0
Hoe word je fitter?, Weet dit over je gezondheid.. by Lienke

fitter worden in Lienke’s eigen kledinglijn

Bizar maar waar! Ik heb mijn eerste sportlijn in samenwerking met Perry. Check hier snel hoe de kleding eruit ziet maar ook hoe jij samen met mij de kleding kan testen. Ik ga namelijk touren door Rotterdam en Amsterdam. 

Al twee jaar werk ik samen met Perry en vanaf september is het dan eindelijk zo ver dat er een next big step kwam: ik mocht mijn eigen sportkledinglijn maken samen met Perry’s eigen kledingmerk INQ. Meteen zorgde ik voor een speciale variant want… zowel de tight als de top kan je aan beide kanten dragen. Say whut?

GO TO THE DGM X INQ SHOP 

Dit is voor mij dus echt onwerkelijk. In alle Perry-winkels kan je de DGM-collectie kopen. Kan je de tight en de top uitzoeken en afrekenen en dus eigenlijk gewoon met mij sporten. Hoe voelt dat nou? Alsof ik gewoon naast je sta! #ofdraafikwatdoor?

GRATIS WORKOUT AMSTERDAM & ROTTERDAM 

Om dit te vieren organiseer ik twee workouts inclusief ontbijt! Dus… ben jij net zo blij als ik en zin in een workout? Meld je dan gauw aan via onderstaande link.

AMSTERDAM
28 september 07.00 uur
Perry Kalverstraat
Workout én breakfast
Try out DGM x INQ collectie
MELD JE HIER GRATIS AAN
15 plekken vol = vol
 
ROTTERDAM
30 september 12.00 uur
Perry Hoogstraat
Workout én breakfast
Try out DGM x INQ collectie
MELD JE HIER GRATIS AAN
15 plekken vol = vol

Alle deelnemers krijgen per e-mail nog een bevestiging met alle specificaties én must know. Oh enne… aangezien het event met Perry is, en ik ze voor eeuwig dankbaar ben… is het wel zo tof als je Perry ook gaat volgen via Instagram.

Overtuigd of niet? Let’s go shopping! Hopelijk zie ik je bij een van de events! En… maak vooral een foto van je kleding met #deargoodmorning want oooh wat hoop ik deze collectie terug te zien in de gym.

MUST KNOW

Dit vond ik heel belangrijk aan de collectie en heb ik uitgebreid getest.

1 Squat-proof
2 Zakt niet af
3 Geen zweetvlekken te zien (plasvlek, ojee!!)
4 Zit comfortabel
5 Lucht goed door (adem!)

Liefs, Lienke

INQ x DGM, Perry, trots, eigen sportkledinglijn, workout

Dit vind jij vast ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AANMELDEN VOOR DE DEAR GOOD MORNING NIEUWSBRIEF
Je mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief. Meer info vind je bij mijn privacybeleid.