Leukste hardloopwedstrijden in de zomer 2019

Ben jij op zoek naar een leuk hardloopdoel voor deze zomer? Kies dan voor een van onderstaande hardloopwedstrijden. Waar ren jij een pr?

5 juli – Ladies Night Run Emmen

Roze, roze en nog eens roze! Tijdens de Ladies Night Run Emmen rennen enkel en alleen vrouwen naar de eindstreep van de vijf kilometer. Achteraf is een leuk café in het centrum van Emmen afgehuurd voor een high wine. Wat een combinatie. Dat is toch leuk!

7 juli – KLM Urban Trail Den Haag

Heb je nog nooit meegedaan met een urban trail? Schrijf je dan snel in voor de KLM Urban Trail Den Haag, want dit is zo’n toffe manier van hardlopen. Het is namelijk hardlopen gecombineerd met het ontdekken van een stad. In vijf of tien kilometer ren je door bekende gebouwen in Den Haag, zoals een bibliotheek of een bioscoop.

19 juli – 10 van Noordwijk

Hopelijk is het heerlijk weer, want de 10 van Noordwijk start op de boulevard aan het strand. Het is een prachtig parcours! Ben je nog niet toe aan een afstand van 10 kilometer, dan kun je voor de 5 kilometer gaan.

30 augustus t/m 1 september – Run for KiKa Estafette

Drie marathons in drie dagen. Dat klinkt als gekkenwerk, maar zelfs als beginnende loper kun je meedoen aan de Run for KiKa Estafette. Het zijn namelijk drie marathons in estafette (gelukkig!). Dus trommel je leukste loopmaatjes op en ga de uitdaging aan.

8 september – 30 van Amsterdam Noord

Schrik niet! Ook als je geen 30 kilometer kunt hardlopen, kun je meedoen met de 30 van Amsterdam Noord. Er is ook een 10 kilometer-, 15 kilometer- en halve marathon-afstand. Een goede trainingsloop als je meedoet aan de Amsterdam Marathon op 20 oktober of andere lange hardloopwedstrijden op de planning hebt staan.

8 september – Menzis Singelloop Enschede

De Menzis Singelloop in Enschede kent twee afstanden: de Dubbele Mile (3,2 kilometer) en de Singelloop (8 kilometer). Met maar liefst zestien muziekpunten langs het parcours is deze race echt een feestje.

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Search