Mijn top 5 MyProtein kledingsetjes

Jullie hebben ze vast al in mijn timeline voorbij zien komen: de felgekleurde sportsetjes van MyProtein. MyProtein is nu al een tijdje mijn partner en ik heb inmiddels al best wat kledingsetjes van ze uitgetest in de sportschool. Tijd om mijn favorieten eens op een rijtje te zetten.

1.Colour block till you drop

Dit setje is tot nu toe mijn favoriet! Ik hou van een beetje kleur in mijn sportkleding, maar uiteindelijk voel ik me toch het meest comfortabel in zwart. Door de gekleurde blokken op dit zwarte setje heb ik the best of both worlds. Als ik nog wat meer wil kleur toevoegen, dan trek ik gewoon deze leuke cropped T-Shirt er over aan. De sportbh vind je hier en de legging hier.

MyProtein legging

2.Liefde voor leggings

Het fijne aan de leggings van MyProtein vind ik dat ze zo hoog aansluiten. De leggings komen tot mijn navel, waardoor ik me comfortabel voel om alleen een sportbh er op te dragen. Daarnaast kan ik lekker vrij bewegen in deze leggings, zonder dat ik me zorgen hoef te maken over dat ze afzakken. Deze leggings zijn in verschillende kleuren te bestellen. De witte top op de foto is deze.

MyProtein hoodie

3.Hierin wil je thuiskomen

Hoe relaxed ziet deze hoodie eruit? Deze trui is net zo zacht van binnen als dat die er uit ziet. Niks is lekkerder dan om met dit trainingspak aan het eind van de dag op de bank te ploffen. Stiekem heb ik de trui een maatje of twee groter gekocht, zodat ik mezelf er heerlijk in kan opkroelen. De bijpassende joggingbroek vind je hier.

MyProtein fiets

4.Spring maar achterop bij mij

De afgelopen maanden heb ik een nieuwe hobby ontdekt: fietsen. Ik kan er echt van genieten om in de ochtend een paar uur met mijn fietsje langs de Amstel te toeren. Een goed fietsbroekje kan daarom niet in mijn collectie ontbreken. Deze eyecatcher zit niet alleen fantastisch, maar ziet er ook gewoon tof uit. Hij is leuk te matchen met deze sportbh.

5.Bad hair day?

Af en toe als ik even gek word van mijn haar dan draag ik het liefst een pet. Deze leuke baseball cap is te vinden in verschillende kleuren. Ideaal om een bad hair day te verbergen of gewoon om je outfit af te maken ;)

Dit is mijn top vijf kleding uit de MyProtein webshop. Wil jij zelf ook de kleding van MyProtein uitproberen? Of gewoon je collectie uitbreiden? Laat hieronder in de reacties achter wat jouw favoriete MyProtein kledingitem is en maak kans op een legging + sportbh naar keuze.

Deze winactie is gesloten. De winnaar is Nina.

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

50 reacties

  1. Ik ben vooral heel erg fan van de my protein essentials leggings. Zitten lekker schijnen niet door en ze zijn ook nog is betaalbaar. ??️‍♀️

 1. Al jaren fan van Myprotein, vooral de leggings. Je hoeft je nooit druk te maken over afzakkende of doorschijnende whoops momenten tijdens het trainen YAY??
  Mijn favoriete legging is toch echt wel de Power Mesch legging, in alle mogelijke kleuren. De legging voelt stevig aan en maakt dat ik met nog meer zelfvertrouwen die training aanga!
  De collectie is natuurlijk nooit compleet, dus een uitbreiding is welkom ?

 2. Ik ben sinds kort overgestapt naar MyProtein en zeer enthousiast over de producten! (vooral de Myvegan Carbcrusher banoffee, jum!)
  Nu zou ik natuurlijk ook nog heel graag de sportkleding uittesten, de tweede legging ziet er heel mooi en fijn uit!

  1. Whoep whoep door jou motivatie en energie helemaal verliefd geworden op de power collectie?
   Krijg nog meer motivatie om als eerste bij de sportschool te staan. Jep in het interview in januari had ik geen abbo maar nu wel!!!!

 3. Leuk om te lezen, zie het zoveel voorbij komen op insta ook dat ik nu wel erg benieuwd ben geworden. Zo vanaf de website is mijn favoriet de
  curve legging in het zwart: classy, sporty en ziet er ook nog eens super comfortabel uit om in te trainen. Zou het tof vinden om het binnenkort zelf te mogen ervaren ?

 4. wat een leuke en fijne blog!!!! ik ben echt dol op mijn zwarte naadloze snake sport beha. Hij zit echt super lekker ;)))) ? zou heel tof zijn als ik binnenkort een heel setje heb!?

 5. Zooo doe mij die hoodie met jogging broek maar!! Dat ziet er relaxed uit!! En kan ik wel gebruiken zo alleen op de bank tijdens de komende donkere dagen! #wienietwaagtwintnooitiets

 6. De grijze legging en witte topje vind ik echt te gek. En mede door jou boek ben ik begonnen om meer aan mezelf te denken. Ik hoop ook wat kilo’s kwijt te raken en dan is zo’n setje een extra motivatie om door te pakken en niet weer de negatieve dingen de overhand te laten zijn.

 7. De powermash legging vind ik echt fantastisch. Heb er 3 van in de kast. Ze zijn niet doorschijnend en hebben een zakje voor je telefoon en sleutels. Ideaal!

 8. De curve leggings zijn zo mooi. En om te chillen na de training of na het werk zou zo’n huispakje meer dan welkom zijn ☺️
  Nu nog in verlof maar ik wil na mijn verlof weer voor 200% knallen!

