Kerst HIIT-workout 2018

Kerst_Facebook_DGM_v1

Ook dit jaar heeft Dear Good Morning weer een kerst HIIT-workout. Want ook met kerstmis is het heerlijk om te gaan sporten. Juist lekker, zodat je daarna ongestoord kan genieten van het kerstdiner. Daag je familie, vrienden en kennissen uit want… er vallen ook hele toffe prijzen te winnen. Vind in deze blog de kerst HIIT-workout 2018.

Het is een simpel. Ik houd van een workout. Zeker met kerst. De hele familie uitdagen. Met z’n allen in de woonkamer of in de achtertuin. Deze kerst HIIT-workout kan overal, er zijn dus geen excuses! Het leuke aan deze workout is dat je in een zeer korte tijd doorweekt bent, veel calorieën verbrandt en je superfit en sterk voelt. Na deze workout kan je nog meer genieten van het kerstdiner, wedden?
Om je extra te stimuleren maak je ook nog eens kans op hele toffe prijzen, zoals Body&Fit paketten of de JBL Endurance Peak. Dé perfecte oordopjes voor een HIIT-workout. Waar wacht je nog op?

Hoe? Wanneer?

Er is dit jaar één kerst HIIT-workout. De workout duurt 25-30 minuten. Doe de workout op 1e, 2e of 3e kerstdag en deel hiervan een bewijs op social media.
Dit kan op mijn Facebook-pagina, je kan mij taggen op Instagram en gebruik de #deargoodmorning en #kersthiitworkout. Zorg dat ik je posts kan zien (openbaar) en maak kans op één van de leuke prijzen. De winnaars maak ik 28 december bekend. Je mag de workout natuurlijk elke dag doen en elke dag meedoen.

DUS…

Doe de kerst HIIT-workout 2018 en deel je foto/video en maak kans op toffe prijzen.

HO HO HO merry workout Christmas

KERST HIIT WORKOUTS 2018 van Dear Good Morning

Dit vind jij vast ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Extra ochtendmotivatie in je MAILbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

  • Tips om je DGM-routine sneller voor elkaar te krijgen
  • Je bent als eerst op de hoogte van events of talks
  • Altijd een persoonlijk bericht
  • Kortingen en extra win-acties

Een ochtendmens is..

Goedeslaper
Betere slaper
Doelen
Gemotiveerd
Fitter
Fitter

Je ochtend besteden aan..

hotspots icon
Workouts
Challenges
Challenges
Gekheid
Hotspots