De leukste ontbijthotspots in Dordrecht

Ontbijten in Dordrecht

Wat is er fijner dan de dag relaxt beginnen met een uitgebreid ontbijtje? Gekookt eitje, croissantje, verse jus. Heerlijk! Woon jij in of vlakbij Dordrecht? Dan moet je zeker deze vijf ontbijthotspots in Dordrecht eens proberen.

NOBEL’S BROOD

Bij Nobel’s Brood kun je zes dagen per week al om 07:30 uur ’s ochtends genieten van een heerlijk ontbijtje. En als je geen zin hebt om de deur uit te gaan, bezorgen ze zelfs aan huis met een oude eend. Handig! Heb je iets te vieren? Kies dan voor het Hoera ontbijtje met cava. Verder bevatten alle ontbijtjes onder andere Frans landbrood, dat de hele dag door vers wordt gebakken, croissantjes, suikerbrood en een potje aardbeienjam.

https://www.nobelsdordrecht.nl/nobels-brood/Waar: Grotekerksbuurt 53, 3311 CA Dordrecht
Wanneer: maandag tot en met zaterdag van 07:30 tot 16:00 uur en zondag van 09:00 tot 12:00 uur.
Website: Nobel’s Brood

BROODCAFÉ JAAP

Bij Broodcafé Jaap kun je zes dagen per week vanaf 08:00 uur genieten van een ontbijtje van Jaap voor € 6,95. Wat je daarvoor krijgt? Een croissantje met ham en kaas of jam, een chocoladebroodje, een gekookt eitje, verse jus d’orange en koffie of thee naar keuze. En extra handig: je kunt je ontbijtje ook thuis laten bezorgen!

Waar: Johan de Wittstraat 10-12, 3311 KJ Dordrecht
Wanneer: Dinsdag tot en met vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur en zaterdag van 8:00 tot 17:00 uur.
Website: Broodcafé Jaap

COFFEELICIOUS

Coffeelicious is een keten die op verschillende plekken in Nederland zit, waaronder in Dordrecht met twee vestigingen. Het is zo’n leuk tentje! Voor koffie met een stukje van de meest prachtige taarten, een fijne lunch of een ontbijtje. Je bent er vanaf 09:02 uur welkom (houd ik van!) voor de lekkerste pancakes, yoghurtjes, scones of avocadotoast. En ook handig: er zijn verschillende vegan opties.

Waar: Wijnstraat 182, 3311 BZ Dordrecht
Wanneer: maandag van 10.03 uur tot 16.59 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 09:02 tot 16:58 uur en zaterdag en zondag van 10:01 tot 17:03 uur.
Website: Coffeelicious

NO.38 CITY BAKERY CAFÉ

Bij No.38 City Bakery Café kun je terecht voor verschillende ontbijtjes: van een simpel ontbijt met eitje of croissantje tot luxe yoghurt met granola en vers fruit of pancakes met roomboter, agavesiroop en fruit. Neem er een lekkere cappuccino en verse jus d’orange bij en jouw ontbijtje is compleet.

Waar: Nieuwstraat 38, 3311XR Dordrecht
Wanneer: dinsdag tot en met zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.
Website: No. 38 City Bakery Café

BROODBAR BOER’N BONTJE

Broodbar Boer’n Bontje gaat helaas niet zo vroeg open als ik had gehoopt, maar dat nemen we maar voor lief. Het leuke aan deze zaak is dat ze eens wat anders serveren dan een Nederlands ontbijtje, namelijk een klein Turks ontbijtje. Je krijgt simit (Turks brood met sesamzaad) met vijgenjam, Turkse kaas, sucuk (Turkse droge worst), olijven en Turkse thee. Leuk!

Waar: Tolbrugstraat 27, 3311 EK Dordrecht
Wanneer: woensdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:30 uur, donderdag van 10:00 tot 21:00 uur en zondag van 12:00 tot 17:30 uur.
Website: Broodbar Boer’n Bontje

ENJOY! En vergeet vooral niet #deargoodmorning te gebruiken als je gaat ontbijten in Dordrecht zodat ik al jouw heerlijke ontbijtjes kan zien!

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook leuk:

Extra motivatie in je mailbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

De Dear Good Morning Shop

Lieve lezer, mijn website gebruikt als standaard de nodige functionele cookies. Om de site te kunnen verbeteren, functies voor social media te bieden, content te personaliseren en sporadisch een advertentie te tonen zijn meer cookies nodig. Je kunt mijn privacybeleid erop nalezen als je wilt.