STAP 4 VAN DE DEAR GOOD MORNING-OCHTENDROUTINE MEER MOTIVATIE

 Het is zover, de allerlaatste stap van je eigen transformatie. Want het is heel tof dat je goed slaapt, eerder opstaat en inmiddels sport, maar…. hoe houd je dat nu vol? Hoe blijft het een vaste routine en hoe kom je tegenslagen weer te boven? Inmiddels ben ik meer dan 4 jaar dé ochtendfreak van Nederland en is Dear Good Morning meer dan 3 jaar mijn fulltime baan. Ook ik heb wel eens geen zin uit bed te gaan. We zijn geen robots. In deze stap leer ik je valkuilen herkennen, je motivatie en routine vasthouden, maar ook hoe je je gedrag kan sturen naar iets positiefs. 

Dit past bij stap 4

Hét routine e-book

In dit laatste e-book leer jij een routine herkennen, maken en vasthouden. Je gedrag herkennen en vooral motivatie vasthouden. Dit e-book geeft je direct zin om te knallen.

De doelenplanner

Met de doelenplanner vul je wekelijks je doelen in en kan je daarnaast in subdoelen aangeven hoe ver je bent. Dromen? Die worden nu ineens werkelijkheid. De planner heeft 50 weken en kost slechts €12,95. 

Deze artikelen helpen je ook!

Mijn persoonlijke verhaal

Dear Good Morning staat voor een energieke ochtend. Ik, Lienke, ben een echt ochtendmens. Dankzij de ochtenden ben ik fitter, gelukkiger en succesvoller geworden. Dit gevoel wil ik aan zoveel mogelijk mensen meegeven. De ochtenden hebben me zoveel meer gebracht dan ik ooit had durven dromen.

NIEUW

Door middel van 366 toffe one-minute-challenges krijg jij het hele jaar door steeds meer inzicht in je eigen leven, je dromen, je doelen en hoe je die kan omzetten in realiteit. 

Ben jij klaar om 2020 grondig aan te pakken? Koop dan nu alvast de scheurkalender zodat je vanaf 1 januari meteen kunt knallen. Ook leuk om cadeau te geven!

Wist je dat 1 minuut genoeg is om je ochtend met een lach te beginnen?

Lieve lezer, mijn website gebruikt als standaard de nodige functionele cookies. Om de site te kunnen verbeteren, functies voor social media te bieden, content te personaliseren en sporadisch een advertentie te tonen zijn meer cookies nodig. Je kunt mijn privacybeleid erop nalezen als je wilt.