0
Lienke's persoonlijke verhalen by Lienke

Mijn grootste DGM momenten van 2018

Het voelt bizar hoe snel 2018 is gegaan. Ik weet nog precies wat ik met oudejaarsavond deed en het voelt nog maar een maand geleden dat het zomer was.ย 2018 is voorbij gevlogen en ik vind het soms lastig te bevatten wat er allemaal heeft plaatsgevonden. Big shoutout naar Instagram en mijn agenda om alles terug te halen. In dit jaaroverzicht neem ik je mee naar mijn grootste DGM momenten van 2018, van presenteren tot mijn eigen kledinglijn. Wat herinner jij je nog?

Dit jaaroverzicht is vooral gericht op de ontwikkelingen van DGM. In 2019 wil ik meer gaan bloggen en praten over mijn persoonlijke veranderingen en ontwikkelingen want… er is veel gebeurd. Nu eerst: DGM. Ik pak er even een glas wijn bij. Cheers!

Op 2 januari postte ik mijn eerste workout-selfie van 2018. Tijd om weer lekker te knallen! Aan mijn kleine oogjes te zien had ik er wel even moeite mee, maar mijn tekst was meteen weer rammen, knallen en enthousiasme. Dat komt me wel weer bekend voor, haha!

View this post on Instagram

Warrig haar en nog wat onwerkelijke ogen maar… GOEDEMORGEN! Het is 2 januari, alles is weer normaal geworden. Alles loopt weer zoals normaal en alles kan weer zoals normaal. Dus uiteraard sta ik hier weer klaar om mโ€™n 07:00 uurtje te rammen in de gym ๐Ÿ’ช๐Ÿป Zoals ik 1,5 week terug al vertelde heb ik nu elke dinsdag PT les, om nรฉt even wat meer eruit te halen. Daarnaast elke morgen werken aan mโ€™n GXR Presenter lesjes want over een maandje zijn nieuwe opnames! Motivatie is hoog, werken aan mโ€™n conditie, shape, gezondheid ennnn nog meer vrolijke ochtenden ๐ŸŽˆ WAKKER WORDEN! Er is werk aan de winkel, GO! Zullen we opstaan met een ๐Ÿ”ฎ โ€”> dat we een fantastisch jaar gaan krijgen.. #deargoodmorning #trainen #goedemorgen #amsterdam #fitgirl #sport #workout

A post shared by Lienke (@deargoodmorning) on

Januari

In januari mocht ik een heel tof event van GXR hosten. GXR staat voor Group eXercise Revolution dat in januari 2018 live is gegaan. Hรฉt virtuele lessensysteem van ย Basic Fit waar ik de les X-core mocht gaan presenteren. Oh wat was dat geweldig! Met het event maakten we GXR bekend en mocht ik voor het eerst voor een groep X-core uitproberen. Een sportief en tof begin van 2018.

Presenteren is iets wat ik zo graag doe, en al helemaal als het sportgerelateerd is.
Mijn allereerste eigen kalender ging van start, die in november van 2017 al was uitverkocht – bizar! Focus januari: lekker sporten en even op gang komen. Daar heb ik in januari altijd wel moeite mee.

View this post on Instagram

๐ŸŽฅ๐ŸŽฅ YES zo tof! Sporten deed ik altijd al, elke morgen om 07:00 uur weer. Maar dat mensen inspireren mโ€™n werk zou worden… Nou nee, dat had ik niet gedacht – wel gehoopt! Dat mโ€™n 07:00 workouts mij als persoon zo ver gingen brengen dat ik opdrachten kreeg, had ik alleen maar van kunnen dromen. โ€œMama, ik wil zo graag dat Dear Good Morning mโ€™n werk is! Gewoon elke dag om 07:00 uur in de gym staan en dan bedenken wat ik ga doen. Blogs maken, videoโ€™s maken, een event of lezing organiseren. Gewoon mโ€™n eigen baan, mโ€™n eigen leven en als ik denk, even er tussen uit dat ik gewoon het โœˆ๏ธ pak en er even tussen uit kan, en mag!โ€ Mโ€™n moeder wist altijd alles als eerste en zei altijd, dat wanneer ik er in geloofde en mโ€™n enthousiasme zou behouden, ik het zal bereiken! ๐Ÿ’• Nu ga ik alweer mโ€™n 3e jaar in waar ik fulltime ondernemer ben. Alleen maar klusjes doen die ik tof vind. Geen vaste tijden, geen vaste dagen en nog steeds mโ€™n 07:00 uurtjes. Ja die 07:00 uurtjes houden me op de been. Mโ€™n ochtenden, mโ€™n soort van moment to shine. Die ochtenden gaan me nog heel ver brengen! Elke ochtend weer! En zie me hier! Vol overgave en enthousiasme voor het eerst een live les geven, en WoW wat is dit cool, nooit gedacht ooit hier zo te staan, het gezicht mag zijn van een virtuele les bij freaking @basicfitnl door heel de Benelux. Bizar soms dat mensen in je kunnen geloven, dat geeft me veel enthousiasme! Sooo many Thanks aan alle mensen van @basicfitnl en het GXR project. Tevens ook super Thanks to @renatajarz en @borkibork die me helpen om me in mega korte tijd klaar te stomen voor alle lessen! #deargoodmorning #gxrbasicfit #trainen #workouts #thankyou #virtueel #basicfit #fitgirl

A post shared by Lienke (@deargoodmorning) on

Februari

In februari had ik de allereerste opnames van GXR. Pff dat was echt spannend. De maand februari heeft altijd iets. Ik krijg weer de drive terug van Dear Good Morning, weet beter wat ik wil en heb weer energie om te knallen. Ik gooide mijn haar eraf, ย en deed vooral weer… sporten ๐Ÿ˜‰ In februari had ik een casting voor de gameshow THRU. Eind februari kreeg ik te horen dat ik was uitgekozen en dat ik binnen twee weken zou vertrekken. HELP!

Maart

Mijn verjaardagsmaand. 27! Ik voel me oud. Maar echt vieren kon niet. Ik was vooral bezig met het tv programma THRU waar ik voor gecast was in februari. Rond 10 maart vertrok ik naar Spanje. Alleen mijn ouders, vriend en een vriendin wisten dit. Een vriendin Sanne nam mijn social media over want het moest lijken alsof ik in Nederland was. Ik vond het heel moeilijk om alles los te laten, om te moeten liegen tegen jullie.

Eenmaal in Spanje had ik gelukkig alleen maar focus op het programma. Je wordt er helemaal in meegesleurd en het enige wat telt is winnen. Wat een unieke ervaring. Zie aflevering 1 hier (elke dinsdag tot eind januari live!). Midden maart was ik weer terug en ik moest vooral echt bijkomen. Wat een avontuur! Kan niet wachten om te vertellen hoe ver ik ben gekomen. In deze maand heb ik veel gehad aan mijn team. Al sinds 2017 heb ik een aantal meiden in dienst die mij helpen met Dear Good Morning. Ze schrijven artikelen, helpen mij met campagnes, ontwerpen van alles en ik kan met ze sparren. Zonder team had ik het nooit gered.

April

Back to the office. Althansโ€ฆ gewoon weer aan het werk. Zo’n programma neemt je echt mee in een bubbel waar ik moeilijk uit kwam. Gelukkig had ik genoeg afleiding want eindelijk was mijn nieuwe website af. Die kon ik goed promoten en gaf mij weer een drive om te knallen met het allerbelangrijkste: mijn website.

In april had ik nieuwe opnames voor GXR en besloot ik heel last minute een eigen event te organiseren: Dear Good Morning goes Wipeout. Iets wat ik al jaren wilde. Ik regelde een gesprek met de directeur van Wipeout en Endemol (mijn oude werk) en ik kreeg toestemming. Whuut?! Binnen acht weken ging ik alles regelen – achteraf wel erg enthousiast – maar dit wilde ik persรฉ doen. Een stressvolle regelmaand…

Mei

Even ontspannen kon op een persreisje naar Portugal. Mijn eerste รฉchte reisje van 2018 was een feit. Afgezien van het geheime reisje naar Spanje natuurlijk. Jeetje, in 2017 ging ik nog bijna elke maand, het werd echt weer tijd. Samen met Suzanne en Marit mocht ik een paar dagen gaan surfen in Portugal. De perfecte tijd om even te ontspannen en bij te komen van alle drukte rondom DGM, events en andere campagnes die ondertussen doorliepen.

Toen ik terugkwam in Nederland, had ik nog een klein weekje tot mijn Dear Good Morning goes Wipeout event. Ik mocht ruim tweehonderd tickets verkopen. Uiteindelijk waren we met zestig man. Aan de ene kant was ik enorm teleurgesteld, ik had er meer van verwacht. Maar toen mijn omgeving zei: dit is de eerste keer, mensen moeten wennen, wipeout is een enorme stap en je moet blij zijn met zestig, zette ik het knopje om.

Ze hebben gelijk. En wat was het een geweldige middag. Ik besloot een camera-team in te huren, want ik wilde er meteen een serie van maken. Mijn allereerste DGM-serie was een feit. Check de afleveringen hier. Of ik dit nog eens organiseer, daar ben ik nog niet over uit. Maar als ik dit dan weer lees, begint het wel te kriebelen. Ook dankzij mijn team, nog meer vrijwilligers en mijn ouders kon ik deze dag realiseren. Met meer dan vijftien man die mij hielpen konden we einde dag proosten op een zeer geslaagd event. Voor mij een onwijze mijlpaal en leermoment van 2018.

View this post on Instagram

Tadaaa, de laatste voorronde van de officiรซle Dear Good Morning goes Wipeout Instagram serie ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ Ontdek de laatste twee finalisten want.. morgen starten de finales van mโ€™n eigen Wipeout serie. Love it ๐ŸŽฅ๐ŸŽฅ Wederom weer zoveel respect voor de deelnemers. Ik durfde de sweeper รฉcht niet #watje ๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ซ Het was aardig koud op de baan (regen!) en wat heeft iedereen geknald!! Morgen de eerste finalist op de Smack Wall ๐Ÿ‘€ Gosh, durf je volgend jaar nog te komen? Excuus voor de verkeerde naamstelling. @didierpeeterss staat in de finale ๐Ÿ’š De vrouw die je zo hoort schreeuwen?! Mโ€™n mama die net zo enthousiast is als ik ๐Ÿ’™ SWIPE naar rechts voor de finalisten ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป HELDEN #deargoodmorning #deargoodmorninggoeswipeout #instagramserie #wipeout #dutchies powered by @bodyenfitshopnl

A post shared by Lienke (@deargoodmorning) on

Juni

In juni had ik onwijs mooie campagnes. Voor diverse series, ik werdย ambassadrice van MS Moves, nieuwe opnames voor GXR, een grote campagne met PUMA. Ook stonden Milou en ik samen op Healthyfest om een weekend lang workouts te geven. Ik de HIIT workouts en Milou deed yoga. Wat een geweldige combi was dat.

Mijn serie van Wipeout ging verder en ik kon met plezier terugkijken. In juni wilde ik even weg en besloten mijn vriend en ik last minute naar NYC te gaan. Mijn vijfde keer (wow!) en zijn eerste keer. Dat was zeker speciaal en heel gezellig. Dagelijks dertigduizend stappen. Sportief was het wel, haha!

Juli

Dear Good Morning rolde lekker door en begin juli vertrok ik met mijn vriendinnetje Lianne naar Valencia. Om te chillen maar ook om te werken. Soort van inspiratie opdoen ๐Ÿ˜‰ Ik nam mijn doos met bonnen mee om vooral te werken aan mijn administratie. In Valencia had ik veel campagnes die ik moest afmaken, dus het was vooral half ontspannen en half werken. Maar in de zon is dat helemaal niet erg haha.

Verder werd ik in juli samen met Milou wakker op de Euromast en kreeg ik een hele toffe presentatieklus! Ik mocht presenteren voor Supporter van Sport, het online sportplatform van Unive. Presenteren, yes!!! Ik was drie dagen op de Nijmeegse Vierdaagse om te knallen, wat was ik blij! Weer presenteren en weer sportgerelateerd.

Ze waren na de eerste opnames enthousiast genoeg om met mij een samenwerking aan te gaan voor heel 2018. Whuut! Mijn maand juli kon niet meer stuk.

Augustus

Lang leven gaypride, en kondigde ik een toffe samenwerking aan met Vondelgym & Reebok:ย 24 hours Be More Human, oftewel: Vondelgym ging voor 24 uur open om te sporten. Maar eerst nog even wat andere reisjes in augustus.

