Kortingscode DEARGOODMORNING Body&Fit: altijd 10% korting

Zoals jullie weten ben ik groot fan van Body&Fit. Ik werk dan ook al jaren met Body&Fit samen en ik bestel er zelf ook heel vaak. Met de kortingscode DEARGOODMORNING krijg je 10% korting op je gehele bestelling. Deze code is altijd geldig! Zonde om ‘m niet te gebruiken, toch?

Kortingscode Body&Fit: DEARGOODMORNING

Body&Fit voor een healthy lifestyle

Al jaren bestel ik regelmatig bij Body&Fit. Op hun website verkopen ze sportvoeding, voedingssupplementen, dieetproducten en meer voor een healthy lifestyle. Sinds kort verkopen ze ook beautyproducten. Ideaal! Heb je de ene dag besteld, dan heb je het de volgende dag al in huis. Lekker makkelijk.

Mijn lievelingsproducten

Wat er eigenlijk altijd mijn winkelmandje ingaat? In ieder geval voldoende eiwitrepen. Deze eiwitrepen van Barebells in de smaak Hazulnut&Nougat vind ik heerlijk, maar ook de smart bars van Body&Fit sla ik altijd wel in.

Sinds ik geen vlees meer eet, vul ik mijn eiwitten regelmatig aan met een protein-shake. Daarvoor gebruik ik de Whey Perfection. Ik kies gewoon voor naturel, maar je hebt echt keuze uit meer dan twintig smaken.

En mijn guilthy pleasure: deze smart chips. Ik ben gek op chips en kan zo een hele zak leegeten. Daarom zijn deze kleine zakjes ideaal, want er zit maar 94 kcal in een zakje.

Sinds Body&Fit ook beautyproducten verkoopt, sla ik ook altijd mijn favoriete gezichtsreiniger van Neutral in.

Bestellen met korting

Gooi je winkelmandje vol met je favoriete producten en vul bij het afrekenen de kortingscode Body&Fit: DEARGOODMORNING in. Gewoon mijn naam, aan elkaar, met hoofdletters. Je krijgt meteen 10% korting op alles. Zo simpel is het.

Body en fit deargoodmorning kortingscode

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij maandelijks of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!