  1. Colour blocking setje is te gek.
   Ik ben een vrolijke, optimistische jonge vrouw en hopelijk kan ik het met deze mooie kleuren nog meer naar voren laten komen tijdens het sporten??

 9. Zelf ben ik zeer tevreden over de sportbh’s. Ze zitten erg comfortabel tegenover sommigen dure sport bh merken en ze genoeg steun geven (grotere cupmaat dame hier)! Door de verhuizing kan ik helaas even geen cadeautje aan mijzelf geven, zou het geweldig vinden om de legging en bh te hebben zoals op de eerste foto (zwart met de kleurtjes).

 10. Color block is echt mega leuk! Vandaag het jogging pak binnen gekregen in het zwart. Voelt als een pyjama waarmee je gewoon naar buiten mag. Maar die eerste legging met bh zou me zeker wat meer motivatie geven weer lekker te gaan sporten. Na de zwangerschap beetje moeite mee. Wat niks voor mij is.

 11. De Power Mesh leggings vind ik ideaal! Aangezien ik nu elke werkdag mijn wekker een half uur eerder zet om te gaan fietsen, lijkt het me leuk om mijn huidige legging af te kunnen wisselen met een nieuwe in een frisse kleur :-)

 12. Ik ben echt mega fan van de MP power mesh leggings. Bijna alle kleuren in mijn bezit. Ik Crossfit er dagelijks in. Ze zitten zo zo zo zo mega lekker ???

  1. Ik ben echt mega fan van de MP power mesh leggings. Bijna alle kleuren in mijn bezit. Ik Crossfit er dagelijks in. Ze zitten zo zo zo zo mega lekker ???

 13. De leggings zijn fantastisch! Zitten heerlijk, zakken niet af, schijnen niet door en shapen mooi ?
  Heb er 3 in de kast liggen bovenop de stapel sportleggings omdat ze zo vaak gebruikt worden ?

 14. Zelf heb ik nog geen kleding geprobeerd van MP. Maar door al jou leuke inspiratie wordt ik helemaal enthousiast om ook een setje aan te schaffen!

 15. De essentials legging lijkt me fantastisch! Ohhh en dat colourblocking setje, love it! Kleding van MyProtein staat al een tijdje op m’n verlanglijstje dus duimen maar ??????

 16. Dól op alle MP leggings, ideaal voor de bootcamplesjes die ik vaak doe. De seamless leggings hebben écht mijn hart gestolen; zo mooi en comfortabel. Met meerdere sportlessen in de week zou uitbreiding van mijn sportkleding geen straf zijn. Duimen maar!

 17. Groot fan van de legging met de brede band boven. Dit corrigeerde de buik een beetje. Maar ook heel blij met de andere items die ik gekocht heb sport bh’s en crop trui!

 18. Hi wat zijn ze leuheuk! Ik heb een bordeauxrood setje en die is onwijs favoriet. Lekker squatproof, hoog genoeg om niet steeds te hijsen: heerlijk. Daarom ook in het grijs gekocht! Ik wil er graag nog een setje bij ?. Groetjes van een mede-Morning persoon! ?

 19. Vorig jaar de Power Mesh legging gekocht en wat zit deze heerlijk! ? Erg fijn dat deze zo hoog aansluit en het comfort tijdens de trainingen is echt top. Mijn favo legging als je het mij vraagt! Uitbereiding is dan ook altijd meer dan welkom. ???

 20. Ik heb al twee kleuren van de Curve leggings, die hebben inderdaad een super fijne hoogte! Ben heel benieuwd naar de witte crop top en de loungewear collectie die je laatst aan had, dus doe heel graag mee! Kan ik goed gebruiken voor de crossfit lessen om 7:00 sochtends, dan is het nog zo fris buiten ??

 21. Ik ben zowiezo al dan van my protein.. de MP Power sportbeha met gekruiste bandjes zit top! Deze combineer ik met een seamless legging. Voor tennis gebruik ik de MP Power gaasstof dameslegging want aan de zijkant kan ik mijn tennisbal en in doen! ? ?. Sinds van de week heb ik ook het colour block setje deze zit ook fantastisch! Meer setjes zijn helemaal welkom ???‍♀️ 4 dagen in de week sta ik in de gym! En daarnaast nog op het tennisveld! Sportkleding dus nooit genoeg! ?

 22. Allemaal heel fijn!! Maar de Power Mesh collectie is atm echt mijn favoriet!!! Zwart en deep lake heb ik nu, maar een ander kleurtje om af te wisselen zou echt perfect zijn ? Fingers crossed voor deze TOP winactie! ??

 23. Jaaa! Wat ziet dit er allemaal heerlijk chill uit. Vanaf maandag verhuis ik naar een nieuwe stad, waar ik nog niemand ken, met 3 weken een nieuwe baan, DE perfecte timing om te starten met DGM wat mij betreft! Dat gaat natuurlijk niet zonder lekker zittende (&leuk uitziende) sportkleding! Helemaal leuk!

 24. De setjes zien er allemaal echt heel leuk uit! ? Ik hou er wel van als iets een kleurtje heeft, maakt me gelijk vrolijk als ik het aantrek. Eerlijk waar het is moeilijk kiezen.. het leukste setje voor nu vind ik toch het trainingspak ☺️ Heerlijk straks voor de herfst en winter. Lekker cozy, kaarsjes aan en een relaxte avond!

  Van de zomer heb ik de curve cycling short gekocht en die zit echt heel goed en lekker. Het lijkt me heel leuk om m’n collectie uit te breiden met een leuke lange tight en vrolijke sport BH van MyProtein ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek