zoveel meer over mezelf en wat ik eigenlijk écht wil in het leven. Elke ochtend enkele minuten journallen gaat je meer inzichten geven dan je nu denkt! Ik ben zo blij dat ik nu tijd vrij maak om elke ochtend mijn journal erbij pak!

Veelgestelde vragen

De journal kan je via Bol.com,  je plaatselijke boekwinkel of via onze eigen webshop bestellen!

Een journal wordt ook wel dagboek of logboek genoemd. Het is een boek waar je in kan schrijven. Journallen kan je enorm helpen bij het ordenen van gedachten, bewust leven, meer positiviteit en het volgen van je eigen pad. In de Dear Good Morning journal ga je 10 weken lang elke dag schrijven. Je gaat veel meer inzicht krijgen in jouw ochtenden en wensen!

De journal kost 21,99 euro inclusief 9% btw.

Nee, maar het vult elkaar wel erg mooi aan!

Meer grip op je leven door de ochtend voor jezelf te nemen.

“Een community vol ochtendgekken, gelijkgestemden en mensen die net zoals jij meer uit het leven willen halen.”

Klik op de video en zie wat je kan verwachten

Video afspelen

Dear Good Morning

PROBEER DE COMMUNITY NU 7 DAGEN GRATIS!

De leukste start van je dag met de Dear Good Morning Community. Elke doordeweekse ochtend staat er een trainer voor je klaar om samen te sporten vanuit de woonkamer.
Yoga, HIIT, krachtles tot aan zumba. De lessen zijn 30 minuten en starten om 06.00 of 06.30 uur. Alles kan je altijd terugkijken.

Ontdek ons maand-thema inclusief leuke challenges en voor je het weet spring jij energiek uit bed. De leukste ochtend community van Nederland met +250 leden.

Let op, je ontvangt binnen 5 minuten een mail met meer informatie en de toegang tot de Community. Check ook je spambox.

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Zoek