Weet dat niets MOET, maar mag

Goedemorgen. Dat gevoel van “alles moeten”. Dat werkt dus voor geen ene f*ck mee aan je ontwikkelingen. Aan je gevoel, je dromen en je passies. Niets moet! Behalve eten, water drinken, plassen en poepen want anders ga je dood. Ok wat ik eigenlijk wil zeggen: laat je door niemand iets verplichten. Ik ben daar namelijk heel goed in. Me verplicht voelen iets te doen omdat een ander dat wil. En daar probeer ik nu van af te stappen, want je leeft je eigen leven en ik geloof er in dat je niets tegen je zin moet doen. Waarom zou je? Zeker als je er zelf ook nog minder gelukkig van wordt.

Zonde, je moet helemaal niets

En daarom ben ik zo blij met Dear Good Morning. Hét momentje in de ochtend dat voor jezelf is. Die extra tijd die je aan jezelf geeft om te doen wat jij wilt. Ik besteed mijn ochtend maar al te graag aan een training, het maken van een blog of wat social media in mijn bed. Gewoon, een ochtend die alleen van jou is. Die niemand je afpakt.

Een ochtend kan je hele dag maken en/of breken. Waarom zou je meteen iets doen voor een ander? Wakker worden en je mails gaan checken, je agenda opendoen of meteen denken aan die vervelende meeting in de middag? NEE, de ochtend is van jou. Geniet daarvan. Want ja, jouw leven, doen wat jij wilt, dat gaat je gelukkig maken. Niet alleen gelukkig, maar het gaat er ook voor zorgen dat je komt waar je heen wilt.

Niets moet, alles mag!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek