Last van de januari-dip, zo ga je hem tegen!

Januari staat bekend als de meest deprimerende maand van het jaar. Alle leuke feestjes zijn voorbij, je hebt waarschijnlijk teveel cadeautjes gekocht dus je geld is al op in week één en het weer is om te huilen. Maar niet deze januari! Met deze tips kom jij met een big smile de maand door.

Shake your booty

Van op de bank zitten sippen wordt niemand blijer. Merk je dat je gewoon even een kut dag hebt? Zoek dan je favoriete playlist, zet hem op standje oorverdovend en dans de kamer rond. Bij het eerste nummer voel je je misschien een beetje als een debiel, maar je zult snel merken dat de grijze wolk verdwijnt.

tips tegen dip

Zoek gezelschap

Goed, iedereen is blut dus al die koffiedates en etentjes worden opgeschoven naar februari. Zo zonde! Want hoe leuk is het om gewoon weer eens ouderwets voor vrienden te koken en daarna iedereen in te maken met een potje monopoly? Trommel een aantal vrienden op en ga elke week bij iemand anders langs.

Wees niet te hard voor jezelf

Januari is de maand van de goede voornemens. Maar het falen hierbij zorgt ervoor dat je enorm van jezelf baalt. En laat dat nou bij een groot gedeelte van de mensen zo halverwege januari al gebeuren…

Dit heeft vaak weinig te maken met doorzettingsvermogen maar juist met het stellen van een verkeerd doel. Als je heel graag iets aan jezelf wilt veranderen in 2018 is dat natuurlijk top! Maar deel je ultieme doel op in kleine subdoelen, zo zorg je dat je het beter vol kunt houden en langzaam went aan de nieuwe gewoonte. Begin je bijvoorbeeld met sporten, ga dan eerst 1x per week en probeer dat vol te houden. Gaat dat heel januari goed? TOPPER! Voeg er dan pas een dag aan toe en kijk of ook dat haalbaar is.

januari- tips tegen dip

Ruim op!

Clear space, clear mind. Je hebt dit vast wel eens voorbij zien komen en dat is niet voor niks. Want wie maakt zich niet schuldig aan een uitpuilende kledingkast of andere opstapeling van ZOOI. Hoe los je dat op? Simpel. Men neme een rol vuilniszakken, een regenachtige dag en de radio op volume 10.

Je zult merken dat als je huis geen chaos meer is je ook veel makkelijker je hoofd rustig houdt. O en met vuilniszakken bedoel ik niet dat je die zomaar in de container moet gooien hé, veel spullen kunnen naar een Kringloop of Leger des Heils. Zo help je andere ook nog een handje!

Wat is jouw manier om happy te blijven in januari?

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek