KERST HIIT WORKOUT 2020

Yes, ook dit jaar hebben we weer de officiële #kersthiitworkout voor je klaarstaan! Twee workouts die je op eerste en tweede kerstdag voltooid. Deel daarnaast een foto of video op social media en win ook nog eens toffe prijzen. Kom maar door met die fitte kerst. Hoe doe je mee?

Dit is de vierde editie van de #kersthiitworkout. Vier jaar geleden maakte ik workouts voor mezelf en dat deelde ik op social media. Toen onbekenden de workouts overnamen en mijn hashtag gebruikten, begon ik het idee van de #kersthiitworkout uit te rollen. Ieder jaar groter en groter. Vorig jaar deden honderden mensen mee. Zo motiverend, zo gezellig en zo gezond!

Zo doe je mee

Meedoen is gratis en supersimpel. Hieronder staan twee workout-video’s. We hebben een 12 minuten durende HIIT voor eerste kerstdag en een 12 minuten durende HIIT voor tweede kerstdag.

 • Kies de juiste workout (op 25 december is dat video 1 en op 26 december is dat video 2). De video’s staan hieronder en anders vind je hier video 1 en hier video 2.
 • Doe de workout gezellig met ons mee. Druk op PLAY en gaan.
 • Deel je ervaring, selfie, video of bezwete kop met #kersthiitworkout en #supportervansport.
 • Zorg dat je profiel open staat, zodat we ook echt je content kunnen zien
 • Geniet van je kerst en je fitte energieke start.
 • In de avond van zowel eerste als tweede kerstdag maken wij de winnaars bekend. Iedereen die meedoet maakt namelijk kans op leuke prijzen. Extra motiverend om lekker te sporten.

Hoe kan je prijzen winnen?

Een extra stimulans om te weten dat je naast een energieke start, ook nog toffe prijzen kan winnen als je je content deelt met #kersthiitworkout en #supportervansport. Ik zet de fantastische prijzen even op een rij voor je.

Prijzen voor eerste kerstdag

 • Hoofdprijs: Vakantie voor 4 personen in EuroParcs.
 • 2e prijs: Cheque van 100 euro om te besteden bij Myprotein
 • 3e prijs: Dear Good Morning-goodiebag

Prijzen voor tweede kerstdag

 • Hoofdprijs: Fitbit Sense
 • 2e prijs: Cheque van 100 euro om te besteden bij Myprotein
 • 3e prijs: Dear Good Morning-goodiebag

Uiteraard hoop ik dat meedoen aan de #kersthiitworkout je al als een winnaar laat voelen! Deel je content en motiveer zoveel mogelijk mensen. Zijn we toch een beetje samen dit jaar en ik denk dat dat het allerbelangrijkste is.

Workout voor eerste kerstdag

Workout voor tweede kerstdag

Good to know

 • De workouts doe je met je eigen lichaamsgewicht
 • Gebruik voor sommige oefeningen een matje of een handdoek
 • Je kan de workouts overal doen (binnen/buiten)
 • Ik laat verschillende opties zien voor oefeningen. Luister altijd naar je lichaam
 • Drink na de workout voldoende water en stretch goed uit
 • Dear Good Morning is niet verantwoordelijk voor ongevallen

Supporter van Sport

Ik vind het geweldig dat mijn partner Univé Supporter van Sport dit jaar de #kersthiitworkout ondersteunt. Volg de Instagram-pagina van SVS vooral voor nog meer sportmotivatie. En houd tevens de kanalen van SVS in de gaten, want we starten begin januari met een leuke challenge.

#KERSTHIITWORKOUT 2020

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek