Kortingscode DEARGOODMORNING Body&Fit: altijd 10% korting

Body en fit deargoodmorning kortingscode

Zoals jullie weten ben ik groot fan van Body&Fit. Ik werk dan ook al jaren met Body&Fit samen en ik bestel er zelf ook heel vaak. Met de kortingscode DEARGOODMORNING krijg je 10% korting op je gehele bestelling. Deze code is altijd geldig! Zonde om ‘m niet te gebruiken, toch?

Kortingscode Body&Fit: DEARGOODMORNING

Body&Fit voor een healthy lifestyle

Al jaren bestel ik regelmatig bij Body&Fit. Op hun website verkopen ze sportvoeding, voedingssupplementen, dieetproducten en meer voor een healthy lifestyle. Sinds kort verkopen ze ook beautyproducten. Ideaal! Heb je de ene dag besteld, dan heb je het de volgende dag al in huis. Lekker makkelijk.

Mijn lievelingsproducten

Wat er eigenlijk altijd mijn winkelmandje ingaat? In ieder geval voldoende eiwitrepen. Deze eiwitrepen van Barebells in de smaak Hazulnut&Nougat vind ik heerlijk, maar ook de smart bars van Body&Fit sla ik altijd wel in.

Sinds ik geen vlees meer eet, vul ik mijn eiwitten regelmatig aan met een protein-shake. Daarvoor gebruik ik de Whey Perfection. Ik kies gewoon voor naturel, maar je hebt echt keuze uit meer dan twintig smaken.

En mijn guilthy pleasure: deze smart chips. Ik ben gek op chips en kan zo een hele zak leegeten. Daarom zijn deze kleine zakjes ideaal, want er zit maar 94 kcal in een zakje.

Sinds Body&Fit ook beautyproducten verkoopt, sla ik ook altijd mijn favoriete gezichtsreiniger van Neutral in.

Bestellen met korting

Gooi je winkelmandje vol met je favoriete producten en vul bij het afrekenen de kortingscode Body&Fit: DEARGOODMORNING in. Gewoon mijn naam, aan elkaar, met hoofdletters. Je krijgt meteen 10% korting op alles. Zo simpel is het.

Body en fit deargoodmorning kortingscode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook leuk:

Extra motivatie in je mailbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

 • Tips om je DGM-routine sneller voor elkaar te krijgen
 • Je bent als eerst op de hoogte van events of talks
 • Altijd een persoonlijk bericht
 • Kortingen en extra win-acties

De Dear Good Morning Shop

 • T-shirt zwart – I am (not) a morning person

  24.95
  Opties selecteren
 • T-shirt wit Dear Good morning

  T-shirt wit – I am (not) a morning person

  24.95
  Opties selecteren
 • Pre-order nu mijn boek!

  Meer informatie
 • E-book-HIIT-work-outs-DGM

  E-book – Let’s HIIT it (7 work-outs)

  8.75
  In winkelmand

Join jij de DGM-community?

Lieve lezer, mijn website gebruikt als standaard de nodige functionele cookies. Om de site te kunnen verbeteren, functies voor social media te bieden, content te personaliseren en sporadisch een advertentie te tonen zijn meer cookies nodig. Je kunt mijn privacybeleid erop nalezen als je wilt.