View this post on Instagram

Workout to the MAX. ๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป โ€ข Deze foto heb je al gezien bij @jordisloots en bij @milouturpijn maar we hebben zoveel toffe content gemaakt in @wverbier dat ik de komende tijd nog ga stalken. Excuus maar zo intens blij met deze mensen om me heen! Mega benieuwd naar de aftermovie ๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€๐ŸŽฅ en zie ons shinen – na een keiharde workout van @popup_fitness ๐Ÿ™Œ๐Ÿป Ik las alle comments vanochtend met tranen; meen ik echt!! Zooooveel liefde! โ€ข I had a lot of press trips but this one was AMAZING! So many workout options (also in the Morning YEAH!) and we were free to choose how many รกnd which work-outs weโ€™d love to do. Wellll we did almost all of them๐Ÿ˜‚ omggg the breakfast, the view on the balcony and the room. Everything was just perfect! If you want the best weekend ever, choose @wverbier – Detox Retox Repeat ๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿป @pinchas @dcwieder @annabelvanwonderen @meredithkstark @georgiedaisy And many more…. really the best honest friendly lovely people I met! ๐Ÿ‘ฏโ€โ™€๏ธ โ€ข Nu terug in XXX, tijd om bij te komen! #detoxretoxrepeat #fuelweekend #wverbier #deargoodmorning #verbier #whotels #fitdutchies

A post shared by Lienke (@deargoodmorning) on

In augustus vertrok ik naar Verbier, om samen met Jordi en Milou drie dagen lang fun te hebben op de retreat van W Hotel. Detox, Retox, Repeat. Wat was het fantastisch. Enorm luxe, groot, verzorgd en gezellig. Dat retox (wijn, cocktails) nam ik iets te serieus want ik belandde zelfs in het ziekenhuis op de laatste avond. Dat heb ik allemaal eerlijk met jullie gedeeld. Ik was dronken en viel van een krukje achterover. We moesten er zeker van zijn dat ik geen hersenschudding had. Goed onderzocht en ik moest vooral rust nemen. Ik denk dat ik inmiddels op de zwarte lijst sta bij W Hotel (ik hoop het niet…) om mijn stomme fout: leermoment!

View this post on Instagram

Gooodmorning! Wat een avontuur ๐Ÿ’ซ โ€ข @wverbier @whotels Thank you soooo much for the best weekend ever! Het is nu 10 minuten voor 7 en ben mโ€™n berichtje aan t klaarmaken. Zaterdagavond was er een feestje om dit Detox Retox Repeat weekend af te sluiten. Een loft in het hotel omgebouwd tot afterparty. Helaas net iets te veel alcohol genomen – je kent het wel – waardoor ik me gister intens brak voelde. Als kers op de taart was ik ook nog eens achterover gevallen op mโ€™n hoofd. Bam! Augh! Die combinatie was beetje irritant want ik ging zondag helemaal bad waarnaar ze besloten me naar t ziekenhuis te brengen. Scan gedaan: hersenschudding maar verder geen erge dingen ๐Ÿ™๐Ÿป ja natuurlijk schade van alcohol! Ik schaamde me kapot. Mโ€™n eigen fout. Mโ€™n eigen fout waardoor ik nu niet om 7u in de gym sta maar nog in Verbier ben om bij te komen. Eye opener.. besloten om komende tijd geen alcohol meer te nemen. Ik heb dat soms niet onder controle – yolooo kan nog wel รฉรฉn. – ๐Ÿ‘€ bespaar je de details. Dus 7u Morning! Vanuit mโ€™n bed! Met een wijze les en mโ€™n lieve vriendin @milouturpijn naast me die me onwijs heeft gesteund! ๐Ÿ˜ ik wens je een onwijs fijne maandag! Wilde dit gewoon eerlijk vertellen! We kunnen allemaal leren van onze fouten, toch? Ik ben ook niet altijd de verstandigste. #deargoodmorning #verbier #detoxretoxrepeat

A post shared by Lienke (@deargoodmorning) on

Gelukkig viel het allemaal mee want een week later vertrok ik met Red Bull naar Oostenrijk om mee te doen aan de Red Bull 400. Ik denk serieus รฉรฉn van de vetste dingen die ik ooit heb gedaan. Lees hier mijn verslag. Maar hell yeah wat was ik blij. Ook deze maand kreeg ik meer duidelijkheid van Red Bull dat zij vaker wilden samenwerken (yes!) en voelde ik me weer “normaal” na mijn voorval in Verbier. Augustus… je was bijzonder! Met als kers op de taart het grote event van Vondelgym & Reebok.ย Het event mocht ik samen met Arie Boomsma openen en met een bootcamp afsluiten. Een enorme eer.

