De Missie

Elke dag energiek uit bed, het kan!

Ik heb maar één roeping en dat is mensen enthousiast en fit uit bed halen. Pak de ochtend voor jezelf en word fitter, gelukkiger en succesvoller. Wacht maar af!

Dear Good Morning staat voor een energieke ochtend. Het doel is om elke Nederlander een “Ochtendgekkie” te maken. Mensen die de ochtend omarmen, de ochtend voor zichzelf nemen. Al is het 1 minuut, al is het een heel uur. Begin de ochtend eerst met en voor jezelf, voor je focus legt op je gezin, partner en maatschappij. Door eerst in te tunen bij jezelf, voel en ervaar je veel beter waar jij voor staat, wat jij voelt en wat jij wilt bereiken in het leven. Uit wetenschappelijke onderzoeken blijkt tevens dat ochtendmensen gelukkiger, fitter en succesvoller zijn door simpelweg waar meer tijd aan zichzelf te geven.

Met Dear Good Morning geloven wij er heilig in dat iedereen een ochtendmens kan worden. Tuurlijk, het zit in je DNA. En je kan zeker een avondmens zijn. Maar… de hele maatschappij is gericht op ochtendmensen, je moet toch uit bed dus waarom dan niet eerst even een moment voor jezelf?

“De ochtend duurt tot 12.00 uur”

Wij gaan nooit zeggen dat jij om 05.00 uur moet opstaan. Er is geen gouden uurtje die vaak wordt verteld. Het gaat er om dat jij zelf kijkt wanneer en hoeveel tijd je voor jezelf vrij kan maken. Slaap is hier in prioriteit. Daarom is stap 1 binnen Dear Good Morning ook slaap. We vertellen en leren je alles over beter slapen en hoe jij kan ontdekken hoeveel Slaap je nodig hebt. Vervolgens kijken we naar je ochtendroutine en vooral de eerste seconden hoe je wakker wordt. Wat zijn je gedachtes? Snooze je? En hoe stap je uit bed? Door simpelweg een aantal tools kan jij zo de ochtend helemaal voor jezelf claimen. Dat is niet ingewikkeld.

Als elke Nederlander energieke ochtenden zou hebben, dan zou de wereld zoveel mooier en gelukkiger zijn. Na Nederland gaan we uiteraard nog heel de wereld als Ochtendgekken maken.

“We gaan voor nog meer Ochtendgekkies”

We hebben inmiddels een bereik van +200.000 en dat is geweldig. Elke dag staan we weer klaar om iedereen een energieke ochtendroutine te geven. Founder Lienke deelt dit op social media, in de community en met talks. De leden zijn fanatiek in de community. De trainers zijn elke ochtend online voor een live les. Samen staan we sterk. Pak de ochtend voor jezelf en word fitter, gelukkig en succesvoller. Wacht maar af!

In 2014 begon Lienke met een simpele blog. In 2016 groeide haar blog, mede door social media, ontzettend hard dat ze fulltime voor Dear Good Morning ging werken. Inmiddels heeft ze nu een bestseller, een community, een podcast, een team, presenteert ze sportprogramma’s, geeft ze lezingen en schrijft ze momenteel haar 2e boek.

Wat doe ik momenteel met Dear Good Morning?
Dear Good Morning bestaat uit deze website, een community, boek, podcast en Social media.

Samen met mijn team werk ik vanaf ons kantoor op de Emmalaan 7 te Amsterdam.