Dé journal voor energieke ochtenden

26 OKTOBER IN DE WINKELS

Journal

Creëer in 10 weken tijd de perfecte ochtendroutine voor jou. Door middel van opdrachten, tips, challenges en elke dag de journal in te vullen, zal je binnen no time meer tijd voor jezelf hebben en met een lach uit bed springen. Pak de ochtend voor jezelf! Deze journal gaat jou helpen om meer uit het leven te halen en écht de ochtend te ownen. Ook voor ouders!

10 WEKEN

10 weken ga jij aan de slag met deze journal. Elke dag vul je je ochtendroutine en reflectie in. Je krijgt elke dag begeleiding. 

Elke dag pak je enkele minuten om de journal in te vullen. Zoals affirmaties, reflectie en jouw ochtendmoment.

OPDRACHTEN

De journal biedt een duidelijk stappenplan hoe je de ochtend voor jezelf kan nemen. Wat zijn je wensen? Hoe breng je die in de praktijk? Hoe begin je aan een eigen ochtendroutine?

INSPIRATIE

De journal staat vol voorbeelden, tips, opdrachten, workouts, challenges en quotes om écht de stap te zetten naar de mooiste ochtendroutines die jij voor jezelf wilt maken. 

DE ALLEREERSTE OCHTEND JOURNAL

Voor Ochtendgekkies, nieuwsgierigen of mensen die graag meer uit het leven willen halen. Willen opstaan met volle energie en weten dat ze de dag voor zichzelf beginnen. Breng je ochtend next level!

Dear Good Morning is gezien in

26 OKTOBER GAAN WE LOS

Een kaart als bedankje!

Een pre order is onwijs belangrijk voor mij als auteur. De boekenwinkels zien dat er interesse is in mijn product en dat kan ervoor zorgen dat mijn boek beter zichtbaar wordt. Daarom wil ik iedereen die een pre order plaatst een bedankje sturen. 

  • Plaats een pre order (bijvoorbeeld via Bol.com of je plaatselijke boekwinkel).
  • Mail je pre order bewijs + je adres naar shop@deargoodmorning.com.
  • Je bedankje wordt in oktober gestuurd.

In verband met privacy regels moet je, om het bedankje te ontvangen, zelf mailen! Je geeft dan toestemming dat ik je adres mag gebruiken voor een kaartje.

" We zijn nog druk bezig met het design, dus ik hoop je gauw meer te kunnen laten zien"
Dear good morning sport bh x myprotein
Lienke
Auteur

FAQ

De journal komt op 18 oktober uit. Wanneer je hem nu bestelt, wordt de journal als eerste bij jou bezorgd!

De journal kan je via je plaatselijke boekwinkel bestellen of via bol.com.

Een journal wordt ook wel dagboek of logboek genoemd. Het is een boek waar je in kan schrijven. In de Dear Good Morning journal ga je 10 weken lang elke dag schrijven.

De journal kost 21,99 euro inclusief 9% btw.

Een pre order is ontzettend belangrijk voor mij als auteur omdat boekwinkels zien: “Hee, er is interesse in dit boek!” Zo kunnen ze mijn boek hopelijk meer in de spotlights zetten. 

Als je een pre order plaatst krijg je tevens een bedankje. Hiervoor mag je je pre order bewijs en je adres mailen naar shop@deargoodmorning.com. Je geeft dan toestemming dat we je adres eenmalig mogen gebruiken om het kaartje op te sturen in oktober.

Bestellen

Journal

Ga direct aan de slag met de journal. In 10 weken naar meer energie op de vroege morgen!

dear good morning boek cover

boek

Bestel direct het Dear Good Morning boek om de succesformule van Dear Good Morning te leren. Inclusief tips om beter te slapen.