Maak je eigen thuisgym met een klein budget

Door de coronacrisis wordt iedereen ineens enorm creatief. Dat is zo leuk om te zien. Koekenpannen worden omgetoverd tot gewichten en in plaats van dumbbells gebruiken we flesjes water. Te gek! Toch kan het geen kwaad om het iets professioneler aan te pakken om progressie te boeken en extra gemotiveerd te raken. Met deze producten maak je je eigen thuisgym met een klein budget.

Yogamat of fitnessmat

Yogamat, fitnessmat, eigenlijk komt het op hetzelfde neer. Ook voor bijvoorbeeld je HIIT work-out is een mat echt wel prettig. Geen kapotte of pijnlijke knieën door de donkey kickbacks en ook crunches gaan net iets soepelen met een zachtere ondergrond.

Bijvoorbeeld deze zwarte fitnessmat voor €14,99 en deze leuke roze fitnessmat voor €13,99.

Springtouw

Wist je dat je met touwtjespringen al snel meer dan 120 kilocalorieën per 10 minuten verbrand? Touwtjespringen is supereffectief en het aanschaffen van een springtouw is gelukkig helemaal niet duur. Heb jij er al aan gedacht om een springtouw mee te nemen in je ochtendroutine? Doen!

Springtouw van 2,5 meter voor €9,00.

Foam roller

Voorkom spierpijn met een foam roller door na elke work-out je spieren los te masseren. Ben je toch iets te hard van stapel gelopen met je work-outs en heb je spierpijn? Dan helpt een foam roller enorm om je strakke spieren los te masseren.

Voor €19,95 heb je al een goede foam roller in huis.

Dumbbells

Uiteraard doen flesjes water ook hun werk, maar echt zwaar zijn ze niet. En fijne grip hebben ze trouwens ook niet. Liever koop je voor je thuisgym een paar dumbbells in verschillende gewichten. Voor zoveel verschillende oefeningen zijn ze handig.

Dumbbells 1 kilo voor €19,45, dumbbells 2 kilo voor €17,90, dumbbells 5 kilo voor €29,95.

Fitness elastiek / resistance band

Met een fitness elastiek train je op een makkelijke manier je hele lichaam. Als je bijvoorbeeld je armspier wilt trainen, ga je op de grond zitten met je voeten vooruit en het elastiek om je voeten. Door rustig het elastiek naar je toe te trekken, train je je biceps. Er zijn honderden oefeningen mogelijk met deze band. Ideaal!

Dit low budget fitness elastiek kost €15,95.

Weerstandsbanden

Een weerstandsband voegt weerstand toe aan je oefeningen, wat betekent dat het jou helpt om een oefening zwaarder te maken. En als je oefeningen steeds zwaarder maakt, boek je progressie. Top, dus! Weerstandsbanden zijn er met verschillende elasticiteit. De ene is maakt de oefening dus zwaarder dan de andere.

In dit setje zitten 5 weerstandsbanden en een e-book met handige oefeningen waarbij je een weerstandsband nodig hebt.

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

PROBEER DE COMMUNITY NU 7 DAGEN GRATIS!

De leukste start van je dag met de Dear Good Morning Community. Elke doordeweekse ochtend staat er een trainer voor je klaar om samen te sporten vanuit de woonkamer.
Yoga, HIIT, krachtles tot aan zumba. De lessen zijn 30 minuten en starten om 06.00 of 06.30 uur. Alles kan je altijd terugkijken.

Ontdek ons maand-thema inclusief leuke challenges en voor je het weet spring jij energiek uit bed. De leukste ochtend community van Nederland met +250 leden.

Let op, je ontvangt binnen 5 minuten een mail met meer informatie en de toegang tot de Community. Check ook je spambox.

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Zoeken