Dear Good Morning

Missie

Ik heb maar één roeping en dat is mensen enthousiast, energiek en fit uit bed halen. Pak de ochtend voor jezelf en word fitter, gelukkiger en succesvoller. Wacht maar af!

Hoi, ik ben Lienke

Wat leuk dat je mij iets beter gaat leren kennen! Mijn naam is dus Lienke en ben op 13 maart 1991 geboren te Leeuwarden. Als kind had ik moeite met slapen en oh oh oh, die ochtend vond ik vreselijk! Ik noemde mezelf een ochtendhater. Maar ja, als je eenmaal ouder wordt, ontdek je dat we leven in een ochtendmaatschappij, dus ook ik moest eraan geloven.

Ik vond het maar lastig. Je staat toch niet op omdat je naar je werk moet? Je staat toch op omdat je weer mag leven? Je leven mag indelen zoals jij dat wil? Hoe zou het zijn als ik gewoon eens wat eerder uit bed kom, lekker ga sporten, de tijd neem voor dingen die ik leuk vind, voordat de werkdag begint? En ja, wellicht goed om te weten… ik vond mijn werk toen ook geweldig. Ik was producer bij Endemol Shine Nederland, en maakte geweldige tv-producties. Het was hard werken, maar alles regelen achter de schermen vond ik geweldig! En toch dacht ik… je staat niet op voor jezelf. Heel even intunen bij wie jij bent en wat je intenties voor de dag zijn. Soort van je eigen routines creëren die je als mens fitter, gelukkiger en succesvoller maken in plaats van jezelf verliezen in de ratrace van de maatschappij. 

Het was april 2014 toen ik het als een challenge ging proberen: iets eerder uit bed om de ochtend voor mezelf te nemen. Mijn vrienden lachten me vierkant uit. “Alsof jij dit ooit zou kunnen!” was de reactie. Nou we weten nu allemaal hoe het is afgelopen. Het gevoel dat ik kon opstaan om mijn eigen tijd in te delen, regie in handen te hebben en vooral te werken aan een nog leuker, fitter en succesvoller leven terwijl de rest nog sliep, gaf veel meer positieve energie dan ik ooit had durven dromen. Ik wilde meer en meer, nog meer van die geweldige ochtenden. Ik werd beter in mijn werk, ik had veel meer concentratie en mentaal voelde ik me sterk, heel sterk! Ik weet nog goed dat de eindredacteur me eens op het matje riep omdat ik wel heel mondig was geworden.. ;-)

In sneltreinvaart vooruit naar nu… in 2016 werd Dear Good Morning mijn fulltime baan met maar één doel: iedereen energiek en enthousiast uit bed halen. Meer uit het leven te halen, de dag écht goed te starten en vooral merken dat er nog zoveel meer in het leven zit dan het riedeltje waar je nu in zit.
Ja, mijn baan als producer zei ik gedag om voor mijn missie te leven.

Het is mijn roeping, mijn leven en vooral mijn missie om iedereen een stukje ochtend-enthousiasme mee te geven! Met mijn community, boek, journal, Keynotes presentaties, events en retreats probeer ik mensen te helpen aan hun energieke ochtendroutine!

Dear Good Morning tijdlijn

2014

Poging 1 eerder opstaan.

2015

Ontdekken hoe fijn die ochtendroutine is.

2016

Baan opgezegd, full time werken voor Dear Good Morning.

2017

Presenteer mijn eerste (sport-) programma’s.

2018

Eerste ontbijt events voor mijn volgers.

2019

Winnaar Fitlist Award Womens Health NL.

2020

Boek wordt uitgegeven en wordt een bestseller.

2021

Lancering van de Dear Good Morning community.

2022

Journal wordt uitgegeven.

2023

Geeft Keynotes aan grote bedrijven.

2024

Retreats, workshops en een nieuw boek!

Het Dear Good Morning concept

Dear Good Morning kan je het beste omschrijven als een online platform vol Ochtendgekkies met Lienke als Ochtendgekkies-opperhoofd. Men kan lid worden van de Dear Good Morning Community waar elke ochtend een virtuele live les gegeven wordt en vooral veel tips & tricks om de ochtend volledig te omarmen te vinden zijn. 
Daarnaast heeft Dear Good Morning een boek, een journal, een podcast en events onder dezelfde naam Dear Good M0rning.

Lienke geeft als founder vele lezingen, Keynotes presentaties, ze presenteert sportprogramma’s, verzorgt gastcollege’s op hogescholen en geeft via haar sociale media een inkijkje in haar Ochtendgekkies-leven.

Lienke is momenteel haar nieuwe boek Ongeremd Enthousiast aan het schrijven en organiseert in 2024 twee retreats, zowel in Nederland als met een reis naar IJsland.

Dear Good Morning

PROBEER DE COMMUNITY NU 7 DAGEN GRATIS!

De leukste start van je dag met de Dear Good Morning Community. Elke doordeweekse ochtend staat er een trainer voor je klaar om samen te sporten vanuit de woonkamer.
Yoga, HIIT, krachtles tot aan zumba. De lessen zijn 30 minuten en starten om 06.00 of 06.30 uur. Alles kan je altijd terugkijken.

Ontdek ons maand-thema inclusief leuke challenges en voor je het weet spring jij energiek uit bed. De leukste ochtend community van Nederland met +250 leden.

Let op, je ontvangt binnen 5 minuten een mail met meer informatie en de toegang tot de Community. Check ook je spambox.

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Zoek