Met een positieve mindset de winter doorkomen

De overgangsperiode van de zomer naar de herfst valt voor veel mensen zwaar. Het is weer is slechter en buiten blijft het steeds langer donker. Van 4 tot 24 oktober staat mental health centraal bij Myprotein en ik doe daar graag aan mee. Daarom heb ik in deze blog voor jou een aantal tips uitgezocht die je helpen om met een positieve mindset deze winter door te komen.

Een goede nachtrust

Een keer slecht slapen heeft geen grote gevolgen voor je mentale gezondheid. Maar als je regelmatig te weinig en niet diep slaapt dan vergroot je de kans op een depressie. Een goede nachtrust is dus onwijs belangrijk om mentaal sterk de winter door te komen. Een aantal tips om beter te slapen vind je hier, maar er zijn nog meer tips die je kan toepassen. Zo helpen 5-HTP kapsules (dit is 5-hydroxy L-tryptofaan)om serotonine aan te maken. Seratonine h is een verbinding die het lichaam van het aminozuur tryptofaan maakt. Als voorloper van de neurotransmitter serotonine speelt het een rol in veel belangrijke lichaamsfuncties zoals stemmingsregulatie en slaap. Daarnaast helpen deze relax shots met rustgevende kruiden en mineralen om je te ontspannen voor het slapen gaan. Wil je liever geen shots? Dan zijn deze relax pillen met vitamines, mineralen en kruiden misschien wel iets voor jou.

Meditatie en affirmaties

Door regelmatig even een momentje voor jezelf te nemen voorkom je dat je altijd over jouw grenzen heen gaat. Mediteren kan je hier onwijs goed bij helpen. Door jouw meditatie sessie te combineren met affirmaties, zal je merken dat jouw mindset snel positiever wordt. In de DGM Hub, de community van Dear Good Morning, sluiten wij ook de yoga lessen af met affirmaties. Zo weet je zeker dat je met een positieve mindset in aan jouw dag begint.

Beweging

Sporten heeft veel positieve effecten op jouw mentale gezondheid. Door regelmatig te bewegen, heb je minder kans op depressieve gevoelens. En als je af en toe last hebt van depressie gevoelens dan helpt bewegen ook nog eens om ze te verminderen. Tijdens het sporten, maakt jouw lichaam namelijk endorfine aan. Trek tijdens de donkere winterdagen vrolijke sportkleding aan met leuke kleuren, zodat het sporten nog aantrekkelijker wordt. Mijn favoriete sportlegging van Myprotein is in tien kleuren te verkrijgen. Kies een bijpassende hoodie in de zelfde kleur om jezelf goed warm te houden tijdens de koude dagen. Uiteraard focussen we ons tijdens de live lessen in de DGM Hub ook op het hebben van een positieve mindset in de winter.

Voeding

De laatste en misschien wel de beste tip om met een positieve mindset de winter door te komen, is door te letten op je voeding. Hiermee doel ik er vooral op, dat het belangrijk is dat je voldoende vitamines en mineralen binnenkrijgt. Door extra vitamines krijgt jouw weerstand een boost, waardoor jij je energiek en gezond voelt. Deze multivitamine gummies leggen een goede basis om een sterke weerstand te creëren.

Dit waren mijn tips om met een positieve mindset de winter door te komen. Wil je meer tips of vind je het fijn om deze winter ‘s ochtends extra steun te krijgen van andere ochtendgekkies? Meld je dan aan bij de DGM Hub.

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek