Ontbijthotspots in: Breda

Niets is heerlijker dan de dag rustig beginnen in een leuk zaakje met koffie en een uitgebreid ontbijt. Maar waar moet je zijn? Wij zetten vijf leuke ontbijthotspots in Breda voor je op een rij. En alvast een tipje van de sluier: Breda loopt voor als het gaat om op tijd opstaan en vroeg ontbijten! Meerdere hotspots zijn voor acht uur ’s ochtends al open.

‘t Eethuis (ook wel bekend als Bela’s Eethuis)

Yes! Deze is echt voor de vroege vogels zoals wij. Bij ‘t Eethuis in Breda kun je doordeweeks ontbijten vanaf 07:00 tot 11:00 uur en op zaterdag ben je zelfs vanaf 06:00 uur welkom. Wow! Ze serveren onder andere gebakken ei met brood, melk met muesli, versgeperste jus d’orange en een Engels ontbijtje voor schappelijke prijzen.

Waar: Van Voorst tot Voorststraat 69, 4815 GN Breda
Wanneer: dinsdag van 07.30 tot 16.00 uur, woensdag tot en met vrijdag van 07:30 tot 17:00 uur en zaterdag van 07:30 uur tot 16:00 uur.
Website: Bela’s Eethuis en bakkerij

Koffie bij Teun

Deze koffiebar is twee keer verkozen tot beste koffiebar van Brabant. Elke koffieliefhebber kan hier dus zijn ei kwijt. Niet zo’n fan van koffie op de vroege morgen? Ze serveren bij Teun ook de heerlijkste thee. De thee mag pas weg als het water op de juiste temperatuur is voor de gekozen theebladen. Dit alles in combinatie met een heerlijk ontbijtje zorgt voor een perfecte start van de dag.

Waar: Barones 17, 4811 WP Breda
Wanneer: Dinsdag tot en met zaterdag van 9:30 tot 18:00 uur en op maandag en zondag van 11:00 tot 17.30
Website: Koffie bij Teun

Coffeelicious

Coffeelicious is een van onze favoriete zaakjes voor ontbijt en koffie met wat lekkers. Het is een keten die op verschillende plekken in Nederland zit, waaronder in Breda. Je bent er vanaf 09:02 uur welkom (leuk!) voor de lekkerste pancakes, yoghurtjes, scones of avocadotoast. En ook handig: er zijn verschillende vegan opties.

Waar: Ginnekenweg 59, 4818 JB Breda
Wanneer: dinsdag tot en met vrijdag van 09:02 tot 16:58 uur en zaterdag en zondag van 10:01 tot 17:03 uur.
Website: Coffeelicious

Barista Café Breda

Op de Grote Markt in Breda kun je bij Barista Café terecht voor de lekkerste ontbijtjes. Mét goede koffie uiteraard. Je kunt kiezen voor een traditioneel ontbijtje met croissantjes, scones, yoghurt en koffie of thee, maar er staat ook een grote kom yoghurt met fruit en cruesli op het menu.

Waar: Grote Markt 10, 4811 XR Breda
Wanneer: zondag tot en met dinsdag van 10:00 tot 18:00 uur, woensdag, donderdag en zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur en vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur.
Website: Barista Café Breda

The Tosti Club

Met zoveel soorten tosti’s is het moeilijk kiezen. Hang je tijdens je ontbijtje buiten de deur ook graag de #fitgirl uit? Er staat ook yoghurt met granola en American pancakes met Turkse yoghurt, frambozen en blauwe bessen op het menu. Ideaal!

Waar: Vlaszak 2, 4811 GR Breda
Wanneer: maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur en zondag van 10.00 tot 18.00 uur.
Website: De Tosti Club

ENJOY! En vergeet vooral niet #deargoodmorning te gebruiken als je gaat ontbijten in Breda zodat ik al jouw heerlijke ontbijtjes kan zien!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Search