View this post on Instagram

The day after ๐Ÿ™Œ๐Ÿป En ineens deed ik de finale ๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ‘€๐Ÿ’ซ โ€ข Jeetje. Wat een ervaring. Wat was ik zenuwachtig. Onwijs bang. Ramp scenarioโ€™s in mโ€™n hoofd en vooral mezelf naar beneden halen. ๐Ÿ˜ž Maar thanks to @redbullned kon ik de knop omzetten en knalde ik keihard. Ik begon rustig want wilde het parcours – wat onwijs natgeregend was – goed checken. ๐Ÿ‘€ Ik voelde dat het goed zat en toen dacht ik: โ€œLienk, dit kan je echt!โ€ Ik ging en ging en was dit keer niet met de wedstrijd bezig maar gewoon op een leuk tempo boven komen. Ging zo chill en kon alleen nog maar lachen. I did it, WOW. En toen bleek ik met mโ€™n 6 minuut 40 sec ook nog eens goed genoeg te zijn voor de finale!! ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป Hoe dan!!? Zeker na mโ€™n gebeurtenis van afgelopen weekend en de hele week niet kunnen sporten. Bizar hoe sterk je lichaam kan zijn! Dankbaar ๐Ÿ™๐Ÿป 1,5 uur later stond ik weer klaar en toen dacht ik: alles is mogelijk, zelfs dit! Ik rende zooooo hard, de finale was zooooo spannend en WoW ik deed mee. ๐Ÿ’ช๐Ÿป Laatste 50m was ik tรฉ gesloopt en werd ik dik ingehaald maar heee. nr 37 van de 159 vrouwen world (!!) championship ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿป Freaking trots, volgend jaar weer, wie ook?! Zie de fotoreeks van al mโ€™n emoties! Ooh enne geeeeen druppel alcohol gehad! #deargoodmorning deargoodmorning #redbull400 #redbull #workout #geeftjevleugels #bischofshofen #final foto: @chrisperkles

A post shared by Lienke (@deargoodmorning) on

September

Kan DGM nog meer in de stijgende lijn zitten na een fantastische augustus? Ja dus. Ik lanceerde mijn grote Dear Good Morning boekkalender en presenteerde nog meer toffe items voor Supporter van Sport.

View this post on Instagram

Boekkalender 2019 ๐Ÿ’ซ link in bio โ€ข SO HAPPY! Ik heb het allereerste exemplaar van mโ€™n eigen boekkalender 2019 gevoelt, gekust, gecheckt.. Alles getest en bijnaaaaa is die ready ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐ŸปWe zitten met onze DGM scheurkalenders nog midden in 2018 (ik vermaak me zo met de scheurkalender, jij?) maar.. je kan de boekkalender nu al bestellen. ๐Ÿ’• Dan weet je zeker dat je er eentje hebt. ๐Ÿ‘€Verwachting: oktober al op je deurmat! WOW ๐Ÿ˜Š SWIPE om te zien hoe dik die is, whaaaaa!! 365 dagen. Meer dan 40 workouts mรฉt video!! Opdrachten, columns, quotes, lachwekkende momenten en nog veel meer. Elke ochtend wakker worden met Dear Good Morning om nog fitter, gelukkiger en succesvoller te worden ๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿป En.. ik heb zelf alles gemaakt, geschreven, bedacht. Design, spelling en ondersteuning door mโ€™n giga fijn team @dreamdaily_nl (design), @elenihoefsloot @hanjadb (spelling), (fotografie) @daphneponsteen en @evakloor (controleur). IK STUITER๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• link in bio to shop shop shop! #deargoodmorning #boekkalender #cover #2019 #fitgirl

A post shared by Lienke (@deargoodmorning) on

In september kreeg ik een eigen commercial samen met Arie Boomsma. Whuut!! Mijlpaal hoor. Op primetime op de buis, ik merkte dat mijn website daardoor goed werd bezocht, daar was ik zo dankbaar voor. Door alle drukte had ik zelf namelijk nul-komma-nul tijd om content te maken en dat vond ik heel vervelend. Mijn site liep gelukkig wel door, dankzij mijn team, maar zelf had ik nergens anders tijd meer voor dan van event naar event te gaan. Maar mij hoor je zeker niet klagen, dit is wat ik wilde! Nu nog de balans vinden.

Het allergrootste hoogtepunt van september (en het hele jaar?! Man… zoveel hoogtepunten) was toch wel mijn EIGEN KLEDINGLIJN. Ja mijn eigen kledinglijn bij Perry Sport. MAN MAN MAN. Gewoon mijn eigen kleding die je bij elke Perry winkel kan kopen. Ik deed twee lanceringsfeestjes in Amsterdam en Rotterdam en leefde echt op een roze wolk in een bubbel. Bizar.

