Een maand op reis. Lekker lummelen!

Mijn vorige persoonlijke blog werd duizenden keren gelezen. Zoveel mensen probeerden tegelijk op mijn website te komen, dat ie eruit klapte. Ooops! Het was mijn eerste en laatste persoonlijke blog van 2022. Dit jaar wil ik wat meer persoonlijke blogs gaan schrijven, dus hierbij de eerste! Ik vertel je graag wat ik ga doen om […]

Het jaaroverzicht van 2022

Is het weer heel cliché als ik zeg dat dit jaar na één keer knipperen met je ogen voorbij is gevlogen? Via deze link vind je mijn jaaroverzichten van 2019 tot en met 2021 terug. Ook dit jaar heb ik weer de tijd genomen om een jaaroverzicht te maken. Waarom? Het geeft je overzicht en […]

Het jaaroverzicht van 2021

Uiteraard gaat ook deze traditie zo aan het einde van het jaar gewoon door. Het jaaroverzicht van 2021. Het is super indrukwekkend en zo leerzaam om het jaaroverzicht van 2020 en van 2019 terug te lezen. Hierbij mijn beknopte jaaroverzicht van 2021, lees je mee?

Het jaaroverzicht van 2020

jaaroverzicht dear good morning 2020

Patsboem het is 31 december. Met een goed glas rode wijn maak ik deze blog. Het is tijd voor alle hoogtepunten van 2020. Want JA, die zijn er! Laten we vooral in dit jaaroverzicht alle mooie en positieve momenten vastleggen om 2020 waardevol af te sluiten. Lees je mee? De hoogtepunten van 2020.

Leven in het nu

leven in het nu

Mijn laatste persoonlijke blog was op 13 maart, toen ik 29 jaar werd! De blog “Ik ben niet mijn brand” schreef ik op 27 februari en was zelfs een tikkeltje persoonlijker dan mijn verjaardags-blog. Oh en de blog “Het positieve van corona” vond ik ook heel spannend om te delen, want ik was bang voor […]

Boekupdate: En nu dan?

boekupdate LIENKE

Op 25 januari schreef ik mijn eerste boekupdate. Een paar dagen later stapte ik in het vliegtuig om voor een maand naar Bali te gaan. Daar had ik heel veel motivatie maar ook een totale dip. Inmiddels heb ik mijn boek al een tijd geleden ingeleverd – mijn deadline was 1 juni en als je […]

Q&A: voeding en meer…

q&a lienke de jong

Maandelijks wil ik een Q&A-blog maken, omdat ik zoveel vragen krijg waar ik vaak niet op reageer, omdat ik er geen tijd voor heb. Nu maak ik er tijd voor en kunnen alle vragen – ook vragen die totaal niets met de ochtend te maken hebben – gesteld worden. En… dat was voor deze eerste […]

Boekupdate: een boek schrijven in vier maanden

boekupdate Lienke 5 mei

Deze week lever ik mijn boek in. De redacteur van de uitgever gaat dan nog één keer alles doornemen en daarna heb ik nog een kleine week om eventuele kleine aanpassingen te maken. Bizar dat…

Het DEAR GOOD MORNING boek is uit

Dear good morning boek

OMG, shit got real! Mijn allereerste echte boek, MIJN BOEK, kan je nu kopen op onder andere bol.com of in je favoriete boekwinkel. Mijn boek Dear Good Morning – De succesformule om wél iedere dag fit en energie op te staan. Ik ga je heel veel enthousiasme geven.

Boekupdate: En ineens merk je: het klopt!

boek schrijven update

Het is tijd voor een nieuwe boekupdate, want ook in deze bizarre corona-situatie werk ik uiteraard keihard door aan mijn boek. Het bizarre is, hoe verder ik kom in mijn boek, hoe meer ik denk…

Het positieve van corona

Corona is ruk. Het is beangstigend en het laat zien hoe kwetsbaar wij als mens zijn. Ook ik ben bang voor corona, want het is volgens Rutte een kwestie van tijd voordat ik ziek word. Hoe ziek zal ik worden? Hoe ziek zullen mijn ouders worden? 

Boekupdate: zorgen voor focus!

Lienke met woorden uit de mond

We hoeven niet meer te zeggen dat het bizarre tijden zijn. Vorige week lachte ik nog om alle onzinnige maatregelen, nu kan ik soms ook heel bang zijn. Waar gaan we naartoe? Continu het nieuws checken en nadenken. En oh ja, mijn boek schrijven.

Ik ben niet mijn brand

Lienke op Bali - boekupdate

Als het over Dear Good Morning gaat, voel ik me persoonlijk aangesproken. Dat is natuurlijk niet zo gek. Dear Good Morning was een persoonlijke blog, het was mijn verhaal, ik was simpelweg Dear Good Morning. Maar door de jaren heen ben ik dit anders gaan zien. Tijd voor verandering.

Jezelf blijven op social media

Lienke de Jong in bed hand over ogen

Jezelf blijven op social media kan soms behoorlijk lastig zijn. Ik vind dat ik volledig mezelf ben, alhoewel ik van de week te horen kreeg dat ik was veranderd. Mijn socialmediakanalen werden ineens heel anders opgevat dan de bedoeling was. Hoe blijf je jezelf op social media?

Het schrijven van mijn boek – plan van aanpak

Lienke op bed met champagne

Met een glas champagne sta ik te luisteren naar de speech van mijn uitgever. Boeken waar ze trots op zijn en wat voor mooie dingen ze hebben mogen beleven in 2019. En dan heb je mij. Met mijn glas champagne, zwarte kleding, hoge hakken en lippenstift. Nog geen auteur, nog geen boek en slechts enkele […]

Het jaaroverzicht van 2019

jaaroverzicht 2019 Dear good morning

Waarschijnlijk ben ik niet de enige die zegt: “Wat is dit jaar onwijs snel gegaan.” Oud & nieuw van 2018-2019 kan ik me nog supergoed herinneren en nu gaan we al naar 2020. Maar jeetje, wat is er veel gebeurd in 2019. Hierbij een “kort” jaaroverzicht van 2019. Lees je mee?

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij maandelijks of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!