Met deze Myprotein producten werk je aan een fitter leven

Goedemorgen! Ready for a new day? Een fantastische fitte, gezonde en succesvolle ochtend begint al met de juiste producten en supplementen. Aangezien ik vaak de vraag krijg wat ik allemaal voor producten gebruik van Myprotein, wilde ik hierbij een lijstje maken van wat ik neem. Warning: sommige producten zijn écht verslavend. Tevens vind je aan het einde van de blog vind je ook een kortingscode die je kan gebruiken, zodat je direct de producten mét kortingscode kan bestellen. Want ja hallo, we zijn allemaal Hollanders  – we denken om het geld. Lees je mee?

Eiwitten 

Sinds ik geen vlees meer eet – sinds 6 maanden – merk ik dat ik te weinig eiwitten binnen krijg. Dit merk ik door slecht herstel tijdens sporten, langdurige spierpijn en kleine blessures. Hier lees je meer informatie over eiwitten. Het is natuurlijk een samenloop van omstandigheden, maar een tekort aan eiwitten is daar één van. Daarom zorg ik ervoor dat ik elke ochtend een protein-shake neem. Dit meng ik met een stuk fruit en water. Als ik goed heb gesport, dan doe ik er een schep havermout bij. Deze havervlokken  zijn ideaal voor mensen met een gevoelige darm.

Snacks

Rond 10:00 uur krijg ik honger en haal ik vaak notenreep uit mijn tas. Maar ook deze browniereep van Myprotein vind ik ook superchill. Het goede nieuws daarbij is, is dat ik geen last krijg van mijn PDS. Zeker dus een aanrader om te proberen als je van andere eiwitten-repen wel last krijg, zoals ik. In één reep zit 20 gram aan eiwitten dus voor 10:00 uur heb je al 50 gram aan eiwitten binnen.

Lunch


Na de lunch heb ik altijd zin in iets zoets. Soms is dat een cappuccino met honing, soms een protein drink. Het liefst neem ik zo’n drankje als ik geen 10-uur-reep heb gehad, want in één protein drink zit ook nog eens 25 gram aan eiwitten. Dat is meteen mooi meegenomen. Kleine tip van Flip: heb je last van PDS? Neem dan niet op één dag een reep + zo’n drankje. 

Nog meer snacks


Rond 16:00 uur denk ik aan avondeten, want dan krijg ik honger. Vaak heb ik dan een zakje noten bij me. Ja, ik ben een fitgirl, dus ik houd het nog verantwoord ook (alleen doordeweeks hoor, haha). Deze noten zijn lekker gekruid en bevatten maar 100 calorieën per portie. Scheelt nogal. Leuk aan deze notenmix: 5 gram eiwitten for the win!

Supplementen

Dan heb ik nog een lijstje aan supplementen die ik elke avond neem. In het lijstje beneden zie je precies welke ik allemaal neem, want dat is de grootste vraag: Zoveel soorten vitamines, welke kan je nou het beste nemen? Nou… bij deze dus mijn favorieten.

Dus dit is wat ik overdag allemaal gebruik van Myprotein.
Vergeet niet de kortingscode DEARGOODMORNING te gebruiken bij Myprotein voor 35% korting op alles. Deze kortingscode vul je in wanneer je wilt afrekenen.

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek