Dé journal voor
energieke ochtenden

Journal

Creëer in 10 weken tijd de perfecte ochtendroutine voor jou. Door middel van opdrachten, tips, challenges en elke dag de journal in te vullen, zal je binnen no time meer tijd voor jezelf hebben en met een lach uit bed springen. Pak de ochtend voor jezelf! Deze journal gaat jou helpen om meer uit het leven te halen en écht de ochtend te ownen. Ook voor ouders!

"Ik mocht de journal al uitproberen. Het geeft me zoveel overzicht op de vroege morgen! Meer rust en inzicht in wat ik wil."
Nathalie
Freelancer
"Het is zo fijn om, nog voor mijn kinderen wakker worden, te journallen. Heel even focus op mezelf en mijn intenties voor de dag zetten.
Suus
Kinderyogadocent

10 WEKEN

10 weken ga jij aan de slag met deze journal. Elke dag pak je enkele minuten om de journal in te vullen. Zoals affirmaties, reflectie en jouw ochtendmoment. Na elke week krijg je reflectie-vragen om zo steeds meer dichterbij jouw perfecte ochtendroutine te komen.

OPDRACHTEN

De journal biedt een duidelijk stappenplan hoe je de ochtend voor jezelf kan nemen. Wat zijn je wensen? Hoe breng je die in de praktijk? Hoe begin je aan een eigen ochtendroutine? Inclusief meditatie tips, workouts (met video) en leuke challenges.

INSPIRATIE

De journal staat vol voorbeelden, tips, hulpmiddelen en affirmaties om écht de stap te zetten naar de mooiste ochtendroutines die jij voor jezelf wilt maken. Aan het einde van de journal vind je nog extra ruimte voor notities.

Met deze journal zal je:

DE ALLEREERSTE OCHTEND JOURNAL

Voor Ochtendgekkies, nieuwsgierigen of mensen die graag meer uit het leven willen halen. Willen opstaan met volle energie en weten dat ze de dag voor zichzelf beginnen. Breng je ochtend next level!

Ja! ik wil vol energie opstaan!

"Ik deed nooit aan journallen"

Ik was al druk genoeg. Waarom zou ik dan ook nog eens gaan journallen? In een boekje van me afschrijven. Zonde van mijn tijd! Dacht ik…

“Journallen is letterlijk zelftherapie!”

Journallen geeft je inzicht in je wensen, gedachtes en ontwikkeling. Sinds ik een jaartje aan het journallen ben, ontdek ik zoveel meer over mezelf en wat ik eigenlijk écht wil in het leven. Elke ochtend enkele minuten journallen gaat je meer inzichten geven dan je zal denken! Ik ben zo blij dat ik nu tijd vrij maak om elke ochtend mijn journal erbij pak!.

"Journallen kan je enorm helpen bij het ordenen van gedachten, bewust leven, meer positiviteit en het volgen van je eigen pad!"
Dear good morning sport bh x myprotein
Lienke
Auteur

FAQ

26 oktober 2022 is de dag dat we met z’n allen massaal kunnen gaan journallen!

De journal kan je via Bol,  je plaatselijke boekwinkel of via onze eigen webshop!

Een journal wordt ook wel dagboek of logboek genoemd. Het is een boek waar je in kan schrijven. Journallen kan je enorm helpen bij het ordenen van gedachten, bewust leven, meer positiviteit en het volgen van je eigen pad. In de Dear Good Morning journal ga je 10 weken lang elke dag schrijven. Je gaat veel meer inzicht krijgen in jouw ochtenden en wensen!

De journal kost 21,99 euro inclusief 9% btw.

Yes! ik wil deze journal!