blog

Kom uit je winterdip met Zespri kiwi!

Het is een vaak vergeten fruitsoort, terwijl de kiwi zoveel voordelen heeft. Waarom jij elke ochtend een kiwi zou moeten eten? Om uit die winterdip te komen! Februari is voor veel mensen een lastige tijd omdat de goede voornemens langzaam beginnen te verwateren en de lente nog even op zich laat wachten. Hét moment om een einde te maken aan jouw winterdip. Met Zespri kiwi’s kom je het laatste deel van de winter vol energie door!

Weet waarom je kiwi’s kiest

Naast dat kiwi’s lekker smakelijk en sappig zijn, zijn kiwi’s ook nog eens super goed voor jouw gezondheid. Kiwi’s zitten bomvol vitamine C en dat is essentieel voor onze gezondheid. Ons lichaam kan deze vitamine niet zelf aanmaken dus moeten we ze uit voeding halen. Zespri kiwi’s bevatten veel vitamine C. Eén Zespri SunGold kiwi bevat zelfs meer vitamine C dan sinaasappels (2.3g/100). Easy peasy dus!

Dear Good Morning Zespri Kiwi

Daarnaast helpt de kiwi bij de spijsvertering, stoelgang en helpt constipatie te voorkomen. Zespri kiwi’s zijn een natuurlijke bron van vezels (88mg/100). Ze bevatten actinidine, een natuurlijk enzym dat verschillende voedingseiwitten sneller afbreekt. Dit komt alleen voor in kiwi’s, vooral bij de Zespri Green kiwi. Een echte gezondheidsbooster die kiwi’s!

Maak van iedere dag een kiwi dag

Zoals jullie weten ben ik gek op kiwi’s! Ik start iedere dag met het eten van een kiwi, gewoon zo uit de hand, door een smoothie of in mijn ontbijtbowl. De kiwi is super makkelijk toe te voegen aan jouw ochtendroutine en zorgt voor een energieke start van de dag. In deze blog geef ik je meer inspiratie om het eten van een kiwi toe te voegen aan jouw routine. Let’s go!

Dear Good Morning Zespri Kiwi

Doe mee met de challenge

Ik doe weer mee met de Skip je Winterdip Challenge van Zespri om ons allemaal net even een extra boost te geven. Even werken aan die weerstand zodat we straks gezond de lente tegemoet gaan. Doe je mee?

Download hier jouw challengeboekje en #skipjewinterdipmetzespri. Gooi je fruitschaal vol met kiwi’s en het afvinken kan beginnen. Elke dag dat je een kiwi hebt gegeten mag je een vinkje zetten. Laten we samen een beetje gezonder de winter doorkomen! Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DIT VIND JE VAST OOK LEUK: