Met deze Myprotein producten werk je aan een fitter leven

Goedemorgen! Ready for a new day? Een fantastische fitte, gezonde en succesvolle ochtend begint al met de juiste producten en supplementen. Aangezien ik vaak de vraag krijg wat ik allemaal voor producten gebruik van Myprotein, wilde ik hierbij een lijstje maken van wat ik neem. Warning: sommige producten zijn écht verslavend. Tevens vind je aan het einde van de blog vind je ook een kortingscode die je kan gebruiken, zodat je direct de producten mét kortingscode kan bestellen. Want ja hallo, we zijn allemaal Hollanders  – we denken om het geld. Lees je mee?

Eiwitten 

Sinds ik geen vlees meer eet – sinds 6 maanden – merk ik dat ik te weinig eiwitten binnen krijg. Dit merk ik door slecht herstel tijdens sporten, langdurige spierpijn en kleine blessures. Hier lees je meer informatie over eiwitten. Het is natuurlijk een samenloop van omstandigheden, maar een tekort aan eiwitten is daar één van. Daarom zorg ik ervoor dat ik elke ochtend een protein-shake neem. Dit meng ik met een stuk fruit en water. Als ik goed heb gesport, dan doe ik er een schep havermout bij. Deze havervlokken  zijn ideaal voor mensen met een gevoelige darm.

Snacks

Rond 10:00 uur krijg ik honger en haal ik vaak notenreep uit mijn tas. Maar ook deze browniereep van Myprotein vind ik ook superchill. Het goede nieuws daarbij is, is dat ik geen last krijg van mijn PDS. Zeker dus een aanrader om te proberen als je van andere eiwitten-repen wel last krijg, zoals ik. In één reep zit 20 gram aan eiwitten dus voor 10:00 uur heb je al 50 gram aan eiwitten binnen.

Lunch


Na de lunch heb ik altijd zin in iets zoets. Soms is dat een cappuccino met honing, soms een protein drink. Het liefst neem ik zo’n drankje als ik geen 10-uur-reep heb gehad, want in één protein drink zit ook nog eens 25 gram aan eiwitten. Dat is meteen mooi meegenomen. Kleine tip van Flip: heb je last van PDS? Neem dan niet op één dag een reep + zo’n drankje. 

Nog meer snacks


Rond 16:00 uur denk ik aan avondeten, want dan krijg ik honger. Vaak heb ik dan een zakje noten bij me. Ja, ik ben een fitgirl, dus ik houd het nog verantwoord ook (alleen doordeweeks hoor, haha). Deze noten zijn lekker gekruid en bevatten maar 100 calorieën per portie. Scheelt nogal. Leuk aan deze notenmix: 5 gram eiwitten for the win!

Supplementen

Dan heb ik nog een lijstje aan supplementen die ik elke avond neem. In het lijstje beneden zie je precies welke ik allemaal neem, want dat is de grootste vraag: Zoveel soorten vitamines, welke kan je nou het beste nemen? Nou… bij deze dus mijn favorieten.

Dus dit is wat ik overdag allemaal gebruik van Myprotein.
Vergeet niet de kortingscode DEARGOODMORNING te gebruiken bij Myprotein voor 35% korting op alles. Deze kortingscode vul je in wanneer je wilt afrekenen.

Categorieën

Extra motivatie in je mailbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook leuk:

Extra motivatie in je mailbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

De Dear Good Morning Shop

 • Planner 4 dear good morning

  WORKOUT PLANNER DEEL 4 – WEEKSCHEMA

  0.00
  In winkelmand
 • fit tijdens de lockdown

  Workout planner deel 3 – weekschema

  0.00
  In winkelmand
 • fit tijdens de lockdown

  Workout planner deel 2 – weekschema

  0.00
  In winkelmand
 • deel 1 sportplanner fit tijdens de lockdown

  Workout planner deel 1 – weekschema

  0.00
  In winkelmand

Lieve lezer, mijn website gebruikt als standaard de nodige functionele cookies. Om de site te kunnen verbeteren, functies voor social media te bieden, content te personaliseren en sporadisch een advertentie te tonen zijn meer cookies nodig. Je kunt mijn privacybeleid erop nalezen als je wilt.