Voor je op deze website verder gaat kijken is het wellicht handig dat je iets meer achtergrondinformatie hebt over Dear Good Morning. Dit is het verhaal van Lienke, waarom Dear Good Morning – afkorting DGM – is opgezet en wat je kunt verwachten.

 

Mijn verhaal

“In 2013 begon ik met fulltime werken bij de televisie. Hartstikke leuk, een baan waar ik alleen maar van droomde en die ineens werkelijkheid werd. Toch baalde ik dat ik veel minder vrije tijd had voor mijn passie, sporten. Dit werd namelijk erg lastig door de vele uren die ik op mijn werk maakte. Vroeg de deur uit en in de avond laat weer thuis.

Daar moest verandering in komen.  Van de ene op de andere dag besloot ik in 2014 om vroeg in de ochtend te gaan hardlopen. Voor ik de trein pakte naar mijn werk, rende ik 10 kilometer. Met een ontbijtshake en koffie in de trein zat ik daarna vol energie: dit is mijn ochtend!”

Vanaf die dag is er veel gebeurd. Ik. besloot om elke ochtend te gaan trainen. Het hardlopen ruilde ik al snel in voor de sportschool waar ik HIIT workout en spinning enorm leuk begon te vinden. Ik kreeg meer energie, werd productiever op het werk en zat beter in mijn vel. Het gevoel dat je de hele wereld aan kunt. En dat wilde ik. Zo creëerde ik mijn eigen levensstijl. Vroeg opstaan, eerst sporten en dingen doen wat ik leuk vind, en daarna pas de verplichte activiteiten. Dit heeft me zo ver gebracht dat ik van mijn hobby mijn werk kon maken, ben gegroeid als Social Influencer en nu jouw met alle liefde mijn levensstijl wil laten zien.

Mijn levensstijl

Wakker worden en opstaan om te werken aan wat je het liefste doet. Een gezonde en sportieve ochtend hebben die jou verder brengt dan je ooit had durven dromen. Dromen die werkelijkheid worden en elke keer weer beseffen dat er altijd meer is achter de horizon. Wanneer jij je fitter voelt, ben je gelukkiger. Fit zijn en gelukkig zijn zorgt voor succesvol zijn en worden.

Op Dear Good Morning vind je drie stappen die jou helpen een fitter, gelukkiger en succesvoller leven te hebben.

Stap 1 Dear is gericht op je lichaam&geest. Het is belangrijk dat je tevreden bent over jezelf, dat je jezelf als persoon ontwikkelt.
Stap 2 Good is gericht op het concreet maken van je dromen en doelen. Good Dreams zorgen voor Good goals!
Stap 3 Morning is gericht op elke werkdag een uurtje eerder opstaan om 20 uur per maand extra tijd te hebben om stap 1 en 2 beter te krijgen.

Enjoy Life!

Liefs, Lienke