View this post on Instagram

OMG ๐Ÿ’ซ๐Ÿ’ซ โ€ข Mijn eigen collectie NU verkrijgbaar bij @perrysport.nl . In alle winkels + online. OMG. ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜ƒ Ik ben zo onwijs trots. ๐Ÿ™๐Ÿป Maanden voorbereiding en nu is het ein-de-lijk zo ver: Ik mag jullie mijn eigen collectie laten zien, in samenwerking met Perry. Whooot! Bekijk (en shop) mijn collectie via de link in mijn bio. Zie hoe bijzonder die is! ๐Ÿ‘€ Om mijn collectie te vieren heb ik twee hele toffe events georganiseerd in Amsterdam en Rotterdam. ๐Ÿค— Haal snel je ticket – GRATIS – (via link in mijn bio) en laten we samen mijn mijlpaal vieren! See you there! Vol = vol โ€ข IK STUITER!! Ben benieuwd wat je er van denkt.. Let me know! Of stuiter gewoon lekker met me mee! ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ซ#deargoodmorning #perrysportnl #sportoutfit #lancering #Keepmoving

A post shared by Lienke (@deargoodmorning) on

DGM was alleen maar aan het stijgen en ik liep alleen maar te rammen. Ik kneep elke dag in mijn handen. Wat veel mogelijkheden. Ik sluit deze succesvolle maand af met een grote samenwerking met MediaMarkt en Go Pro.

Oktober

Ik probeerde in oktober even wat meer focus te leggen op mijn bedrijfje. Mijn website op orde maken, campagnes afmaken en vooral lekker sporten. Pff wat een maanden, wat een gekkenhuis. Oktober bestond vooral uit organisatie van een aantal zaken en strategieรซn uitwerken. Ik besloot om een kantoor te nemen want alleen maar vanuit huis werken werd em niet meer. En ik vond een fantastisch kantoor met freelancers aan het Vondelpark en dat gaf me zoveel rust.

Ik maakte een heel businessplan en ging alvast nadenken over 2019. Want het is tijd voor verandering (daarover later meer). Natuurlijk gingen de opnames van GXR gewoon door, deed ik diverse events en… stond ik gewoon om 07:00 uur in de gym.

View this post on Instagram

โ€œWhy are so many people unhappy?โ€ โ€”> Las ik vandaag in een artikel/onderzoek. Want dat bleek zo te zijn. Daar wilde ik – geheel ongevraagd – mijn mening over geven. Ik denk dat we namelijk niet meer weten wat โ€œgelukkig zijnโ€ is. Omdat we in een maatschappij leven waar het lijkt alsof we altijd meer willen, mogen, moeten, kunnen en dat we altijd verder kijken dan ons neus lang is. We hebben iets, maar we zijn al bezig met het volgende. Ik ben gelukkig. Ja dat mag ik zeggen, en ik hoop dat jij dat na deze post ook beseft. Je mag gelukkig zijn. Je kan niet elke dag gelukkig zijn, logisch. Het leven kan soms ook ronduit โ€œkutโ€ zijn, maar ik vind wel dat we vaak het echte โ€œgelukkig zijnโ€-gevoel verwaarlozen, en dat we daarom denken dat we ongelukkig zijn. Je hebt onderdak, je hebt een heerlijk bed, je hebt de vrijheid in Nederland, je hebt dierbaren in je omgeving, je hebt de natuur, je hebt de veiligheid maar bovenal elke avond eten voor je neus, water uit de kraan, een TV die inmiddels meer dan 50 zenders heeft. Je hebt genoeg kleine dingetjes die je vaak vergeet door alles wat om ons heen gebeurd, doordat we onszelf die kleine dingen ontnemen. Zo zonde. Het lijkt alsof we altijd meer willen, nooit tevreden zijn. HOU OP MET ME. Ik wil ook meer, tuurlijk! Maar gelukkig zijn is het aller belangrijkste. Met jezelf. De kleine dingetjes. Waar ik zelfs een glimlach van krijg? Wanneer er iemand voor het zebrapad stopt in Amsterdam. Geloof me, dat is een uitzondering. Ik wordt blij – een warm gevoel van binnen – als ik plaats maak in de trein voor een ouder iemand zodat hij/zij kan zitten. Dat zijn toch de mooie momenten? Daar mag je best gelukkig over zijn. Net zoals wat ik vanmorgen zei over trotsheid: ik durf te zeggen dat ik trots ben dat ik mezelf uit bed sleep en om 06:15 uur op de fiets zit naar de gym. Dont worry, be happy. ๐Ÿคก๐Ÿคก#behappy #koesterjeleven #deargoodmorning #morning #mening foto @daphneponsteen

