Weet dat niets MOET, maar mag

etentjes buiten de deur - dingen die je je moet beseffen

Goedemorgen. Dat gevoel van “alles moeten”. Dat werkt dus voor geen ene f*ck mee aan je ontwikkelingen. Aan je gevoel, je dromen en je passies. Niets moet! Behalve eten, water drinken, plassen en poepen want anders ga je dood. Ok wat ik eigenlijk wil zeggen: laat je door niemand iets verplichten. Ik ben daar namelijk heel goed in. Me verplicht voelen iets te doen omdat een ander dat wil. En daar probeer ik nu van af te stappen, want je leeft je eigen leven en ik geloof er in dat je niets tegen je zin moet doen. Waarom zou je? Zeker als je er zelf ook nog minder gelukkig van wordt.

Zonde, je moet helemaal niets

En daarom ben ik zo blij met Dear Good Morning. Hét momentje in de ochtend dat voor jezelf is. Die extra tijd die je aan jezelf geeft om te doen wat jij wilt. Ik besteed mijn ochtend maar al te graag aan een training, het maken van een blog of wat social media in mijn bed. Gewoon, een ochtend die alleen van jou is. Die niemand je afpakt.

Een ochtend kan je hele dag maken en/of breken. Waarom zou je meteen iets doen voor een ander? Wakker worden en je mails gaan checken, je agenda opendoen of meteen denken aan die vervelende meeting in de middag? NEE, de ochtend is van jou. Geniet daarvan. Want ja, jouw leven, doen wat jij wilt, dat gaat je gelukkig maken. Niet alleen gelukkig, maar het gaat er ook voor zorgen dat je komt waar je heen wilt.

Niets moet, alles mag!

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook leuk:

Extra motivatie in je mailbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

De Dear Good Morning Shop

Lieve lezer, mijn website gebruikt als standaard de nodige functionele cookies. Om de site te kunnen verbeteren, functies voor social media te bieden, content te personaliseren en sporadisch een advertentie te tonen zijn meer cookies nodig. Je kunt mijn privacybeleid erop nalezen als je wilt.