Lekkere workout voor buiten

Workout voor buiten 2

In de zomer kies ik vaak voor een workout voor buiten. Bijvoorbeeld als ik op vakantie ben en er geen sportschool in de buurt is. Alle workouts overslaan is geen optie, maar buiten sporten gelukkig wel! Dit schema gaat je helpen.

Hoe werkt het schema?

Deze workout bestaat uit een warming-up en vier rondes met elk drie oefeningen. In het schema zie je hoe vaak je elke oefening moet herhalen. Ronde 1 herhaal je twee keer, dan ga je door naar ronde 2. Ook die herhaal je twee keer ect.

In het schema staat precies vermeld hoe lang rust je hebt na elke ronde. Merk je dat het te makkelijk is, neem je korter rust. En andersom. Daag jezelf uit en geef net een beetje extra. You can do it!

Download DEARGOODBUITEN workout voor buiten

Download de #DEARGOODBUITENSPORTEN workout nu!

Download via bovenstaande button jouw workout voor buiten. Print hem uit of stamp het schema goed in je hoofd, zodat je buiten de deur lekker aan de slag kunt.

TIP: ook veel van de losse HIIT-workouts van Dear Good Morning zijn geschikt voor buiten, bijvoorbeeld in het park, in je tuin of op het dakterras. Download de HIIT-workouts hier.

Let’s GO!

Kleine disclaimer: dit schema is niet speciaal voor jou op maat gemaakt, maar geeft een indicatie van een gemiddeld trainingsschema. Als jij merkt dat de training te heftig is voor jouw lichaam, neem dan meer rust tussendoor en herhaal de oefeningen iets minder vaak. Het allerbelangrijkst is dat jij goed naar je lichaam luistert en stopt wanneer het niet goed voelt. Dear Good Morning is niet aansprakelijk voor eventuele blessures na het volgen van dit schema.

Dit vind jij vast ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Extra ochtendmotivatie in je MAILbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

  • Tips om je DGM-routine sneller voor elkaar te krijgen
  • Je bent als eerst op de hoogte van events of talks
  • Altijd een persoonlijk bericht
  • Kortingen en extra win-acties

Een ochtendmens is..

Goedeslaper
Betere slaper
Doelen
Gemotiveerd
Fitter
Fitter

Je ochtend besteden aan..

hotspots icon
Workouts
Challenges
Challenges
Gekheid
Hotspots