A post shared by Lienke (@deargoodmorning) on

November

Ik deed alle planningen al in oktober want ik wist dat ik in november veel op reis zou zijn. Ik kreeg een grote samenwerking met Obrigado en daarvoor mocht ik naar Braziliรซ. Een fantastische – en korte – reis waar ik superveel ontdekte over hoe kokoswater wordt gemaakt. Bijzonder dat ik deze reis mocht maken. Ook uit deze samenwerking is een lange-termijnsamenwerking gekomen waar ik onwijs dankbaar voor ben.

View this post on Instagram

Foto 1 of foto 2? ๐Ÿ˜›Hellloooo! Ik ben 1 dagje in Nederland dus lekker knuffelen met ๐Ÿฑ๐Ÿฑ. Morgen beginnen we weer een nieuw avontuur maar eerst: morgenochtend live workout 6:45! Doe je mee? Dear Good Live is terug.. ๐Ÿ’ช๐Ÿป Zin in!! Voorkeur van oefeningen?! ๐Ÿ‘€ Oh feitje over deze foto. Ik zie zulke fotoโ€™s zo vaak online en dacht, laten we die eens maken! Ik snap sowieso niet met wat er met het water is gebeurd (denk door portret stand? Want NEE ik photoshop niet!) en ik stond er vooral bij zoals de foto op rechts ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Dat blijven toch de leukste momenten wanneer ik een โ€˜sexyโ€™ foto probeer te maken. Maar vind deze wel echt gevoel van Braziliรซ showen. Anyways. Hopelijk heb je fijn weekend gehad enneee morgen ga ik liveeeeeee ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Komende week deel ik de videoโ€™s van @obrigado_nl want jeetje, wat een speciale reis was het! ๐Ÿ™Œ๐Ÿป Ik deel een strandworkout, het verhaal van Obrigado en waarom kokoswater zo goed is bij sporten! #deargoodmorning #brazil #shower #palmtree #presstrip

A post shared by Lienke (@deargoodmorning) on

Heel lang nagenieten van Braziliรซ kon ik niet. Ik was slechts 10 uur in Nederland toen ik door ging naar… Indonesiรซ. Een fantastische samenwerking met TMGย om sportvideo’s te maken en te presenteren. Whuut! Weer presenteren en dan ook nog eens Indonesiรซ ontdekken. Het waren twee drukke en hectische weken in Indonesiรซ maar wat heb ik veel kunnen zien!

View this post on Instagram

Haaaaaai ๐Ÿก Sorry dat ik op deze manier wakker ben geworden (zwemmend!) en jij de kou moet trotseren. ร‰รฉn troost: morgenochtend rond 7:30 uur land ik op Nederlands bodem en ga ik weer met jou meedoen! Koude vroege ochtenden, om vervolgens trots op te zijn dat we weer springlevend en met enthousiasme uit bed zijn gekomen. Go for it. De laatste maand van 2018 gaat bijnaaaaa in. Zou toch mooi zijn als je de laatste weken de ochtenden pakt om te knallen. En ja uiteraard komt de kerst HIIT workout ook weer. Anyways. W A K K E R ? #deargoodmorning #bali foto: @simoneskitchen #wondefulindonesia #palmtree #goedemorgen @blogsociety @indtravel #tripofwonders Foto 1: chillen op Bali || Foto 2: mountainbike tour door Ubud || Foto 3: @wearetravellersnl en ik testen koffie en ook de luwak koffie ๐Ÿ™ˆ Foto 4: Bali liefde

A post shared by Lienke (@deargoodmorning) on

December

Ik merkte dat ik onwijs last had van mijn jetlag (van de ene kant van de wereld naar de andere, het is wat), maar ik moest doorknallen. Want ik had meteen opnames voor GXR, mijn kalender moest gepromoot worden en mijn website had veel problemen waar ik aan moest werken. Ik liep over, waardoor ik ziek werd. En het heerste, dat ook haha! Vanuit mijn bedje werkte ik door en hield me groot op alle draaidagen.

Vanuit bed kon ik dan EINDELIJK mijn programma (dat ik in maart had opgenomen) promoten wantโ€ฆ OMG! I AM IN AN INTERNATIONAL TV SHOW!!!! ย Op 11 december werd de eerste uitgezonden en so hey, ik was toch nerveus! De rest wordt nog uitgezonden en ik ben zo benieuwd naar het eindresultaat!

View this post on Instagram

swipe naar links voor de officiรซle trailer. Elke morgen om 7u begonnen we met opnames. Elke dag sporten, YES ! Dussโ€ฆ ik zit in een internationaal tv programma wat 11 december uitgezonden gaat worden. ๐Ÿ™„ En ik had nog zo gezegd: Ik ga รฉcht niet janken op tv. Ik ga echt niet ruzie maken op tv. En ik ga echt niet mezelf er volledig in gooien alsof het mijn leven is. NOU. Alles is gebeurd.. (FML) want geloof me.. je bent 24/7 bezig met tactieken, plannetjes maken en checken hoe je verder in de show komt.๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Je hebt de blog wellicht gelezen (zo niet, check bio), dat ik in maart 2 weken in het geheim naar Spanje vertrok om keihard te bikkelen in een grote gameshow. Een grote gameshow waar je in elke aflevering een giga toffe track moet overleven + ook nog tactisch moet spelen #liegen #mollen #pokerface je snapt het wel.๐Ÿ‘นโ€จPff het was me wat hoor. Vooral onwijs benieuwd, bang, nieuwsgierig, enthousiast (emotie rollercoaster) wat ze er van gemaakt hebben. Check het uitzendschema via Insight.tv en natuurlijk zie je het ook bij mij verschijnen. Aangezien het een programma in het Engels is, hieronder nog even mijn eerste gevoel als ik er aan terug denk. โ€œIt was by far the weirdest and heaviest experience in my life. The hardest part for me was definitely the mental game. Who can you trust? Are they honest or just playing with your emotions? The reason I played the game and tried to do my very best is because I love to compete and want to win! I have made some very good friends and in the process have learned so much about myself and others. Did I come far in Thru? You have to watch to find out!โ€ #thru #insighttv #gameshow #deargoodmorning @watchinsighttv @itsjinakim @hugh_gwon @laurens_de_vries @benmudge_ @filipadneves_ @klavochka111 @brugon_eightyeight @jojoinstawhat @arttu_savy @diaeko @gaz_kennedy_fitness @gabychristian @daydreams_of_katierose @twisted_races @julie.lawrence01 @drbigbangwayne @annejetvm @janikelinea

A post shared by Lienke (@deargoodmorning) on

In december mocht ik nog workout video’s opnemen voor de Lidl, deed ik een toffe samenwerking met Deliveroo en ga ik GXR helpen met het opzetten van een tof Instagram account. I am happy.

En adem uit…

Als ik bovenstaande zo teruglees ben ik APETROTS op alle ontwikkelen. Ik heb mijn beste jaar ooit gemaakt voor Dear Good Morning en kan niet wachten om mijn bedrijf nog beter en groter en mooier te maken. Er gaan mooie dingen aankomen, ik zit er goed in en we knallen lekker door. Oh en het is helemaal niet erg om af en toe een stap terug te doen. Zeker niet. Ook dat wil ik blijven leren in 2019. Want juist van rust nemen, kom je verder! Dat heb ik dit jaar echt geleerd.

Als ik mijn 10 grootste momenten zou nemen van 2018

โ™ฅ Mijn eigen sportkledinglijn (september)

โ™ฅ De tweede kalender (september)

โ™ฅ Mijn eigen Dear Good Morning goes Wipeout event (mei)

โ™ฅ Dear Good Mornings nieuwe website (mei)

โ™ฅ Presentatrice worden van Supporter van Sport (juli)

โ™ฅ Samenwerking met Red Bull en mee naar Red Bull 400 (augustus)

โ™ฅย Presenter van GXR X-core (januari)

โ™ฅย Contestant in TV gameshow THRU (december)

โ™ฅย Be More Human event van Vondelgym & Reebok dat ik mocht openen (augustus)

 

Ik proost op nog vele vele mooie jaren en wil jullie vanuit het diepst van mijn hart bedanken voor alle support in 2018!

Liefs, Lienke

PS Als je meer wilt zien van mij en Dear Good Morning, stem dan vooral op mij want ik ben genomineerd voor dรฉ Fitlist van Nederland.

Dit vind jij vast ook leuk:

Lienke Lienke's persoonlijke verhalen
Story about:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AANMELDEN VOOR DE DEAR GOOD MORNING NIEUWSBRIEF
Je mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief. Meer info vind je bij mijn privacybeleid.