“Mag ik even onder je oksel ruiken?” – Rexona

In deze nieuwe review ging ik aan de slag met Youtubers Jessie Jazz en Diesna Loomans. Ik mocht ze wakker schudden om 7u in de ochtend om een 7 min HIIT workout te doen. De reden? Om de verbeterde formule van Rexona te testen. 

Rexona heeft nog steeds dezelfde hoogwaardige geur-formule sinds het begin van het merk. Alleen dit keer hebben ze een verbeterde formule, speciaal gericht voor meer “bewegende” activiteiten. Dus voor mensen zoals ik. Die types die in de ochtend hysterisch in de gym staan te knallen voor een workout. Daarna wil je gewoon lekker ruiken in plaats van naar zweet. Fijn, dankje!

Review Rexona met Diesna Loomans

Microcapsules met geur 

Interne en externe geurdeskundigen (ja, dit is echt een beroep) hebben de afgelopen tijd gewerkt om Rexona te verbeteren, en kwamen op het idee om microcapsules met geur te maken. Deze microcapsules komen door bewegingen vrij, waardoor je continu lekker blijft ruiken. Althans, dat is de bedoeling. Ik mocht het gaat testen. Niet alleen, ik mocht Jessie Jazz en Diesna Loomans uit bed rammen voor een echte Dear Good Morning workout. De workouts die ik met ze gedaan heb, vind je hier.

Check de grote review-Rexona-test

Benieuwd naar de workouts die we hebben gedaan? Check mijn HIIT-pagina om ze allemaal te vinden. Enjoy!

Deze blog & video is in samenwerking met Rexona gemaakt. Deze review is naar alle eerlijkheid gemaakt en bevat een eerlijke mening.

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek