Kom uit je winterdip met Zespri kiwi!

Het is een vaak vergeten fruitsoort, terwijl de kiwi zoveel voordelen heeft. Waarom jij elke ochtend een kiwi zou moeten eten? Om uit die winterdip te komen! Februari is voor veel mensen een lastige tijd omdat de goede voornemens langzaam beginnen te verwateren en de lente nog even op zich laat wachten. Hét moment om een einde te maken aan jouw winterdip. Met Zespri kiwi’s kom je het laatste deel van de winter vol energie door!

Weet waarom je kiwi’s kiest

Naast dat kiwi’s lekker smakelijk en sappig zijn, zijn kiwi’s ook nog eens super goed voor jouw gezondheid. Kiwi’s zitten bomvol vitamine C en dat is essentieel voor onze gezondheid. Ons lichaam kan deze vitamine niet zelf aanmaken dus moeten we ze uit voeding halen. Zespri kiwi’s bevatten veel vitamine C. Eén Zespri SunGold kiwi bevat zelfs meer vitamine C dan sinaasappels (2.3g/100). Easy peasy dus!

Dear Good Morning Zespri Kiwi

Daarnaast helpt de kiwi bij de spijsvertering, stoelgang en helpt constipatie te voorkomen. Zespri kiwi’s zijn een natuurlijke bron van vezels (88mg/100). Ze bevatten actinidine, een natuurlijk enzym dat verschillende voedingseiwitten sneller afbreekt. Dit komt alleen voor in kiwi’s, vooral bij de Zespri Green kiwi. Een echte gezondheidsbooster die kiwi’s!

Maak van iedere dag een kiwi dag

Zoals jullie weten ben ik gek op kiwi’s! Ik start iedere dag met het eten van een kiwi, gewoon zo uit de hand, door een smoothie of in mijn ontbijtbowl. De kiwi is super makkelijk toe te voegen aan jouw ochtendroutine en zorgt voor een energieke start van de dag. In deze blog geef ik je meer inspiratie om het eten van een kiwi toe te voegen aan jouw routine. Let’s go!

Dear Good Morning Zespri Kiwi

Doe mee met de challenge

Ik doe weer mee met de Skip je Winterdip Challenge van Zespri om ons allemaal net even een extra boost te geven. Even werken aan die weerstand zodat we straks gezond de lente tegemoet gaan. Doe je mee?

Download hier jouw challengeboekje en #skipjewinterdipmetzespri. Gooi je fruitschaal vol met kiwi’s en het afvinken kan beginnen. Elke dag dat je een kiwi hebt gegeten mag je een vinkje zetten. Laten we samen een beetje gezonder de winter doorkomen! Succes!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

PROBEER DE COMMUNITY NU 7 DAGEN GRATIS!

De leukste start van je dag met de Dear Good Morning Community. Elke doordeweekse ochtend staat er een trainer voor je klaar om samen te sporten vanuit de woonkamer.
Yoga, HIIT, krachtles tot aan zumba. De lessen zijn 30 minuten en starten om 06.00 of 06.30 uur. Alles kan je altijd terugkijken.

Ontdek ons maand-thema inclusief leuke challenges en voor je het weet spring jij energiek uit bed. De leukste ochtend community van Nederland met +250 leden.

Let op, je ontvangt binnen 5 minuten een mail met meer informatie en de toegang tot de Community. Check ook je spambox.

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Zoek