Kan je met het verkeerde been uit bed stappen?

Je denkt misschien dat “Met het verkeerde been uit bed gestapt” een spreekwoord is, maar niets is minder waar! Het kan echt! Lees dus maar snel verder om te ontdekken aan welke kant van het bed je het beste kunt slapen.

Ook jij stapt vast wel eens met je verkeerde been uit bed. Je begint de dag al chagrijnig en van alles gaat mis. Je morst koffie op je shirt, bent chagrijnig zonder reden en hebt nergens zin. Shit! Soms heb je gewoon je dag niet. Iedereen heeft er zo nu en dan last van. Waar komt dat toch vandaan?

Ik ga het je uitleggen

Verkeerde been uit bed stappen 1

LINKSSLAPERS

Uit onderzoek blijkt dat mensen die aan de linkerkant van het bed slapen, positiever in het leven staan. Bizar hé? Ze gaan beter om met stress, zien minder vaak beren op de weg en hebben meer zelfvertrouwen.

RECHTSSLAPERS

Snel met je partner van plek wisselen dus? Haha, nee, niet nodig! Uit hetzelfde onderzoek blijkt namelijk dat rechtsslapers meer verdienen. Dus, aan welke kant van het bed slaap jij liever?

met het verkeerde been uit bed gestapt

En nog wat tips

Waarschijnlijk moeten we het onderzoek met een korreltje zout nemen, zo zwart-wit zal het namelijk niet zijn. Stap jij toch met het verkeerde been uit bed? Dit kun je ertegen doen:

  • Maak jezelf nuttig. Maak een to-dolijstje met een aantal nuttige dingen. De was doen, een grote klus afronden of wandelen met de hond. Het geeft voldoening én zorgt voor een positieve vibe. Dag rothumeur!
  • Ga sporten. Als je sport maak je het stofje endorfine aan, wat weer zorgt voor een gevoel van geluk. Yes! Zie je wel, sporten helpt altijd!
  • Zoek afleiding. Vaak blijf je hangen in een negatieve sfeer, omdat alles maar door je hoofd blijft spoken. Als je je gedachten even verzet, is je slechte humeur zo verdwenen. Ga dus lekker lunchen met een vriendin, maak een wandeling door het bos of doe een dansje op je lievelingsnummer!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Search